Battle

Jag..förstår fortfarande inte riktigt va som händer. Jag...tror att jag måste lägga ner allting. Innerst inne vet jag att de aldrig kommer att funka. De funkar inte ens nu.
Men hur ska jag då ta mig igenom dagarna? Ta mig igenom jobbet? Hur klarade jag av veckorna efter P&L? De gjorde jag nog inte. Inte särskilt bra iaf. Jag...hjälp?
Imorrn...kommer att bli ett helvete. Iaf förmiddagen. Kvällen hoppas jag kommer bli lyckad, när jag och Sara troligen ska till Rättvik. Jag hoppas på en sak, som troligen inte kommer att ske, men hoppas kan man alltid. Är jag ändå på väg till helvetet så...

Jag vet att jag borde släppa taget, men jag kan inte. Vill inte. Underbart.


(Btw, sorry för de här inlägget. Jag vet att de är deprimerande :P Men så här är de för mig. Kamp mot mig själv. Jämt.)

Puss!

Brandlarm

Ja, va ska man säga, jobbet blir mer och mer intressant för var dag som går. Körde övertid idag, men bara en timme, för att jag va så sjukt trött. Kunde definitivt ha kört en timme till, eftersom vi fick en ofrivillig paus på 20 min när brandlarmet gick. Reaktionerna va olika, dom som slutade klockan fyra ropade nej och dom som jobbade kväll ropade yes och sprang glatt ut. Enormt irriterande när jag bara hade en rad kvar innan ordern va slut. Men men, pauser är ju alltid lite skönt. Såvida man inte måste gå ut i solen i täckbyxor och tjocktröja. Och ändå fanns de vissa som va varmare klädda än va jag va :P
På tal om värme så gick jag köra en order på kol igår, pga orderstopp på både färsk och kall. Just klockan halv tre också. Lagomt irriterande. Jag hamnade ända borta på KS också. Men lite kul att få se lite av kol också :P Väldigt lättpackat, och vägde inte alls mkt. Barnlek jämfört me färsken haha xD Men sjukt varmt, när man va klädd för -5 grader.

Igår va jag me Eve och Sara i Mellsta också! Spelade lite minigolf, sen satt vi och pratade och kan mkt väl ha inlett min sociala död på jobbet. Men men, vi får se hur de går. Jag lär inte få reda på nå bra iaf, de är en sak som är säker.

Men nej, nu ska jag nog ut och gå en vända. Puss!

Rea ftw!

Har haft så mkt på huvudet sen helgen så jag glömde bort att skriva om dom nya kläderna jag hittade i fredags på min och mammas shoppingtur till Falun. Jag skulle från början bara kolla på jeans, men hittade två Adidaströjor på Stadium för 400 kr st. Brukar vanligen kosta 700 kr :P Köpte en mörkblå och en röd. Älskar dom där tröjorna! :D Sen hittade jag även ett par nya skor på Intersport, som också va på rea, och faktiskt ett par jeans på Vero Moda. Va även på Ikea igår, där jag hittade lite :)  Bl.a. en Dancing t-shirt på Bikbok, som passar till min Dancing tröja jag köpte i Sthlm :D Nu behöver jag definitivt inte köpa kläder på ett väldigt bra tag.

Idag på jobbet fick jag upplärning på grönan också. Suck. Okej så de är skönt att köra lite på en annan avdelning och få lite ombyte, men ärligt talat saknade jag färsken. Men bara jag inte får köra lika mkt där som Malin och Lisa får, dvs. typ varenda dag, så är de lugnt :P Jag kan hoppa in där när dom behöver mig, men annars håller jag mig gärna till färsken. Vill lära mig service där xD Men men, imorrn lär de nog bli grönan iaf...:/ Fast jag är glad över att jag fick lära mig en annan avdelning, större chans att dom behåller mig i höst då :P

Nej, nu ska jag nog kolla lite på film och försöka sova sen. Tror knappast att jag kommer att kunna somna, me tanke på att jag däckade typ 3 tim när jag kom hem. Gick verkligen inte att hålla sig vaken.


