Service!

Idag fick jag börja köra service, äntligen! Hann bara me tre ordrar innan Kåla sa att jag skulle få upplärning på service strax innan nio. Sen körde jag service resten av dan, och ska göra de imorrn me. Så skönt att få lite ombyte och slippa springa runt hela tiden. Och få vila kroppen lite också, jag var faktiskt pigg idag när jag kom hem. Har nog aldrig varit pigg efter jag kommit hem från jobbet. Och jag rasade inte, haha. Va lite rädd där när jag skulle upp på FH77-8, men de gick bra :P Lite halvdrygt me heldag på SF bara, men de är väl lika bra så att man får in lite vana direkt. Får se om de blir hela dan ändå, kan ju ta slut på uppdrag så att jag får byta till expedition. Vi verkar ju ligga mkt plus nu, eftersom dom till och me ger folk ledigt imorrn och på torsdag. Väldigt frestande att ta ledigt på torsdag, men nej de ska jag inte :P Ganska skönt på jobbet när dom kompar hem folk, blir så lugnt då. Till och me jag fick komp idag.

Men nej, nu ska jag kolla lite på tv och sen sova. Förstår inte hur man kan va så trött.


Red Rat - Wine Yuh Gal

Utgång. Igen.

Ja, igår blev de ju utgång igen. Typiskt. Jag, Eve och Sara började me förfest hemma hos Sara. Väldigt rolig förfest måste jag säga! Senare drog vi in till stan och gick runt lite och kollade på folk, innan vi drog in på S2. De va R&B kväll, så musiken va faktiskt ganska okej, fast dom självklart mixade varenda jävla låt. Folket sög däremot. Inte en enda som man kände igen. Den enda jag kände igen va Nick, breakdance lärare på dansstudion. Hur tråkigt folk som helst, verkligen. Så efter nån timme drog vi vidare, vi gick in på engelska och bytterfly, men där va de inte nå mer folk vi kände igen. Träffade iaf på Nicke ute på stan, han undrade om vi ville hänga på honom, men vi alla va grymt hungriga och på väg att äta, så vi gick till Centrumgrillen istället. Påminn mig om att aldrig mer äta där. Sen gick vi runt lite till innan vi åkte hem :)

Nu fan är de slut på festandet för ett tag. Jag orkar inte nå mer. Jag tänker officiellt bara ge upp och bara jobba och sova, jobba och sova, jobba och sova. De är de enda som går bra för mig nuförtiden, så de är de enda jag tänker göra.

Just ja. Jag och Eve va på innebandymatch idag också. Jävlar va fel de blev. Världen är för liten, helt enkelt. Men vi hörde två roliga kommentarer i slutet av matchen :P Från en som jobbar på ica tror jag. Först sa han "Nej nu vill jag supa, nu skiter vi i de här.", och en minut senare till domaren, "Nej nu får du blåsa av." Haha.


Men nu ska jag äta och sätta mig och kolla på film igen. Jobb imorrn, 6-15. Jobbar fram tills torsdag, sen ledig 3 dagar :)



I want you, but I'm not giving in this time.

Liljan & S2

Party i lördags igen, har inte orkat uppdatera förrän nu, av fler orsaker än en. Kvällen började iaf me att jag följde me mamma ner på Liljan, och satt me henne tills AK och Sara hade kommit :) När Sara kom runt elva gick jag och träffade henne och sen gick vi runt lite och pratade, innan vi vände tillbaka mot stan och gick in på S2. Jag behövde bara betala 20 kr eftersom jag va där på fredagen också :P Va skapligt mkt folk på S2, va jag kommer ihåg så va musiken någorlunda bra också. Tror jag. Kanske. Låter omöjligt faktiskt. Måste minnas fel. Jag och Sara hade kul iaf :) Dansade me Svensson typ hela kvällen. Sara försvann iväg på lite egna äventyr mot slutet av kvällen, medans jag hade mitt eget äventyr haha xD

Dans igår också. Helt. Totalt. Disträ. Hängde inte alls me. Va bara på hip hop, moderna orkade jag inte me. Känner mig helt off, tror jag håller på att bli sjuk. Men men, nu ska jag kolla lite på film innan jag ska iväg och möta mamma. Puss!


You are free. But so am I.

