Dansa pausa

Dansat, dansat och dansat. Det går asbra. Koreografin ser riktigt bra ut. Stolt över oss (a). Igår sov Ida över hos mig. Åt på Grillhouse, köpte godis och såg på skräckfilmer. Intruders var första skräckisen jag sett som faktiskt hade en bra historia. En fin historia. 
 
Haha så bra.
 
 

Rubrik

Sitter och väntar på att OS-invigningen ska börja :) Älskar när det är OS, alltid nåt att kolla på hela dagarna. Dock blir de ju en del dans framöver :D Skönt som in i norden att komma igång igen, man blir så sjukt rastlös! Styrkan var ju helt okej, men kondisen är ju hej kom och hjälp mig. Träningsvärken lär sitta i ett tag ;P Men. Så. Värt. Det.
 
Jag lovade att lägga upp fler bilder från San Diego, det kommer. Har inte hunnit än och nu börjar invigningen! Men här är iaf två dansbilder ;)
 

All new

Oj ja, vilken träningsvärk man hade idag. Märks att man inte använt musklerna på ett tag. Skönt ändå att känna att man rört på sig ;D No pain, no gain.
 
Lovade fler bilder från San Diego på campus, det kommer, har inte hunnit med det än. Men här är iaf en bild på halsbandet jag köpte på SeaWorld! En späckhuggare med min månadssten :)
 
Ny skjorta, nya jeansshorts, ny mobil.
 
Bilderna är åt fel håll men ni får vända på datorn :P
 

Today

Fick min nya mobil idag så just nu använder jag den. Stor som fan. Jsg som tyckte iphone var klumpig haha. Men jag har kvar min iphone och kommer att använda den emellanåt :) I love my iphone! Idag har jag dansat i flera timmar med therese, ida och linnea :) Vi ska vara med på en ssk om två veckor och bestämde oss för att göra egen korr så nu blir det mycket dans framöver. Så skönt! Dock satte träningsvärken in redan efter bion ikväll, hej å hå lagomt stel. Bion, The Dark  Knight Rises, var förövrigt asbra. Nu ska jag sova, plugg hela dagen imorgon. Min kropp kommer nog inte ha något emot det.
 

*dregel*

Yaaay idag hittade jag finally en skjorta med luva, snygg som faaan :D Och jag fick alla rätt på tentan jag gjorde igår, wie. Bra dag med andra ord! Ska fortsätta plugga lite snart efter jag ätit, om jag hittar på nåt. Börjar bli sjukt trött på mackor, blä ;P Haha idag fick jag ett meddelande från Sofia på fb också. Hon lånade Vampire Diaries säsong 1 av mig sist hon och Therese var här. "ta med säsong två imorgon ;) så jäkla fast. så kär i damon. och stefan. och dog i slutet när katherine och damon kysstes och man trodde det var elena. ville typ hoppa på tvn. för jag ville vara där så mycket." Haha magin med Vampire Diaries ;D Säger ju att det är världens bästa tv-serie ;) Man blir totalt fast och helt inne i den. Att det finns så snygga män i den också skadar ju inte direkt. Damon, Stefan, Jeremy, Tyler...;D Skådespelarna är dessutom snuskigt bra. Paul Wesley (Stefan) är helt magisk i säsong 3. Dom har börjat spela in säsong 4! :D Premiär 11 okt.
 
Damon (Ian Somerhalder) 
 
Stefan (Paul Wesley)
 
Jeremy (Steven McQueen)
 
Tyler (Michael Trevino)
 

Awesomeness. Igen.

Ringde till 3 imorse, han fixade det på 5 min och nu är mobilen på väg :) Konstigt att 3butiken inte kunde fixa det men han gjorde det på 1 min...Men men nu är de klart iaf :) Skulle till och med få 50% rabatt i två månader för att mobilen är så bra, awesomeness. Nu ska jag fortsätta kolla på One Ocean dvdn jag köpte på SeaWorld.
 
Kayla, Nalani, Malia och Trua med ett litet inhopp av Katina.
 
Love Kaylas spinning zipper vid 1.10 och hennes spinning center bow vid 2:01 <3 Det märks så tydligt att hon är syster med Orkid. Dom gör mkt på lika sätt fast dom är i två olika parker och båda är väldigt atletiska. Har dessutom bara sett Kayla och Orkid göra spinning zipper och bara Kayla, Orkid och Kasatka med spinning bows.
 
Ännu en awesome grej som dom nyligen lärt Kayla. Center trash bow.

