What's your excuse?

Gårdagen var riktigt bra. Hämtade min dator i Falun, fick en del plugg gjort, överraskade mamma, lyckad sväng till O'Learys med Ebben och såg sen att min kropp börjar se lite mer vältränad ut. Underbart.
 
Under veckan har jag även hittat två nyttiga maträtter som var riktigt goda och även ett nyttigt kvällsmål. Det går la bra nu. Finns ingen bättre känsla än när man verkligen tar hand om sin kropp och får resultat, både psykiskt och fysiskt. Man mår SÅ mycket bättre och självförtroendet blir lite bättre. Hur kan man inte vilja detta alltså? Lathet är den nutida djävulen i samhället. Jag var lat. Superlat. Men om man inte tränar och äter vettigt hamnar energin i botten och man blir då automatiskt lat för att man inte har energi att göra nåt. Energin blir lägre, man blir latare, och energin sjunker ytterligare. En ond cirkel. BREAK OUT OF IT. Om jag kunde göra det, så kan alla andra. Man behöver inte göra en rivstart och utesluta allt onyttigt och börja träna 5 dagar i veckan. Ta det stegvis, så att man får vänja sig vid det, så att det sakta blir en rutin. Då känns det inte lika jobbigt. Ifall nån är intresserad utav lite tips. 
 
 
 

Moving so fast, I'm forgetting my purpose

Castle på kanal 5 just nu. Gud vad jag saknar denna tv-serie. Säsong 7 nu tack. Anyways. Varit på tutbingo på Rommetravet nu på kvällen, stressigt som f-n haha. Vi vann tyvärr inget, men kul var det.
 
Övriga dagen spenderades med att leta kurslitteratur. Så mycket kurslitteratur i mina två sommarkurser. Ca 6 böcker "vanlig" kurslitteratur och utöver det ska ca 6-7 skönlitteraturböcker läsas. Detta i båda kurserna, så 12-13 böcker/kurs x 2 = 24-26 böcker att läsa. Ska bli intressant att se hur detta går, jag som bara somnar så fort jag öppnar en bok. Framför allt en roman, kärlek och allt trassel som hör till är så sinnessjukt uttjatat tema i både böcker och film så det finns inte på kartan. Därför läser jag aldrig romaner eller ser romantiska filmer, man vet oftast hur det ska sluta innan man kommit 5 sidor/5 minuter. Men har i alla fall fått tag på all kurslitteratur nu, bara några romaner som jag förhoppningsvis hittar på bibblan imorgon. Har lyckats låna i stort sett all kurslitteratur.
 
Jag fick reda på idag att jag klarade båda examinationerna på historian och uppsatsen i mikrobiologi är nu godkänd så nu är alla vårkurser klara och godkända :) Nu blir det läsa böcker för hela slanten. Och träna självklart :D Gymmet imorgon woop woop. För övrigt hoppas jag att min dator är lagad snart, håller på att få nåt psykbryt på min gamla dator. Laddar inte sidor, kopplar ifrån internet, öppnar inte filer osv. Drygskåp.
 
Var dum nog att lyssna på denna låt, nu saknar jag dansen ännu mer :(
 
 

One song for a brand new day

Dagarna i Stockholm var superhärliga. Summerburst var grymt, mysig filmkväll, lyckad shoppingtur och massa mat. Nu tillbaka till verkligheten. Kompletteringar att göra på uppsats i mikrobiologi (no surprise there, läraren är superpetig) som ska lämnas in igen idag och sommarkurserna måste tas itu med. Blir ett gympass senare också då Friskis är stängt både imorgon och på lördag pga midsommar.
 
Första gången på länge jag inte har några planer på midsommar. Känns lite småsegt, man vill ju inte sitta hemma på midsommar. Återstår att se om det händer något. Nu, plugg.
 
Kasatka och Orkid jobbar alltid så fint tillsammans. De vet precis vart de har varandra. De har ju spenderat 25 år ihop så det kanske inte är så konstigt.

I've got your name tattooed in an arrow heart

Blev en jobbig dag igår med begravningen. Slog en verkligen igår hur fruktansvärt orättvist livet är, att en människa så älskad av så många inte ska få leva hela sitt liv utan försvinner alldeles för tidigt. 
 
