Party @ Elisa

I lördags va de födelsedagsfest hemma hos Elisa som fyllde 21 år en vecka tidigare :) Dan började för mig och Sara me bandy på Tunet, Borlänge vann me 8-4 :D Sen åt vi kebab me bröd på pizzerian innan vi gick till Elisa. VI va dom första som anlände, men efter ett tag började de rasa in lite folk och då körde vi igång direkt me drickbingo lr va man nu ska kalla de :P Man blev ju skapligt full på de kan man säga. Sedan blev de "Med Andra Ord", jag, Sara och Carro vann hihi :) Efter de blev de Pictionary, men jag och Sara hann inte va me och spela klart eftersom vi va tvungna att ta oss in till stan och överlämna våra bandykläder till Saras föräldrar. S2 va okej, inte så mkt folk, men vi hade kul ändå, tills en viss person dök upp. Då fick jag panik och blev både irriterad och orolig så till slut gick jag därifrån...Jag och Sara gick till Statoil och köpte macka, sen behövde jag gå runt ett tag för att försöka lugna mig själv. Till slut ringde iaf Andreas så jag pratade lite me honom och sen ville Elof prata me mig. Han erbjöd mig sovplats hemma hos honom så jag vandrade dit. Duktig som jag va också så hade jag lyckats skicka ett sms till Andreas som va menat till Sara, de blev mindre kul när Andreas sa: fan har du skickat fel igen? och så läser han sms:et när jag står bredvid. Jättekul. Not. Jag funderade på att fly ut genom köksfönstret. Men han tog de på rätt sätt iaf...Sen tänkte jag lägga mig i soffan och sova, men de fick jag ju inte. Andreas och Elof tyckte att jag skulle ligga i sängen me dom. Först ville dom att jag skulle ligga i mitten, men jag höll mig till min kant jag :P Nu lät de där jättefel, men de är absolut inte som de låter. De va en stor säng, och en jävligt liten soffa. Enkelt.
Nu ska jag byta samtalsämne. Dansen är igång igen :D Modernt igår och streetdance idag :) Så sjukt roligt. Båda danserna är helt grymma. Va osäker på om jag hade valt rätt nivå på båda grupperna, nivå 2 på modernt och nivå 3 på street, men på moderna sa Ylva att jag skulle gå nivå 2 och jag tror inte att de blir nå problem på street heller. Kattis är en grym lärare så jag ska nog klara av den nivån :)

Men nu ska jag sova snart tror jag. Godnatt!


The Script - Break Even
Luniz - I Got 5 On It


Helg och fotboll

Min lugna helg blev allt annat än lugn. Jag och Sara skulle haft filmkväll, men ingen av oss hade lust att sitta hemma och glo på film, så de blev utgång istället. Mongo, eftersom inget annat är öppet om man vill dansa. Musiken är faktiskt nästan bättre än på S2, och de va bara att armbåga varenda kille som va på en. Efteråt skulle vi gå hem, vi kom till Banverket sen orkade då jag fan inte gå nå mer. Som tur va erbjöd Andreas oss sängplats hos hans kompis Elof. Så vi gick dit istället :) Kollade runt lite på datorn, pratade och spelade lite gammaldags hockeyspel (sånt som man snurrar på pinnar på). Strax efter fyra gav vi upp och somnade. Dock sov jag inte särskilt mkt. Blev väckt av lille Jason, Elofs son, runt halv åtta också, men somnade om ganska snabbt. Sen vaknade vi igen runt tio och Elof och Andreas skjutsade in oss till Kupolen för lite frukost på taco bar :P
Sen va de ju meningen att lördagkvällen skulle bli lugn eftersom jag skulle upp och jobba på söndag. Men så blev de ju inte. Först åkte jag och Sara tefat i plättis, jag slog häcken av mig, och sen åkte vi runt i bilen ett bra tag innan vi hamnade på Milano, gamla Bella. Helt plötsligt blev vi också fyllechaffis till Andreas. Han va på fest hos sin mamma och behövde skjuts. Så först åkte vi hem till Sara för att kolla lite på film medans vi väntade på svar från Andreas exakt när och vart han behövde skjuts. Han ringde till slut och sa att han och hans syster stog vi OK i Borlänge och ville ha skjuts hem till honom först och sen ner till stan. När vi kom fram va de dock bara Andreas och hans kompis som stog där. Vi gav dom skjuts, och bestämde oss för att även hänga me dom in på s2 eftersom vi ändå skulle skjutsa hem dom efter krogen. De blev faktiskt riktigt roligt. Jag och Sara märkte även fördelen me att ha me sig två killar hihi ^^ xD. Vi fick nåt drygt äckel efter oss på dansgolvet så vi sprang till Andreas och kompisen för att ta skydd haha :P Men en rolig kväll iaf! Och jag är så jävla stolt över mig själv.

Och idag va de dags för fotbollsträning igen! Den första på 10 år. Gick faktiskt skapligt bra. Mkt som måste tränas upp igen, men en del saker sitter, hör och häpna, kvar. Härliga tjejer också! De visade sig att Carolin, min frisör på Attityd, också skulle börja spela i laget :) Men de bästa va lätt efteråt, när jag stog inne vid omklädningsrummen och skulle byta skor. Då kommer en naken kille flygandes ut ur ett omklädningsrum haha. Jag och Sara blev skapligt förvånade.

Men, nu ska jag sova. Varken orkar lr hinner skriva nå mer. Puss!

Lägenhet!