50-årsfest

Pappas 50-årsfest igår blev grym. Hade hur kul som helst. God bål, god mat och efterrätt, asrolig 5-kamp, sång och dans. Var hemma vid kl 2, somnade direkt. Lyckad kväll! Idag har jag inte gjort ett dyft men nu har jag hittat massa nya filmer att kolla på. Imorgon ska jag ringa till 3 och be dom ändra mitt abonnemang, hoppas det inte blir nå krångel med avbetalning på iphonen och flytta över rabatten jag hade eller vad han nu sa. Kan ju hoppas att jag kan få hämta ut mobilen på butiken, men de tror jag inte på :P Nu ska jag hitta nåt att äta.
 

Confused :O

Alltså, det här med mobiler och abonnemang. Man blir ju helt förvirrad :O Värsta djungeln. Har tänkt gå ner i kostnad med abonnemanget och ta ett billigare abonnemang. Då får jag en mobil helt gratis, tänkte ta Samsung Galaxy S3. Men eftersom det inte är en iphone så ingår inte 10GB surf som jag nu har, så jag måste lägga till surf. Kollade på mitt 3 för att se hur mkt surf jag använder och enligt fakturan där använder jag inte ens 1BG surf fast jag surfar hela tiden på mobilen :S Lät lite lite alltså. Hursomhelst så är 3 asbra iaf med att man får använda sin pott, t.ex. 399 kr, för att köpa till surf och gratis SMS och sånt, och det dras av potten så man behöver inte lägga till nå pengar. Dock vet jag inte om jag ska byta just nu, har fortfarande avbetalning på iphonen men det känns som att det ändp blir billigare faktiskt. Känner inte direkt att jag behöver eller vill ha en ny mobil just nu heller för jag älskar min iphone och tycker den är asbra <3 Men kanske kan använda simkortet i båda mobilerna så då kan man ju byta av lite (A) Känns ju dumt att tacka nej till en gratis mobil som kostar 6000 kr egentligen. Men men, får se hur det blir alltså :P Jag ska definitivt gå ner till ett billigare abonnemang iaf, så snart som möjligt.
 
Nyss kommit hem från bion, såg nya Spiderman. Asbra, rekommenderar den. Nu ska jag kolla på nästa snyggingar, Vampire Diaries.

Yay!

Klarade 9:e tentan idag vilket innebär att jag är klar och godkänd på halva sommarkursen :D Fick dessutom bra betyg so far, så skönt. Har ett kapitel kvar att läsa i veckan, ganska långt kapitel men det ska jag nog hinna...På lördag blir det lite fest för pappa som fyller år! Ska bli så kul. Kom precis på att jag måste slå in presenterna jag köpte till honom i USA. Btw så ska jag lägga upp lite fler bilder från SD, har ju fler bilder än från SeaWorld. Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte där också :) Men nu får ni nöja er med en bild på mina män ;) Stefan & Damon faceoff säsong 4.


The Vampire Diaries & Ian Somerhalder

11 oktober. Kom ihåg det datumet. Då börjar säsong 4 av The Vampire Diaries <3 I USA alltså. Längtar som faaaan, säsong 3 slutade ju med värsta grejerna. Sista avsnittet av säsong 3 var dessutom så jäävla bra. Ni vet i Tiimon och Pumba på Disney Channel när Tiimon tappar hakan ända ner till backen? Så satt man hela sista avsnittet av säsong 3. Den här serien är så gaaaalet bra. Så synd att alla biljetter till Comic Con i San Diego var slutsålda, annars hade jag lätt tvingat mig igenom en vecka till där bara för att kunna gå på Comic Con och sett skådespelarna från serien. Hade velat se Bones, Teen Wolf och några från Twilight också. Hade varit så sinnessjukt grymt alltså. Men men, nästa år kanske ;) Fanns iaf en 44 min lång video på panelen med The Vampire Diaries! Dom är ju grymt roliga haha ;D Älskar att dom står upp för tjejen som blir censurerad bara för att hon inte hade nån fråga utan bara ville säga nåt till Michael Trevino (Tyler). Riktigt bra gjort alltså. Och Ian Somerhalder <3 Erkänner att jag satt och kramade datorn. Denna underbara människa. Inte nog med att han är snygg som fan, han värnar om miljö och djur (kolla in IS Foundation http://www.isfoundation.com/) och står dessutom upp för sina fans. Det finns inga perfekta människor, men han är fan bra nära perfektion alltså.  Hans ISF ska bilda en fristad för övergivna djur som behöver hjälp och erbjuder dessutom jobb där till ungdomar som har diverse problem, donera gärna pengar om ni vill stötta detta :) Går att göra på hemsidan! En dollar är ca 7,4 kr.
 
