I need a dollar

Älskar min hood och t-shirt som syrran och Thomas köpte i Turkiet <3 En svart hood med blå text och en blå t-shirt med massa bokstäver, båda av märket Humör. Det är ett ganska dyrt märke så jag är superglad att dom hittade såna kläder i Turkiet för en billigare summa :D Dit vill jag åka och shoppa, jao.
Men iaf så har helgen varit helt okej :) Spenderade lördagkvällen hos mamma och på söndagen åkte vi till syrran för att fira mors dag :) Grillade och åt tårta :) Sen gick vi ut för att se på tjejerna som har lärt sig att cykla själva :) Blev även lite action när en häst kom springandes utan ryttare. Paret bakom oss fick tag på hästen och lite senare dök ryttaren och hennes kompis upp. Hästen var helt uppskrämd stackarn :/ Idag har jag jobbat, sovit, ätit på Max med mamma och dansat. Fin dag. Nu ska jag se på CSI, puss!



Grillfest nr 2

Igår blev det en oförväntad tur ut till Enviken för grillfest hos Emelie :) Snacka om att vara ute på vischan haha ;P Men det blev iaf riktigt kul! Jag och Carro ägde på kubb, vi slog ner 3 st i rad. Sen skulle vi göra high five och missade totalt, fail haha. Tjejerna vann iaf över killarna! ;D Snart ska jag ta mig iväg till Kupolen, sen får vi se om det händer nåt ikväll. Livet är bra skumt just nu iaf. Puss!






*Censur*

Jaha då har man betalat räkningarna för den här månaden. Men jag har panik. Jag hoppas och ber till Gud att jag får pengar från försäkringskassan snart. Jag är fattig som fan. Jävla åsna som inte kan sköta sitt jobb riktigt. Man ska inte behöva tjata på en vuxen människa i 3 månader på att ringa ett enkelt samtal. Framför allt inte när det är hans jobb. Och sen gör han det inte rätt ändå. Idiot är en sjujäkla underdrift. Jag ska inte skriva vad jag egentligen tycker... Men iaf så har igår och idag varit bra :) Hängde med syrran och barnen igår, och idag hjälpte jag mamma att ta hand om Lovisa i några timmar. Sötunge <3 Sen träffade jag Emma, Nanna, Sofia och Maria på P&L cafeet. Ett litet möte för crewet ;) Riktigt trevligt var det, känns som om det var jättelänge sen vi träffades fast det var bara två veckor sen. Men nu ska jag hänga med i Criminal Minds, puss!

Say what?

Haha jag har inget att skriva om längre nu när dansterminen är över. Segt. Men jag håller som sagt igång lite hemma :) Gör en egen streetkoreografi nu, har hittat en låt med asbra beat, tyvärr suger texten. Men jag gillar det jag har gjort än så länge så jag kanske behåller låten. Den funkar även till en annan låt också :) Har insett att det är lite träning i sig att dansa hemma. Att kunna tänka själv och köra på även när man inte har nån lärare som piskar på en ^^ Det är då passion och motivation är viktigt. Men iaf, annars har jag varit på Kupolen idag med syrran, Lovisa och Lin. Vad skulle man göra utan Kupolen? Sen fick jag ett nytt skal till min iphone idag av mamma, ett blått skal. Skitsnyggt.


Vill ha

Åååh jag vill ha pengar nu. Hoppas jag får pengar från försäkringskassan snart, om jag får några. Blir galen av att vänta. Det är så mycket jag vill göra/ha. Klippa håret, färga håret, ny tatuering, och nu vill jag även ha en ziperall också. Skulle nog inte gå runt i den ute nu för man ser ut som en förvuxen bebis, men att bara ha hemma :) Den är nog grymt skön under vintern också, jag som alltid fryser så jäkla mkt. Ja, tack. Jag hoppas att det fortfarande är rea när jag får pengar.


Seegt *snark*

Nu känns livet sådär segt och meningslöst som det alltid gör när det inte är nån dans. Jobbigt :P Men man har ju inget att göra på eftermiddagarna liksom, ingenting att se fram emot under veckorna, som får dagarna att gå. Astråkigt ju. Dock vill jag hålla igång ändå, jag börjar redan bli lat haha. Träna styrka och koreografera lite eget. Men på torsdag ska jag iaf träffa några av tjejerna från dansen för fika ^^ Ska bli kul. Snart ska jag ta mig iväg och handla lite sallad och sånt där nyttigt som man mår mkt bättre av ^^ Beach 2011 liksom ;) haha. Puss!

Jag älskar mina Converseskor.




