Cliffhanger at its best

Allas problem just nu verkar vara om klänningen är svart/blå eller vit/guld. Mitt problem? Säsongsavslutningen av Chicago Fire säsong 2. Det kan man kalla cliffhanger. Varenda karaktär (förutom Boden) i tv-serien var inne i byggnaden. Ens reaktion var lite "what...the....fuck...?" Cliffhanger done right. 
 

Nine months on, and people fade

På två dagar har jag kollat på 21 avsnitt av Chicago Fire. Jag känner lite såhär just nu
 
Till mitt försvar var en heldag i soffan i lördags en perfekt uppladdning för all träning på söndagen, och den här veckan har jag semester från livet, okej. Bara TV och musik. Både huvud och kropp behöver det känner jag. 
 

You're worth it to me

Måndag igen. Fattar inte vart veckorna tar vägen. Förra veckan blev det massa dans, gym, lite plugg, lite jobb 9.30-16.30 en dag och ännu mer dans och gymnastik. Gårdagens danslektioner var slitsamma, dock hur kul som helst, och på gymnastiken blev det trampett och bord. Fick lite tips och hjälp av ledarna för tävlingsgruppen, så helt plötsligt blev allt lite lättare. 
 
Denna vecka är det sportlov så idag ska jag passa på att ta det lugnt. Blåmärken, brännsår och allmänt öm lite överallt i kroppen = heldag i soffan med Chicago Fire. 
 
 

One choice can change you - forever.

Sen igår är jag numera timvikarie på förskolan, ska bli så kul att få komma ut och jobba lite och dessutom så skönt att få in lite extra pengar. Hur jag ska hinna med heltidsstudier, jobb, dans, gymnastik och övrig träning är en annan femma. En dag i taget, helt enkelt. 
 
Snart ska jag iväg till gymmet efter typ 2 veckors uppehåll på grund av sjukdom. Man blir så sjukt sugen på godis och skit när man inte gymmar, allvarligt talat. Så onyttigt som jag ätit de senaste 2 veckorna, så onyttig har jag inte varit på månader. Inte hållbart. Satt och kollade igenom lite bilder igår och hittade några "före" bilder, innan jag började gymma och äta mer hälsosamt. Jämförde med nya bilder och man ser skillnad alltså. Jag tänker lägga upp dom, bara för att peppa mig själv till att köra igång stenhårt igen.
 
Före.
 
 
Nu. En bit kvar, så jag är inte "klar". 
 
 

What makes them different, makes them dangerous

Jag är så taggad för Insurgent. Har verkligen börjat gilla alla skådespelare i Divergentserien. Shai, Theo, Ansel, Jai, Miles, Maggie Q...Boken är dessutom så bra! En tv-reklam för Insurgent släpptes häromdagen under SuperBowl, och imorse vaknade jag upp till en ny trailer, "Fight Back", som twitterkontot för Divergentserien exklusivt hade skickat till mig och några fler men som nu har blivit tillgänglig för alla. Marknadsföringen för Insurgent är sjukt bra. Promo done right. Dom skapar en sjuk hype runt denna film med alla trailers/sneak peeks, alla stillbilder och interaktiva 3D-bilder. Dom visar tillräckligt för att man ska bli nyfiken, men inte så att dom avslöjar någonting egentligen. Väldigt skickligt gjort med tanke på att dom faktiskt har släppt en hel del videos och bilder. Hoppas också att filmen är så bra som den verkar och lever upp till förväntningarna.  
 
 
 
Tidigare teaser trailers/ trailers/sneak peeks. 
 
 

Love me like you do

Ellie Goulding, M83 och Ed Sheeran gör utan tvekan de bästa soundtracklåtar till filmer.
 
 
 

RSS 2.0