P&L Day 1

Första speldagen på P&L idag! Festen började vid tre då Emma och Carro kom :) Allteftersom dök mer folk upp och till slut var vi skapligt många i min lilla lägenhet ^^ Vid 21.15 blev det Marigold, sen Sick Puppies och Kings Of Leon. Var dock inte kvar särskilt länge på Kings Of Leon, lyssnade på några låtar sen köpte jag Ben & Jerrys glass och gick hem. Imorgon blir det lite fler band som jag vill se, woho :D Var ner på P&L även igår och kollade på lite dans, några från dansstudion hade lite performance genom studieförbundet. Asbra.

Marigold + Jonas från Sugarplum Fairy


Midsommar

Nu är midsommar över, snart P&L! :D Midsommar spenderades först hos syrran, grillat och änglapaj <3 Sen bar det av till Elisa för lite fest. Fotboll, kubb, sällskapsspel och mycket flumm. Riktigt trevligt kväll och en lyckad dag! I övrigt har jag inte gjort så mycket, mys och film mest. Men om några dagar är det som sagt P&L, då blir det mer fart. Några festivalbesökare har redan kommit, man känner att det redan är lite festivalstämning överallt. Jag ska hämta ut mitt armband imorgon, hoppas jag missar köerna haha ^^ Men nu lär jag dra, puss.

Lovisa, glad över att ha fått syn på min mobil ;)


Lovisa och Acke, som hon har döpt katten till ^^

Missing Edge

Gud vad jag saknar danstjejerna. Man har liksom umgåtts med dom hela helgen och nu inget alls. På tisdagen kändes det som om man kom ur den lilla dansbubblan man varit i dom senaste dagarna och tillbaka till verkligheten. Hur tråkigt som helst verkligen. Vilket ännu en gång får mig att verkligen inse hur mkt jag vill hålla på med dans. Det är ju så underbart fantastiskt. Hur kan man inte vilja jobba med det?

Fotograf: Katarina Wöllner, Lina Hellberg, Frida Holm.

Underbara tjejer. Michaela, Tova, Cattis P, Majja, Emma, Maria, Nanna <3


Den här bjuder jag på. Kattis W gav oss en vacker utstyrsel.


Söta Emma <3


Nanna och Maria <3


Fina Cattis och Kattis, bästa danslärarna!


Härlig bild Kattis tog på oss!


Dansläger

Gud vilket grymt dansläger. Åh vilka härliga människor. Och assnygga koreografier. Alltså, helt underbart. Vilken sjukt bra helg. Nu har jag ont överallt och benen skakar när jag går, men jävlar va värt de är. Skulle lätt kunna fortsatt några dagar till. Övernattningskvällen (igår) var sjukt rolig. Pastasallad, lekar med diverse utstyrsel (fyfan va snygga vi var), lite party med massor av dans, mer dans senare, spökhistorier, sockerkickar...Jag var inte hemma förrän kl.3. Tillbaka till dansstudion vid tio för frukost, sen självklart lite mer dans innan klasserna började, och massa häng. Solade, åt mer pastasallad, Ben & Jerrys glass på P&L kafeet. Dans från 15.30 till 19.30. Awesome. Underbar dans och superhärliga människor som man alltid har kul med, det kan inte gå fel. Men nu ska jag sluta skriva och visa några bilder som visar lite hur kul vi hade ;)

Fotograf: Frida Holm

























"Några" bilder.








Dansläger, day 1

Liten snabb uppdatering om danslägrets första dag. Kan sammanfattas med ett ord: grymt. Jag kör street i både koreografierna eftersom jag känner att det är det jag behöver träna mest på. Har ju lite lättare för modernt...Båda koreografierna är riktigt bra, jag gillar dom verkligen. Den för nivå 3 är jättefin med pararbete, en modern och en street, i början. Kommer nog bli sjukt bra tror jag. Riktigt kul att träffa alla tjejerna igen också, alla är så härliga. Hängde kvar lite efteråt och pratade lite med Kattis, Cattis och Amanda, en jättetrevlig tjej som dansar för Kattis i Sthlm. Imorgon är det mer dans och övernattning från kl 20, awesome. Jag känner att jag är lyckligt lottad som får dansa med så härliga danslärare och tjejer.

