Snart

Snart bär det av. Imorgon kl 16 åker jag till Stockholm. Har snart packat klart allt, återstår mest bara saker som jag behöver imorgon på morgonen. Ska fixa det sista jag kan fixa idag och sen blir det sängen. Upp lite tidigare imorgon, dum som man är så har jag bokat tvättid kl 12 och jag måste verkligen tvätta. Grattis. Jag hoppas på att grannen innan blir klar lite tidigare så jag kan börja tidigare. Anyways, ses om lite mer än en vecka! 
 

This is the part when I break free

Äntligen dans idag. Känns som att det var tre år sen sist, fast det var i tisdags. Och efter det gymnastik. Love Sundays. Lär dra om en timme, innan dess blir det lite plugg och röja upp i köket med soundtracket till The Fault In Our Stars i öronen.
 
 

Taggad

Jag är så taggad för Grekland så jag tycker att helgen kan gå snabbt. Pappa och Ingela landade i Grekland igår, Millan och hennes man åker till Cypern idag, farmor och farfar åker på söndag till Turkiet. Jag vill också åååka. Det kryper i hela kroppen haha. På måndag blir det att packa och gymnastik med barngruppen. Det är sååå kul, jag älskar det. På tisdag åker jag till Stockholm och på onsdag morgon flyger vi. Wooo.
 
Lager 157 öppnade i Kupolen igår,  lång kö doesn't even begin to describe it. Kö bara för att få komma in i butiken och kön till kassorna gick genom halva butiken. Jag och mamma tog en sväng dit alldeles innan stängning och då var det som tur var mindre kö. Mamma köpte en supermysig stickad tröja till mig som jag numera har flyttat in i. Never taking it off. Nu ska jag iväg till Kupolen igen en sväng, dock inte för lager 157. Köpa lite mat och choklad och plugga lite senare. Funderar på en sväng till gymmet också. 
 
Ansels låtar är helt perfekta i gymmet. Han släpper en ny låt snart, thumbs up på den.

Wait. I need you.

Plugg, plugg och plugg. Dock ganska roligt plugg just nu, förutom kompletteringarna på fantasytentan som jag fortfarande stör mig på. Läser igenom dom två böckerna som helt plötsligt var de viktigaste böckerna på kursen och skriver upp sidor där det står något användbart på. Hinner förhoppningsvis klart imorgon. Tror jag ska ta med mig en av böckerna till sängen och fortsätta lite där. 
 
Pappa och Ingela åker till Grekland idag, om en vecka är det vår tur. Bokat biljett till Stockholm på tisdag och på onsdag morgon åker vi. Har redan börjat skriva upp lite vad som ska packas, men själva packningen får nog ske på måndag. Fram till dess står plugg och träning på schemat de kommande dagarna. 
 
Älskar soundtrack till bra filmer.
 

Like a wild animal, the truth is too powerful to remain caged

Ännu en vecka slut och ca 1,5 vecka kvar till Grekland. Dagen har spenderats till större delen i sängen framför Hawaii Five-0 och det var fruktansvärt skönt och välbehövligt. Födelsedagen var super. Den spenderades med familjen och avslutades med fina vänner, och jag är så fruktansvärt tacksam just nu. Och alla presenter var så fina. 
 
Valdag idag och jag avskyr egentligen politik då jag tycker politik är ofta mycket snack och lite verkstad, och det dom lyckas åstadkomma får ofta negativa konsekvenser för dom flesta. Men när ett parti som SD blir det tredje största partiet i Sverige så kan man inte vara tyst. Man FÅR INTE vara tyst. Jag skriver som jag skrev på Facebook.

Alla som röstade på SD kan vänligen lämna detta land. Då blir ni invandrare själva och förhoppningsvis kan ni då få den förståelse och medmänsklighet ni så desperat behöver. Och då får ni hoppas på att folk i det landet inte är lika egoistiska och lågintelligenta som ni helt klart är. Det är allt jag tänker säga om politik, avskyr politik och har alltid gjort det, men det faktum att ett parti som SD får en enda röst får en att vilja ge upp hoppet om mänskligheten. "What separates us from animals is our humanity. Without it, we cannot call ourselves human." 

Invandringspolitiken är bara en del av SDs program, och tyvärr röstar folk på den utan att kolla upp vad mer SD står för. T.ex. att vara homosexuell är lika illa som att vara pedofil. Att älska nån av samma kön är lika illa som att en vuxen förgriper sig på ett barn. Det är vad folk röstar på. Vakna upp. Snälla säg att människor har kommit längre än så här. 


Några citat som känns passande idag med SD och även rent allmänt, som jag håller med om och tycker är helt klockrena.


We do not believe that silence is useful.

We do not believe that we should be allowed to stand idly by.

We believe that cowardice is to blame for the world's injustices.

We believe in freedom from fear, in denying fear the power to influence our decisions. 

We believe in shouting for those who can only whisper, in defending those who cannot defend themselves.

"Ignorance" is defined not as stupidity but as lack of knowledge. Lack of knowledge inevitably leads to lack of understanding. Lack of understanding leads to a disconnect among people with differences. Disconnection among people with differences leads to conflict. 

History - so that the individual understands the mistakes and successes that have led us to this point. So that the individual learns to emulate those successes and avoid those mistakes.


