Sol, sol, sol!

Riktigt härligt väder har de varit dom senaste dagarna, så skönt me lite värme ute. Höll på att få värmeslag när man kom ut i solen från jobbet. Va ute och gick idag i 1,5h, fast de nästan va för varmt för att va ute och gå. Men jag kände att jag verkligen ville ut i solen lite efter att ha varit instängd på jobbet sen klockan sex imorse. Inte mkt sol och värme därinne :P Får hoppas att vädret håller i sig imorrn också. Och resten av veckan! Framför allt på fredag. Kommer säkert att regna då. Skulle inte förvåna mig. Men man kan ju hoppas iaf :) Vill festa. Ville festa igår, men jag bestämde mig för att vara ansvarsfull och stanna hemma. Satt själv me datorn och kollade på tv medans typ alla va ute och festade. Vilket liv man har. Men hade kul på förfesten hos A-K iaf. Blev en fest me folk från Ica och en från Ica Lagret xD Lr två, om man räknar me mig. Drog hem strax efter nio. Lagade tacos me qourn och kollade på tv till typ halv ett. Trodde att jag skulle kunna somna då, men nej då. Somnade inte förrän typ halv två, och vaknade varje kvart, sen upp halv fem. Har sovit typ 2 tim. Trodde att jag skulle va astrött på jobbet men de gick faktiskt bra. Övertrött, tror jag.

Nej, nu ska jag nog lägga mig och kolla på film innan de blir sova. Imorrn är de sista dagspasset på ett litet tag för mig, jobbar kväll tisdag och onsdag.

Ce'Cile ft. Beenie Man - I'm So Fly



Puss.

Kläder

Tänkte bara ladda upp lite bilder på kläderna jag köpte dom senaste dagarna innan jag går och lägger mig och kollar på film.

Först t-shirtarna jag köpte på H&M i veckan:





En t-shirt från H&M:s kampanj Fashion Against Aids




Sen en t-shirt jag köpte idag på Åhlens.
Den är grymt skön, ska nog köpa en till imorrn tror jag.




Puss.

Error?

Jobbet dom här två dagarna har varit asdrygt. Igår hängde datorerna sig i typ 15-20 min. Först trodde jag att de bara va min dator som hade låst sig, men sen frågade Linda mig om min dator funkade. Jag sa nej och hon sa att hennes inte funkade heller. Lite längre ner i gången bakom mig stog Malin framför sin dator och såg lagomt frustrerad och irriterad ut, så de va inte så svårt att gissa att de inte funkade för henne heller. Vilket va lagomt kul. Kunde iaf fortsätta jobba dom första minutrarna och lägga på de som man kunde se på listan, och scanna av de sen när datorerna kom igång igen. De gjorde dom efter typ 15 min. Då låg vi -115h. Vilket inte heller va särskilt kul. Låg inte lika mkt minus idag, -60h. Men ändå minus, så de va ganska mkt folk idag. Funderade på om jag skulle köra övertid till klockan sex, hade till och me bestämt mig för att köra övertid, men sen ångrade jag mig. Av ingen speciell orsak alls :P

Imorgon är jag ledig iaf, skönt de. Mamma ska ut och festa, jag vill också ut, men börjar klockan sex på söndag morgon så de är helt uteslutet. Men ska nog hänga på mamma till förfesten iaf! Roligare de än att bara sitta hemma me tv:n och datorn som enda sällskap. De är iofs så de brukar se ut för mig men ändå xD

Köpte en t-shirt igår på H&M. Igen. Dom har nån kampanj, Fashion Against Aids. Assnygga t-shirtar. Lr jag kanske ska säga klänning, me tanke på att dom gick nästan ända ner till knäna :S Men riktigt sköna.

Nu ska jag leta reda på en låt me Beenie Man som jag hörde idag på jobbet. Riktigt nice. Älskar dancehall.

Vi ses när vi ses!
Puss

Just ja!
Som svar till Eves fråga om hon vet vem de är när jag skrev att jag har fått en ny orsak att gå till jobbet (tycker de är så löjligt att mejla svaret xD) Japp, Eve, du vet vem de är :P

Miss my life

Saknar dansen nå enormt. Är så sjukt rastlös nuförtiden. Vet typ inte va jag ska göra om dagarna, även dagarna när jag jobbar. Längtar som fan till v.36, när dansstudion kör igång igen. Jag får nåt att se fram emot igen under veckorna. Jag hoppas att sommaren går snabbt. Ska ju ändå inte göra nåt annat än att jobba så. Funderar på att dra utomlands typ v.34 lr v.35, nån som är på? Nån av er tjejer som också ska jobba hela sommaren? Va säger ni om en sista minuten resa nånstans? ;)


Candy Shop
Inte min bild, fick den från Jessicas kompis facebook.




Såg bilder från nya Twilightfilmen, New Moon, idag också. Rob Pattinson har campat på gymmet de senaste året. Damn, vilken mage. Men damn, va vackert. (Inte för att jag bryr mig särskilt mkt om de men, han måste hålla visionen av Edward i liv xD) Haha nädå.



20 november! Hoppas att den också har världspremiär i Sverige!

Puss.

Homemade workout

Skulle egentligen gå på step på friskis idag, men lat som man är så orkade jag inte åka ner. Så de blev lite träning hemma istället :) Dansade i runt en halvtimme, körde igenom alla koreografier jag kan, sen blandade jag de me lite styrka som vi brukade köra på danslektionerna. Ganska bra träning. Och de va allt jag orkade me.