Turkiet

Nu är resan äntligen bokad! Side i Turkiet 17-25 sep med pappa och co :D Lyxhotell all inclusive 50 m från stranden med 15 pooler, gym, tennisbanor, squash, fotbollsplan, minigolf, bowling och minitivoli. Kommer bli grymt, fan vad jag längtar. Shoppa som bara den ska jag också göra, Converse skor och Adidaskläder för 200 kr. Har en känsla av att jag kommer få med mig en shoppinglista hemifrån från mamma och syrran också ;) Ah helt galet vad nice det kommer bli.

---> http://www.solresor.se/resa-till/turkiet/side/hotel-silence-beach-resort/

---> http://www.silencebeachresort.com/silence_en.html

Idag börjar danslägret också! :D Ska snart ta mig ner till dansstudion, 3 timmars dans idag. Imorgon blir det likadant plus övernattning och 3 timmars dans på måndag plus uppvisning 17.30 för dom som är intresserade :)

Just nu leker livet.


Reserv!

Woho jag fick en reservplats på Kulturama! :D Jag är superglad för jag trodde att jag skulle få ett solklart nej. Alla hade typ gått dansgymnasium och så, själv har jag dansat i 2,5 år. Jag hade inte stora förhoppningar om man säger så. Men en reservplats är inte ett direkt nej, tackar nån nej till sin plats kan jag komma in liksom :D Dessutom var det ju en extra audition så många är redan antagna och det fanns inte så många platser kvar och jag fick bra kritik så jag kan knappast vara besviken. Nej, jag är jätteglad. Kommer jag inte in har jag alltid min b-plan som känns helt okej också. Awesome. Snart ska jag hem till mamma och spela lite PS3 Move med Danne, ikväll blir det tacos och imorgon är det dansläger :D Fyfan vad jag har sett fram emot det. Herregud, livet är underbart ibland.


Kulturama

Igår blev det bio på kvällen med mamma och Danne :) Baksmällan 2. Den var jättebra och rolig, sjuk humor haha. Sen blev det hem direkt och sova för tåget till Sthlm gick 05.56. Det tog emot att gå upp kan jag säga. Men jag piggnade till när jag väl kom till Kulturama och började värma upp för audition :) Balett, jazz, modernt och intervju. Baletten var nog inte så vacker, men läraren tyckte att jag hade potential och att jag var musikalisk och rytmisk så det blev jag glad över :) Jazzen och modernt gick mkt bättre. Det har jag ju faktiskt tagit klasser i haha. Modernt blev dock improvisation hela klassen för att läraren var sjuk eller nåt så en jazzlärare fick hoppa in. Men det gick bra iaf :D Hela auditionen gick bra och jag är nöjd. Lärarna är jättehärliga och tjejerna verkar vara det med :) I början av nästa vecka får jag reda på om jag kom in. Nervöst. Som tur var är det dansläger lör-mån så jag kommer vara sysselsatt. Men nu lär jag äta nåt, puss!


So You Think You Can Dance

Ser på So You Think You Can Dance, det har börjat igen <3 Underbart. Man får hur mkt inspiration som helst. Både nya steg och när man ser hur duktiga dom är vill man själv bli så bra. Lite extra drivkraft ^^ Längtar till programmet börjar på riktigt så man får se alla koreografier. Förra säsongen var ju så sjukt bra. Och så längtar jag sjukt mkt till danslägret i helgen! 4 dagar kvar. Kattis och Cattis är ju för underbara som drar ihop ett läger. Kommer bli grymt! Anyway, nu ska jag ta mig i säng. Jobb kl 7. Fint.

Gick inte att ladda upp videon som vanligt, men kolla in! Så jäkla bra.
---->  http://www.youtube.com/watch?v=_p-DPhC0e5Q

P&L minikonsert

Söndag. Ännu en vecka är slut. Spelningarna på Sveatorget igår var riktigt bra. Först såg jag Marigold med Emma och Elin, Emmas bror spelade. Dom var faktiskt asbra måste jag säga. Ser fram emot att få höra skivan som släpps om nån vecka. Vi hängde på S1 ett tag innan jag gick för att träffa Eve och lite senare spelade Sugarplum Fairy. Har aldrig lyssnat på dom riktigt förut, bara hört Sweet Jackie och She typ. Men dom var riktigt jäkla bra live <3 Asbra spelning och supermkt folk. Träffade på flera tjejer från dansen vilket också var jättekul. Nästa helg blir det dansläger! Längtar som fan, jag vill dansaaaaa. Men nu blir det CSI, puss.