Puss!

Partyhelg

Två dagars party i helgen, sjukt kul! Först reggae night på S2 i fredags me Becka, sen S2 igen på lördagen me massa andra! Hände alldeles för mkt för att jag ska orka berätta allting, men kort sagt så gick allt åt skogen för mig på fredagen och sen gick de inte direkt strålande på lördagen heller. Jag...Ingen kommentar. Nu är typ allt upp-och-ner och jag vet verkligen inte va jag håller på me just nu. Måste försöka få nåt grepp om de här. Förstår inte riktigt va som hände i helgen. Och allt lär bli värre på jobbet imorrn...Lovely. Men sjukt kul va de iaf!

Nu ska jag kolla lite på film innan jag ska sova. Jobb imorrn 6-15. Troligen övertid om dom behöver. Resten av veckan orkar jag inte tänka på.

Puss!

Minus, ner på golvet

Ja, idag va de ju meningen att vi skulle bli klara me truckutbildningen. Skulle ha haft teoriprov och uppkörning efter frukost. Så blev de inte. Alldeles innan frukost avbröt dom utbildningen eftersom dom behövde oss nere på golvet. Vi fick inte ens göra teoriprovet innan vi gick ner. Så de va bara att resa på sig, gå ner och hämta en truck och köra igång. Stämplade in på mitt ackord 08.50. Vi låg -10h, inte så mkt, men vi låg typ 3tim efter på dagslassen, så därför körde jag övertid till klockan 16. När jag kom ner efter lunch ville inte min dator på trucken funka heller. Fick hjälp av en av gruppcheferna som inte heller kunde fixa de. Så då fick jag ta en ny truck, asnice. Värsta draget i den xD De gillar jag ^^ Fick ganska sköna ordrar också. Långa, men så länge man expederar en bur i taget får den gärna va lång för mig :P Hatar att springa mellan alla 4 burar samtidigt. Lång lr kort, lika dryg ändå då :P

Men men, nu är jag ledig i tre dagar iaf! :) Imorrn ska jag och mamma in till Falun på lite shopping, och på kvällen blir de Reggae Night. Ser fram emot de!

Nu ska jag kolla lite på tv. Ville gå ut och gå, men de regnar som vanligt! Drygt.

Just ja! Dansstudions schema är uppe också :D Har anmält mig till fyra kurser. Streetdance, modernt, streetjazz och ragga. Får se hur många av dom jag kan gå sen :) Men jag är anmäld till dom iaf, ska gå dom om de är möjligt.


Jordin Sparks - One Step At A Time

Truckutbildning

Den första av två dagars truckutbildning är nu avklarad :) Började klockan sex imorse, till klockan tre. De va väldigt segt och tiden gick riktigt sakta. Somnade nästan innan lunch där. Gillar inte att sitta still och bara lyssna under en längre tid :P Men men, efter lunch gick tiden lite snabbare iaf, vi körde ett kortspel och fick fråga ut varandra och sen fick vi kolla lite på en film me olika truckolyckor. Imorrn blir de lite mer genomgång, sen prov och uppkörning. Får se om vi kanske får sluta efter de, troligen inte. Dom låg minus idag, och ligger dom minus imorrn också så lär vi jobba tills iaf klockan tre. Men men, blir inte så många timmar så de är inte så farligt :) Hellre de än att sitta still iaf :P

Ser fram emot helgen! På fredag ska jag och Becka på Reggae night på S2 :) Liza och Natalie kanske också hänger på, men båda börjar jobba klockan sju på lördagen så dom va inte riktigt säkra. Men jag och Becka blir de iaf :) Får bli en liten förfest för två lr nåt, eftersom de bara är vi två som ska ut xD På lördag blir vi fler iaf! :)

Nej, nu ska jag kolla igenom truckfrågorna lite, sen blir de sovdags. Puss!