Dop

Igår var det dop för Lovisa :) Först kyrkan, jag är fadder till henne precis som jag är för Alva och Tilde, så jag fick stå med längst fram igen. Lovisa charmade alla med att le och vinka hela tiden, busungen ;) Efter dopet åkte alla hem till syrran för mat :) Pastasallad med kyckling och ost/skinksallad. Supergott. Sen blev det fika. Syrrans kompis Lin hade gjort en jättefin tårta :) Jättetrevlig kväll <3
















Grillfest

Grillfesten hos Emma igår var riktigt rolig! Trevligt folk och härlig stämning :) Vi spelade lite fotboll och kubb, några gick ner till sjön och badade. Roliga prioriteringar man har när man är full också. "Akta spriten!" istället för "akta fönstren!". Men iaf en lyckad kväll :D Idag har jag stått på knäna och skrubbat badrumsgolvet, dörren och väggarna. Nu jävlar är det kliniskt rent kan jag säga. Ska snart börja göra mig iordning och ta mig hem till mamma, för idag är det dop för busungen Lovisa :D <3


Converse

Jag har äntligen fått dom Converseskorna jag ville ha som jag har letat efter som en galning. Syrran köpte dom i Turkiet och jag fick dom idag :D Sjukt snygga. Idag är de iaf torsdag (surprise!) och snart helg. Imorgon ska jag och Danne till syrran och hjälpa till att sätta upp partytältet, sen kanske fest på kvällen hos Emma. På lördag är det dop för Lovisa, därav partytältet. Kan nog bli en bra helg!

Mina Converse.



Lilla Lovisas rosa, blinkande Converse.

Dansberoende

Alltså, vafan gjorde jag förut när jag inte dansade? Jag lär ju haft sjukt tråkigt iaf. Dans är typ mitt liv just nu. Jag är en dansnörd, ja jag vet, men vet ni hur underbart och fantastiskt det är? Inte bara dansen i sig, utan alla människor som dansar och allt man lär sig om sig själv genom att dansa? Dansmänniskor är superhärliga människor, oftast väldigt öppna och lätta att prata med, lätta att lära känna och inte är rädda för att bjuda på sig själva, och ALLTID glada som fan ;) Även fast man kanske aldrig träffats förut kan man snacka som om man känt varandra länge. Jag har träffat riktigt härliga människor genom dansen, alldeles för många för att räkna upp haha. Men just nu handlar mitt liv för det mesta om dans, och det var nog länge sen jag var så här glad :) Jag ingår nu i ett danscrew, det är dansläger med CKattisarna om en månad och det blir även lite mer dansträning inför en grej i sommar som jag ser fram emot riktigt mkt ;D Än't de underbart?


Suck. Morr. Fan. Yay.

Just nu är jag lite frustrerad. Nordeas internetbank funkar inte och försäkringskassan är alltför sega med att skicka hem papper. Tänk om min chef kunde ha skött sitt jobb från första början, då hade jag sluppit den här skiten. Suck för vissa människor alltså...Men men, imorgon blir det bio iaf. Nya Pirates filmen i 3D :) Yay! Insåg idag också att all dansträning har gett lite resultat på kroppen, mina baggyjeans sitter fan inte kvar på mig längre. Alla jeans jag har är för stora runt midjan nu. Ett mirakel med tanke på att jag är chokladberoende och inte äter så jäkla nyttigt alls haha. Men jag är stolt, beach 2011 bring it on ;) Bara jag får lite pengar nu så är allt i sin ordning. Nu ska jag nog koreografera lite, puss!

Jag kryper inte för någon

Vilken galet bra helg alltså! Dansuppvisningen gick snuskigt bra alla dagar, framför allt sista föreställningen idag. Typ helt synkade på modernt och exakt allting stämde så jäkla bra, och ett helt sjukt bra drag i streeten där allting också stämde superbra, vilken jädra kick man fick efter den. Vi var helt lyriska, sprang ut och studsade av lycka efteråt. Helt sjukt. Där har vi orsaken till varför jag dansar, I rest my case. Förutom att dansen stämde jävligt bra, så har jag umgåtts med helt underbara och härliga personer! Tjejer, ni äger <3 Saknar er redan ;) Och självklart underbara danslärare som alltid gör en glad, Kattis och Cattis! :D Helt grymma! Nytt dansläger coming up om nån månad också, fan va underbart. Just nu är livet underbart. Dans är underbart, dans är livet.

Dance equals happiness. Mina underbara tjejer och min underbara danslärare Kattis i mitten!




