Everyday I'm shufflin'

Underbart att dansa street igen idag. Även fast jag älskar modernt och jazz också så har man ändå en förkärlek till street eftersom det var den första stilen jag dansade. Kattis koreografier är galet snygga. Hoppas verkligen att vi har dom på uppvisningen, kommer bli grymt! Började idag på Party Rock Anthem i Super Mario dansen. Tänker shuffla varenda dag tills jag sätter det, att det ska vara så svårt. Ser ju aslätt ut ju.

Biologiföreläsning + exkursion imorgon 9-17. Skippar föreläsningen, känner mig själv alltför bra för att tro att jag kommer ta mig upp och vara i falun vid 9 på morgonen. Det funkar inte när man inte kan somna i vettig tid. Föreläsningar sucks anyway. Då hinner jag förhoppningsvis få posten och min biologibok.

Everyday I'm shuffling.

R.I.P.

R.I.P. Dawn Brancheau.




" True friends are the ones who never leave your heart, even if they leave your life for awhile. Even after years apart, you pick up with them right where you left off, and even if they die they're never dead in your heart." R.I.P. Dawn Brancheau & Kalina.

Back to reality

Tillbaka till verkligheten igen då. Städa, tvätta, plugga all day long...Turkiet känns som en avlägsen dröm. Tur att det är någorlunda intressant att plugga iaf. Har nyss skickat in en till inlämningsuppgift i kemin. Ikväll blire att läsa lite mer, men först ska jag läsa lite i en bok jag köpte igår :) Virals av Kathy Reichs, serien Bones är ju baserad på hennes böcker :) Blivit lite mer shopping här hemma. En tröja på Stadium, nya hörlurar eftersom mina gick sönder och födelsedagspresent till Danne :) Tror jag äntligen fått tag på en biologibok också. Det flyter på fint nu känner jag. Dans imorgon igen :D


Bella's Lullaby



Hade glömt bort hur fin den här låten är. Scenen när låten spelas är en av mina favoriter. Så fin <3

Silence Beach Resort, Side, Turkiet

Kom hem imorse runt sju från Turkiet. Fan vilken grym vecka det har varit. Massa sol och bad, 26-30 grader varmt och 30 grader i havet, bananbåt, pool games med härliga killar från Entertainment & Activities, billig shopping, båttur, grymma shower varje kväll, äventyrsbad, fin kille, trevliga människor, irriterande ryssar, gratis mat och gratis drinkar. Behöver jag säga exakt hur mycket jag vill tillbaka? Typ nu? Sverige är dötråkigt, jag skojar inte. Det var så jäkla underbart och roligt och härligt så svenskan räcker inte till. Fucking awesome rent ut sagt. Nu har man verkligen vilat upp sig och fått nya perspektiv på saker och ting. Shoppat som en dåre har jag också gjort. Två par converseskor till mig, 3 par converse till mamma, syrran och Lovisa, två conversetröjor, t-shirt, armband, onepiece plus vodka och min efterlängtade parfym från Beyonce på planet. Take me back to Silence Beach, amen.











Fler bilder finns på Facebook.

Believe

Ska snart gå och lägga mig, upp för föreläsning och lab i Falun imorrn mellan 9-17. Sen åker vi till Sthlm och Turkiet! Tänkte bara lägga upp de här klippet från Sea World Orlando som ni kan kolla på om ni har tråkigt eller bara vill se. Hela Believeshowen, 28 minuter lång, definitivt värt att se. Det påminner mig verkligen om varför jag pluggar nu och ska plugga vidare till marinbiolog. Har älskar dom här djuren sen man var liten och såg Rädda Willy (Keiko). Och jag älskar vattenarbete <3 Killens vattenarbete först vid 04:00 med Kalina (R.I.P.)och när tjejen kommer in med Kayla vid 06:25. Dawn (R.I.P.) med Katina vid 10:00 och enorma Tili vid 17:08 som blöter ner publiken (kommer upp på plattformen vid 20:26, hans sidfenor är som elefantöron). Finalen efter de från 22:45 när han hoppar med Kalina, sliden på slideouten, tjejen som surfar på Katina och när Dawn slutligen kommer in med Kayla vid 25:13. Vilken höjd Kayla ger Dawn, fyfan jag VILL. Gillar ni det kan ni kolla One Ocean, dock utan vattenarbete sen olyckan med Dawn :/.

