Grodan Boll

JAG KOM NER I SPLIT! :D Äntligen. Hade helt gett upp med split haha. Kändes inte som om de va fysiskt möjligt. Men de gick :D Plötsligt händer det. Nu har jag redan träningsvärk i benen från två dagars dansande och hoppande igår på modernt. Så värt de. Fick skjuts hem av Jessica idag, hon åker hem till Halmstad igen nu, lite tråkigt :/ Men jag dansar verkligen med superhärliga tjejer!


I wanna free fall out into nothin'

Min koreografi är äntligen klar, woho! Riktigt skönt, för jag trodde aldrig att de skulle gå. Var ju assvårt i början ju ^^ Men nu är den iaf klar och jag har ca 1,5 mån på mig att träna in den och putsa till tekniken och så :) Imorgon är de dans, ser fram emot krångliga diagonalen på modernt. Faktiskt, även fast den var svår så var den rolig. Hoppas att vi hinner sätta in den i koreografin också :) Men nu ska jag återgå till tvn, för övrigt ångrar jag verkligen att jag köpte den där chokladen för nu mår jag illa. Att jag aldrig lär mig liksom ^^ Puss!


Party @ Nina

Helgen blev riktigt lyckad måste jag säga! I fredags blev de mat hemma hos mamma, sen party hos Nina på lördagen. Och det blev en grym kväll med riktigt härliga människor! Sen blev de lite katastrof där för mig på kvällen, men tack vare underbara Elisa och Carro så mår jag ändå bra idag :) Hur kan man inte må bra när man vet att man har underbara vänner som stöttar en? <3 Terapin har nog också gjort sitt jobb tror jag, nu känner jag verkligen att jag har styrkan att gå vidare. Allt händer av en orsak och det finns en mening med allt som händer. Den här gången var det inte meningen bara. Jag har gjort allt jag kan göra, så jag kan gå vidare utan problem :) Jag känner mig nästan lite lättad, nu kan jag koncentrera mig dansen till 110% igen och satsa på Sthlm och Kulturama i höst. Jag behöver ett miljöombyte och komma bort från allt i Borlänge ett tag, få en chans att läka helt och hållet. Det senaste året har varit sjukt jobbigt. Men nu ska det bli bättre!

Nu ska jag dansa lite och senare kanske äta mammas supergoda mat hon gjorde tidigare idag. Puss!



Streetdance <3

Dansen gick sjuukt bra idag. Grymt härligt med lite street igen efter uppehåll på 3 veckor, även fast jag var och dansade typ 3 timmar förra torsdagen med några av tjejerna. Men idag var Kattis finally back! Vi körde den härliga uppvärmingen från danslägret och lite groove, sen styrka och stretch innan koreografi :D Blev inga nya steg för mig men nu kunde jag tänka mer på detaljerna och så :) Jag fick hjälpa Kattis lite med ett steg som hon glömt bort ^^ Det blir även dans under påsklovet då vi ska ta igen missade lektioner, helt underbart :D Lov suger när man inte går i skolan längre haha. Men nu ska jag äta och sen lär jag iväg och handla. Puss!


Dreamer

Är superglad och lättad just nu, för min koreografi till audition är snart klar :D De är så grymt skönt att den där blocken som jag hade i början har släppt. Nu kommer jag på hur mkt som helst, har beslutsångest istället nu haha. Dock tycker att jag koreografin känns lite för enkel :/ Ska visa upp den för Cattis och få lite feedback på den, för jag har inte en susning hur den ser ut.

Men men, imorgon blir de iaf jobb 7-16 sen dans 16.30-19.30. Hård dag. Men de är ju dansen och den orkar man alltid med ^^ På torsdag blir de typ likadant, jobb 7-16 sen dans 16.30-18.00, Kattis är äntligen tillbaka woho! Och i helgen blir de party hos Nina :D Tror att de här kan bli en bra vecka. Trots att jag saknar dig :(

Nu ska jag kolla på filmen Dreamer med Dakota Fanning och Kurt Russell. Puss!

