Let the beat be your lifeline

Musikvideon till First Time. Älskar den. Så bra. Kenielle kyssen, Joe och Kevin shirtless, Nick skriver musik på hotellrummet (har alltid velat se honom när han jobbar), Nicks leende (finaste som finns), när Dani knuffar Kevin i poolen, Kevins solo när han backar genom dörrarna in till partyt, och mycket mer. Det jag gillar mest är att så många av deras vänner och familj är med. Förutom Joe, Nick och Kevin är det Dani, Katie, Kyle, Cavanaugh, Dani V, Wilmer Valderrama (Fez i That 70's show, Joes kompis), Marcus, Garbo, Paris, Jack, John och Ryan. Har säkert glömt någon eller missat någon.
 
Anyways, den är awesome so check it out. Önskar att VEVO kunde fixa antal visningar dock. Den har så många fler visningar än 599125. För två dagar sen låg den på 5 miljoner visningar.
 

Falling

Kan inte sova. Rastlös. Orolig. Kan inte slappna av. Hade två filmer att kolla på men kunde inte koncentrera mig på nån av dom. Shit's getting real. Plus att hela kroppen kliar pga allergi. Allergi är ett påhitt av djävulen. In other news, fick resultatet från röntgen och det var inte nån meniskskada på knäet. Brosket var lite nedslitet så det är bara att fortsätta med sjukgymnastik. Men det är så drygt ugh det gör ont. Nästa läkarbesök på tisdag, ultraljud (nej jag är inte gravid). Nej nu ska jag återgå till Arrow.

You push me like you always do
I know I'm gonna fall for you
I think it's time we face the truth
And I don't mind, I don't mind
I don't have a choice at all
You can make or break a heart
Everytime we hit the wall
And I don't mind, I don't mind
I'm falling


Give me a sign neon

Ugh har varit sjukt mkt krångel dom senaste dagarna. Fick inte ut mitt pass med amerikanska visumet från posten för att mitt pass var det enda giltiga ID jag har och det var skickat som rek så vi fick skaffa fullmakt. Fick äntligen ut det idag och då kunde jag äntligen boka flygresa till USA. Score. Beställt glasögon också. Åker om en vecka. Jisses. Nu har jag lite mer grejer som måste fixas innan jag åker och måste börja rensa ut lägenheten.
 
Jonas news. Killarna sjöng Neon i Detroit. Så grymt bra låt. Ryan ut bandet tweetade mig, Kevin retweetade mig häromdagen igen dsakjdalk och sen retweetade Jonas Brothers mig dagen efter. God bless twitter. Just nu har dom listening party av V i Toronto. Jag vill också vara med. Jag vill höra Sandbox. Not fair.
 
 
Stars fade, hearts break
Fair trade, is it ever even?
Don't wait to stay awake, when you realize
Tthat time just keeps on moving while you're standing
You're still living in the dark
 
So neon, neon, burn up the sky
Just like a fantasy
Where all that I could see is neon, neon
Show me the light
I'm running out of time
Give me a sign, neon
 

Look at us now, finally we're found

Konserten igår, eller snarare imorse, var grym. Nick hade ett grymt intro, dom nya låtarna är asbra och Joe sjöng See No More. Dom avslöjade även namnet på nya skivan. V. Fem med romerska siffror. FINALLY. Började tröttna skapligt på att skriva new album hela tiden. Big Rob var med genom Skype och rappade i Burnin Up, awesomeness kan han snälla bli deras livvakt igen. Nick sa också attt dom har många människor att tacka för inspirationen på V, och om vi gräver tillräckligt djupt kommer vi hitta svaren vi söker. Dvs lista ut vem varje låt handlar om. Dom är riktigt ärliga i sina texter på nya skivan.
 
Intro och First Time.
 
What Do I Mean To You. Helt galen och oväntad låt. Knappast vad man trodde man skulle få höra från killarna. Och alla tre spelar gitarr <3 Ibland glömmer man bort att Joe faktiskt kan spela flera instrument. "You want trust but not the truth, I'm just a lover, so what do I mean to you"
 
Found. "Look at us now, finally we're found." Känns som den handlar om Joe och Blanda.
 
The World. Joe på piano.
 
Don't Say. Handlar definitivt om Nick och Delta. And damn she screwed Nick over majorly. Tragisk för henne att hon inte insåg vad hon hade när hon hade Nick.
 
Before The Storm. Gammal låt som egentligen är en duett med Nick och Miley. Men så fint när Nick sjunger den själv.
 