Ian Somerhalder Foundation Animal Sanctuary http://www.isfoundation.com/campaign/isf-animal-sanctuary
 

Merlin

Om det är nån som vill se en bra serie så rekommenderar jag Merlin. Framför allt om man gillar fantasy och magi + humor. Så bra. En ny version av Camelothistorien med en ung klantig Merlin som måste skydda högfärdiga snobbiga prins Arthur och blir betjänt åt honom. Finns fyra säsonger och inspelningarna för femte säsongen är i full gång så det är bara att börja ;) Btw så kan jag inte skicka nå sms just nu pga kostnadsstopp så vill ni nåt, skriv på fb :)


Damn

Edit: Styckeindelning funkar uppenbarligen inte nu på blogg.seappen.


Antagen

Kom in på biologiprogrammet på Gotlands universitet :) Ett år distans :) Efter det har jag nästan allt jag behöver för att kunna ta ut en examen som zoolog enligt jordbruksverket. Tackade även ja till en distanskurs inom marin ekologi, den gick bara på 25% och verkar som om man läser två kurser i taget på biologiprogrammet så då hinner jag kanske med den :) Vill ju läsa inom marinbiologi också liksom. Svårt när man har så mycket man vill läsa helt plötsligt men ingen tid :S Det blir nog bra iaf. Jag hoppas jetlaget försvinner snart. Så sjukt trött så jag kan inte plugga sommarkursen för jag bara somnar direkt jag börjar läsa boken :O Tränade lite styrka på kvällen nu, det hjälpte mig att somna förut så får se om det funkar nu. Imorgon ska jag iväg på Åses match på Dalecarlia, fira Lovisa 2 år hos syrran, iväg på bio med twinsen och sen plugga. Nu ska jag sova. Spännande. Aichas bild från SeaWorld. Corky!


Jetlag

Jetlag är underbart. Var dötrött och somnade vid halv tolv igår, vaknade kl 03.00 pigg som fan och somnade inte om förrän halv sju, stängde av alarmet i sömnen och vaknade kl 14. Så jag tänkte jag skulle utnyttja jetlaget lite och plugga istället. Nyss gjort tentan för kap 7, ligger efter och har fyra kapitel att göra den här veckan. 3 st kvar nu. Börjar känna mig lite smått irriterad på tentorna. Tycker inte dom tar upp nåt från kapitlet som man läst. Mycket att ska kolla på satellitbilder i google earth och då kunna se hur just den stenen på dom koordinaterna har bildats eller påverkats, typ genom kemisk vittring eller mekanisk vittring. Hur man nu ska kunna veta det när det inte finns några bilder i boken som visar sånt så man kan se skillnaden? Känns inte som om jag fick ett enda rätt, chansade rakt igenom på allt. Känns itnet som om man lär sig nåt för man inte får nå bilder eller förklaring på hur man kan se skillnaden mellan de ena och de andra. Lite dåligt.
 
Aja, nu ska jag kolla på film. Idag kom ett nytt avsnitt av Teen Wolf, så bra :D

San Diego & SeaWorld

Hemma från SD, en vecka tidigare än planerat. Blev lite smått, eller väldigt, besviken på en del grejer där så därför åkte jag hem. Känner att jag tog helt rätt beslut, det enda jag saknar är SeaWorld som var helt fantastiskt. Otroligt grymt att få se orcas up close. Så otroligt vackra, stora och majestätiska helt enkelt. Betalade för en Dine With Shamu där man får äta en buffé vid en av poolerna samtidigt som man får en liten show av 2-3 orcas där en tränare berättar mer ingående och personligt om varje orca dom har och nämner dom vid namn och så, istället för att bara kalla dom för Shamu som ingen av späckhuggarna egentligen heter ;D En grym upplevelse att få sitta och äta och helt plötsligt har man en stor val alldeles bredvid sig på andra sidan glaset. Shoppade en massa på SeaWorld, hittade hur mycket som helst. Köpte även Converseskor också, dock inte på SW ;)
 
Här är några bilder från SeaWorld, har laddat upp fler på fb och fler kommer.
 
Keet får avsluta några av mina favoritbilder jag tog. Om ni undrar varför jag satt mitt namn på bilderna så är det för att om nån tar bilderna så syns det ändå att det är mina ;)
 
 

RSS 2.0