Sommar


Broken

Okej nu ska vi vara glada :D Känner att det går riktigt bra med min koreografi nu. Början känns riktigt bra, förhoppningsvis ser den bra ut också. Har 1,5 åtta kvar till refrängen som jag har sjuuukt mkt ideer till. Behöver bara sätta ihop rörelserna så är den klar, och då tror jag att hela koreografin är klar :D Vilket jag ska ta itu med imorgon. Så nu känns det riktigt bra :D Skönt som fan. Jag totalt älskar koreografin i vår moderna dans också, den är grymt bra. Här är iaf låten till min koreografi :)



Hello Madagaskar

Åååhh va jag känner mig irriterad nu. Jag skyller på den tiden i månaden. Men seriöst, fan va jag är trött på folk. Sura, negativa, omogna. Måste ligga i Borlängevattnet. Ni som tar åt er, varsegod. "Mamma mia, den ena är värre än den andra." Mmhm, precis. Nej, alla ska inte ta åt sig. Ni vet nog vilka ni är ^^ Men vissa alltså...Herrejävlar. Vissa i min ålder beter sig som sura, bittra 80-åriga jävla kärringar och vissa beter sig som omogna 5-åringar som sätter händerna för öronen när dom inte vill lyssna. Hjälp mig, va ska man göra när man inte får strypa folk? Ni glada härliga tjejer på dansen är guld värda alltså. Där får man alltid ett leende så fort man kliver in. Älska dansstudion. Tror jag ska flytta in där. Slutpunkt.


Being Human

Äntligen fredag. Jag älskar fredag och lördag. Sitter här för mig själv med en kopp varm choklad i handen och tittar på en ny serie som handlar om en vampyr, varulv och spöke som bor tillsammans medan jag grejar lite med min koreografi. Känner mig faktiskt ganska nöjd med det jag gjort än så länge :) Har äntligen kommit på en bra första vers efter att ha ändrat typ 17 ggr. Den kan nog bli ganska bra :) Hoppas jag. Nu ska jag fortsätta :) Puss!

Häng på dansstudion

Hade inte så ont idag och kände mig ganska pigg så jag tog mig ner till dansstudion för att hänga lite med Nanna, Sofia, Maria, Jessica och även Irma och Sara som dök upp lite senare :) Blev en sjukt nice eftermiddag :) Dock har jag ont nu igen så de fick jag väl fan för, men jag kände inte för att sitta hemma och höra min grannes magsjuka hela dagen. Nu har jag iaf koll på moderna dansen och koreograferade lite mer på min egen dans så jag är glad :) Och nyss sökte jag in till tekniskt/naturvetenskapligt basår här i Borlänge, både normal och distansundervisning :) Trodde aldrig jag skulle känna lust att plugga igen haha. Uppenbarligen kan allt hända. Men nu blir de CSI Miami. Puss!



Träääna

Jag älskar att träna. Inte för att jag har tränat nu, jag bara kom och tänka på de. Hur skönt är det inte när man känner att man har styrkan i kroppen? När man stretchar och känner att man faktiskt är vig? Helt underbart. Det må vara förjävligt i början när man är otränad och stel. Då är det mest bara drygt och smärtsamt. Men allt är svårt i början liksom. Allt eftersom blir det lättare och lättare. Till slut är det inte lika drygt och smärtsamt längre, när man har fått styrkan och orken i kroppen. Det är då det blir grymt. Det är då det blir kul. Då tycker man inte heller längre att det är så jobbigt för då har man vant sig vid det. Så folk, ut och träna för fan :D Och nej, en shoppingtur på Kupolen räknas INTE. Oftast är det tråkigt och segt att träna, därför rekommenderar jag dans. Det är omväxlande och tränar hela kroppen, även huvudet. Man är så koncentrerad på att hänga med så oftast tänker man inte på att det är jobbigt heller. Ett sjukt bra sätt att träna och även ett bra sätt att bara komma igång med träningen. Men på tal om träning så ska jag leta reda på nå mat nu. Puss!




