It's that time of the year again

Ca 1,5 vecka kvar till jul! Idag hade jag tänkt städa av och sedan ta fram julgranen! Vanligtvis brukar jag vänta med det till några dagar innan jul men jag älskar julgranar och man har den uppe så kort tid egentligen så varför inte ta fram den lite tidigare än vanligt? Blir dessutom perfekt att lägga alla julklappar under granen. Ska slå in några fler idag också, snart klar med alla julklappar. Ute i god tid med allt den här julen känner jag.
 
Utöver det blir det plugg, så in i norden tråkigt och ointressant men uppgiften ska lämnas in idag så det måste göras, suck. Har inte alls skjutit upp det i två veckor. Hatar verkligen att skriva inlägg på massa krångliga frågor och sen behöva kommentera andra studenters inlägg, sorry men jag lär mig noll av det. Man skriver bara en massa skit bara för att man måste. Blir mer en påhittad novell än ett riktigt "detta har jag lärt mig"-inlägg. Kan högskolorna snälla ta hjälp av Svenska Gymnastikförbundet med att utforma kurser på ett intressant och lärorikt sätt. Kursen i hopp och volt var den mest intressanta, lärorika kursen jag gått på flera år, och då är ändå det jag läser i högskolan något jag egentligen faktiskt älskar och är intresserad av. Tyvärr har högskolan en fantastisk förmåga att göra något intressant totalt ointressant och verkligen ta död på ens intresse. Jag känner att alla år jag har läst nu har varit helt värdelösa och bortkastade, och jag är mer förvirrad och lost än någonsin.
 
Sophias hår här alltså, saknar mitt långa hår :/

I'm a grown woman, I can do whatever I want

Vårt Beyoncémedley i feminine vibe nivå 4 från i helgen. Saknar redan dansen och alla fina ladies dansar med. 
 
 
Nu ska jag fixa mat och sen blir det träning på Friskis. Har bestämt mig för att gå tillbaka till så som jag körde när jag började träna med träningen och mat och allt. Nu jävlar. 

I wanted everything I never had

När man typ är glad över så mycket i sitt liv, men ändå är så ledsen innerst inne över så mycket. Insett att jag vill ha fullt upp på mitt schema för att slippa tänka. Fortsätter med det, jag vill inte tänka för jag vet inte vad jag ska göra av mig själv och får bara panikångest.

Klippte mig för några dagar sedan, har fått jättemånga positiva kommentarer men vet ärligt talat inte om jag trivs med det. Kan hända att det blir en period med mössa och hästsvans ett bra tag framöver. Försöker peppa mig med att Sophia verkade tycka om det iaf...




You wanna be high for this

Idag börjar repen för dansuppvisningen som är på lördag och söndag, som vanligt sååå slitsamt och mycket i huvudet men så kul. Innan dess ska jag röja upp lite i lägenheten, fixa mat x2 och sen iväg och klippa mig och handla lite. 
 
Theos reklam är utöver alla julreklamer min favoritreklam. 
 

December 2

DET SNÖAR. Woop woop. Jag vill ha snö till jul, okej. Perfekt nu när jag ska ta itu med julpyntningen och allt. Hann börja lite igår efter att först ha rensat lite i köket, det lär rensas lite till men först vill jag få upp alla julsaker. Ska också iväg en sväng och köpa nån julklapp och sen försöka hinna med lite plugg innan sista moderna klassen för denna termin. 
 
En bild på moderna från förra dansuppvisningen. Missa inte dansuppvisningen i helgen, denna termins moderna nivå 3 innehåller bland annat några lyft och ett barn ;) 
 
 
Denna inhandlades på Black Friday då BikBok hade halva priset. Ville ha den här jackan redan förra året men då var de slutsålda, i år fick BikBok in dom igen och jag lyckades få den till halva priset, 400kr istället för 800kr. Bless Black Friday.
 
 

RSS 2.0