Saknar dansen nå sjukt mkt. Ska aldrig mer klaga på att dansen bara är en gång i veckan. Bättre de än ingenting alls!

Men aja. Idag köpte jag iaf en topp på H&M. Den va röd me nå tryck på, kommer inte ihåg va de stog. Och ja, den va röd xD Sara påpekade igår att jag har börjat köpa kläder me mer tjejiga färger. De har jag nog, men jag kommer nog aldrig att bli riktigt tjejig av mig. Ni kommer aldrig att få se mig i klackar och kjol ;P Så mkt kan jag säga. Klänning...nja, de vetefan...Inte de heller tror jag. Isf i en väldigt avlägsen framtid. I am not a girlie girl xD De är bara inte jag.

Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på film, börjar jobba klockan sju imorgon. Hur jag nu ska ta mig upp till de :S Men jag har ju, väldigt ofrivilligt, fått en ny orsak att gå till jobbet. Suck.

Vi ses när vi ses!

12-21

De som va tänkt att bli en slappdag blev en jobbdag. Fick ett sms alldeles innan klockan elva, sa på skämt till mamma att nu sms:ar Kåla om att de finns möjlighet att jobba om man vill. Och rätt hade jag. De stog att man skulle ringa om man kunde jobba för att dom hade behov. Så jag ringde väl, tänkte att jag kan väl va duktig och åka in och jobba då. Han ville att jag skulle börja redan klockan 12, så då jävlar blev de stressigt. Gjorde mig iordning och fixade mat på en halvtimme. Blev så stressad att jag glömde bort att fråga honom när jag hade lunch, haha xD Sen stressade jag ner på cykeln. Och inte fanns de nå truckar på färsken när jag kom heller. Hittade en truck på grönan, självklart en sån som jag aldrig kört förut, så jag hade inte en aning om koden för att starta upp den :S Men fick hjälp av en kille som startade upp den åt mig. Lunchen lyckades jag ju självklart missa me en halvtimme, glömde helt bort att jag skulle leta reda på honom och fråga när jag hade lunch. Och sen kommer Kåla och säger att han hade sagt fel till mig när han sa att jag skulle sluta klockan sju. Han hade tänkt fel lr nåt, så han undrade om de va okej att jag slutade klockan nio istället. Kände inte alls för de, hade helt ställt in mig på att sluta klockan sju. Men jag sa ja ändå, när jag ändå är där kan jag väl lika gärna köra två timmar till. Spelar roll. Kändes som om allting bara krånglade idag, och jag klämde fingrarna typ stup i kvarten. Dryg dag. Och jag har redan träningsvärk i rygg och rumpa. Hur dåligt tränad får man va egentligen? :S

Imorrn får de nog bli en träningsdag/dansdag. Jobbet kommer inte att ringa iaf, så mkt vet jag. Har kontrakt på fyra dagar i veckan och jag har tre tider senare i veckan så dom kommer inte att ringa. Hoppas de blir lika bra väder som de va idag. Inte för att jag såg så mkt av de men :P De är så skönt att va ute och gå när de är varmt och solen skiner.

Men nä, nu ska jag nog lägga mig och kolla på Harpers Island, om jag vågar. Troligen inte. Blir nog Da Vinci koden xD
 
Vi ses när vi ses!


Brandy - Finally

Änglar och Demoner

Va på bio me pappa och Ingela idag. Såg Änglar och Demoner me Tom Hanks. Riktigt bra film faktiskt! Kanske dags att se Da Vinci koden nu :P




Såg "Step Up 2: The Streets" också. Jag älskar den filmen. Danserna är så grymma. Man uppskattar dom mer nu när man dansar själv, man inser hur bra dom verkligen är. Rob Hoffman och Briana Evigan är asbra. Och Rob Hoffman är ju så snygg. Daaamn. Han skulle jag gärna dansa me xD Tycker den är mkt bättre än ettan. Ettan är bra, men tycker att danserna är mkt coolare och snyggare i tvåan. Bättre handling också. Saknar dansen så jag sitter bara och kollar på dansfilmer nuförtiden xD Har ju tid också, me tanke på att jag inte har nå jobbtider förrän på torsdag. Har fått mitt schema inför sommaren också. De börjar redan v.24. Jobbar typ 3 dar i veckan v.24 och v.25, ibland dag och ibland kväll. Sen från och me v.26 jobbar jag 4-6 dagar i veckan, dagtid 6-15 och 7-16. Kommer va en zombie dom första veckorna innan jag vänjer mig vid att gå upp så tidigt. Dom veckorna jag har jobbat dag tre dagar i rad brukar jag va nära kollaps den tredje dan för att jag är så trött. Så de ska bli intressant att se hur de här ska gå xD Men riktigt skönt att få jobba dag ändå, så man har resten av dagen kvar.

Men men, nu ska jag lägga mig och kolla på film. Känner att min förkylning håller på att släppa. Hoppas på de iaf, nu vill jag börja träna riktigt igen.

Vi ses när vi ses!
Puss

I went Insane!

