Ica party

Snart dags för dans, tänkte bara uppdatera lite om helgen :P Jag har festat sen jag slutade jobbet i fredags känns de som :P Party me Ica folk hela helgen iaf, sjukt roligt! Började i fredags, typ direkt efter jag hade slutat jobbet. Fick skynda hem när jag slutade klockan fyra, äta, göra mig klar och dra till Vella till klockan sex. Vi hämtade upp Eve, sen åkte vi till Sussie :) Hon fyllde år i torsdags så de va party hemma hos henne. När vi kom dit va de redan folk där, typ Jonny och Linda från jobbet och två som hette Anders och Anna om jag inte minns helt åt helvete (vilket de är mkt möjligt att jag gör). Vi körde igång direkt, Sussie bjöd på champagne och sedan gick de utför för mig. Shots och delade vinflaska me Jonny under "Jag har aldrig". Slutade me att Jonas A. tog av mig min vinflaska. Allt eftersom kom de mer och mer folk, så tillslut va vi riktigt många (90% Ica) i Sussies lägenhet. Runt tolv splittrades vi alla. Jag, Eve, Vella, Jonas och Thomas gick till S2, H.E.A.T. spelade. Helt värdelöst. Sen skrev jag några fler fylle-sms som jag inte borde ha skrivit, men fick svar iaf :P Pratade lite me honom på msn när jag kom hem, skrev troligen alldeles för mkt, men men :P Jag står för de jag har gjort. Att jag borde ha alkolås på mobilen är bara rent konstaterande. Vilket för oss till igår...:P
Party igår igen, hos batterijocke den här gången! Jag åkte dit me Vella och Linda. Blev lite mer av en hemmafest, några gick till Bolanche men jag och Vella blev kvar i lägenheten tills typ halv två, då hängde vi på Nicke och Lena och köpte pizza och gick sen hem till Nicke och kollade på The Big Bang Theory. Jag däckade i soffan, så jag hann inte se så mkt. Strax efter sex på morgonen kom Jonas H. och hämtade mig och Vella. Somnade runt halv åtta imorse.
Två roliga kvällar iaf! Märkte igår att jag kan nog ha fått rykte om mig på jobbet sen Sussies fest. Damn, jag som va så duktig på att va anonym på jobbet...xD Haha men aja. De kanske är bra att folk får se att jag inte alls är den tysta och blyga tjejen när man lär känna mig :P

Men nej, nu måste jag skynda på. Dansen börjar om en timme, woho! Dans i 2,5tim. Sweet. Har saknat dansen som fan. Men bilder från Sussies fest kommer ikväll, på både blogg, facebook och bdb!

Puss!

Kvart i fyra

Ja, klockan är då kvart i fyra på kvällen/morgonen, och jag är fortfarande vaken. Kom hem från partyt för typ en timme sen. Finns en orsak till att jag fortfarande är vaken, kan ta den imorgon...Lr senare idag kanske jag ska säga....:P Festen va iaf sjukt kul! Va som händer nu, vet jag inte.

Men iaf, nu är de nog läggdags iaf tror jag. Har snart varit uppe i 24 tim i sträck. Jag misstänker att han somnade också.

Puss!

Slutpunkt.

Nu. Jävlar. Är. Det. Nog.

Insight

Jag verkar ha fastnat för engelska rubriker den senaste tiden, men :P Jag insåg väldigt mkt idag på jobbet. Man hinner tänka skapligt mkt på 9 tim. Jag insåg varför de gick fel me honom, verkligen vad som gick fel, och insåg att de inte är honom jag är irriterad på, utan MIG SJÄLV. De är jag som är problemet i den här situationen. Inte han. Jag förstår honom till 100%. Nu är ju bara frågan hur jag ska kunna fixa de igen, men de har jag imorrn och fredag att sysselsätta mig me på jobbet. På 18 tim borde jag kunna komma fram till nånting tycker man ju. Men jag är så grymt irriterad. Jag kom hit för din skull? Kram? Jag förstår verkligen honom. Verkligen.

Just ja, nu har jag klippt mig också! :D Äntligen. Inte en dag försent. Fick ett infall och gick till Nikita på Kupolen, som som tur va hade en ledig tid 40 min senare :D Imorrn blir de att färga året, inte en dag försent de heller. Så trött på hårfärgen jag har nu, riktigt ful är den. Ska bli skönt att slippa den. De blir lite rödbrunt nu, jag insåg också idag att jag vill fan inte va blond. Jag passar inte i de :S

I helgen blir de fest också! De va ju meningen att jag skulle ta de lugnt ända tills jag fyller år, men fest me Ica folk kan man inte missa :P LIte rädd för att jag kommer att göra nå dumt, men fan nej de ska jag inte. Slutpunkt.