Coco thai, S2, engelska

Ja, jag hade tänkt att de skulle bli en hemmakväll igår, men så blev de inte. Först va de middag på Coco Thai me pappa och familjen för att fira farmor som fyllde år förra veckan :) Då såg jag allt folk som skulle ut och festa, och kände inte för att bara sitta hemma framför tvn. Därför drog jag och Sara ut på en lugn utekväll :) Gick runt lite på stan en timme innan allt folk började komma, och sen gick vi in på S2, men där va de mer dött än på en kyrkogård så vi drog efter ett tag. Gick runt lite mer på stan, träffade på lite ICA folk, bl.a. Fredrik från jobbet som retade mig of course. När jag sa att jag va nykter sa han att han va Messias. Han trodde inte på mig tror jag. Sen gick jag och Sara in på engelska och spenderade resten av kvällen me Modin, Ann, Fredrik, Johan och några till. 90 % ICA folk, som vanligt :P Fredrik undrade va jag gjorde på Hagalund me två killar halv fyra på morgonen förra lördagen, jag sa ingenting och att jag inte tänkte berätta, men Modin gissade självklart rätt på vem en av killarna va xD Råkade kanske berätta liiite för mkt för henne, men sak samma. Inte direkt som om de betydde nånting lr som om de kommer hända igen :P  Men en kul utekväll iaf, hoppas idag blir lika kul :) Jag ska iaf va nykter igen jag, eftersom jag ska ha en lugn helg den här veckan. Dessutom, om jag träffar på Fredrik och är full, lär jag bli retad till döds på jobbet xD



Love You No More (Champion Squad Remix) - Shabba Ranks ft. Mavado




Fredag och idag

Glömde skriva lite om fredagen också kom jag på nyss. Va ju ute och festade då också :P Som vanligt. Vella och Jonas A. drog me mig hem till Nicke, där de va en hel del folk + en urgullig hund. Vi förfestade lite hos honom, sen följde jag me Modin och Johan till engelska. Kom in utan problem fastän jag inte va 20 än då. Satt där me dom hela kvällen, träffade Jessica, sen åkte jag hem me Vella och hennes bror. En lugn festkväll :)


Idag va jag iaf och fikade me Eve, Elisa och Elin. Väldigt trevligt :)  Fast jag va väldigt trött, höll på att somna till ett tag. Tur att jag inte städade på jobbet, då hade jag definitivt somnat. Blir så seg av städ. Skulle egentligen ha städat, men jag och Minna bytte så hon städade istället för mig och jag expedierade på grönan istället för henne. Bara två timmar inne på grönan, räcker gott och väl xD Dessutom klagade jag inte på grönan idag, kände för korta och enformiga ordrar. Så jag tycker att de definitivt va en bra deal :) Fick börja köra på ackord också, öppnar man truten får man skylla sig själv!

Men nej, nu ska jag kanske försöka komma i säng i tid idag. Jag tror inte riktigt på mig själv där, men försöka skadar inte.

Puss!



Städ!

Dom två första dagarna som fast anställd på jobbet avklarade :) Sjukt skönt att ha fast tjänst. Fick städa idag me Minna, hon lärde mig handdragaren (lr va trucken nu heter). Nu kan jag använda den nästa gång så slipper jag slita som fan för att dra ut alla tunga pallar :P Väldigt soft måste jag säga. Men två palljävlar fastnade på trucken, andra gången va de en plastpall som egentligen inte borde fastna. Träpallar kan fastna eftersom dom kan gå sönder, men plastpallar? Vi lyckades iaf få loss den efter många om och men, och sen fick Anders som körde service ställa in den åt oss igen xD Då fick han nåt att göra också. De va helt dött på färsken. Gustav va den enda som expedierade och Anders och Lena va dom enda som körde service, men dom hade inget att göra så dom stog och pratade bara. Jag tyckte att dom kunde hjälpa oss me att lyfta ut pallarna så skulle vårt jobb gå snabbare xD Haha.

Nej, nu ska jag kolla lite på film innan läggdags. Puss!