Kom hem från Sthlm idag. Fan va kul de va. Fast de började me att man blev irriterad. Jag, Ingela, Martin, Måns och Danne stog vid trappan ner till spår 5 vid tåget och väntade på pappa och Millan som va på Pressbyrån. Ingela stog och delade ut tågbiljetterna till oss. Då kom en jäkla tant och går rakt igenom vår lilla grupp. Sen säger hon, skitsur, till oss: måste ni stå i vägen?! Jag tänkte bara vafan har krupit upp i din kjol, och tänkte svara nå kaxigt lr spydigt till henne bara för att jag blev så irriterad, men Ingela hann före. Hon sa att man kan ju faktiskt gå runt oss, och kallade henne kärring. Så jävla bra xD Högfärdiga tant. Om de står en grupp me människor så behöver man ju faktiskt inte gå rakt igenom den. Man kan ju faktiskt gå runt, de brukar man göra, men nädå. Bereden väg för herran, typ. Men aja. Folk är idioter, de har jag redan konstaterat xD

Vi kom fram till Sthlm runt kvart över tolv, åkte och lämnade väskorna vid hotellet och sen bar de av mot Gröna Lund :D Första åket blev Jetline, en av bergochdalbanorna. Riktigt bra drag i den. Enda jag kan klaga på är att de va sånt tvärt stopp att man fick typ whiplash och hjärnskakning. Sen åkte jag och Millan Kvasten, en annan bergochdalbana som kom typ förra året lr nåt. Man satt i stolar, inget golv, så benen hängde fritt. Läskigt i början, man va rädd för att slå i benen och höll upp dom typ xD Sen körde vi Lustiga Huset och Vilda Musen (bergochdalbana). Vilda Musen va asnice den me, riktigt tvära svängar så man trycktes ut mot kanten. Kändes som om man skulle ramla ur, hur kul som helst. Sen åkte jag och Millan Insane, den nya bergochdalbanan som öppnade för typ 3 veckor sen. Resten av familjen fegade ur xD I kön stog vi och funderade på om vi verkligen skulle åka. En tjej som hade åkt gick förbi oss och sa "aldrig mer!". De gjorde oss lite tveksamma xD Men vi stog kvar. Försökte intala oss att så hemsk kunde den ju inte vara xD Efter vi hade stått och köa i typ 30 min så fick jag ännu ett bevis på att folk är idioter. Ungefär 15-20 st pers kom och skrek att deras mamma och pappa stog därframme och trängde sig före i kön. Nollor. Så sjukt respektlöst. Jag och Millan stog och irriterade oss på dom tills de va vår tur att åka. De va 4 vagnar (lr va man nu ska kalla dom) som gick runt, så man fick sitta och vänta lite innan man skickades iväg. När de va vår tur att åka, började vi undra va vi hade gett oss in på. Sen när vi började hissas upp, och min höjdskräck kickade in, så ångrade jag mig nå sjukt mkt att jag satte mig i den. Så. Högt. Upp. Hjälp? Jag satt och bad till gud om att killarna som satt på andra sidan skulle va tyngre så att jag och Millan inte skulle tilta framåt och hänga upp och ner. Hade panik. Men som tur va tiltade vi inte framåt. Då hade jag nog börjat gråta. Men däremot fick vi åka baklänges? Vi visste inte alls när första böjen skulle komma. Men den kom, helt plötsligt försvann typ sätet under en och man satt nästan i luften xD I sista böjen tiltade vi framåt och hängde upp och ner, snurrade runt ett helt varv. Tror jag. Jag blundade, men de kändes som de xD Upp och ner hängde vi iaf. De va dom värsta 75 sekundrarna i mitt liv, men samtidigt dom roligaste. Insane va asläskig, men samtidigt grymt rolig. Skulle lätt åka den igen. Vi tänkte göra de, men efter att ha ätit aningen mkt så skippade vi de och tog dom vanliga bergochdalbanorna istället, som inte alls va läskiga längre. Dom va bara roliga xD
Vi åkte Fritt Fall också, den va definitivt värre än Insane. Så grymt högt. Jag koncentrerade mig bara på att andas och inte få panik på vägen upp. Så tog dom självklart kort däruppe också, jag såg livrädd ut och Millan blundade. Kändes som om de tog minuter innan dom släppte oss sen. När dom väl gjorde de, åkte magsäcken upp till brösten. Jag skrek ungefär 1/3 av färden, sen tog min luft slut och min röst försvann. Millan skrek ungefär hälften, sen tystnade hon och började skrika igen när vi bromsade in typ, haha xD Skakade i en kvart efteråt, men de va lugnt värt de. Älskar den där hisnande känslan i magen.
Pappa lyckades bli något av en småkändis också, haha xD Vi körde 5-kamp, och på grenen slangbella (man skulle skjuta ner 6 burkar staplade som en pyramid me 4 bollar och slangbella, fick man ner alla burkar inom 15 sek vann man 1:a pris), så lyckades pappa få ner alla burkar på 8 sek, me bara två bollar dessutom. Första bollen slog ner 2-3 burkar. Den andra bollen missade, men studsade på tunnans kant bakom burkarna och slog ner dom bakifrån. Dom två killarna som jobbade där började tjoa och hoppa xD Sen berättade dom om pappa för andra som skulle spela den grenen, haha ^^
Innan vi gick hem (ja, vi gick hem från Grönan till hotellet som låg vid Frihamnen), så köpte jag och Millan en varsin t-shirt som de stog Insane på. Lär ju visa att vi åkte den, haha ^^ Synd att dom inte tog kort under färden, som dom gör på dom andra bergochdalbanorna, men de är ju lite svårt när man för de första sitter åt två olika håll, och när varje färd blir olika beroende på hur mkt man väger. Man snurrar olika mkt. Men hade varit kul att ha kort på oss xD Uppenbarligen så skrek vi typ hela färden. Millan hördes tydligt, enligt vår familj på backen.