I'm back

Nej, nu fan är de nog. No more breakdowns. Inga fler humörsvängningar. Nu fan har jag tagit tag i mig själv. Jag är normal igen ;) Fick köra på grönan idag, kall, efter orderstopp på färsken. Trodde jag skulle bli omstyrd igen till färsken, men icke sa nicke. Jag fick va kvar på kall heeela dagen, medans folk på färsken fick antingen gå hem lr börja städa för att vi låg så mkt plus. Snacka om otur där men :P Jag behövde nog få köra på grönan några timmar, va nog bra för mig tror jag. Lite omväxling ibland skadar inte heller, oavsett hur mkt jag ogillar grönan. Sen går jag på U också så jag kan slappa (Y).

"It's not the time to breakdown
Keep it together now
It's not the time to break."



Puss!

Clueless

Ska de va så jävla svårt? Att bara förklara? Säger man A, får man fan säga B. Jag menar, va i helvete? Om jag tyckte att jag va frustrerad förut, så är de ingenting jämfört me hur frustrerad jag är nu. Hur svårt ska de va att bara svara på ett jävla sms?

Club Conscious

Gårdagen va så sjukt rolig, men samtidigt gick den så mkt åt helvete. Jag och Sara började förfesten runt klockan sex, faktiskt väldigt kul fast vi bara va två! Vi satt och lyssnade på musik och pratade lite, och började sen fundera på när man skulle åka ner till Club Conscious på Wasabryggeriet. Vi fick en mindre smart ide, men som funkade iaf. Allting gick finfint i början. Hejade, kramades, jag och Sara dansade. Phantom Soundsystem Super-Power och Stereo Steppers spelade. Riktigt nice musik, framför allt Phantom. Sen började de sakta men säkert gå utför, tills de slutade...inte alls bra. Jag sa till Natalie häromdan att uppenbarligen raggar jag på killar utan att jag vet om de. Ja, uppenbarligen dissar jag också killar utan att jag själv ens vet om de. Orsaken till att jag inte har kille kanske? Men alla bitar föll på plats, känns de som. Förstår lite mer av dom senaste månaderna. Han trodde att jag dissade honom, jag trodde att han dissade mig. Härligt. Och han vill inte prata me mig. De förstår jag, men de är ju bara aningen frustrerande.

Ah men iaf, just nu vet jag inte va jag ska göra, känna lr säga. Från ohc me imorrn jobbar jag sex dagar i rad, ska bli intressant att se hur jag klarar av de.

Sammanfattat iaf, sjukt rolig kväll ändå! Sara, du är bäst <3


"Now that it's all said and done
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down
Like an old abandoned house
What you said when you left
Just left me cold and out of breath
I fell too far, was in way too deep
Guess I let you get the best of me
I never saw it coming
I should've started running a long, long time ago."


Provanställning

Ska snart gå och lägga mig, tänkte bara skriva att jag blev erbjuden provanställning idag på jobbet :) Avdelning och schema vet jag inte, Maria skulle prata me sin chef först, men jag hoppas iaf att de blir på färsken. Vill inte in på grönan lr kol. Men men, jag fick en provanställning iaf :D De är huvudsaken!

Nej, nu ska jag sova!

Puss!

Good day, bad day

Gårdagen va...speciell på sitt eget lilla sätt. Både rolig, och aningen pinsam. Ibland har man otur, lr man kanske ska säga tur. Tur i oturen. Lr nåt. Tur hade jag iaf me shoppingen! Ville ha ett par baggy jeans, eftersom mina gamla inte ens sitter kvar på mig längre. Visste inte alls vart jag skulle leta, men vi gick in på Vero Moda, och en tjej som jobbade där drog fram ett par alldeles nya baggy jeans, som va skitsnygga och satt helt perfekt. Sen ville jag ha ett linne till, men hittade ett vitt linne och en rosa top till, utan att ens behöva lämna affären. Allting gick på 1000kr, jeansen va ganska dyra men :P Inte alls lika dyra jeans som jag brukar köpa iaf. Sen köpte jag även två t-shirtar att ha på jobbet.