Dreams were meant for sleeping
We were always meant to say goodbye

Fezt

Ville bara börja me att säga tack till alla för en underbar dag igår! <3  Tack för alla fina presenter :D

Dan började me lite städande innan lite släkt kom runt klockan ett :) Vi fikade och pratade lite innan de va dags för mig att börja göra mig iordning och fixa lite innan festen började klockan sex. Först kom Becka, Liza, Sara och Vella, även Elin ramlade in efter ett tag. Vi började direkt me ölspelet, man dricker en shot per minut i 90 min, dvs. 90 shots. Vi kom till 50, då Natta, Eve och Ann-so kom och vi avbröt spelet. Då va vi alla väldigt dragna (som jag hade förvarnat alla för) xD Perfekt spel om man vill bli full snabbt. Lite senare på kvällen kom också Jonas A, Linda, Lena, Nicke och två av hans kompisar, så vi blev ganska många till slut :) Tjugo i tolv tog vi bussen ner till stan, där vi hamnade på S2, som vanligt :P Musiken är helkass, men de slår iaf Mongo. Jag dansade väl inte särskilt mkt heller, en och en halv låt me Ann-so tror jag de blev. Satte knappt min fot på dansgolvet. Jag va upptagen me att leka psykopat lr nåt hela kvällen. Har man sagt A, får man fan säga B. Men men, de bryr jag mig inte om nu. Tror jag vet varför ändå. Men tack igen alla för en asbra dag! Känns som om jag fyllde år igår och inte idag :P


Sen förstår jag inte hur man kan lyckas såra sig själv så jävligt....

Surprise

Fick en ganska fin överraskning idag på jobbet :) Skulle gå och kolla om jag hade nåt schema för nästa vecka, så jag gick in till Maria och Kåla. Kåla ger mig mitt schema, och jag ser att de är heltid. Sen säger Maria att jag har fått fast anställning :D Vi skippar provanställningen, jag får fast tjänst på en gång för att jag har jobbat så mkt under sommaren och innan de. Jag blev jätteförvånad. Hade inte alls förväntat mig de. Definitivt värt att slita ut sig som fan under sommaren. Så de schemat börjar jag me redan på måndag. Schemat ser ut typ som mitt sommarschema gjorde. Jobba sex dagar, ledig en dag, jobba sex dagar igen. Men Maria sa att jag skulle få några fler dagar ledigt. Kommer nog kanske behövas :P Sjukt glad är jag iaf! Och de blir inga problem me dansen heller. Sweet.

Efter jobbet satte jag och mamma igång lite me allt inför helgen. Åkte ner till henne när hon slutade och så handlade vi lite så att de inte blir så mkt att släpa på imorrn. Skönt att va ledig en fredag insåg jag!

Men men, nu ska jag väl kanske se till att få nåt gjort. Puss!

/Bambi

Daytime, Full time, Part time?

Fick reda på idag på gruppmötet att jag hade fått provanställning på dagtid, vilket va mer än va jag visste. Lr jag visste att jag hade fått provanställning, men inte att jag hade fått dagtid. Vet fortfarande inte om de är heltid lr deltid? Ska fråga om de imorrn, eftersom min sista jobbdag på vikariatet är imorrn. Vet inte alls hur jag jobbar de. De va meningen att jag skulle fråga idag, men jag fick fullt upp borta på kol så jag glömde bort de. Ska tjata om att jag vill köra service också. Jag är så trött på att springa i gången som ett skållat troll dag ut och dag in.

Efter jobbet cyklade jag direkt till streetjazzen. Funderade först på att bara cykla dit och säga att jag hoppar av streetjazzen, men bestämde mig efter många om och men att jag ändå fortsätter me den. Den känns väldigt lätt, men jag har ändå mkt användning av den i hip hop.

Ser fram emot helgen som fan. Kommer verkligen att ha fullt upp. Fredag ska jag ner till mamma när hon slutar och handla en massa, sen blir de hem och städa av lite innan syrran, thomas och småtvillingarna kommer. På lördag kommer först några ut släkten runt klockan ett, och sen har jag en del att fixa innan resten av folket kommer! Tjejerna, ICA folk...Får se hur många vi blir :P På söndag måste jag städa igen innan pappa och dom kommer, och sen blir de 2,5 tim dans på kvällen! På måndag hoppas jag att jag är ledig xD

Nej, nu ska jag nog lyssna lite på musik för att få tankarna på annat håll, och sluta tänka på de som irriterat mig nå enormt hela veckan.



Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see



/Bambi





ICA i Mellsta och party!