Insane





Idag så blev de en shoppingtur innan tåget gick. Jag hamnade på Stadium igen. Jävla skit. Skulle ju inte handla där på ett tag xD Men stort Stadium va de iaf, 3 våningar. Mitt himmelrike, typ xD Köpte en par svarta mjukisbyxor från Puma, fast jag redan har ett par gråa såna. Men till mitt försvar så är dom slut här i Borlänge, och dom är grymt sköna. Jag älskar dom. Dessutom kostade dom bara 300kr, de är ett ganska bra pris för mjukisbyxor från Puma. Sen köpte jag en top till mamma, och en jacka från Adidas. Adidasjackan va apdyr, men jag har velat ha en sån i typ ett år och har alltid tänkt att jag ska köpa en när jag har pengar. Dom finns inte i Borlänge heller. Bara i tjejmodeller, magtröjor me andra ord, men inte i herr. Så jag tänkte att jag måste ju bara köpa en nu när de finns. Efter de åt vi på Kungshallen, köpte godis, fikade (bara en massa onyttigt xD) innan vi gick till tåget. Ooooch självklart blev tåget försenat. SJ i ett nötskal. Fast de va inte riktigt SJ:s fel men. En ledning hade rivits ner i Avesta så vi blev stående i Sala i typ 40 min. Vi trodde att vi skulle få byta till buss, men som tur va lyckades dom fixa ledningen så att vi kunde åka vidare. Tur de, hade inte pallat att sätta mig på en buss från Sala xD
Men men, kortfattat, två riktigt roliga dagar!

Blev ett väldigt långt inlägg idag, men de hände en hel del xD


Dansuppvisning

Idag hamnade jag och mamma på Stadium igen. Fan xD Köpte 3 t-shirtar för 100kr, och sen köpte jag ett linne på cubus :) Nu blir de inget handlande på ett tag. Tror jag. På kvällen gick jag på Millans dansuppvisning. Millan va jätteduktig, och de va kul att se showdans. Hade inte riktigt kläm på va de va för nåt, visste att de va lite blandade dansstilar typ, men nu vet jag ungefär va de är.

Millans första koreografi. Bilden är lite suddig, svårt att ta kort utan blixt på folk som rör sig.





Nu lär jag packa lite till imorrn, har inte börjat me de än. Som tur va behöver jag inte packa särskilt mkt.

Vi ses när vi ses!

Early morning wake up call

Idag blev jag väckt av min chef igen xD Han ringde runt kvart över nio och undrade om jag hade lust att komma in och jobba för att dom låg -180h. En person är värd 9h, så dom låg ganska mkt efter :P Även fast jag är förkyld och inte har särskilt mkt energi, så sa jag självklart ja. Kände mig nästan skyldig till de också när dom låg så mkt efter xD Jobbade 11-20, precis som igår. Men imorrn blir de nog inget jobb iaf. Dom låg +10h när jag gick hem, kan iofs ändras snabbt men ändå. Kan inte jobba ett helt pass imorrn heller, så de beror på om jag får komma dit och jobba bara 4 tim lr nåt. Vi får se. Skulle nog behöva vila också, så att förkylningen inte blir värre när vi ska till Sthlm torsdag-fredag.

Nu blir de nog Grey's Anatomy och NCIS innan jag somnar.

Vi ses när vi ses!

Jobb

Japp, idag blev de jobb. Blev väckt halv nio av att Kåla smsade om att de fanns möjlighet att jobba. Först kände jag inte alls för att jobba och tänkte strunta i de, men efter att ha tänkt på de i 10 min så bestämde jag mig för att jobba ändå. Man vet ju aldrig om dom kanske ringer senare i veckan när jag ska till Sthlm. Dessutom känner jag att jag vill jobba när dom behöver en, så att dom ringer en även senare när dom behöver folk. Så jag ringde Kåla och sa att jag kunde komma in, han lät jättestressad och jag lät nyvaken. Jobbade 11-20, ganska härlig arbetstid. Sovmorgon, och ändå kommer man inte hem alltför sent. Va faktiskt ganska skönt att jobba, har typ bara suttit hemma i en vecka nu känns de som. Jobbet fördriver tid nå enormt. Allt gick bra, förutom att trucken la av efter en order. Styrningen sa godnatt, gick bara att köra framåt och bakåt. De kommer man inte så långt på xD Så jag fick gå och hämta en av gruppcheferna, som sa att jag kunde gå och hämta en ny truck medans hon skulle försöka få den andra till verkstan. Jag vet inte om hon lyckades, lär nog ha tagit lite tid isf :P Styrningen va ju helt glapp. Sjukt irriterande.

Imorrn blir de vila iaf. Börjar verkligen känna av förkylningen nu. Men kommer antagligen inte vila för fem öre ändå, fast jag säger att jag ska göra de. Klarar inte av att sitta still :P

Vi ses när vi ses.

Lördagen & idag

Va ute och festade igår igen, sjukt kul. Förfest hos Vellas kompis Patrice, som jag faktiskt kände igen för att hon också jobbar på Ica Lagret. Jag gick hem till Vella och Jonas och så åkte vi och hämta upp Eve och sen åkte vi till Patrice. Sjukt fin lägenhet hon hade. Vi lyssnade på låtarna i Eurovision medans vi väntade på att de skulle börja. Kollade lite på Robinson innan och pratade. Sen kom våran skjuts och vi drog vidare till en annan tjej på ica lagret, där de fanns fler människor från ica. Så de blev en fest me folk från jobbet typ :) Runt tolv drog jag och Sara före alla andra till S2 för att vi ville dansa :P Va sådär mkt folk ute, inte särskilt roligt folk heller. Men jag hade kul ändå. Strulade me en kille från jobbet. Jag va packad, hade noll koll på va jag gjorde. Lr jag visste va jag gjorde, men inte vett nog att stoppa de. Inget mer att säga om de. De som hände, hände. Slutpunkt.

