I am only a fighter, in the form of a writer

Jag är så sjuuukt glad idag. Känns som om jag har börjat hitta mig själv. Vid 21 års ålder, bättre sent än aldrig ;P Tidigare har jag varit så less på mig själv att jag aldrig vågat säga ifrån och låtit vissa personer behandla mig som dom vill. Även fast jag har blivit ledsen, sårad och arg så har jag bara stått där tyst och tagit emot det. Men nu när jag så jävla trött på det, så jävla trött på att låta andra människor få mig att må dåligt. Nu har jag äntligen börjat säga ifrån. I helgen tog jag itu med två människor som har varit mig väldigt nära, som har vetat om allting om hur jag verkligen mår. Och dom två personerna har svikit mig så många gånger, och jag har bara tagit emot det innan. But no more. Så jag bad dom praktiskt taget att dra åt helvete. Det var två människor som på senaste tiden bara har fått mig att må jättedåligt, två personer som tydligt visade att dom inte var nånting att lita på. Sen om vissa inte klarar av att jag säger ifrån och säger vad jag tycker, well guess what? That is really not my problem. Från och med nu ska jag bara omge mig med folk som gör mig glad och som får mig att må bra, mina riktiga vänner <3 Jag menar, varför umgås med folk som får en att må dåligt? Det är inga vänner. Inte ens bekanta.

Så, det här är mitt nya jag. I'm finally speaking up. Och så här bra har jag inte mått på länge.

Kulturama

Yes, Kulturama blev mitt lilla äventyr igår :) För er som inte vet vad det är så är det en skola i Sthlm där man kan plugga dans, sång, musikal, teater och sånt :) Kattis är ju danslärare där så jag åkte dit för att vara med på en av hennes streetdance klasser. Helt perfekt eftersom jag har tänkt söka dit, så nu fick jag se lite vad det var för nivå på klassen och även se lite av skolan också. Det var iaf grymt kul, som vanligt på Kattis klasser ;P Stolt över mig själv att jag lyckades hitta dit också haha. Träffade Jenny L på bussen till Sthlm vilket också var kul, ett tag sen man pratade med henne :) Men nej, nu måste jag börja göra mig iordning. Puss!



Äventyrsfredag ;)

Hihi imorgon ska jag iväg på ett litet äventyr under dagen :D Tänker dock inte berätta vad det är nu ;)

Underverket

Igår var det då dags för tjejkvällen på Underverket, och riktigt roligt blev det :) Kom dit vid sju och först blev det lite uppvisning av olika bh:ar och trosor innan vi delade upp oss så några provade medans några satt och fikade. Jag hittade en svart/lila bh som satt helt perfekt på en gång, blev den plus en likadan fast i röd/svart :) Exakt likadana som Carro om nån har sett dom på hennes blogg ;) Är riktigt nöjd med kvällen och mina inköp. Men nu ska jag snart dra mig till dansen, har Kattis kompis som vikare idag för att Kattis hade ett gig så det ska bli spännande :) Puss!

Slow Me Down

Shit vad jag är trött. Blev ett riktigt tempo idag på dansen, Cattis är tillbaka så vi hade en del att köra igenom. Mest koreografi, eftersom vi har typ åtta 8:or kvar på den + några 8:or med platsbyte. Jag börjar känna mig lite stressad :P Men vi har en extra lektion på lovet nästa vecka då det egentligen inte är några lektioner, så det ska nog fixa sig :) Nu börjar iaf NCIS, men här kommer en superfin låt som moderna gruppen före oss har. Nån kanske känner igen henne, hon spelade tjejen i The Day After Tomorrow mot Jake Gyllenhall.




Bowlingparty

Ja, va hände i helgen då? Först i fredags blev de bowling med Danne, jag blev ganska utklassad. Sen kom Sara förbi och kollade på film och efter de tog vi en promenad runt stan och bort till Tenoren för att hälsa på Emil. I lördags drog jag först på Dannes bowlingmatch, dom vann med 13-7 :) Sen hem till mamma och äta innan jag skyndade mig hem för att göra mig klar för party med Sara. Vi tog bussen in till Falun vid nio och gick sen i krogen, gamla Åh, runt tio. Sjukt mkt folk så vi kom knappt in, och väl därinne kunde man knappt röra sig. Men trevligt med mkt folk för omväxlings skull, inte så ofta de sker på S2 :P Umgicks lite med Emil och hans kompis innan vi fick skjuts hem av dom vid halv ett :) Och igår blev de faktiskt lite dans hemma med uppvärming, styrka och stretch :)

Men nu ska jag äta och hoppa iväg till Dannes bowling klockan fem. Puss!

Buttons

Gissa vad? Dans idag :D Ja jag skriver väldigt mkt om dansen men den är det enda som gör mig glad så därför koncentrerar jag mig helt på den och inget annat. Blev iaf en riktigt skön lektion idag. Började med mig, Nanna och Kajsa liggandes på golvet och slappa när Kattis kom gåendes: Omg 3 personer och alla ligger och sover xD Sen pratade vi några minuter medans vi väntade in dom andra som brukar vara lite sena :P Jag har ju börjat fundera lite på att flytta till Sthlm och söka till danslinjer på typ Kulturama, så jag frågade Kattis lite om vilken nivå auditions och sånt ligger på eftersom hon är danslärare på Kulturama. Men hon tyckte iaf att jag definitivt skulle söka dit :) Det blir nog inte nu på direkten, lär jobba ihop lite pengar först :/ Fast nu när jag har något att satsa emot så kan jag nog plåga mig igenom dagarna på dårhuset (dvs jobbet...:P) Sen blev det lite uppvärmning och en ny koreografi så vi har något att göra nu när Imma Be är klar till uppvisningen, bara rep kvar på den nu. Så det blev att dansa till den här låten idag:



Earth Intruders

Andra inlägget på en dag. Rekord för mig tror jag haha ;O Iaf så kom jag hem från dansen för nån timme sen. Blev väldigt mkt krälande och rullande på golvet idag. Men det är ju det som är roligast tycker jag och dessutom sjukt bra träning. Inga nya steg på koreografin utan bara repetition från förra veckan, varken Malin lr vi kunde räkningen men som tur var kom Cattis förbi en sväng och det visade sig att vi låg helt rätt i räkningen, yay us! Men nej, nu är det snart NCIS. Här kommer iaf ett klipp på modern dans från So You Think You Can Dance, helt grym koreografi.