 

Jealousy aint a good thing

Dagarna går så snabbt, jag förstår inte. Två veckor kvar till Grekland idag. Det var nyss typ 60 dagar kvar? Ser fram emot Grekland nå galet mycket. Ska bli så skönt att få komma iväg med fina vänner, bara få koppla av i en vecka och lägga undan alla måsten. Känns välbehövligt, tror framför allt mitt huvud behöver det. Dessutom älskar jag att resa. 
 
Men. Två veckor kvar till det. De senaste dagarna har bestått av hård träning och det känns i kroppen just nu. Hade tänkt skippa träning idag men vaknade med massa energi och jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att jag inte kommer kunna koncentrera mig på plugg när jag har massa energi i kroppen. Idag fyller farmor år så senare ikväll blir det middag på Broken Dreams, ser fram emot det. Men nu, gymmet.
 
Nicks nya singel. 

It's a good life, Hazel Grace

Äntligen frisk nog för att träna, så jag gick på ett aerobicspass igår och sen hängde jag på gymmet till stängning. Kändes inte alltför tungt trots att jag inte gymmat på en vecka. Dagen idag kommer bestå av hästhoppningen på tv, plugg, film och YouTube. Finns så mycket på YouTube som jag vill se. En myslördag med andra ord. 
 
SPOILERS. Kolla inte på dessa två videos om du inte sett filmen. Man lär nog kanske ha sett filmen för att förstå såna här videos också...
 

"You don't get to choose if you get hurt in this world, but you do have a say in who hurts you."
 

I'll run away with your foot steps

Silent love is calling faith
To shatter me through your hallways
Into echoes you can feel
And rehearse the way you heal

Make them dance
Just like you
'Cause you make me move
Yeah you always make go

I'll run away with your foot steps
I'll build a city that dreams for two
And if you lose yourself
I will find you

High on words
We almost used
We're fireworks with a wet fuse
Flying planes with paper wheels
To the same Achilles heels

Make them dance
Just like you
'Cause you make me move
Yeah you always make go

I'll run away with your foot steps
I'll build a city that dreams for two
And if you lose yourself
I will find you

Open up your skies
Turn up your night
To the speed of life
Turn up your night
Put your love in lights
Turn up your night
I will find you


Make them dance
Just like you
'Cause you make me move
Yeah you always make go

I'll run away with your foot steps
I'll build a city that dreams for two
And if you lose yourself
I will find you

(Yeah you always make me go go go go go)
Turn up your night
(Go go go go)
Turn up your night
(Go go go go turn it up turn it up)
Turn up your night
I will find you

Make them dance
Just like you
'Cause you make me move
Yeah you always make go


Dauntless bootcamp

Kollade på extramaterialet på DVDn av Divergent igår. DVDn släpptes i måndags. Massor av extramaterial, riktigt bra extramaterial. Jag gillar verkligen alla skådespelare i Divergent, och daaaamn dom tränade verkligen stenhårt för Dauntless. I'm impressed. Theo fick dessutom lära sig att vara instruktör och ledare och tränade alla andra som skulle vara Dauntless, inklusive Shai, Zoe (Christina), Miles (Peter), Ben (Will), Christian (Al) och Amy (Molly), vilket var sjukt attraktivt och sexigt, herrejösses. Det syntes att han har tränat boxning förut, damn vad bra han var när han själv tränade. 
 
En liten del av det. 
 
 
Anyways. Tänkte plugga men nu har jag redan fastnat på Youtube so there's that. Hittade en snygg outfit på Bikbok idag som jag älskade och nu är den det enda jag tänker på typ. Köpte jeansen men hade inte råd att köpa tröjan :( 
 
 
 

Why you gotta be so rude

Zedd släppte sin remix av Magic! - Rude idag. Så bra remix. Tycker den är bättre än originalet haha. 
 
 
Såg Step Up All In häromdagen. ÄNTLIGEN. Så snygg dans och så många sinnessjukt bra dansare i en och samma film. Kastet Andie och Sean gör, damn (vid 0:57)
 
Fastnade på Youtube igår...som det kanske märktes på mitt blogginlägg igår. Den här videon haha.
 

Sheo

Kom hem från gymnastiken för ett litet tag sedan. Första träningen som hjälpledare för en barngrupp. Sååå kul. Och så duktiga och söta barn. Man blev ju så sugen själv också haha, men gymnastiken börjar på söndag för mig så inte så långt kvar.
 
Idag släpptes Divergent på DVD. Massa extramaterial woo. Sååå nu vet ni vad jag ska roa mig med resten av dagen. Förutom att jag måste hitta på nåt att äta, klockan är halv åtta och jag har bara ätit frukost idag. Det står helt still i hjärnan just nu när det gäller mat. Det är så jobbigt att äta när man inte kan andas riktigt. 
 
Kan ju varna att aldrig läsa kommentarerna på videos på Youtube om ni inte vill läsa spoilers. Juuuust sayin. Så galet fin video.
 
Deras intervjuer är dom mest underhållande jag sett. Kemin mellan dom, damn. 
 
Det första klippet, "I feel like I'm not here" haha. The Sheo bubble. 
 
 

RSS 2.0