Tänkte uppdatera lite om helgen, men tänker förvarna om att de kan bli lite långt...:P Hände mkt igår. De började me ICA träffen uppe i Mellsta. Vi skulle samlas klockan fyra, så jag åkte upp dit me Vella och Jonas, fick skjuts av Vellas bror Robert. Där uppe bjöd ICA på öl, cider, baguetter och chips, så alla stog och åt medans vi väntade lite på att lite mer folk skulle dyka upp. Sen startade 5-kampen, som inte va den traditionella 5-kampen jag hade förväntat mig. Först fick vi gå en tipspromenad, me några allmänna frågor och några ICA frågor, som typ va de ligger för vara på pallplats KM 30-1. Skapligt svårt när man inte kör kol? Visste iaf att BOB saften va längre upp i kol, så då va de bara att gissa mellan ärtor och majs och jag gissade rätt ;) Sen va de minigolf, hets-minigolf. Vi skulle spela så många hål som möjligt på 15 min, me så få slag som möjligt. Vi hade en turordning i laget, jag va nr 2. Så när Källberg, som va nr 1, hade slagit ett slag skulle jag slå nästa, och sen slog den som va nr 3. När vi fått i bollen i hålet sprang man till nästa bana. Killarna i mitt lag va sjukt duktiga, slog oftast i bollen på ett slag :P Så vi hann 42 hål på 15 min, me 108 slag :P Första gången man blev svettig när man spelade minigolf. Flög som vantar gjorde vi också, eftersom de hade regnat och va snorhalt på banorna :P Den tredje grenen va tre uppgifter. Först skulle man gissa kolli, 20 paket som va inslagna i sopsäckar. Först skulle man gissa va de va för kolli i, mindre lätt när man som sagt aldrig kör kol. Ingen i mitt lag körde kol, jag va nog den enda som expedierade överhuvudtaget. Men en kille jobbade på VMOT på kol så han hade ändå skaplig koll. Sen skulle man gissa dess värde, från billigast till dyrast, och till sist skulle man bygga en så hög stapel som möjligt me dom. Sista grenen, som egentligen va två grenar, va strutfotboll och skala potatis me verktyg. Jag körde strutfotbollen, va lite rädd att Källberg skulle leda in mig i ett träd men de gjorde han inte ;) Efter 5-kampen blev de musiktävling, och sen prisutdelning. Mitt lag vann hihi :D Vi fick två biobiljetter var av ICA.

Vi åkte hem från Mellsta runt åtta. Först fick vi åka hem me Jonas, som hade druckit alldeles för mkt av gratis-ölen. Sen bytte Vella kläder och så spelade vi öl-spelet (me cider istället) medan vi väntade på skjuts ner på stan. Vi gick först till nåt ställe där Modin va, men hon va typ den enda vi kände igen där, så jag, Vella, Eve och Sara drog vidare till nån fest i Övermora. Där de va lite mer ICA folk :D Haha jag och Sara fick Jonny och hans kompis Fredrik att hjula. Ganska duktiga faktiskt (Y) Vi pratade lite me dom två, Jonny kommenterade igen att vi kan prata när vi är fulla men inte på jobbet. Jag muttrade nånting om att jag ignorerar honom för att han ignorerar mig. Sen åkte vi taxi in till stan me dom, där vi träffade på Mattias från mammas jobb och Nicklas från jobbet så fort vi klev ur bilen. Vi hamnade sen på Butterfly, de ska vi inte prata om. Vi hoppar till efter Butterfly hade stängt, då jag och Sara gick till Donken och träffade Jonny och Fredrik där, träffade Jessica inne på Donken också :D Vi hängde me dom ett tag, satt uppe i lekställningen utanför Donken där deras kompis hade däckat. Inne i lekställningen haha ^^ Han låg och snarkade. Vi satt iaf me dom ett tag, typ två timmar lr nåt sånt. Jonny och Fredrik däckade fan mot slutet dom me, inte kunde jag dra då heller och bara lämna dom där. Vi fick väcka båda två några gånger, innan dom satte sin kompis i en taxi och vi alla begav oss hemåt.


Nu till de roliga, för dom som antingen har orkat läst allting lr bara skippat texten! :P

Bilder!



Killarna på väg upp!




Jonny inte pigg på att va me på bild.




Haha men jag lyckades få en på honom senare! xD




Jonnys kompis Fredrik.


Hade faktiskt inga bilder på mig och Sara haha. Lr jag hade en på mig, men den ska inte visas offentligt, och Sara bad mig att ta bort den på henne.


Nej nu ska jag nog kanske sova snart börjar jobbet om typ 8 tim. Puss!