Jordin Sparks - Tattoo

I can breathe again

De jag först tänkte skriva här, som har me rubriken att göra, insåg jag va så patetiskt att jag ångrade mig. Så de glömmer vi. Och hoppar direkt till min och mammas lilla shoppingrunda på Kupolen :) Vi hamnade på Stadium igen :P Skulle köpa födelsedagspresent till pappa som fyller år imorrn, de gjorde vi, men jag köpte också en ny träningsdress (som jag egentligen inte behöver, men som va på rea och va grymt billig och dessutom jättesnygg, och man kan aldrig ha för mkt träningskläder), och även en tröja, även den på rea, som jag kan ha på jobbet så att jag slipper tvätta fleecetröjan stup i kvarten.
Men däremot, om vi ska nämna nåt från jobbet, så drev jag lite me Sara under matrasten. Jag hade tråkigt xD De slutade dock me att jag gjorde mig själv nere. Vilket blev fixat ganska snabbt när matrasten slutade.

Och just ja! Dansstudions schema har äntligen kommit upp! Typ 3 veckor sent. Men bättre sent än aldrig :D Blir nog streetdance nivå 1 me Amanda för mig, och även modernt nivå 1 som låg direkt efter Amandas klass på söndagar. Streetjazz och ragga låg på onsdagar och torsdagar, får se hur de blir me de för mig. Allt beror på jobbet, om jag får vara kvar lr inte och så. Men anmäler mig till alla fyra kurser iaf, så få de bli som de blir sen! Bara att jag hoppar av om jag inte kan gå nån kurs.

Men men, nu ska jag lägga mig och kolla lite på film innan de är dags för att sova. Puss!


"I got tired of waiting, wondering if you were ever coming around."

Grillfest

Igår va de grillfest hos Natalie, sjukt kul! Jag och Liza gick ner och kom dit runt halv sju. Sara, Eve och Dan va redan där :) Efter en timme kom alla andra, och vi körde direkt igång och grillade. Sen åt vi och pratade och drack fram tills strax efter tolv, då drog vi till stan en vända :) Liza åkte hem runt tio för att hon också skulle upp och jobba, Becka hade kommit direkt från jobbet en halvtimme tidigare. Men jag va kvar! Hade tänkt ta elva bussen hem först. Halv ett åkte jag kundvagn på Kupolens parkering. Så gick de me den planen. Elin sa att hon skulle ta de lugnt för att även hon skulle upp och jobba, men hon va nog en av dom som va mest dragna xD Men sjukt kul kväll iaf! Jag råkade tappa Beckas mobil i glassen när Liza ringde, oops :P Den låg och vibrerade i glassen. Sorry, Becka!

Idag skulle jag iaf ha jobbat som sagt, men de gick mindre bra. Kunde inte somna alls när jag kom hem. Hade ingen ro att somna och kunde inte slappna av för fem öre. Ju mer tiden gick, desto mer stressad blev jag över att jag måste somna, och då blev de bara ännu värre. När klockan ringde hade jag inte sovit nånting och jag va så trött så att jag skakade. Mådde illa och hade ont i huvudet. Visst hade jag inte fått många timmars sömn ändå, men de skulle ju inte va första gången jag hade gått till jobbet efter att bara ha sovit 2-3 tim. De har aldrig varit nå problem förut. Jag har t.o.m. gått till jobbet när jag inte har sovit nånitng alls. Men då mådde jag någorlunda bra iaf och kände mig pigg. Nu va jag helt död. Så jag ringde och sjukanmälde mig, ska ringa snart och friskanmäla mig. Imorrn blir de jobb iaf. Nu har jag sovit så nu mår jag bra igen ^^

Nej, nu ska jag kolla på tv och fråga ut Sara lite xD Puss!