Dans, day 3

Först måste jag säga att tjejerna i dansen är fantastiska. Tack för orden och stöttningen Julia och Emma! :) Jag är sjukt ledsen över att jag inte kan åka till Kulturama imorgon, för nu ville jag verkligen. Men att veta att några iaf vill ha mig kvar och vill att jag ska vara med på uppvisningen gör mig lite gladare :) För övrigt så hade jag en grym dag idag. Lite flum med Majja innan streetrepet med Kattis, som gick asbra. Jag fick ju ingen bestämd placering så jag fick kämpa lite för att hitta placering utan att störa dom andras placeringar, men jag tror jag lyckades ganska bra :) Kattis sa att hon aldrig sett oss dansa så bra så det kändes bra :) Genrepet gick också sjukt bra! Jag fick improvisera lite på modernt när Helena övade sin solo grej hon ska göra när jag inte är med, men de blev nog bra tror jag :) Streeten gick sjukt bra den med. Grymt genrep, så nu satsar vi på helgen! Dock blir jag nog inte med imorgon lördag men söndag, då jävlar. Då hindrar inte nåt mig från att dansa. Nu kör vi!!!

Ångest

Jag vill inte åka till Sthlm imorgon. Jag vet inte om jag vill flytta till Sthlm längre. Inte just nu iaf. Kanske om ett år. Men jag vet inte om jag vill det nu. Det är så mycket som står i vägen. Först lär jag komma in på Kulturama, och jag känner att jag inte är tillräckligt duktig för det. Jag har inte dansat tillräckligt länge, jag kan inte grundteknikerna tillräckligt bra. För det andra krånglar mitt knä som fan, och om det knappt klarar dans två dagar i veckan, hur ska det då klara fem dagar i veckan? För det tredje, så jag vet inte om jag mår tillräckligt bra...Det kan hjälpa, men det kan också skicka mig ner i botten igen. Och nu är jag irriterad, för det är precis det här jobbet gör med mig. Tar bort livslusten och orken till att göra något annat. Jobbet skulle kunna suga livet ur en död person. Just nu, har jag inget emot att bo kvar i Borlänge ett år till. Jag trivs på Borlänge Dansstudio, danslärarna är underbart duktiga och människor är superhärliga, och jag känner att jag fortfarande har en del att lära där. Det finns så mycket jag inte vill lämna, så det känns inte som om det är värt att lämna det. Inte just nu. Men, jag åker imorgon, och åker hem på kvällen igen. Oavsett om jag går vidare till söndagen eller inte. Jag vill bevisa för mig själv att jag kan. Och går jag inte vidare så blir jag nog lite knäckt. Jag känner mig redan värdelös. Men, det kan vara värt ett försök.

Dans, day 2 - Rep

Sista streetlektionen och rep för modernt idag :) På street körde vi igenom koreografin om och om igen, sen tog jag bussen till Kvarnsveden med Sofia och Nanna för rep med modernt. De gick asbra! Koreografin är grymt bra och tjejerna i min grupp är så sjukt duktiga, man får rysningar när man ser dansen. Riktigt jävla bra rent ut sagt. Hängde kvar ett tag efter det och kollade på lite fler rep och var lite social innan jag åkte hem :) Nu ska jag ta mig i säng, adrenalinkicken från dansen börjar ta slut och nu känner jag hur trött jag är. Imorgon ska jag träffa några av tjejerna och fika, sen blir det streetrep och genrep i Kv. Fin fredag. Puss!

Dans, day 1

Nice kväll idag på dansstudion. Först 45 min jazz, sen 45 min modernt. Modernt gick snuskigt bra. Jag älskar den där koreografin. Sen hängde jag kvar på studion med några tjejer som skulle repa lite :) Jag, Nanna, Sofia, Maria och Emma repade street, nu jäklar sitter den för mig. Sweeeet. Imorgon blir det streetklass och sen rep i Kvarnsveden med modernt, på fredag rep med street och genrep, och lördag & eventuellt söndag audition i Sthlm. Söndagen beror på om jag går vidare till prov 2 från lördagen, annars åker jag hem och är med på dansuppvisningen. Liten tröst ifall jag åker ur :) Jag hoppas dock att jag går vidare. Jag vill in på Kulturama!!
Jordens skönaste mjukisbyxor, perfekta att dansa i ;)



Outlet

Tänkte lägga upp lite bilder på kläderna jag köpte på en outlet i Stockholm :)






Dansvecka

Riktigt härligt väder idag :D Dock sitter jag inne och kollar på film. Lite sliten från helgen haha ;P Lär ladda inför en vecka fylld med dans som börjar imorgon! :D Väntar också på att pappa ska komma förbi med smakprover på Bärry drickyoghurt :D Älska smakprover. Btw så kom jag inte in på Akis, men de hade jag inte förväntat mig heller och jag är inte besviken :D Jag vill ju in på Kulturama. Såg auditionen mest som en bra erfarenhet, vilket är nåt jag verkligen behöver. Och det var ju en grymt bra erfarenhet. Auditions är ju en träning i sig liksom. Nu ser jag fram emot Kulturamas audition i helgen, tror det kommer bli ännu en härlig helg. Livet är ganska underbart just nu.