Datastopp

De va de första jag hörde imorse när jag kom in på jobbet. Datorerna hade lagt av, gick inte att få upp nå ordrar lr uppdrag. Kom inte igång igen förrän 8.15 på färsken. Då hade de varit stopp sen klockan 06.00, så vi låg -170h. Vilket innebar övertid. Suck. Men när jag gick hem klockan fem låg vi bara -10h. Tog igen 160 tim. Damn, we're good :P

Haha imorrn blir de iaf ICA träff i Mellsta, sen blir de nog party på kvällen :P Jag ska hålla mig nykter. Lr någorlunda nykter iaf. Nu jävlar ska jag ha koll på mig själv.

Känns som om jag uppdaterar bloggen väldigt mkt. Brist på bättre saker att göra helt enkelt...:P

Nej, nu ska jag hitta nåt att kolla på. Puss!


We were always meant to say goodbye.

Suck...

Nu fan är de över. Så. Jävla. Många. Misstag. De gick asbra, sen gick de åt helvete, sen trodde jag att jag hade fixat de, sen gick de åt helvete igen. Och nu fan är de kört. Duktigt av mig. Skulle inte ha lyssnat på folk heller. Gick bra tills jag började lyssna på andra människor och deras råd. Jag är så otroligt irriterad. Nej, Club Conscious kommer jag alltid minnas som dan allt gick åt helvete. Tacka vet jag Sussies fest förra helgen.


"I'm already gone."

"Har du nyktrat till än?"

Mer dans idag! :D Streetjazz den här gången. Va osäker på om jag skulle gå de lr inte, hade bara tänkt gå på de på prova på-veckan för att se va de va för nåt, men efter att ha gått på de idag så kan jag verkligen inte sluta :P Jag älskade de. Mkt hip hop steg, kände igen många sen streetdance förra terminen. Insåg att jag har enorm användning av streetjazz i hip hop, och dessutom va Cattis sjukt duktig. Så jag tänker nog definitivt fortsätta me de ändå oavsett hur de blir me jobbet. Får försöka gå på så många lektioner jag kan. Men jag måste bara gå på de :P Så de blir tre danser för mig, oh yes. Streetdance (hip hop), modernt och streetjazz!

Haha just ja...Fick fler kommentarer om fredags på jobbet idag också...Först ropade Anders och undrade om jag hade nyktrat till, sen stannade han lite senare och undrade om jag hade kul i fredags. Han tyckte att de va väldigt kul att se mig full, och att dom planerar en ny gruppfest snart som han tyckte att jag borde komma på, och att jag dessutom borde va full på den :P Jag sa att ja de kan jag väl vara haha xD Mer kul än pinsamt faktiskt. Jag visste att folk skulle kommentera hur mkt jag hade druckit. Och jag står för de jag gör när jag är full.

Nej, nu snart börjar finalen av So You Think You Can Dance. Ska bli spännande att se vem som vinner!


Flo Rida ft. Nelly Furtado - Jump

Dans dans dans

Skulle ha uppdaterat igår, men antingen så funkade bloggen väldigt taskigt lr så va de min dator, för de gick iaf inte. Insåg också att jag inte orkar lägga upp nå bilder här från Ica festen, har redan laddat upp alla på Facebook och bdb :P

Nu till dansen! Som va i söndags, från 18-20.30. Sjuuuukt kul. Fan va jag har saknat dansen! Först hip hop me Amanda, galet grym koreografi. Hoppas att vi behåller den till dansuppvisningen! Låten är The Roots - Don't Say Nuthin'. Riktigt bra hip hop låt också. Direkt efter hip hop va de dags för moderna dansen. Började me yoga som uppvärmning, omg de kändes kan jag lova. Sen lite steg på diagonalen och sen koreografi. Jättefin dans verkligen, och fin låt. Elisa - Dancing. Ganska mkt balett under hela lektionen blev de, men de va ändå kul så jag ska definitivt fortsätta me modernt! Vill ju kunna dansa lite olika stilar så :)

Imorrn jobbar jag 7-16, sen blir de streetjazz 16.30. Får cykla direkt till dansstudion.

Dans! <3








Mindre smakprov från Sussies fest i fredags...:P


Just ja! De första jag fick höra på jobbet imorse va "Har du nyktrat till än?" Fan.


Puss!

RSS 2.0