Taylor Swift - Crazier

Harry Potter och halvblodsprinsen

Kom hem från bion för ett tag sen. Va på nya Harry Potter me Eve, Elin, Elisa, Edvin, Elisas syster och hennes pojkvän. Filmen va faktiskt riktigt bra, hade ju hört en del om den att de va konstigt slut och så och många inte gillade den, men jag tycker iaf att den va riktigt bra. Mkt mer humor och kärlek i den än i dom andra filmerna. Men så är de ju i böckerna också. Va gäller slutet, så va de inte alls nå konstigt. Så slutar ju boken också, och filmen är ju baserad på boken, så hallå va klagar folk på? Dom är sjukt duktiga skådespelare iaf, älskade när Harry tog de där flytande flax :P  De grymt jobbiga va att mitt under filmen fick jag sendrag i låret. H-vete va ont de gjorde. Kunde ju inte ställa mig upp heller för att få de att sluta. Kunde knappt röra benet xD
Ont i ryggen har jag också, pga jobbet. En smörorder i förrgår knäckte den. 4 burar me smör upp till kanten. Lättstuvat i all ära, men fan va drygt de va. Är grymt stel i ryggen nu. Funderar på om jag ska se till att ta en powerwalk imorrn och värma upp lite, och sen köra några handvolter för att få sträcka lite på ryggen. Brukar funka ganska bra.

Men men, nu blir de nog snart sova. Har jobbat 05.00-14.00 igår och 05.30-14.30 idag, känner mig lite sliten xD Plus att jag va nere hos syrran i onsdags för min moster som bor nere i Småland va där, så jag och mamma åkte ner och träffade dom lite. Kom hem runt kvart i tolv och sen skulle jag upp halv fyra. Men de funkade ^^ Imorrn ska jag på grillfest hos Natalie, men ska åka hem ganska tidigt. Jobbar 6-15 på söndag.

Puss!

Stand-in

Jobbet idag va faktiskt sjuukt nice! (Skulle egentligen ha varit ledig, men jobbade för Malin.) För de första så blev de orderstopp klockan tio, och de skulle inte komma några nya ordrar förrän kvart i elva, så jag fick gå upp och sätta mig :D Först tänkte dom skicka in mig på kol, men sen såg dom att de skulle bli orderstopp där också när som helst. Så jag fick sitta och sova i typ 30 min :D Sen kom Jessica upp och så satt vi och pratade tills kvart i. Nå nya ordrar fick vi inte upp förrän fem i elva, och då fick vi båda en 19 min order. Vi körde dom, sen va de lunch. Så sjukt slappt. För en gångs skull. Sen, för de andra, så va de inte alls så mkt folk kvar efter lunch. Eftersom vi låg typ +110h, gick några hem redan klockan sju på morgonen. Va frestad att göra de, men sen insåg jag att jag skulle förlora typ 2000kr på de så no way :P Röd dag = 100% OB. Hade de varit en vanlig dag, och jag hade varit trött, så hade jag nog gått hem kanske.

Nej, nu ska jag kolla lite på film innan jag ska sova. Igen. Jag förstår inte de här. Jag sover exakt hela tiden. Däckar på jobbet, däckar två timmar varje dag när jag kommer hem. Skulle säkert sova längre om jag inte tvingade mig själv upp ur sängen. Idag sov jag nog mer än två timmar tror jag. Jag har aldrig sovit så mkt förut. De är som om all sömnbrist man nånsin fått sen 5 år tillbaka börjar ge sig tillkänna. De är sjukt. Lr så är jag bara deprimerad. Vafan vet jag. De enda jag vet, är att de är sju dagar kvar.