Marigold




Sugarplum Fairy








Fredagsmys

Idag har jag varit i Djurås typ hela dagen för att fira Millans student :) Åkte dit vid två och hjälpte till med förberedelser. Gillade Dannes fail när han skulle hämta nåt i garaget och öppnade dörren och gick in genom den istället för porten som var helt öppen haha. Folket kom vid halx sex och sen blev de mat :) Sallad, kött, kyckling och pajer och sen rulltårta med jordgubbar till efterrätt. Tog bussen hem vid halv nio och nu blir det filmkväll :) Skulle ha jobbat imorgon men tror min feber är tillbaka :/ Både svettas och fryser som fan samtidigt, pallar inte ens dansa just nu :O Då är de illa liksom ;P Men nu, sängen.

Säg vad man vill om BSB och pojkband, men nog fan är dom asbra på sin grej. Låter precis som på skivan!




Breaking Dawn

Jag hatar att vara sjuk. Framför allt när jag vill dansa. Jag vill träna lite balett och jazz. Och modernt, shit. Jag har blivit hur lat som helst med teknikträning, inte bra. Det är ju det jag behöver liksom. Hursomhelst var jag hem till mamma idag och åt langos, kollade på fotboll och träffade syrran. Söta Lovisa har lärt sig att säga tack, så nu tackar hon för allting. Helt underbart. Men nu ska jag dansa till sängen, puss!

Läääängtaaa!


Härlig helg

Wtf jag ska sluta kolla på tv. Sådär kan de ju inte sluta ju. Jag hatar verkligen när serier slutar mitt i allt och så får man vänta typ ett halvår på nästa säsong. Förutsatt att det ens blir någon liksom. Har precis sett slutet av Bones säsong 6, och som tur var blir det en säsong 7. Halleljuha, annars hade jag blivit knäpp. Men hur som helst, helgen var riktigt bra! Har umgåtts med massa härligt folk. Igår hos Elisa blev det smörgåstårta, fotboll, brännboll och kubb. En riktigt rolig kväll! <3 Idag är jag sjuk men det var lätt värt de ;) Så det blir film och serier resten av dagen, skönt faktiskt. Btw så har jag blivit rödhårig igen också :D Lite mörkare än förut. Provade den nya typen av hårfärg där man använder mousse istället. Resultatet blev riktigt bra!

Bilder från Nina








Thank God it's Friday!

Äntligen helg! Och snart ny vecka. Downside med helg. Men iaf kommer helgen nog bli bra :) Ikväll blir de tacos och fotboll hos mamma, imorgon blir det fest och falukalaset i Falun med vänner och på söndag blir det examensfirande hos Elisa. Låter asbra ^^ Just nu koreograferar jag lite/ser på The Grudge 2. Multitasking på hög nivå. Men jag börjar komma en bit med koreografin :D Dock har jag inte en aning om hur den ser ut och jag har fortfarande inte bestämt mig för om låten är bra eller om den suger. Bra beat, värdelös text.

Bra eller dålig?



Free Fallin'

Åh vad sjukt trött jag är. Ändå känns det som om jag inte gör nåt annat än sover. Hmm :S Imorgon är iaf sista jobbdagen innan helg! Ser fram emot helgen. Fotboll på tv på fredag och fest på lördag, antingen hos Emelie eller hos mig om nån är på ^^ Jag kände för att hålla mig i Borlänge. Spela lite ps3 move och blanda drinkar. Återstår att se hur det blir :) Annars är jag grymt taggad på det mesta nu, framför allt dansen. 16 juni är snart och sen dansläger 18-20 juni. Hoppas jag får ledigt från jobbet bara, annars blir det ett tufft schema :P Idag hittade jag nya jeansshorts som är skitsnygga också, woho. Dom andra jag har är för stora haha. Baggyjeansshorts. Men nu ska jag snart ta mig i säng, det är Off The Map ikväll. Älskar den serien <3

För övrigt saknar jag den här koreografin.


RSS 2.0