Home

Försökte jobba idag, det gick inte bra. Ont som fan, har antagligen nån inflammation i bröstmusklerna lr en sjujäkla överansträngning. Kunde knappt andas imorse. Så nu blir det voltaren och vila för mig. Blä va segt. Har ju iaf hela säsong 6 av Criminal Minds att gå igenom :S Nu försöker jag äta lite mat, men det är svårt att andas och äta samtidigt. Näsan går ju inte att använda. Btw fick jag hem nya schemat idag. Jobb 7 dagar i sträck fortfarande + 2 av 3 helger. Kan ju lika gärna ta och flytta in där snart. Nej fyfan. Nu jävlar blir det att satsa på Kulturama och eventuellt marinbiologi. Hell yeah ^^

Crazy happy


Lördag

Lördag kväll. Kom hem från mamma för ett tag sen, har varit där i stort sett hela dagen :) Träffat syrran och barnen och bowlat med Danne. Fick 146 på en serie, stolt haha :) Sen gick vi hem och åt, mamma hade gjort en jättegod thaiwok :D Melodifestivalen var faktiskt ganska kul att se på, Eric Saades koreografi var ju sjukt snygg <3 Nu ska jag sätta mig och kolla på en film :) Om jag kan bestämma mig för vilken jag ska se haha. Imorgon ska jag koreografera lite modernt och kanske dra till syrran. Puss!

Kolla dansen ;)


Keep Breathing

Sitter just nu och deppar framför tvn med en kopp varm choklad. Sjuk igen. Surprise. Jag orkar inte ens bry mig längre. Har ångest över hela mitt liv. Jag kvävs av mitt liv. Jag känner att jag verkligen vill göra nånting med det, för just nu är det helt dött. Är mest för mig själv och ser på tv. Mkt till liv liksom. Jag vet inte hur jag ska göra med jobb och pengar överhuvudtaget. Önskar att jag kunde flytta hem igen, tills jag fått ordning på mig själv igen. Men ingen har plats för mig. Får fortsätta vara ensam. Det verkar vara så mitt liv ska vara. Jag klarar inte av Borlänge längre. Det är för litet här. Det finns liksom en hel värld utanför Borlänge. Utanför Sverige. Jag behöver ett nytt liv, någon annanstans. Det enda som håller mig ovanför ytan nu är dansen och alla härliga människor där, och mina två underbara danslärare som faktiskt tror på mig. Resten är bara ett rent helvete. Helt svart. Jag vet inte vad jag ska göra längre.


Dans

Jag älskar min nya tatuering, blev supernöjd med den :D Så värt smärtan. Haha det gjorde lite ont den här gången när han fyllde i D:et. Kändes som om han gröpte ur ett hål i axel typ. Men det gick iaf snabbt, 20 min :) Nu blir det inga fler tatueringar. Inte än på ett bra tag iaf :P Nu har jag ju gjort dom två jag har velat göra länge :) Men nu ska jag lägga mig och kolla på Shrek 3. Puss!


Vår

Är det nån mer än jag som inte gillar dom första månaderna på året? Januari, februari, mars och april känns typ helt onödiga. Bara strömånader. Ingenting händer. När det är maj så är det snart sommar och sen kommer sommarmånaderna med semester och allt, sen kommer hösten och då kan man börja se fram emot Halloween, jul och nyårsafton. Året börjar gå mot sitt slut. Men våren...den känns ju bara helt onödig.

Btw så är det ett hip hop jam på fredag i Falun. Nån som känner för att hänga på? :)


Jag vill. Jag vill inte.