Idag va mindre bra :P Va tvungen att gå hem från jobbet för att jag slog i huvudet i ställaget och fick huvudvärk och mådde illa. Fattade inte alls va som hände först heller. Tog mig ungefär halv minut att förstå va som hade hänt xD Jag kände mig inte alls bra, så efter frukosten kastade jag in handduken. Tog en order för att se om jag orkade, men de gick inte. Körde den 72 minutaren på typ 45 min ändå xD Hur de nu gick till, för mitt huvud funkade inte som de skulle. Nu mår jag lite bättre iaf, illamåendet är borta men har fortfarande lite ont i huvudet. Får se om jag blir hemma imorrn för säkerhets skull.


På fredag smäller det!




Puss!




Party, party,party

Den här helgen kan sammanfattas me ett ord: party. Har inte gjort nånting annat än att festa i helgen typ. I fredags när jag slutade jobbet hann jag bara hem och duscha, äta och göra mig klar innan Sara kom och hämtade mig och Liza :) Maskinen va på Etage och för att slipppa krångla me bussar va Sara chaufför :) Så de va förfest hemma hos henne, sen bar de av in till Etage. Va inte så mkt folk först, men sen blev de helt packat. Maskinen va asbra! Precis som i Uppsala förra året :D Efter Etage åkte vi till Centrumgrillen i Borlänge och åt lite innan Sara skjutsade hem oss.

Igår va de ju meningen att jag skulle stanna hemma på gårdsfesten och ta de lugnt, eftersom jag skulle upp och jobba klockan sex. Men så blev de ju inte xD Började me att jag tänkte att jag kunde åka ner på förfesten iaf, sen blev jag kvar hela kvällen ändå xD Va sjukt trött på jobbet idag efter att ha sovit bara en timme. Men de va fan värt de. Sjukt rolig kväll! Träffade Sanna, Minna och Sofia från jobbet, Sanna va sjuukt full hahah xD Sen gick jag ut innan Sara och Liza, och då träffade jag på Jonny också. Pratade lite kort me honom och sen bar de av hemåt.

Rolig helg iaf! Ser fram emot nästa :)


Puss!


Biljetter fixade!

Idag köpte jag och Sara biljetter till Club Conscious på Wasabryggeriet nästa vecka :D Cyklade hem efter jobbet och bytte kläder och tog sen bussen ner till stan. Biljetterna såldes på Brädgårn för 75kr, ganska bara pris tycker jag :) Ser fram emot de, ska bli kul och väldigt intressant. Har jag nåt att se fram emot under nästa vecka på jobbet också :) Jobbar sex dagar i rad och sen party :D Efter att vi hade köpt biljetterna tog vi en fika och satt och pratade lite innan vi gick skilda vägar.

Imorrn vid den här tiden är de party! Wie. Maskinen på Etage :D


Aidonia - 100 Stab.
Man måste bara älska den låten <3


Dålig blev bra

Jag skojar inte när jag säger att idag va definitivt min värsta dag på Ica när de gäller själva arbetet. Lr tekniken kanske man ska säga. Jag tror att jag bytte truck 6 gånger under dagen. Min första truck, 109, la den grå dosan av på efter typ en order. Så jag bytte till en av dom nya gula truckar, som jag kunde köra me tills batteriet tog slut. Eftersom de va en lånetruck fick dom inte byta batteri så de va bara att sätta trucken på laddning och försöka hitta en ny truck. Vilket inte är de lättaste. Jag hittade iaf en på grönan, men hann bara starta ordern så märkte jag att den grå dosan inte funkade på den trucken heller. De va tredje trucken för idag. Jag lämnade den och gick till kol, hittade en truck me vanlig styrning där, hann koppla loss och starta upp, och precis när jag skulle åka märkte jag att datorn inte funkade som den skulle. Byte av truck igen. Va tvungen att ta en antik kol-truck, som jag inte gillar. Lr dom är väl okej, lätta att ta sig runt hörnen me, men så grymt dryga att backa me. Man måste vrida huvudet typ 180 grader. Den trucken körde jag me ett tag. Sen bestämde jag mig för att fråga Jonny när han slutade och om vi kunde byta truck när han slutade. Så när han slutade fick jag hans truck, som dessutom va samma truck jag hade börjat dan me, 109 :P De räddade nog min nacke tror jag. Och där hade vi de sjätte truckbytet för dagen. Sammanfattat, en riktig skitdag, förutom en sak.