Just ja. Jag såg andreas på kupolen tidigare på dan också. Först trodde jag att de va hans storebror, för dom är så sjukt lika, men sen såg jag honom igen och jag är ganska säker på att de va andreas.Han dök upp när man minst anade de. Men ja...Patetisk är man som fortfarande ens tänker på honom. De är tamigfan löjligt. Fråga inte.


Vidare till idag. Va på namngivning, typ som dop. Min kusin på pappas sida skulle namnges. Jag va aningen bakis. Inte illamående lr jätteont i huvudet, utan bara väldigt känslig för höga ljud och ljus. Min lillasyster satt och sjöng me i Malena Ernmans låt La Viox i bilen. Gud va jag inte uppskattade de xD
Träffade min riktiga farfar för första gången också. Kändes väldigt...konstigt. Att tänka på honom som min farfar, alltså. Min farfar är den farfarn jag känt i hela mitt liv, punkt slut. Själva namngivningen tog typ 20 min, sen blev de fika och sen va de slut. Pappa skjutsade hem mig och rastlös och träningsberoende som jag är så åkte jag ner til friskis på afrodans. Kanske inte riktigt min typ av dans, rörelserna är ganska tråkiga och man känner sig som en idiot när man gör dom. Man ser ut som en idiot också. Musiken är dessutom nå enormt enformig. Så mkt roligare att dansa till bra musik. Men de funkar ändå, de är ju dans ^^ Bättre de än ingenting. Imorrn blir de nog de där aerobicpasset om de går då.

Nä, nu ska jag nog lägga mig och kolla på Grey's Anatomy. Känner att jag håller på att bli förkyld igen. Lr så är jag bara mer bakis än va jag tror att jag är.

Vi ses när vi ses.

Just ja. De va en sak till. Som svar till Becka, Liza och Elisa: Japp, jag har slutat på flashkicken :)

Nya kläder. Igen :P

Ja, idag blev de nya kläder igen xD Hamnade på Stadium igen, men den här gången va de faktiskt mammas fel :P Hon ringde och sa att de fanns snygga t-shirtar från Yankees på Stadium för 79 kr. Dom va på rea och hade kostat typ 200 kr innan. Så jag cyklade ner till Kupolen, behövde ändå ta ut pengar. När jag kom dit, hade mamma packat på sig en del kläder. Hon hade bl.a. hittat min jacka som jag köpte för typ en månad sen på rean. Den kostade bara 300 kr. När jag köpte den kostade den 600kr. Så sjukt irriterande. Hon hade också hittat en par skitsnygga mjukisbyxor från Puma som kostade bara 200kr. Det fanns bara ett par kvar, som va i storlek L, men eftersom jag älskar stora mjukisbyxor så va ju de inte direkt nå problem ^^ Jag behöver egentligen inte fler mjukisbyxor, har så de räcker och blir över, men enligt mig kan man aldrig ha för många mjukisbyxor. Man har alltid användning av såna, framför allt så som jag tränar, och hade jag inte köpt dom så hade jag garanterat ångrat mig.

Men nä, nu ska jag nog ut och ta en promenad innan de blir mörkt ^^

Just ja. Jag gick förresten inte på flashkicken idag. Flashkick är över för min del. Slutpunkt.

Workout

Idag har de blivit typ bara träning känns de som. Började me en promenad imorse runt halv elva, strax efter att jag vaknade. Sen gjorde jag väl inte så mkt mer än att sova och dansa en hel del innan jag cyklade ner till friskis. Jag och Sara testade på aerobic 2. Tränar man gratis på friskis så ska man väl utnyttja de ^^ De va iaf ganska kul. Jag tycker nästan att step är roligare, de är jobbigare, men aerobic 2 va kul de me. Va mer dans i de. Discodans typ. Funkar definitivt som dans under sommaren. Så de blir nog att gå på de några fler gånger. Ska nog dit på måndag igen om jag inte jobbar då. Vet ju aldrig när jag jobbar nuförtiden eftersom dom ringer in mig om dom behöver mig. Har inte fått nå tider förrän v.22.
Efter passet cyklade jag iaf hem uppför alla backar. Inte så drygt, man har nog vant sig vid dom där backarna tror jag så många gånger som man har gått och cyklat uppför dom. När jag kom hem hängde jag me mamma och AK ut på promenad eftersom jag inte hade nå bättre för mig. Gick me dom ett tag, sen när dom va på väg ner mot mats knuts så sprang jag hem den lilla biten för att hinna duscha innan Criminal Minds började. Och tror ni inte att jag kommer på att jag inte har nå nycklar när jag ska låsa upp dörren? Så de va bara att springa ikapp mamma och AK, som hade hunnit en bra bit bort, för att hämta nycklarna och sen hem igen. Jag sprang typ hela vägen och klarade de fram och tillbaka på 7 min. Blev knappt anfådd. Damn va stolt jag är över mig själv :P Har visst bättre kondis än va jag trodde att jag hade. Sen fick de bli en snabb stretch på typ 10 min innan jag fick skynda mig in och duscha. Hann precis till Criminal Minds :D Hade tänkt dansa lite när jag kom hem, men de får nog bli imorrn. Mina ben känner inte för att röra sig nå mer idag. Dessutom tror jag inte att grannarna under skulle uppskatta att jag dansar halv elva på kvällen. Inte för att jag inte har gjort de förut, men ändå ^^

Imorrn är de flashkick också. Får se om jag åker in och är me, som typ sista flashkickträningen för mig innan jag slutar, lr om jag stannar hemma. Just nu lutar de åt att stanna hemma. Jag bryr mig bara inte om flashkicken längre. Skulle vilja fortsätta, jag menar jag har ju ändå tränat de i typ 2,5 år nu, men jag har bara inte motivation till de längre. Jag är trött på de. Dessutom, blir de fler danser i höst, vilket de blir om allt går som jag vill, så hinner jag inte ens me flashkicken. Jag känner att jag skulle behöva sluta på flashkicken också. För att kunna släppa en sak, måste man ibland släppa taget om en annan....