Jag börjar glida ner i skiten igen. Jag känner det. Jag kan inte ta beslut längre, hur enkla dom än är. Jag vill sova, jag vill inte sova. Jag vill gå till jobbet, jag vill inte gå till jobbet. Jag vill gå på bio, jag vill inte gå på bio. Jag vill flytta till Sthlm, jag vill inte flytta till Sthlm. Jag vill vara ensam, jag vill inte vara ensam. Jag vill vara med dig, jag vill inte vara med dig. Jag både vill, och inte vill. Jag kan inte ta ett beslut, för jag känner både och. Det gäller allt. Beslutsångest. Konstant. Som leder till panikångest. Och så är jag där igen. Nu kan vi skriva fan på väggen.

Splinter

Slog nyss på en skräckfilm som heter Splinter, jag lär väl ha fegat ur om en kvart sisådär. Om den inte är överdriven och löjlig så som dom flesta skräckfilmer är. Då lär jag ha slagit av den om 10 min. Har nyss också gjort ett bidrag till OLW mysmatchen, curry mango chips :D Ni får gärna rösta om ni vill ^^ Länken ligger på min facebook.

Nu sitter jag och stör mig på att jag inte har pengar till att göra en till tatuering. Måste verkligen spara lite pengar nu, men jag vill verkligen göra en till :O Så det får nog vänta ett tag...:/ Då hinner jag bli helt säker på den iaf haha ^^. Men nu ska jag nog koncentrera mig på filmen. Puss! 


Friday Night

Fredag kväll. Helg. Äntligen. Riktigt seg vecka har det varit. Har inte gjort nåt alls idag. Legat i soffan och mått fan, varit på systemet med mamma och ätit hos mamma, sen återgått till soffan igen. Dock mår jag bättre nu :) Imorgon blir det lugnt, lite hushållssysslor och koreografera innan jag ska till Carro som fyller år :) Förhoppningsvis ingen feber då, men har fortfarande sjuukt ont i bihålorna :O Försvinn nån gång, ditt elände. 

Funderar just nu sjukt mkt på om flytt till Sthlm. Har ju familjen här i Borlänge, blir svårt att lämna dom. Men samtidigt vill jag inte sitta fast i Borlänge. Jag vill se nånting annat än Borlänge. Så spännande är det inte här liksom :P Men det är egentligen ingen ide att grubbla över det nu. OM jag kommer in på Kulturama så får jag ta det beslutet då :)

Btw så snurrar den här låten runt i mitt huvudet just nu.


What Up

Har just nu en låt från dansen på hjärna så jag sitter här och diggar i soffan alldeles för mig själv. Emil var tvungen att jobba natt :/ Annars skulle jag ha träffat honom. Men nu ser det ut som om det blir en Criminal Minds kväll istället. Tur att jag nyss fått säsong 5 ^^  Idag fick jag också reda på att man kanske inte behöver egen koreografi till audition på Kulturama, utan den består av danslektioner framför jury. Det hoppas vi på ^^ Dock lär balettlektionen gå åt skogen :O Balett är inte min grej känner jag. Ska nog göra klart mitt moderna solo ändå så man har nåt att hänga i julgranen. You never know.








Funderar på att maybe göra en till tatuering...:D

Beneath The Blue

Sitter just nu och kollar på Beneath The Blue, handlar om delfiner :D Har aldrig hört talas om den men den är faktiskt riktigt bra! Dansade lite innan filmen, bara 10 min typ sen gjorde det för ont i bihålorna. Ska försöka koreografera lite imorgon iaf utan att röra mig för mkt. Igår kollade jag på film med Emil också, Fighting med Channing Tatum och Rambo IV. Jag älskar hans soffa. Nästan lite för mkt, somnade nästan haha. Men nu ska jag återgå till filmen. Btw, på tal om ingenting, ni måste prova Marabou Mango chokladkaka. Sjuukt god. Puss!

Mina nya baggyjeans


RSS 2.0