När jag kom hem drog jag och mamma ner till Kupolen, köpte ett par nya skor igen, fast jag redan har köpt ett par. Dom här va nästan likadana, vita Nike-skor fast den här gången me grönt istället för turkos. Dom va på rea, halva priset, och jag har så svårt att hitta skor så då tyckte jag att jag lika gärna kunde köpa dom. Annars skulle jag ha ångrat mig. Köpte en ny huvudkudde också, eftersom den jag köpte på Ikea va helt värdelös. Fick ont i nacken av den.

Dan blev bättre och bättre ju mer som gick iaf :)

Nu ska jag äta och kolla lite på Bachelorette! Att komma i säng i tid har jag nog gett upp den här veckan.

Puss!

Happy hour

Jag hade egentligen inte tänkt skriva nånting idag, men jag måste bara säga en sak: jag älskar mitt jobb. Just nu iaf. Jag har aldrig en tråkig dag numera. Får kämpa för att se lika uttråkad ut som alla andra gör xD

MEN jag tänker inte börja hoppas på nånting. Aldrig i livet.

Måste våga för att vinna

"Never let the fear of striking out, keep you from playing the game."
"Låt aldrig rädslan för att missa, hindra dig från att spela."


Kom att tänka på de idag. Man måste våga för att vinna. Man måste våga chansa. Man kan inte va rädd för att förlora. Nångång kommer man ju att förlora, säkert många gånger, men nån gång kommer man att vinna också :) Man kan inte vinna alla matcher.

Nu kände jag mig jävligt filosofisk och positiv, men men. De stämmer, right? De gick iaf ganska bra ikväll, tycker jag. Bättre än va jag förväntade mig. Men ignorerar han mig imorrn så kör jag seriöst över honom.

Nej, nu kanske jag borde sova...Jag insåg också nu att jag ska upp om 6 tim.

Puss!

Bära lr brista

De verkar va de mottot jag kör me nuförtiden. Bära lr brista. Gjorde nånting idag som antingen var jävligt dumt lr väldigt smart. Troligen jävligt dumt. Men, bära lr brista, de går ju åt helvete ändå så. Jag menar, va ska han göra? Ignorera mig ännu mer? De är nog inte möjligt. Nånting måste göras, om de här ska ta ens ett myrsteg framåt. De har nog redan gått åt skogen. Men men. De är ju inte som om jag inte har varit me om de här förut?


Can't waste time, so give it a moment.
I realize nothing's broken.


Och ja, jag hittade en viss persons nummer också. Bara ett år för sent.

Filmkväll, party, ledig!

Känns som om de va väldigt länge sen jag satt vid datorn. De va typ två dagar sen, men ändå. Datorberoende? Troligen.
Har iaf varit lite upptagen dom senaste två dagarna. I torsdags hann jag äta, duscha och sova i typ en halvtimme, sen gick jag till Vella för filmkväll :) Mkt rolig kväll, måste göras om. Vi såg Balls Out, inte särskilt bra film, och inte sådär rolig heller, men men.
Igår hann jag inte ens sova när jag kom hem. Fest på Etage, me förfest hemma hos mig :) Jag slutade klockan fyra och tjejerna kom klockan sex, så jag hann bara äta och duscha och göra mig klar innan Sara och Eve dök upp :) Efter ca en halvtimme droppade Liza in också. Becka joinade oss senare på kvällen i falun eftersom hon slutade jobbet klockan nio :)
Jag hade hoppats på att få kompa och sluta klockan tre, hade faktiskt lite hopp me tanke på att vi låg plus, men 5 min senare låg vi -35h, så där rök min chans. Komp blev övertid. Lr ah, inte för mig men :P Vi låg ändå plus när jag slutade så.
Kvällen va iaf sjukt rolig, man kan ju säga att jag är inte stolt över vissa saker och jag, Eve och Sara kom lite närmare varandra...xD Nog sagt om de. Mkt bättre musik på Etage iaf än på S2. S2's musik suger verkligen. Helt värdelös.Kom hem runt halv tre, vi hade tur och fick skjuts hem av Saras snälla granne Simon :) Både mamma och Danne va uppe när jag kom hem. De va nog en första.

Nu är jag iaf ledig tre dagar från och me idag, mkt välbehövligt me tanke på att jag har jobbat typ non-stop sen måndagen förra veckan. Jag va ledig förra lördagen, men de va allt. Jobbar 5 dar nästa vecka, känns nästan som semester xD Sen kommer helvetesvecka igen...Men men, jag fick förlängt vikariat och får jobba iaf en månad till, så jag är glad :D

Nu kände jag att jag skrev för mkt igen, så nu är slut.

