Just talking to myself

Förra helgen bestod av dans, gymnastikutbildning i Falun med Lina, Linda och Jenny, ännu mera dans dans dans och avslutningsvis gymnastik där vi började köra rondat-flickis. Superkul helg men oj vad sliten man blev haha. Denna helg lär inte bli lugnare med dans imorgon fredag 12-13:30 och sen 16:30-18:30, lördag kl.12-14 och sen söndag kl 15-18 och med gymnastik som avslutning. Massa plugg lär dessutom fixas och en dans till barnen på måndag lär tänkas igenom. Fyfan vilken tur att jag faktiskt älskar dans och gymnastik, annars hade jag nog gått under. 

När man trodde att han inte kunde bli sötare så sitter han och delar sin frukost med en fågel. Guys, he's actually perfect. 



i smell great nörd

Fick mina produkter från i smell great i förrgår, knappt en vecka efter att jag beställt. Härligt med snabb leverans! 
 
 
Parfymen angel cake luktar helt underbart, och kombinationen angel cake + wild honey som Sophia tipsade om är fantastisk. Nåt som jag älskar med i smell great är att dofterna faktiskt går att kombinera (!) utan problem. angel cake + wild honey = wild angel. Älskar deras lip lush så den bor numera i min väska. Den är perfekt återfuktande för läpparna, luktar gott (jag valde candy crush) och smakar dessutom gott haha. Enligt Sophia ska den även fungera perfekt som typ primer innan man har på läppstift som lätt torkar ut läpparna, så det ska testas nån dag! Sen köpte jag en till wellness water mist wild honey, som jag redan har hemma, men det är helt underbar så jag var tvungen att köpa en till. Det röda i mitt ansikte är numera nästan helt borta och den är mjukgörande samtidigt så inga fler ansiktskrämer behövs. Den fungerar strålande på torr hud på hela kroppen. Jag är en sån nörd av i smell great men dessa produkter har löst flera av mina hud-och ansiktsproblem, how can you not love it? 
 

It just makes you feel great

Denna vecka har gått så sinnessjukt snabbt, känns inte som om jag har hunnit med nånting alls. Blir full rulle imorgon med plugg, tvätt och städning. Kommer bli intressant med allt springande upp och ner för trapporna som tvätt innebär med tanke på att jag redan är ganska öm om vaderna och smalbenen efter dagens poledancepass haha. Fick börja klättra lite och sitta på stången idag. Det kändes. Men no pain, no gain. Bokstavligt talat när det gäller pole, bara att vänja huden vid stången. Det är dock superkul så då kan man ta lite blåmärken, svidande hud och spräckta blodkärl på fötterna, för när man väl lyckas är det underbart. 
 
Hela veckan har jag varit så stolt över vår barngrupp i gymnastiken som var såååå duktiga i måndags. Jag och Lina var sjukt glada efteråt (Cissi var bortrest så jag och Lina höll i träningen). Man blir så glad när man ser hur poletten trillar ner för dem <3 Nästan så att jag har gått runt lite på moln hela veckan. 
 
I tisdags beställde jag igen från i smell great, dom har redan skickat det så det borde komma nästa vecka :D Denna gång blev det parfym angel cake, lip lush candy crush och en till wellness water mist wild honey som jag är helt kär i. Det rödblommiga i mitt ansike har börjat försvinna sen jag började använda wellness water mist i ansiktet, älskar verklligen denna produkt. Nästa gång jag beställer blir det nog en ny hair fragrance beach babe, loooove beach babe. 
 
"We think perfume should be something special and something personal. We do not think perfume should shout to the world. Shouldn’t a perfume be something that makes you feel great?" - http://ismellgreat.com
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0