Ibland ska man ha tur. Jag vann budgivningen på lägenheten idag :D Den lägenheten som jag verkligen ville ha. Den ligger på Hagalund, precis där jag vill ha den, plus att den va perfekt storlek för mig. Vi va 8 st på budgivningen så jag tänkte att de va helt kört. Men först hoppade 3 av och sen ringde han och sa att alla andra hade hoppat av vid 240 000 kr, så jag fick den :D Nu hoppas jag bara att jag får lån också..:P Så de är inte riktigt klart än...Men den är reserverad för mig iaf, ska skriva kontrakt på fredag och betala handpenning senast tisdag. De borde lösa sig, hoppas jag. Annars börjar jag gråta :P
Mina nerver har iaf varit helt fucked up idag. Först hårfärgning imorse på Attityd, jag gjorde som Carolin föreslagit och körde på mörka och blonda slingor. Blev riktigt nöjd! Sen på vägen till bussen mötte jag M, och mina nerver hade inte hunnit hämta sig förrän mäklaren ringde om budgivningen. Jag va helt förstörd innan hockeyn haha.

Men men, nu ska jag sova tror jag. A verkar ha däckat iaf. Ska börja jobba igen imorrn, får se om ryggen håller. Kollade upp fotbollen idag också, ska nog på träning på måndag om den inte blir inställd pga kylan. Stor risk för de. Nu behöver jag bara schemat för dansen så kan jag börja planera nån del av mitt liv iaf. Puss!


Jason Derulo - In My Head

Film, film, film...

Dom senaste dagarna kan sammanfattas me ett ord: filmkvällar. Jag och Sara har dragit igenom sjukt mkt skräckfilmer på sistone...Room 6 (värdelös B-skräckis), Drag Me To Hell, Dawn of the Dead, Terror på Elm Street 1 & 2...Sen va vi även på "Har du hört ryktet om Morgans?" me Sarah Jessica Parker och Hugh Grant på bio i söndags. Även då va jag lite mer engagerad i min mobil me M......:P Kan väl säga att jag borde lära mig att hålla tyst. Jag skickade ett damp sms till honom för att jag va irriterad på A... :P Sen kunde jag inte låta bli att fråga va han visste och självklart började han fråga ut mig istället. Jag fick valet att antingen berätta själv lr så skulle han fråga ut sin bror...Vilket jag inte ville, så de va väl bara att berätta. Men men, nästan lite skönt att han vet på ett sätt..Nu vet jag va han vet iaf :P
Jag va förresten och fixade till min rygg idag. Han knäckte nacken på två ställen och ryggen på fyra ställen. Riktigt underbart. Not. Nu går jag snett igen. Med andra ord är min rygg rak. Imorrn blir de hårfärgning, ska gå till Attityd igen eftersom jag blev riktigt nöjd när jag klippte mig där. Sen blir de budgivning på lägenhet och hockey på kvällen :) Just ja! Jag kanske ska börja spela fotboll igen också :D


Just another day like any other
Nothing in the sky said run for cover
Just another reason
Never though it would end this way
There was no parade
No lights flashing
No song to sing along the way
There was no parade...

Nyår & Bandy & Bio

Har varit lite seg på att uppdatera känner jag...Ska försöka få de så kort som möjligt :P Börjar me nyår.
Nyårsafton spenderades hos syrran som hade 30-års fest :D Sara kom strax innan fyra och sen gick vi tillsammans med Danne ner till syrran. Jag och Sara körde igång på en gång, välkomstdrink som bestod av smultroncider och vitt mousserande vin, faktiskt riktigt gott! Sen blev de lite cider. Båda va dragna runt klockan sju pga att ingen av oss hade ätit nåt direkt under dagen haha. Men sen fick vi mat och då ordnade de upp sig. Ett tag iaf. Sedan gick de utför och vi va glada och fulla runt tio igen :P Ett rent under att vi stog på benen vid tolvslaget haha. Då hade vi fått i oss cider, vodka, vin, Dooleys, Jägermeister och absinth. Trodde vi skulle bli bakis dan efter, men vi klarade oss faktiskt :D Tror de va tack vare vår 2 timmars promenad från syrran till Statoil och sen hem. Men en riktigt kul kväll iaf, mkt folk va vi också! Sara fick lära känna min släkt lite haha ;)
Nyårsdagen, då jag va ledig tack vare byte me Tania, blev en slappdag me promenad och film, Captivity, och så blev även dan efter. Bandy på morgonen, Borlänge vann me 7-2, och sen filmkväll igen. Vi såg The Mist, When A Stranger Calls och Dorothy Mills.
Dom senaste två dagarna har också blivit filmdagar. I måndags kväll gick jag och Sara på Avatar på bio, riktigt bra faktiskt! Definitivt värd att se. Måste nog ses på bio också. Igår va de meningen att de skulle bli bandy på morgonen och pulkaåkning på kvällen me ett gäng, men pga kylan blev de istället bio igen på kvällen. Vi såg Sherlock Holmes. Den va också bra, ganska rolig :D Dock va jag lite mer engagerad i min mobil vissa stunder haha.
Idag blir de också film :D Jag, den jävla klanten man är, halkade och gjorde illa ryggen på vägen till jobbet, så jag är hemma och har absolut inget att göra. Dock kommer Sara snart och kollar på film me mig, The Descent/ Instängd. Tvåan kommer snart på bio och Sara har inte sett ettan så jag ska se den me henne. Vidriga film säger jag bara. Men va gör man inte för kompisar? ;)


Lady GaGa - Bad Romance Vilka minnen....

RSS 2.0