Men nu ska jag lägga mig och kolla på Grey's Anatomy lr nåt. Vi ses när vi ses. Puss.


Keep on moving now

Ja, jag har väl inte gjort särskilt mkt dom senaste dagarna sen dansavslutningen. Har mest bara dansat, haha ^^ Jag håller på att ta ut stegen till några danser från dansavslutningen som sagt. De tar lite tid. Men de är bra, behöver nånting att fördriva tiden me. De är sjukt kul också. Kan typ dom två första åttorna i Gun Session och Can't Believe It. Can't Believe It ser ut som fan men de är ju nivå 4:ornas koreografi så de är inte så konstigt :P De kommer nog krävas lite, lr väldigt mkt, träning innan jag kan få de att se bra ut. Men tid till de lär jag väl ha. Har ju tänkt att jag ska hålla på me de här hela sommaren, fram tills dansen börjar igen, så att de blir lite dans under sommaren.

Va inte me på flashkicken igår för att jag va så sjukt jäkla trött, och förkyld också. Har haft ont i huvudet sen i måndags, och hade ont i halsen igår, lyckades få bort de idag. Tror att jag hade feber igår också. Idag mår jag bättre, bara ont i huvudet, men de struntar jag i ^^ Dans blir de ändå. Kan inte sitta still, då blir jag knäpp. Dansade på flashkicken fast jag borde ha suttit still och vilat. Är huvudet dumt får kroppen lida. Men kul hade jag! Föräldrarna stirrade på mig, men whatever. I don't care ^^

Imorrn blir de väl också dans. Får se om jobbet ringer in mig. Dom har inte ringt dom senaste två dagarna iaf. Men man vet aldrig. Annars blir de nog friskis och svettis för mig om de finns nå kul pass. När man tränar gratis ska man väl utnyttja de också.

Kände att de blev ett långt inläg idag. Jag kan verkligen prata på om absolut ingenting ibland. Men aja ^^

För att släppa en sak, måste man släppa en annan. Keep on moving ^^

Puss!

Oh just ja! Jag shoppade idag igen ^^ Haha jag har blivit värsta klädgalningen. Så olikt mig. Köpte ett par shorts från Adidas och en lång topp från Warp på stadium. Blev 350 kr sammanlagt. Tycker jag va ganska billigt. Jag älskar Adidas. Har typ bara Adidaskläder nuförtiden haha.

Last show och bye-bye

Ja, igår va dom två sista dansföreställningarna för denna termin. Ingen mer dans förrän i höst :/ De gick då definitivt bättre igår än va de gjorde i lördags. Första föreställningen igår gick nog bäst för mig tror jag. Va hur nervös som helst, men Amanda satt och hejade på som fan längst fram. Hon va den enda som satt och tjoa och klappade händerna. Blev hur pepp som helst av de. När vi sen skulle av scen så lyckades jag gå in i väggen, skickligt ^^ Blev ju helt kolmörkt ju, såg inte ett skvatt. Sen blev de en massa väntande tills vi skulle upp på scen igen, i slutet av föreställningen, och sen innan vi skulle på scen igen för den sista föreställningen, som också gick ganska bra. Va sjukt skönt när man gick av scenen och kände att man hade klarat av de. Jag gick upp på scen tre gånger me en scenskräck som vanligen får mig att nästan svimma :P
Efter sista föreställningen samlade Amanda oss och tackade för sig. Hon berättade att hon skulle flytta till Sthlm och troligen inte kommer att vara kvar nästa termin :( Skulle gärna ha velat ha kvar henne, hon är grym, men hon får lycka till i Sthlm. Kramade om henne och önskade henne lycka till. Började gråta bara för att hon grät. Sprang nästan därifrån sen xD

När jag kom hem va jag sjukt trött, men gick ut och tog en springtur ändå. Kände att jag behövde de. Inte så mkt för själva löpningen, utan att jag behövde bara luft och få tänka lite. Jag hade ingen lust att gå in och sätta mig och kolla på tv.


Idag har jag väl mest dansat :P Sara kom hit och jag lärde henne lite av Candy Shop. Försöker lära mig några av koreografierna från dansuppvisningen, har ju några på film så jag kan ju alltid försöka lära mig dom. FÖrsöker me nivå 4:ornas, inte de lättaste kan jag säga. Lr stegen är väl inte svåra, de svåra är att få se att se snyggt ut. Men då har jag iaf nånting att träna på :P Så blir de lite dans nu under sommaren iaf :) Sen kollade jag på Harper's Island också. Sjukt bra serie.


