Don't you ever feel like you're less than fuckin perfect

45 min på löpbandet, 1h styrketräning och 5 minuter på spinningcykel som avslut igår. Gissa vem som har världens träningsvärk i låren idag? Dock så glad för motivationen att träna mer kondition som jag fått av Marina Squerciati (hon spelar Burgess i Chicago PD) och Sophia Bush (Lindsay i Chicago PD). Power ladies. Somnade vid kl 23 igår och vaknade kl 5, pigg som fan. 40 minuter innan väckarklockan. Vad händer? 
 
Har pratat lite med Marina om träning och idag skrev hon detta till mig. Glad? Ja. Hon är ju så grym. 
 
 
Älskade detta avsnitt, framför allt den här scenen. 
 
 
 

Season's are changing

Ledig vecka från jobbet. Totalt 2500 kalorier brända på 5 dagar, bra start. Bättre ska det bli. På måndag blir det jobb igen två veckor framöver. Överger Facebook nu och mobilen kommer inte användas på ett tag. Ciao. 
 
Goals. 

I got pride you can't hold your breath

Den här veckan har gått så sjukt snabbt. Jobbat hela veckan 7-16, och jag trivs så bra alltså. Det kändes inte ens jobbigt att åka iväg till jobbet. Jag gillar verkligen att det är lite varierande arbetsuppgifter och inte samma sak dag ut och dag in. Så skönt, för jag lessnar verkligen när det är samma sak varje dag. 
 
Idag passade jag på att sova ut lite, sen träffade jag Mickan en sväng innan det blev en promenad runt Sportfältet i mina nya löparskor. Testade att använda Runkeeper, en promenad gör mer än vad man tror alltså. Blir definitivt mer promenader framöver. Bra musik och en powerwalk är så härligt.
 
 
 

Måste. Tagga. Till.

När man äter onyttig mat och magen börjar strejka, det är då man inser hur dåligt onyttig mat verkligen är för kroppen. Fyfan rent ut sagt. Förstår inte varför jag blev så lat med att äta bra mat (vilket verkligen syns på kroppen, herregud) för egentligen tycker jag nyttig mat är både godare och mycket roligare. Alla gånger. Kosten är ju dessutom det viktigaste vid träning. 
 
Nyss fixat maten till jobbet imorgon och snart ska jag fixa frukosten och mellanmålet. Tagga jobb 7-16 på ÖP hela veckan woop woop. 
 
Såna här hyllor i matbutikerna tack. Dom hade en sån här hylla på Whole Foods i Chelsea i NYC, helt underbart. 
 
Bae är fitspo. 
 
 

Only know you love him when you let him go

Den här dagen har bara varit allmänt seg, förutom en sväng till stan tidigare har jag bara suttit och kollat på Arrow hela dagen. En av mina standarddagar egentligen. Umgås sällan med folk vilket börjar bli sjukt deprimerande. Väldigt sällan nån hör av sig till mig och jag kanske är dålig på att höra av mig till folk, men alltid när jag gör det får man antingen inget svar eller bara att personen är upptagen på annat håll, så jag har gett upp lite. Är man verkligen så jobbig att umgås med. Ska dock försöka ändra på det, genom att försöka ändra mitt liv. Har lite planer för framtiden som bland annat innebär att flytta från Borlänge. Ny plats, nya människor, nytt liv. 
 

If you don't imagine, nothing ever happens at all

Lite spontant sådär så blev det P&L i år. Jobbade första dagen på sommarjobbet i fredags, är så glad för detta jobb alltså. Trivs än så länge superbra och själva jobbet kan man inte klaga på, boknörd som man är. Sen blev det P&L fredag och lördag som blev riktigt kul. Veckan som kommer är jag ledig från jobb så nu blir det plugg och massa träning. Knappt tränat på flera veckor på grund av sjukdom, fyfan rent ut sagt. Detta går inte. Nu jäklar blir det nya tag. 
 
 
Denna man är en gåva från gud. 

RSS 2.0