Underbar bild på busungarna. Alva, Tilde & lilla Lovisa.



BA Street

Har haft en riktigt grym helg! I lördags åkte jag direkt till Akis när jag kom fram till Sthlm och hängde där ett tag innan det var dags för audition. Vi var riktigt många eftersom det var gemensam audition för streetlinjen och förberedande danslinjen den dagen. Först fick vi testa på afromodernt, en blandning av afrodans och modernt. Helskumt, men ganska roligt. Lite lagomt svårt sådär :P Efter det var det jazz, nice koreografi och så :) Dock var alla lite förvirrande haha. Vi i street stog ute i hallen och tränade koreografi. Väldigt härliga människor måste jag säga! Sen på kvällen blev det bio med tvillingarna :D Lördagen var dock inte min dag riktigt, helt lost i huvudet. Som tur var gick söndagen bättre, mkt bättre. Afromodernt igen och sen street :D Vi fick dansa hype, helt sjukt. En skaplig utmaning. Men det gick riktigt bra och det var så jäkla kul. Vi avslutade med freestyle efter det, jag vet inte vad jag gjorde men jag körde på iaf ;P Det kändes ganska bra. Tror jag.

Kort och gott, en grym helg med awesome dans och härliga människor!


Att dansa är kärlek

Alltså people, ni förstår inte hur underbart det är att dansa. Jag förstår inte hur man inte kan dansa. Man mår så sjukt bra av dans. Lycka <3 Det gick asbra idag och igår på dansen, så jäkla skönt. Nu har jag även bokat tåg till Sthlm och betalat räkningen för audition på Ackis. Bara två dagar kvar. Helt sjukt. Jag är inte nervös än, ta i trä. Det lär komma på tåget ner. Men får se det som vanliga dansklasser och bara ha kul, blir jag för nervös så lägger min hjärna av. Men nu ska jag ta mig i säng, puss!


Audition i helgen

Nu är de inte många dagar kvar till Balettakademiens audition. Såg mejlet nyss och fyfan de kommer bli hårt :P Klasserna är på typ 1,5 timme. Afromodernt och jazz på lördag, sen afromodernt, street och freestyle på söndag. Tur att jag är van vid dubbla klasser...Kommer bli lite tajt med tid på söndagen också, freestyle slutar 19.30 och tåget går 19.45 :O Måste försöka smita iväg tidigare, så jag hoppas att jag får komma in tidigt på freestyle. Sen får man reda på om man blivit antagen redan på tisdag :O Fyfan. Men nu lär jag dra, ska iväg på Åses match! Puss!

Bra dag

Riktigt skön dag idag. Har bara legat i soffan och sett bra filmer! Var nyss över till mamma och såg BB, fick även med mig lite fryst mat hem :) Var tvungen att värma på lite mat nu, så sjukt hungrig. Jag hatar dom här perioderna. Först kan jag knappt äta nåt under några veckor, kan klara mig på två mackor och ett äpple på en hel utan att vara hungrig, sen slår de om och då blir jag hungrig varannan timme och skulle kunna äta konstant egentligen. Irriterande som fan. Jag lär iaf bli uppe ett tag till eftersom jag inte kan sova, men är ledig nu i vecka så jag slipper ångesten över att jag måste sova. Skulle vilja åka till Sthlm redan på fredagen och ta en klass för Jennie Widegren på Diambra, fyfan va nice de skulle vara. Får se hur det blir :) Nu ska jag koncentrera mig på filmen, btw så älskar jag min BOUNCE tröja :D


Valborg

Helgen blev riktigt lyckad måste jag säga. I fredags var jag och Danne på bio, Thor 3D. Den var riktigt bra faktiskt. Lite humor och mkt spänning. Efteråt blev det mat och BB hos mamma. Igår tog jag mig till Falun med Emma, Carro och Markus för fest hos Emelie och Filip. Jätterolig kväll med härliga människor! Vissa grejer är man ju inte stolt över men de är sånt som händer när man inte har koll på sig själv :P Idag blir det äta och slappa. Fin dag. Puss!

RSS 2.0