Sea World Orlando Orcas Kalina, Katina, Kayla, Tili, Nalani, Malia, Taima, Trua, Takara.




One Ocean (Kayla, Trua, Tili, Nalani, Malia, Katina + lilla Makaio)

San Diego Orcas

Jag älskar dom här djuren. Dom är helt otroliga. Havets främsta rovdjur men så ödmjuka och snälla. Kan sitta och kolla på sån här klipp hela dagarna.
San Diego Orcas Kasatka, Orkid, Corky, Nakai, Kalia & Ulises.



22 år

Idag fyller jag 22 år, äntligen! ^^ Dagen har varit grym. Först plugg och städa, en vända till bibblan, hem till mamma en sväng och sen hem till mig innan allt folk kom :) Jättemysigt och jag fick underbara presenter :D Tacj <3 Godis, pengar, lampa, böcker, blommor, body butter, presentkort på Underverket, filt och Barbamammakudde :D Och självklart klockan pappa köpte åt mig för ett tag sen :) Nu ska jag plugga lite och sen köra lite styrka. Tränade lite styrka igår när jag inte kunde sova och efter de blev jag astrött och däckade. Idag vaknade jag upp med träningsvärk <3







4 days

Okej, idag är jag lite mer positiv. Tänkte lite närmare på saken och insåg att de bara har gått 2 veckor i skolan och jag har redan klarat av hälften av kurslitteraturen. Idag gjorde idag iaf klart optikkapitlet i fysiken, skönt som fan. 88 övningsuppgifter, tack för den. Imorgon fyller jag år så då blir det inte så mycket plugga. Sen äre dansa i två dagar, biologilektion på fredagen sen åker vi :D Sthlm på fredag, Turkiet på lördag! Carro skickade tatueringen häromdagen också, den blev galet bra! Tack Carro, you rock!



Originalbilden Orkid & Kasatka

Klaaaagaaa.

Pluggat fysik i 2 tim nu på kvällen/natten. Fyfan jag har så jäkla mkt att göra alltså. 90 jäkla övningsuppgifter på ett 40 sidor långt kapitel. Nästa kapitel är 90 sidor. Blir att ta med fysikboken till Turkiet annars lär jag aldrig hinna läsa allt. Måste dessutom läsa kap 7 i kemin som ska läsas veckan jag är bortrest. Har redan läst kapitlet+uppgifter för den här veckan. Sen lär jag försöka få tag på biologiboken och läsa i den också. Gaah listan blir bara längre och längre. Pluggar så mkt och har så mkt att göra att jag inte ens tänkt på att jag fyller år på tisdag. Stod som ett levande frågetecken när mamma sa att vi måste baka. Förutom plugg har jag fyra dansklasser plus låten till Edge att mixa. Och alla hushållssysslor som tar typ forever. Är så sjukt stressad så jag vet inte vad jag ska göra av mig själv :P dock hellre det här än att jobba på Ica. Alla gånger. Men Turkietresan är sjukt välbehövlig just nu, behöver verkligen komma bort från allt ett tag och ta det lugnt. Fortfarande sliten som fan efter 1,5 års kämpande. Att jag sätter sån stor press på mig själv hjälper inte heller. Hur tar man en paus från sitt eget huvud?

Geisha

Pluggat kemi större delen av dagen, nyss gjort mina tio armhävningar för dagen och nu kollar jag på finalen av So You Think You Can Dance. Har faktiskt ingen favorit i år som jag hade förra året med Kent och Lauren. Har hoppats mer på koreografier från vissa koreografer som NabbyTabs (Tabitha & Napoelon), Travis Wall och Sonya Tayeh. Dom gör alltid sjukt bra koreografier. Sonya Tayehs är alltid lite konstiga, och såna koreografier älskar jag. Både att dansa och att kolla på. Den här är så galen och galet bra, checka in!


Dansa dansa dansa

Blev en sjukt stressig dag idag, vaknade alldeles för sent för att hinna med plugga, Kupolen, laga mat och ta mig ner till dansen till halv fem. Men jag hann, dock var jag som sagt superstressad och körde nästan över Cattis P när jag kom runt hörnet till studion. Sen dubbla streetklasser, så jäkla kul alltså. Koreografierna är galet bra. Fick i uppgift att göra 10 armhävningar per dag i avancerade, Kattis tyckte vi var för dåligt tränade när de gäller styrkan haha ^^ Nu ska jag plugga klart kemin för nästa vecka, imorgon blir det föreläsning i biologi kl 9-12. Hata föreläsningar alltså. Puss!