Octaven

Kom nyss hem från Kupolen, har varit där med mamma, syrran och Lovisa. Det blev även lunch på Octaven på Tenoren, grymt god lasagne :) Mamma satt och tränade Lovisa att ta en servett i handen, riktigt söt när hon koncentrerade sig och verkligen försökte stoppa servetten i munnen :D Sen blev de handling på Ica, jag fick en liten unge hängandes i dragkorgen haha. Lite pinsamt för pappan va ganska snygg xD Men nej, nu ska jag formatera om mitt minneskort till kameran för de har lagt av, och även göra klart min header till bloggen så jag kan lägga upp den sen :) Puss!



Suuundaaay

Tvättat klart för ett tag sen, nu sitter jag och kollar på Fools Gold. Riktigt bra film :D Funderar på om jag ska laga nå mat snart, frågan är ju bara vad? Igår blev en grymt onyttig dag. Danne hade två bowlingmatcher i Falun så jag var där halva dagen, åt godis, toast, Donken, sen mer godis och lite chips när jag kom hem. Tror inte jag åt nåt vettigt haha. Det känns som om jag borde hålla mig till ett äpple idag. Men det blir lite träning ikväll iaf, nu när min förkylning i stort sett har försvunnit :D

Förresten, jag ska göra en header till bloggen. Måste bara komma på hur den ska se ut först xD Puss!

Imma be spreadin' my wings

Hemma från dansen, grymt kul idag igen :D Som vanligt ;P Tränade mest på koreografin och gick igenom några rörelser lite mer och så. Vi gick även igenom den sista åttan lite snabbt, men jag tror att jag har koll på den. Gäller bara att träna in den. Tränade lite på att se glada ut också eftersom det är en glad låt och alla såg arga ut haha. Kattis sa att vi skulle föreställa oss henne springa runt i en bi kostym på uppvisningen xD Cattis P satt och kollade på så vi fick lite publik också, alltid bra träning. Nu fan blir det mer träning på dansen i veckan och försöka sätta alla rörelser så rent som möjligt, eftersom vi ska koncentrera oss mer på att få all teknik att se bra ut och inte har nå karaktärer att spela, till skillnad från förra terminen när det låg mer fokus på att spela sin roll. Blir framför allt att öva på arm wave, att de ska va så jävla svårt :P



1,2,3,....8?

Usch vill bli frisk nu. Sitter här och försöker övertala min kropp att sluta hosta. Som tur är har jag inte feber iaf. Då hade dansen idag varit körd. Nu kan jag gå dit men ta det lite lugnt bara. Det är så drygt att missa steg i koreografin och försöka ta igen det sen. Bättre att gå dit så att man iaf kan titta på och memorera stegen, även fast det kan vara lite småsegt att bara se på när man själv vill vara med. Men ska ligga och vila fram tills dansen och dricka lite te så kan jag förhoppningsvis få lite ordning på halsen :)





Btw, jag håller på att ändra lite på utseendet på bloggen så de kan mkt möjligt se ut som fan lite då och då ;P

Sjuk och seg söndag

Söndag igen. Lugn helg för mig igen. Har varit sjuk sen torsdags, dock lite konstig förkylning som inte riktigt verkar vilja bryta ut. Halsen är iaf helt fucked up, så mkt kan jag säga :P Men va på dansen i torsdags ändå, orka missa dansen. Mest rep av koreografin, fick lite nya steg och jag fick en ny danspartner, Fanny :) Både jag och Nanna ville köra golvdelen men Fanny sa att de inte spelade nån roll för henne och att hon kunde köra stådelen så då bytte vi. Nu ska jag och Fanny bara lyckas hitta varandra haha.

Fredag och lördag blev som sagt lugn, bara slappa och kolla på film. Idag blev de lite mer drag ;P Tvätta, städa, flytta ner saker i förrådet, handla. Typ en vanlig söndag med andra ord. Sitter och kollar på Indiana Jones på kanal 5 just nu :) Ska fortsätta se på den nu, men här kommer en bild på mina nya skor som jag köpte för nån vecka sen :)



Danne 15 år

Idag fyller min lillebror 15 år, så grattis till honom :D Snorungen börjar bli stor ;P Ett huvud längre än mig för att vara exakt. Iaf så firade vi honom idag hos mamma. Syrran och barnen, Maria, Roger, Jonathan och Jennifer var där också :) Fullt hus. Fick lite bilder på lilla Lovisa :D Men hon gillar inte blixten på kameran så hon såg lite fundersam ut.






Utan blixt så den blev lite suddig, men hon är så söt ändå i sin bruna dress som jag köpte åt henne :)


För övrigt har jag lite ont efter dansen, men de är som sagt värt de :D Uppskattar på nåt sätt alla fina brännsår och blåmärken. Mina brännsår på axeln:




Nej, nu ska jag kolla på film. Hade tänkt börja kolla för nån timme sen men fastnade i telefon med Erik i 40 min. Blir Stomp The Yard 2. Dansfilmer <3 Puss!


RSS 2.0