Ringde till jobbet idag också. Fanns inga tider förrän v.22. Fast han skrev kontrakt på mig 4 dagar i veckan så att dom kanske ringer in mig om dom behöver folk. Så jag kanske får jobba lite under dom här två veckorna iaf. Jag känner iaf att de nästan va lite skönt att inte jobba, har ganska mkt i huvudet nu som jag känner att jag måste få ta itu me. Har inte hunnit de än. Jag känner att jag måste få ordning på mig själv igen. I'm a disaster just nu :/

Lång uppdatering idag, men :P Nu ska jag iaf dansa, så nu slipper ni höra nå mer xD

One down, two to go

Tänkte jag skulle berätta lite om hur de gick på första dansföreställningen idag. Kom dit runt kvart över fyra, efter en sightseeing tur i kvarnsveden me en cykel som fastnade på högsta växeln (de kan man kalla workout). Satte mig i pelarsalen och satt där och kollade på alla människor tills min grupp skulle in i logen. Va inte särskilt nervös, och inte när vi väl skulle på scen heller. Sen blev de nå problem me småbarnen som va innan oss, dom sa åt oss att dom skulle göra om. Vi fattade typ ingenting, men gick av scenen igen. Sen började dom spela vår låt. Vi visste inte riktigt om vi skulle springa på scen och köra lr om vi skulle stå kvar. Vi stog kvar iaf, och sen kom en av danslärarna och sa åt oss att vi skulle på. Under den här tiden hade jag, och många andra i min grupp tror jag, blivit sjuuukt nervösa. Så när man väl skulle på scen...hade man nästan panik. Mina ben höll på att ge vika i första snurren. Resten av dansen gick väl bra, kunde ha gjort de bättre kändes de som men, aja. Som tur är får man två nya chanser imorrn :)
Mamma och Danne filmade hela min dans, ni kommer inte att få se den :P , och dom filmade även Jessicas och Amandas danser så jag missade ingenting .) Vi fick ju inte gå in i salongen under föreställningen utan fick vänta i pelarsalen och logen, så man missade ju allting typ. Som tur va va jag förberedd på de och sagt åt mamma och danne att filma så att jag fick se de ändå. Sjukt bra, måste jag säga!

Ja, de kommer väl en uppdatering imorrn om hur de gick då. Förhoppningsvis kommer de att gå bättre :P
Puss

Rep

Får bli ett snabbt litet inlägg innan jag lär dra igen :) Kom hem från repet me dansen för typ 2 timmar sen. Va nervös bara för repet och skickade ett paniksms till sara xD Men när man väl kom upp på scen så gick de bra. Stog och kollade lite på Jessicas rep, innan de va dags för min grupp. Folk satt och kollade på, hade inte förväntat mig de, så jag blev ännu mer nervös xD Min scenskräck suger verkligen. Men iaf, repet gick bra. Körde igenom låten tre gånger, Amanda sa att de såg skitbra ut och att vi inte såg ut som nybörjare, så de hjälpte ju lite iaf :P Efter repet pratade jag lite me Jessica, sen drog jag hem. När jag kom hem försökte jag träna lite på stavmönstret, men va så sjukt okoncentrerad så de gick åt h-vete. Tappade tålamodet när jag slog till mig själv för typ 15:e gången på 5 min. Stav är bara inte kul längre.

Just ja. Va på filmkväll igår också :) Dissade träningen. Orkade inte träna ändå, va sjukt trött efter jobbet och mådde inte riktigt bra. Vi kollade på You Got Served, lätt en av dom bästa dansfilmerna som finns, och sen kollade vi på Superhjältarna. LIte barnsligt kanske, men man uppskattar humorn i animerade filmer mer när man är äldre :P Och om man är trött och lättroad ^^

Nu lär jag dra igen, skriver sen ikväll hur de gick på uppvisningen.
Puss.


Helg!

Nu är de helg för min del, och tack gode gud för de. Är så grymt trött! Min kropp gillar inte att jobba dag tre dagar i rad. Den är inte inställd efter de xD Trodde att jag skulle kollapsa dom första ordrarna fram till frukosten idag. Kändes som om jag hade feber. Men de blev bättre efter frukosten. Sockerkick av bananerna tror jag. Fast va allmänt seg idag, kände jag. Men på nåt sätt lyckades jag klara ordrarna under anslagen tid ändå.

Imorrn blir de mest bara att slappa, kanske träna lite hemma. Har träning, får se om jag åker in på den lr om jag är hemma och vilar. Lr om jag åker till Sara på filmkväll :) Blir inte så mkt sovmorgon på lördag, har rep me dansen 12.15. Ska se till att va där innan tolv, vill se Jessicas rep :P

Nej, tillbaka till Fool's Gold. Den filmen är faktiskt riktigt bra. Sjukt rolig. Älskar när hon slår honom i huvudet me käppen.

Dead By April - Losing You
Grymt bra låt!

Stav = aj

Körde stav på träningen igår, fan va jag hade glömt bort hur ont de gör att träna stav. De brukar gå bra om man är koncentrerad, men igår va jag totalt okoncentrerad och hade tankarna på ett helt annat håll, så hur många gånger slog inte jag till mig själv igår? Jag tappade räkningen vid tio. Slog i armbågen minst 6 ggr, bara för att vi skulle hålla i staven framför oss och sen kasta upp den i luften och fånga den bakom oss. Jag lyckades fånga min me armbågen :S Så idag va armbågen svullen och har ett stort, fint blåmärke. Som jag självklart lyckades slå i på jobbet xD Jag känner att jag lyckas me de mesta nuförtiden. Körde på mig själv me trucken också ^^ Gillar inte dom röda truckarna. Inte längre. Lr dom är bra för att dom är mindre, man kan ta hörnen i 180 typ, men dom är sååå sjuuuukt seeega när alla burar är fullastade. Hade en sån order igår, skulle längst bort i lagret, och trucken gick så sakta att folk gick förbi mig. Rent ut sagt skrattretande. Hade nog gått snabbare att rulla burarna för hand. Så därför tog jag en gul truck idag, mkt bättre ^^ Datorn kastade visserligen ut mig ur systemet och hängde sig totalt så att jag fick starta om, men folk gick inte förbi mig iaf. Hade världens skönaste order idag också. En 89 minutare, bara en massa risifrutti och creme fraiche, hur lättstuvat som helst, så den gick på 60 min. Såna gillar jag. Mer av dom.