Truckkort :D

Idag fick jag, väldigt oväntat, mitt truckkort! :D Tappade hakan imorse när jag såg på schemat att jag hade truckutbildning klockan 13.00. Glömde till och me att stämpla in. Trodde att vi skulle få en repetition av teorin och sen göra provet och uppkörningen imorrn lr nåt, men aj så fel jag hade. Vi skippade repetitionen och gick direkt på teoriprov och uppkörning. Hur mkt tror ni man kom ihåg av teorin när de va 2 veckor sen vi gick igenom allt? Ja, typ ingenting. Men men, de va väldigt lätt iaf. Typ, hur gör du om du kör en stödbenstruck me last som skymmer sikten? A) Kollar på sidorna. B) Backar. C) Lyfter upp lasten och kollar under den. Jag tog C :) Haha nej då. De är nog de sämsta man kan göra. Men de va typ såna frågor, vissa helt idiotiska alternativ som va helt självklara att dom va fel. Uppkörningen va ännu lättare, köra slalom genom SRS-lådor och sen backa tillbaka, inga problem me tanke på att man kör slalom dagligen. Sen fick vi köra me en annan mindre truck, som va aningen dryg att köra, men de gick :) Sen slutade alla andra och jag som slutade klockan fyra fick gå och hämta en truck och börja jobba igen :/ 3 ordrar hann jag me.

Iaf, dan blev ganska bra iaf...Förutom att min blackout där på morgonen kunde ha kommit vid ett bättre tillfälle.

Nej, nu ska jag försöka avsluta de här...På nåt sätt. Innan de har gått för långt. Puss!

Grönan

Ja, jag som hoppades på att den här veckan skulle bli bra. Men ja, den började ju bra iaf. Den första timmen. Då va jag glad. Sen fick jag ett meddelande om att jag skulle gå över till exp. kallfrukt, och då gick de åt skogen. Va väldigt frustrerad resten av dagen. Kanske borde ta de som ett tecken på att de inte är meningen? Så seg dag, den längsta ordern jag fick va typ 29 min. De brukar va en av dom kortaste ordrarna på färsken. Samma typ av ordrar hela tiden, samma sak om och om och om igen. Plocka, plasta, huva, lämna, plocka, plasta, huva, lämna. Och samma sak igen typ 20 gånger till. Nej, imorrn hoppas jag på färsk. Hela dan. Bara för de kommer jag att hamna på kall hela dan imorrn. Då börjar jag nog gråta tror jag.

Men men, nu har jag iaf köpt en ny mp3 till jobbet! Vill inte använda min iPod där, vågar inte efter att jag tappade den i golvet och den studsade in under trucken förra veckan. Den här lilla mp3:n har en klämma så att jag kan sätta fast den i kragen på fleecetröjan lr nåt. Väldigt billig va den, 300kr. Den är ljusgrön, me 4 GB och 12 timmars speltid. Duger gott och väl till jobbet :P

Men nej, nu ska jag nog sova snart tror jag. Fortfarande extremt trött. Börjar iaf få lite grepp igen om saker känner jag.


Life After You - Daughtry

Kaos

Haha ja va ska man säga...Den senaste veckan har verkligen varit helt upp och ner. Inget grepp om nånting som händer nuförtiden. Förutom jobbet, de är nog de enda jag har nåt sorts grepp om just nu. Resten är bara...kaos. Men fan, jag börjar vänja mig. De är bara att köra på och chansa lite hit och dit hur jag ska göra. För vad jag håller på me, de vet jag inte. Så då är de lika bra att chansa. Man lär sig av sina misstag.

Jobbet idag gick iaf sjukt snabbt. Tur de, me tanke på att jag inte har sovit nånting alls inatt. Mådde illa typ halva dagen, annars var jag riktigt pigg. Tror jag. Får kolla ackordet imorrn och se om jag verkligen va så snabb som jag tyckte att jag va idag xD Körde fyra ordrar på kol också innan lunch, när de blev orderstopp på färsken. Daaamn va varmt de va. Gick ju inte att hålla nåt tempo alls när man va klädd för att köra på färsken. Värmeslag.

Jobbar 7-16 hela veckan nu. Mån-fre. Sen ledig lör,sön, mån...Gillar verkligen inte att jobba 7-16. Jag hoppas att dom ringer in mig tidigare. Börjar hellre mellan 05.00 och 06.00. Sovmorgon är sak samma. Lika trött ändå. 7-16 är nå enormt segt.

Men men. Ny vecka imorrn. Återstår att se hur den blir xD

Puss!

RSS 2.0