See No More <3 Nick spelar trummor, bye.
 
Nu lär jag ta mig i säng, iväg till Sthlm iimorgon igen en sväng för att röntga knäet.
 
 
 

News

Åkte till Sthlm igår för att fixa visum till USA. Hade tid idag på morgonen. Jag och Liza satt uppe och kollade på film så vi sov typ 4h haha. Men det gick galant på amerikanska ambassaden iaf och jag blev godkänd, wieee.
 
Nu skiter vi i mig. DANI ÄR GRAVID heliga moder maria Kevin och Dani ska bli föräldrar. Joe, Nick och Frankie farbröder. Gråter av lycka. Oh my god. Turnen startar ikväll i Chicago och dom ska sjunga flera nya låtar. Förutom Pom Poms, First Time, Let's Go och Wedding Bells så blir det troligen What Do I Mean To You, Don't Say, Neon, The World och Found. Joe spelar piano i nån av de sista fem låtarna (inte Neon vet jag) och Joe, Nick och Kevin spelar alla gitarr i nån av dom låtarna också. Joe på instrument holy shit han spelar aldrig instrument på konserter? Dör. Och Big Rob kommer eventuellt vara med och sjunga Burnin Up genom Skype. Take me out of the oven because I am done.
 
Kevin och Dani intervju om barnet. Kolla vad glada dom är och Dani typ strålar, nej jag gråter inte? Och jag är så stolt över Dani, hon har blivit så duktig med intervjuer och sånt, go girl!
 
 
0:38. "Hey, I'm Nicholas", "I'm 12". Noooo. Hans röst. Jfc hans röst innan puberteten. Alltså Kevins reaktion. Det var min reaktion. Att se 20-åriga Nick sitta där och höra hans 12-åriga röst, det går inte ihop i huvudet haha.
 
Nu måste jag ta mig i säng och kolla på Teen Wolf innan konserten börjar. See ya! Sweet Jonas dreams.

Let your heart control your mind

Känner att jag inte har uppdaterat på ett tag. Har fullt upp med USA och plugg så jag hinner inte så mkt annat. Stress, stress, stress. Har hittat en lägenhet i NY iaf, dock endast till första oktober men det är nog lättare att leta när man väl är där. Ska till ambassaden tidigt på onsdag morgon så lär åka till Stockholm på tisdag och så sover jag hos Liza :) Måste införskaffa balettkläder medan jag är i Sthlm också. På fredag blir det Stockholm igen för röntgen av knäet. Har så mkt i huvudet nu så jag glömmer bort det mesta. En sätt som stress påverkar mig på; jag blir praktiskt taget senil.
 
Anyways, Jonas news. Turnen börjar på onsdag i Chicago. Imorgon ska dom spela beach volleyboll med fans, jag frågade radiostationen om en livestream och hon tyckte att det var en bra ide så hoppas att dom kan fixa det! Annars har jag min tvillinghjärna Anna som ska dit och ta kort och filma lite. Men på onsdag får man äntligen reda på vilka låtar de kommer spela. Nick skrev "some more music from the new album" så dom kommer spela nya låtar utöver First Time, Pom Poms, Wedding Bells och Let's Go. Troligen Neon, förhoppningsvis Sandbox, The World och What Do I Mean To You.
 
First Time 60 sekunder akustiskt. Så bra. Bara Nick och Kevin som spelar (lite inhopp av Marcus på keyboard) och Joe, Nick och Kevin som sjunger och det låter awesome.
 
Undrar när dom tänker släppa musikvideon av First Time. Jag vill se den nu.
 
Här har ni hela First Time, studioversionen. Eftersom den släppts i USA så ligger den uppe lite överallt på YouTube. För er som inte känner igen deras röster; Joe sjunger mest, Nick är Joes personliga papegoja och Kevin sjunger bryggan! Jag är helt kär i låten. Jag gillade inte den först, men nu är jag typ besatt av den. Tycker dock fortfarande att den är "sämst" av denna, Let's Go och Wedding Bells, men den är ändå jäkligt bra.
 
Let's Go (Live). 35 000 fans i publiken trots att killarna tog ett uppehåll på 3 år. Detta är resultatet när man tar riktigt bra hand om sina fans. They stay with you.
 
Wedding Bells (live).
 
Den första låten jag hörde med killarna, för 7 år sedan. Still love it. WYLMITE.
 
Nej, nu ska jag sova. Toodles. Stay safe.
 
 

RSS 2.0