Dreamer

Pluggkväll. Uppsats i mikrobiologi. Måste lämna in den så fort som möjligt och jag har knappt börjat. Blev gym imorse. Har bytt ut ett par magövningar och lagt till nån och det känns riktigt bra. 
 
För övrigt är det två veckor kvar till Summerburst i Stockholm. Ska bli så kul, ser fram emot det. Ska dessutom bli skönt att få komma bort från Borlänge lite också. Så taggad för sommaren, fast jag egentligen bara har Summerburst inplanerat just nu. 
 
Sitter och kollar på Dreamer: Inspired by a True Story medan jag pluggar. En av mina favorithästfilmer. Grymt bra. 
 
 

Go take a long walk off a short pier

Idag har det varit en sån där dag då jag bara varit fruktansvärt less på människor. Att sitta på Facebook och se vissa som har typ allt bara klaga på minsta lilla grej. Gå och gräv ner dig i ett hål, tack. Uppskatta och var tacksam för det du har fan. Dessutom stimmar grannen som vanligt och har fest. Han är verkligen ett perfekt exempel på en människa som borde bo i ett hus långt ifrån all civilisation. Less. 
 

I can hold my breath
I can bite my tongue
I can stay awake for days
If that's what you want
Be your number one
I can fake a smile
I can force a laugh
I can dance and play the part
If that's what you ask
Give you all I am

I can do it
I can do it
I can do it

But I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
'Cause I'm only human, yeah

I can turn it on
Be a good machine
I can hold the weight of worlds
If that's what you need
Be your everything

I can do it
I can do it
I'll get through it

But I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
'Cause I'm only human, yeah

I'm only human
I'm only human
Just a little human

I can take so much
Until I've had enough

'Cause I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
'Cause I'm only human, yeah


Underbart

Träning och äta bra går ganska bra just nu. Gympass igår och konditionspass idag. Köpte ett shape-bröd häromdagen med mycket mindre kolhydrater i än annat bröd som är riktigt gott. Gjorde dessutom nyss ett nyttig smoothie med proteinpulver i, supergott. 
 
Dans <3
 
Jazzgruppen :) 
 
 
 
 
 
 
Modernt. En hyllning till äldre människor :) 
 
 
 
 
 
 

Come come kitty kitty

Film från lördagens föreställning. Feminine vibe nivå 3. Blev så jäkla snyggt när Sanna, Ellen, jag, Linnea och Mickan gör split runt längst fram, vid 0:39. Det ser hur lätt som helst ut haha, som om vi bara glider igenom typ. 
 
Feminine vibe nivå 3. Fina tjejer <3
 
Dubbelhakor haha.
 
 
 
Feminine efter klädbyte. Drunk In Love. 
 
 
 
På med klackarna. 
 
 
 
 

Cause it's my time

Har haft en grym och riktigt rolig helg. Massa dans och så fina människor <3 Lycka. Dans har gett mig så mycket så det skulle ta lång tid att förklara allt. Självförtroende, vänner, starkare kropp, kroppskontroll, terapi. Kan inte vara nog glad och tacksam för att jag började dansa. 

Tentan jag gjorde i lördags gick för övrigt helt okej, jag trodde det skulle gå sämre. Dock vet jag inte om det gick tillräckligt bra för godkänt. Förväntar mig inte godkänt heller, och var inte inställd på att klara den. 

Såhär ser håret ut efter en dansuppvisning. 

Mer bilder och video kommer imorgon! 



I still see your reflection inside of my eyes

Dagarna blir så sega och tråkiga ibland när man har vilodag och inte får träna. Denna dag har dock spenderats med att släpa upp soppåsar med kläder från förrådet för att leta reda på min one piece och skärp som behövs till dansuppvisningen i helgen. Har äntligen hittat på de båda sakerna så nu blir det sängen och tv-serier och ladda inför helgen. 
 
Rep med barnen imorgon på eftermiddagen och senare rep med jazz och modernt. Lär även försöka plugga en del imorgon innan jag drar till repet och fixa mat att ta med sig lördag-söndag. 
 
Lifehouse har så bra texter.

Appreciate your life and live it to the fullest

Det är såna här dagar man verkligen uppskattar dansen och alla tjejer man dansar med som verkligen har talangen att få en att le och skratta. Idag står träning och ytterligare träning på schemat. Ska iväg till gymmet nu och senare blir det dans. Mellan det ska jag hinna ner en sväng i förrådet och leta reda på saker som behövs till dansuppvisningen i helgen.
 
Dansuppvisning. Lördag kl 19, söndag kl 18. Hagagymnasiet. 50 kr barn/ungdom, 100kr vuxen. Biljetter kan köpas på plats. Insläpp 15 min innan. 
 