Summerburst börjar idag! Äntligen. Tåget till Stockholm går 07.57 imorgon, så taggad. Nu ska jag ta en sväng till Kupolen och Norra Backa och inhandla lite grejer, sen blir det träning och packa. Wooo. 
 
Till äran av att 5SOS och 1D spelar i Stockholm idag och imorgon så lägger jag upp två låtar som sitter fast på min hjärna.
 

Who we are and who we need to be to survive are two very different things

Uppsatsen i mikrobiologi inlämnad med två minuter till godo. Inte riktigt nöjd med den, hade velat skriva ett stycke till och skrivit lite mer på diskussionen, men nu får det vara. Förhoppningsvis får jag godkänt i alla fall. Nu har jag gjort klart allting i vårens kurser, förutsatt att jag inte får kompletteringar i uppsatsen och att jag är godkänd i båda examinationerna i historia. Men ingenting mer att göra just nu. 
 
Imorgon tar Danne studenten så då blir det massa firande. Efter det tänker jag dra till gymmet, har inte varit där på nästan två veckor. Fyfan rent ut sagt. Men nu sängen och the 100. 
 

It's gonna be a good week

Äntligen är denna vecka här. Summerburst till helgen. Så taggad. Dessutom tar Danne studenten på onsdag vilket ska bli grymt kul. Tentan i historia skrevs dessutom igår så nu är den kursen avslutad, förutsatt att jag får godkänt på både examinationerna (inlämningsuppgift och tenta). Gjorde hela kursen på en vecka haha. Var SÅÅÅ nära på att skippa tentan igår alltså, men gjorde den ändå och det är jag sjukt glad för. 
 
Ska snart iväg en sväng och sen blir det att spendera resten av dagen med uppsatsen i mikrobiologi. Har ingen lust att ta itu med den men den ska in imorgon. Eventuellt blir det gymmet lite senare ikväll beroende på hur långt jag hinner med uppsatsen. 
 
Två veckor och jag saknar detta redan.
 

I was walking on tightrope

Äntligen är inlämningsuppgiften i historia inskickad. Krånglig uppgift. Nu återstår det att förbereda mig inför historiatentan på söndag med instuderingsfrågorna och skriva uppsatsen i mikrobiologi. På tal om mikrobiologin så klarade jag tentan jag skrev snabbt som f-n under dansuppvisningen. Tack gode gud alltså. Trodde inte jag skulle klara den. 
 
I övrigt blev det en sväng på Kupolen med mamma och Danne idag. Köpte ett par mysshorts på Stadium i storlek 36?! 36. Det är typ korta strandshorts i mysmaterial. Tror visserligen att dom kanske var lite stora i storleken men ändå, jag brukade ligga på 40-42. Har märkt väldigt mycket på senaste tiden att jag har kunnat gå ner ett snäpp i klädstorlekar. Bevis på att träningen gett lite resultat, även fast jag tycker att jag inte ser så stor skillnad på kroppen.
 
Anyways, off to bed. Iväg på läkarbesök imorgon sen blir det nog gym (hoppas jag att jag hinner med) och plugg resten av dagen. Har inte tränat på hela veckan, börjar bli lite smått knäpp. 
 
Älskar denna låt. Hörde den i tv-serien om gymnastik (så grym gymnastik i den serien) som jag hittade på Netflix. 

Just do it

Jag som skulle plugga idag. Blev typ ingenting av det. Läste tre sidor i historiaboken. Ugh. Blir så irriterad på mig själv när jag inte har gjort det som jag skulle göra :P
 
Jag är så sjukt seg just nu, i både kropp och huvud. Tror det är för att jag har sovit lite halvdant dom senaste dagarna. Somnat sent, sovit länge. Så snart blir det istället sängen och upp i tid imorgon för gym så att både kropp och huvud kommer igång och sen plugg resten av dagen. Förhoppningsvis håller vädret i sig så jag kan ligga ute och sola medan jag pluggar. 
 
Nina Dobrev. You have more fun when you're fit. 
 
 

RSS 2.0