Work work work

Livet går sådär allmänt bra just nu, ta i trä. Plugget flyter på, poledancen går framåt med mycket slit och blåmärken, gymnastiken går också framåt med sträckta frivolter och idag också rondat flickis på tumblinggolvet, dansen är lika underbar som vanligt med mycket teknikträning den här terminen och all annan träning går super. Kroppen känns piggare nu än vad den gjort på länge och återhämtar sig snabbare. Härligt vad lite proteintillskott kan göra. Det enda som måste fixas nu är mer ordning i min lägenhet, lite byte av en möbel och inredning har förvandlat framförallt mitt kök till kaos. 
 
Kan man tröttna på Royal Familys koreografi till Sorry? Nej. Gillar att dom kör samma koreografi som dom gjorde i musikvideon till Sorry men att dansarna som kör de olika delarna varierar. Det blir aldrig tråkigt att kolla på. Börjar få fler och fler favoritdansare i Royal Family. Kaea, Kyra, Kirsten, Althea, Jess, Ruthy, Samyah...Ruthy (fram i mitten) från 0:49 fram till refrängen, fattar inte hur hon gör. 

New beginnings

Ikväll när jag satt och åt choklad så kände jag helt plötsligt "fyfan vad meningslöst". Så meningslöst att äta choklad? Varför äter man ens godis? När man kan äta saker som är lika gott, om inte godare, som faktiskt är bra för kroppen? Som man inte blir tung och trött i både huvud och kropp av? Nej, nu framöver blir det nyttigare snacks. Även på helgerna. Har redan lite idéer som definitivt ska testas. Nu ska jag bli sådär noga igen med att inte äta så mycket sött och sånt. Man mår ju faktiskt så mycket bättre av det. 

En bild från pole i onsdags. Gillade det här tricket. Nästa onsdag börjar jag pole nivå 4. 



RSS 2.0