 
 
 

Heaven gained an angel

Finner inga ord. Så jäkla orättvist. En så fin person och älskad av så många. Kan knappt fatta vad som hänt. Styrkekramar till alla nära och kära <3 Vila i frid, Markus. 
 

You belong to the world

1,5 vecka kvar till dansuppvisningen och det märks. Scenkläder ligger över hela lägenheten. Taggad. Nu blir det dock sängen, massa att ta itu med imorgon. 
 
Be there. 
 
 
 
 
 

It's all in your head

Pluggdag. Har suttit i stort sett hela dagen och skrivit på den avslutande hemuppgiften i evolutionsbiologi som skulle lämnas in idag. När jag loggade in för att lämna in uppsatsen såg jag att läraren förlängt deadline till 19 maj då han hade blivit erbjuden att åka med på en norsk expedition runt Svalbard. Avis, jag vill också :P Men jag som skippade både gym, städning och diskning, som jag verkligen hade behövt göra, idag för att hinna skriva klart uppsatsen. Doh. Nu måste jag försöka hinna med allt det innan dansen imorgon istället.
 
Men men, nu är uppsatsen klar och inlämnad så nu behöver jag ju inte tänka mer på den iaf och jag kan ta itu med annat plugg och dessutom koncentrera mig på veckans återstående träningar.
 
 
 
 
 
 

Give a little time to me or burn this out

Den senaste veckan har jag verkligen börjat se skillnad på kroppen och hur all träning börjar ge lite resultat. Ser ut som om lite fett har försvunnit och hela kroppen ser lite mer muskulös ut. Känner dessutom verkligen att jag blivit starkare. Underbart. Tänk vad 5 månader till kan göra. Så taggad och glad. Allt går så bra nu. 
 
Feminine vibe var riktigt svettigt och aningen stressigt, dock kul, när vi körde igenom hela koreografin med klädbyten, på med skor och poser. Vi fick ihop allt till slut, och det kommer bli grymt på dansuppvisningen. På tal om dansuppvisningen. Den är den 24-25 maj i Hagagymnasiet, kl 19 lördag den 24:e och kl 18 söndag den 25:e. 100kr vuxen, 50kr barn/ungdom. Och jag vill att ni alla ska komma :D Ni vill inte missa det. Det är faktiskt riktigt bra. 
 

Start and don't stop #fitdontquit

Bra nyheter och dåliga nyheter.
 
Bra. Summerburst är inplanerat. Köpte precis en biljett till lördagen den 14 juni när bl.a. Calvin Harris, David Guetta och Dada Life spelar. Kommer bli grymt. 
 
Dåligt. Kurslärare som inte kan hålla de datum för onlinetentor som dom sätter upp vid kursstart. Framför allt vid en distanskurs. Skulle haft en onlinetenta i mikrobiologi den 18 maj, så då har man ju planerat in allt efter det datumet. Nu har läraren ändrat det datumet till 24 maj. Dvs samma dag/helg som dansuppvisningen, vilket är den helg jag verkligen har fullt upp. Lyckat. Även om det eventuellt inte krockar med nåt på dansuppvisningen så kommer huvudet knappast vara varken piggt eller fokuserat på mikrobiologi. 
 
Nu blir det en sväng på Kupolen, sen mat, lite plugg, gym, corepass och mer plugg. 
 
 
 
 
 

Önskelista

På min önskelista just nu. Och även nåt bra solpuder så om nån har nå förslag på det får ni gärna dela med er :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My ships

Finns det nå bättre än YouTube när man bara känner sig irriterad på allt och behöver få tankarna på annat? Tittat runt på videos på mina "ships". Perfekt distraktion. 
 
 
Roman och Emery "Romery", Star Crossed.
 
Castle och Beckett "Caskett", Castle.
 
Damon och Elena "Delena", The Vampire Diaries.
 
Hayley och Elijah "Haylijah", The Originals.

Getting back on track

Firade Valborg hemma hos Helena i Torsåker med Emma. Blev en härlig kväll och dessutom supergod mat och frukost som Helena och hennes pojkvän fixade. Kom hem tidigare idag och har sen dess bara legat i soffan, kollat på tv-serier och ätit.
 
Imorgon blir det tillbaka till gamla, bra rutiner igen. Gymma och gå på flera Friskispass, äta bra, sova bra och koncentrera sig på plugget, och sen självklart dans och gymnastik. Och nu är det verkligen tvärstopp för alkohol och festkvällar. Tycker inte ens festkvällar är riktigt kul längre och alkohol...not worth it. Har även bestämt mig för att inte köpa nånting utöver mat för de pengar jag har kvar resten av månaden, så att jag äntligen kan börja lägga undan lite pengar igen. Imorgon står gym, träna på dans, plugg och bio med lillebror på schemat. 
 
 
För övrigt...så hände detta i avsnitt 20 av The Originals. Haylijah FINALLY. 

RSS 2.0