Cutie pie

Babe. Allvarligt talat en av mina favoritskådisar numera. 

Lets do this

Dansen är äntligen igång igen, helt underbart. Och den känns bättre än nånsin. Allt har blivit så mycket enklare på senaste tiden. Muskler <3 Idag inhandlades ett litet träningsset också, med pilatesboll så nu kan jag köra flera magövningar hemma. Jag är så taggad. Fortfarande lite jobb kvar med kroppen 💪🏻 

Häromdagen kunde jag dessutom äntligen beställa från I Smell Great (som Sophia Bush är delägare i) tack vare en fin lön från sommarjobbet. Blev en wellness water mist till kroppen, hair fragrance till håret och doftprov på alla de olika dofterna. Längtar till det kommer :D I Smell Great är dessutom djurvänligt vilket är ett stort plus! 



All this time you were pretending, so much for my happy ending

Plugg upp över öronen. Bokstavligt talat. Men det känns helt okej, har spenderat dagarna ute i solen med plugget på iPaden. Fördel är att det är smidigt som bara den att plugga och läsa PDFer och nedladdade e-böcker på iPaden. Just att den är så smidig att läsa på är också en nackdel, gissa vem som har fastnat på fanfiction.net dom senaste två dagarna. 
 
Dansen börjar nu i veckan, woop woop. Smygbörjade med dansen i torsdags dock, audition till showgruppen. Den gick superbra så numera blir det showgruppen i jazz på torsdagarna framöver. Härligt att få dansa igen, nu känner man ju sig som en människa igen. 
 
Nån gång vill jag dansa modernt till denna låt. Jag skulle bli helt förstörd, men låten är ju sååå fin <3 

We could fall in love for the weekend

Sista jobbdagen gjordes igår. Var så sinnessjukt trött, somnade när jag kom hem, gick över till mamma för tacos, hem och sova igen. Nu känner jag mig dock som en människa igen, efter 10h sömn. Ska snart leta reda på min dansmatta och "dansa" lite och ikväll blir det inflyttningsfest hos Carro. 
 
 
 
Inte alls mycket att göra efter första rasten igår (varje orange lampa indikerar att alla böcker som ska packas i lådan har ramlat ner i facket och lådan är redo att packas och skickas vidare på rullbandet).
 
 
 

Every road you take, will always lead you home

Så sinnessjukt dålig dag idag. Frustrerad, irriterad, ledsen, besviken och vilse. Känner verkligen att jag bara gör folk besvikna och är ivägen för andra och irriterar folk, är konstant ledsen nuförtiden. Antagligen därför jag gömt mig i lägenheten den senaste tiden. Viljan att dra iväg och börja ett nytt liv någon annanstans och hitta platsen där man hör hemma, den viljan har aldrig varit så stor som nu. Beundrar folk som har sitt liv redan, medan man själv är överallt och ingenstans. 
 
Perfekt låt för Chicago PD. 

RSS 2.0