Jobbar sista dan för den här veckan imorrn, sen blir de slapp på fredag. Inte alls kom jag på, jag har träning, får se om jag orkar gå på den. Jag har ingen motivation att träna flashkick längre, har nästan panik inför varje träning? :S Men aja, sen är de iaf dansuppvisningar i helgen :)

Nä, nu ska jag nog äta nåt innan Grey's börjar! Puss.

Give Me A Call - Pauline

"Skyll dig själv, Alice!"

Jaa, idag va jag och Sara på min danslärares slutproduktion :) En dansföreställning baserad på Alice i Underlandet. Den va grym! Koreografierna va asnice. Ashärlig tolkning av Alice i Underlandet, jag diggade slutet. Coolt att dom hade koreograferat allt själva. Kul att se Amanda dansa nåt annat är hip hop också.

Jag tror att jag är nere för att dansen är slut för sommaren (förutom uppvisningen i helgen). Dansen va typ de enda jag såg fram emot under veckorna, de enda som tog mig igenom jobbdagarna. Va har jag nu att se fram emot? Flashkicken, som jag inte ens orkar engagera mig i längre? Öhm, ne. Men de är nånting iaf...När flashkicken slutar vet jag inte hur jag ska orka. De kommer inte att gå :/

Hemma

Kom hem från Stockholm för typ 2 timmar sen. De va sjukt kul. När jag kom fram mötte Becka upp mig, och så gick vi och handlade mat och köpte ett par rastabyxor till min lillebror. Sen åkte vi hem till deras lägenhet, Liza kom och mötte oss vi t-banan, och så åt vi tortellini :) Sen slappade vi bara och kollade på tv tills de va dags att börja me maten och förfesten. Fast vi började i tid me maten så fick vi hetsa me drickandet ändå. Som vanligt. Körde lite kortspel för att de skulle gå snabbare. Sen bar de av till t-banan in till Club Toxic. Låg nära centralstationen, så de va inte så långt att gå :) Klubben va riktigt nice. Bra musik! Satt och pratade lite me några killar som satt vi samma bord som oss, en av dom lyckades få in dalmålet och sa borlänge på riktigt dalmål xD Så fult, haha. Efter ungefär en timme me dom drog vi ut på dansgolvet. De ska vi inte ta i detaljer. Sen va klockan tre och så bar de av till 7 Eleven för en macka innan vi åkte tillbaka till lägenheten :)

Tog en runda på stan idag innan jag åkte hem. Gick in på Bikbok och köpte en grå munktröja som de står Dancing i olika färger på. Sjukt snygg. Jag älskar Bikbok. Så störande att vi inte har de här hemma. De borde finnas i Kupolen.

Imorrn blir de lite dans för min del :P Ska försöka lite me nya koreografin från i fredags, kommer inte rätt i låten :S Jag är antingen för snabb lr för seg. Irriterande. Sen ska jag iväg och kolla på Amandas slutproduktion. Eftersom de inte är nå danslektion kan jag lika gärna åka iväg och kolla på den :) Ska bli kul att se, har aldrig sett en dansuppvisning.

Nu ska jag nog lägga mig och kolla på film lr nåt. Orkar itne sitta vid datorn mer. Jag börjar bli aningen irriterad på en viss person också.

Puss

Sthlm imorrn (idag)

Klockan är 00.16, bussen til Sthlm går 8.10 och jag har fortfarande inte packat. Och inte orkar jag packa nu heller. Blir värsta stressen imorrn. Som vanligt när man ska åka nånstans. Att man aldrig kan börja i tid. Fast jag har haft i stort sett hela dagen på mig. Har bara suttit vid datorn sen jag kom hem från dansen. Datorn va hur seg som helst för att den höll på me viruskontroll och sånt, så allting har tagit evigheter. Hade varit klar för 2 tim sen annars xD

Ni vet va jag kommer att säga om dansen idag. Grymt kul ^^ Vi va typ 8 pers där. Väldigt mkt plats att röra sig på måste jag säga xD Körde igenom dansen till uppvisningen några gånger, sen lekte vi me en ny koreografi. Den gick assnabbt, och ändå hade hon pitchat ner låten. Snacka om att man kände sig seg xD Men den va rolig iaf, lite mer teknik i den kändes de som. Sen hade ju jag självklart glömt bort att de va en röd dag idag och att min buss hem inte gick förrän klockan sju, och dansen slutade sex. Men amanda lät mig stanna kvar och kolla på 13-14 åringarnas hip hop lektion. Damn, dom va duktiga.

Men nä, nu borde jag sova. Ska upp om typ 5 timmar. Jag måste seriöst börja sova mer. Fast jag sov 11 timmar idag ^^

Aidonia ft. Chino - Pop It Off
Låten till nya koreografin idag.

RSS 2.0