Jazz

Pluggade hela dagen idag innan jag äntligen fick gå ner på dansen <3 Bara jazzklass idag eftersom Cattis skulle på repet av All Shook Up (hon är koreografen) så då blev modernt inställt. Blev mest teknik på diagonalen och ingen ny koreografi, men sånt behövs också :) Imorgon är det dubbelt street <3 Men nu ska jag läsa klart kemin för den här veckan och sen läsa klart optiken i fysiken. Man lär verkligen planerat allt läsa om man ska hinna :P

Låten till jazzen!


Ashes

Ibland inser man inte hur djupt såren går. Hur förändrad man blivit av det som hänt. Först nu har jag insett, eller blivit påmind om, exakt hur mycket allt har tagit på mig, och tagit ifrån mig. Det är lätt att hitta på ursäkter, svårare att inse fakta. Det är lättare att fly. Bättre fly än illa fäkta, right? Funkar inte alltid...Blir man knäckt är det svårt att hitta alla bitar igen, ännu svårare att passa in nya. Men jag har iaf mitt lim...^^



Plugg

Sitter och pluggar för fullt, varje dag. Känner mig stressad fast det bara gått en vecka sen kurserna startade :P Det är sjukt mkt att läsa i fysiken. Har bara ett kapitel kvar inför det som kommer på tenta 1, men det kapitlet är på typ 90 sidor :O Lär ju ta igen lite inför Turkietresan också, då blir det inget plugg på en vecka. Ska läsa lite kemi idag och imorgon och fortsätta med fysiken på onsdag efter dansen. Sen lär jag läsa biologi när den boken kommer. Fan, stressad, ja. Anyways så äre dans om två dagar igen, underbart.

0:35 - 0:50 <3

Utekväll

Var ut igår en sväng med Sara, spelade lite fia med hutt och ps3. Sen gick vi på Mongo, de var typ okej. Aldrig mer än okej, knappt de. Finns ju en orsak varför man kallar de Mongo ;P Men aldrig mer. Klin kanske inte heller är kul, men Mongo suger tio ggr mer. Hur som helst ska jag inte ut på ett tag nu, tycker inte de är kul ute längre och jag kommer varken orka lr hinna med de nu med tanke på dans och plugg :D 8 timmars dans minst i veckan + heltidsplugg. Lär ta hand om kroppen om de ska gå ihop och face it, alkohol typ förstör de på en gång. Så nu ska jag äta, plugga och dansa lite. Måste läsa ett kapitel i kemin imorgon, fortsätta läsa fysiken och gå ner på bibblan och se om jag hittar biologiboken. Puss!

H&M har lätt dom mysigaste träningskläderna.


Dancing

Sitter och kollar på Gordon Ramsay i Thailand och blev sjukt sugen på thaimat. Eller mat överhuvudtaget. Varför har man aldrig nå matrester hemma när man behöver de? Kanske för att jag aldrig lagar mat haha. Anyways så var dansen galet rolig idag. Benen skakade igen efter ca 30 min men fyfan vad kul det var. Fick gå runt och krama alla som ett hej på avancerade street haha :) Koreografierna var btw grymma också, på nivå 4 hade vi nån frän remix av Prince Igor och på avancerade hade vi Super Mario :D Det känns i kroppen kan jag säga, men jäklar vad kul det är att dansa igen. Imorgon blir det mer dans med tjejerna :D


Com jazz & modernt

Dansen började idag. Helt underbart. Kondisen är ju dock inte på topp så benen skakade efter 30 min sådär. Funderade lite på hur jag skulle klara två och en halv timme till haha. Men de gick bra, var förvånasvärt pigg efteråt. Tror glädjeruset höll mig igång ^^ Jazzkoreografin vi gjorde idag var hur skön som helst. Blev helt kär i den så jag hoppas verkligen vi behåller den till uppvisningen. Modernt var lika kul som alltid, men galet trångt! Imorgon är det tre timmars dans igen, dubbla streetklasser. Kommer bli grymt. Och på fredag är det dans med Edge. Med andra ord en väldig dålig tid att bli sjuk, och självklart är jag helt död. Ingen feber och lite lätt förkyld men lik fan känner jag mig helt matt och ingen ork alls riktigt. Förhoppningsvis beror det på lite sömnbrist så jag skippar väckarklockan imorgon. Men nu ska jag sova, puss!

RSS 2.0