Gummiflotte till jobbet

Ja, de skulle då definitivt behövs. Tog bussen till jobbet idag, då slipper jag bli så blöt tänkte jag. Men tji fick jag. Bäcken vid Shell/7Eleven hade svämmat över och gick rakt över vägen. Fanns ingen annan väg för mig att ta, dvs utan astt komma försent till jobbet, så jag fick gå över där. Blev hur blöt som helst om fötterna, jättekul. Framför allt när man ska in och jobba på ett ställe där de är typ 5 grader bara. När jag skulle hem från jobbet tänkte jag ta en annan väg, och gå till Kupolen, eftersom de såg ut att vara ännu mer vatten vid bäcken då, men självklart va den jädra vägen avspärrad! Så jag fick väl snällt och fint praktiskt taget vada igenom bäcken igen. Ett par i en bil stannade och frågade om jag ville ha skjuts över, men då va jag redan mitt ute i bäcken och jag va redan dyblöt så då va de ju inte så stor ide längre. Snällt at dom att stanna och fråga iaf ^^ Nej, imorrn blir de definitivt cykel. Då kan jag iaf ta mig över bäcken utan att bli blöt. En gummiflotte skulle nog passa bäst men tyvärr äger vi ingen sådan :/

Ne, nu blir de nog att kolla på film en stund innan jag ska sova. Jobbar igen imorrn, 7-16, sen är jag ledig på lördag och så blir de jobb på söndag igen eftersom jag ska hoppa in för Malin :) Puss!


Dead By April - What Can I Say

Hjärta, huvud, instinkt?

Vetefan va jag borde följa efter. Ingenting, helst. Vill inte tänka. Just nu vinner hjärtat. Vilket inte är bra. Borde följa mina instinkter, dvs huvudet. Vilket jag tänker göra. Lr försöka, är väl snarare rätt ord.

Men men, idag skulle jag iaf ner på Dalecarlia och kolla på Måns match. Vilket sket sig totalt. Har spöregnat typ hela dan så alla matcher blev inställda på eftermiddagen, efter att dom redan hade haft en paus mitt på dan när de blixtrade för mkt. Nu är de inte ens säkert att de blir nå mer Dalecarlia överhuvudtaget. De va stora sjöar på planerna, helt omöjligt att spela. Skulle regna mer imorrn, men på fredag skulle de bli lite bättre. Men planerna kommer troligen inte att hinna torka upp till på fredag ändå. Och dalecarlia slutar ju typ på fredag lr lördag lr va de nu är, och dom kommer knappast att hinna spela klart alla matcher. Så de va ju lite tråkigt :/ Vi åkte iaf vidare till Torsångs café och fikade, me pappa på kryckor igen eftersom han hade åkt vattenskidor i Norrköping, ramlat och skadat några muskler i benet, som skulle ta 6-8 veckor att läka. Så kan de gå xD

Imorrn blir de iaf jobb 7-16, sen sova. Sover hela dagarna nuförtiden.

Puss!

Work 3.30

Yes, idag fick jag börja jobba klockan 5. Vilket innebar att jag fick släpa mig upp halv fyra. Mitt. I. Natten. Va nå grymt trött. Däckade totalt på lunchen. Men slutade iaf klockan 14, vilket va ganska skönt. Annars skulle jag ha slutat klockan 16. Och imorgon är jag ledig iaf, eftersom jag och Malin bytte dagar så hon ska jobba åt mig imorrn och jag ska jobba åt henne på söndag :)
Igår va en ganska intressant dag på jobbet. Iaf när de gällde truckkörning. Fanns inga truckar på varken färsken lr grönan, så jag fick gå ändå bort till kol och hämta en truck. Fanns bara dom konstiga, antika truckarna kvar som inte jag gillar. Dessutom va dom typ inkopplade och jag fattade inte hur man kopplade loss dom? Men frågade en gruppchef som förklarade för mig, och så fick jag lite hjälp av amerikanen, och tillslut fick jag igång trucken. Sen va de ju bara att köra. Låter ju lätt, tycker man. Men inte me dom där truckarna, när man har en ratt att snurra på. Backa va de svåraste, och de drygaste, eftersom man va tvungen att använda båda händerna för att kunna köra. Men efter ungefär halva skiftet gick de faktiskt jättebra, va inte så svårt när man väl hade kommit underfund me åt vilket håll man skulle snurra ratten för att svänga till höger lr vänster.

Nej, nu ska jag kolla lite på So You Think You Can Dance innan jag ska sova. Jeanine och Phillips hip hop dans va grym! Dom dansade till låten Mad me Ne-Yo. Älskar hip hop koreografier till såna låtar! Lugna R&B låtar. Tabitha och Napoleon är dessutom sjukt duktiga koreografer.

Puss!

Shopping & Transformers

Har varit sjuk i stort sett hela veckan, men har äntligen börjat piggna till och friskanmälde mig igår eftermiddag :) Så efter de tog jag och mamma en tur ner till Kupolen, mådde fortfarande inte riktigt bra men iaf pigg nog för en kort shoppingtur :) Köpte ett par jeansshorts och en top på H&M, och en tunn tröja på Vero Moda :) Vi köpte även en varsin fläkt på Jula för 149kr, är så sjukt varmt i lägenheten så vi kunde inte stå ut längre. Nu, me två fläktar, går det för första gången på över en veckan att faktiskt andas här hemma. Riktigt skönt! Jag piggnade till lite efter de också, tror att värmen förvärrade min förkylning riktigt. Idag va jag iaf riktigt pigg, känner mig fortfarande inte riktigt frisk till 100%, hostar fortfarande och har ont i halsen och lite halvsvag sådär, men imorrn blir de iaf att jobba. De borde jag nog orka tror jag! Dessutom är de röd dag, dvs 100% OB, så då kan de ju nästan va värt de :P
Och idag blev de iaf bio, Transformers 2 igen. Den va till och me bättre den andra gången! Riktigt bra. Älskar humorn. Och upptäckte fler saker idag som jag inte såg första gången, t.ex. att mamman slår till en av dom onda robotarna me handväskan haha xD Nej, så de va kul. Vi blev ganska många också, 7 st närmare bestämt; jag, Becka, Liza, Natalie, Sara, Eve och Vella :)

Men nej, nu blir de sova om jag ska orka upp till halv fem!


How many ways can one heart be mangled and still be expected to keep beating?

Förkyld mitt i sommaren

Riktigt jobbigt att va förkyld mitt i sommarvärmen. Som om de inte redan är varmt nog, ska man ha feber som gör de ännu varmare. Har snott brorsans lilla fläkt som han har inne i sitt rum. Eftersom han ändå är hos pappa så behöver han den inte just nu. Febern är nog borta nu iaf tror jag. Halsen är fortfarande körd. Har börjat hosta nu också, jag tror att jag kommer att hosta upp en lunga snart. Vilket jag inte verkar vara ensam om. Varm choklad lät nog som en ganska bra idé. Börjar tröttna på te. Också jävligt drygt att dricka när de är så här varmt ute. Men va gör man inte för att bli av me förkylningen. Måste verkligen iväg och jobba, känner mig hemsk som bara sitter hemma. Tänkte gå och jobba idag, men ångrade mig. Lika bra att va hemma en dag till och vila upp mig. Får se hur jag gör imorgon. Känner som sagt att jag borde jobba, men samtidigt, fan va drygt om jag kommer dit, kör en order, och sen känner att jag verkligen inte orkar. Är de inte då bättre att stanna hemma tills man känner att man verkligen kommer att orka igenom ett helt skift? Inte vet jag. Men men, får se hur jag gör ikväll.

Kollar på Transformers nu. Den filmen blir aldrig gammal. Börjar kunna replikerna nu xD Som jag insåg igår att jag kunde i Twilight. Kollade på den igår, damn va den är bra. Även fast jag kunde nästan varenda replik. Inte mitt fel att filmen är så lik boken xD Läste lite i Eclipse sen på kvällen också. Haha jag älskar Edwards och Jacobs tjafs. Jag gillar inte Jacob, men de är ändå kul.


"The idea of being in danger from even the most deadly of humans while I was with Alice or Edward was downright hilarious."


Damn, den typ av kärlek som finns i Twilight, mellan Edward och Bella, den finns fan inte i verkligheten. Verkligen inte.

RSS 2.0