You got me in chains for your love

Tog mig iväg till gymmet idag. Helt underbart. Lite seg i kroppen eftersom det inte har blivit så mycket träning den senaste tiden, men kändes riktigt bra i kroppen ändå. Lämnade in diskussionsuppgiften i fantasy och kommenterade två andras inlägg, så nu är den helt klar. One down, four to go. Fredag imorgon, äntligen helg. 
 
Nicks låt släpptes igår, samt musikvideon. Muskler. 

What makes you different, makes you dangerous

Fått lite plugg gjort de senaste två dagarna. Läst klart boken jag ska skriva om på hemtentan i fantasy och skrivit klart min diskussionsuppgift i samma kurs. Ska ladda upp den imorgon och kommentera på två andras diskussionsuppgifter sen är jag helt klar med den. Imorgon blir det mer plugg och även en sväng till gymmet. Har typ ångest för att jag inte har tränat lika mycket den senaste tiden.
 
Larissa skickade en massa intervjuer med Theo och Shai till mig (hon är helt galen i dom), så jag tittade på en av dom nyss. Theo är sjukt charmig? Första gången jag hör hans brittiska accent. 
 

But for now, we'll take the train to the end station. And then, we'll jump.

Har sett Divergent tre gånger de senaste fyra dagarna. Ooops. Glömde bort hur sjukt bra den är? Och Theo James, hello. Soundtracket till filmen är dessutom grymt bra. Nu måste jag dock ta itu med verkligheten. Två diskussionsuppgifter, två tentor och en till inlämningsuppgift, allt ska vara klart och inlämnat senast 15 augusti. Jag som bara vill träna, äta, läsa böcker och sova just nu. Vill läsa klart hela Fallen Ängel-sagan, Insurgent, Allegiant och Mockingjay. Vart. Ska. Jag. Hitta. All. Tid. 
 
 
 

You got me in chains

Hörde en rykte igår om att Nick skulle släppa sin nya singel idag. Ryktet visade sig vara sant. Here it is.
 
Nick Jonas - Chains
 
Personligen så gillar jag den grymt mycket. Härligt att han har bytt sound och valt ett som är så populärt nuförtiden. Hoppas verkligen på att denna låt lyckas. 

Miss it

Så sinnessjukt mycket plugg just nu ugh. Alla är ute och solar och badar och själv får man sitta inne. Blir ju deprimerad snart, så nu tänkte jag ta med mig plugget ut på gräsmattan och sola ett tag. 
 
Den senaste tiden har jag verkligen saknat San Diego och SeaWorld nå enormt. Vill tillbaka. Hade åkt till Kolmården för att se delfinerna och betalat för ett behind the scenes-program med delfinerna, om jag hade haft råd till det. Men det har jag tyvärr inte suck :( 
 
Bara sitta framför glaset och se dom simma förbi, och stanna till när dom känner för det. Take. Me. Back. 
 

All in

Tror jag äntligen börjar bli frisk. Mycket piggare och körde nyss lite magträning, kroppen känns inte helt död efter det så yay. Får se om det blir Friskis imorgon. Ätit kvällsmat för ett tag sen, underbart gott fullkornsbröd och kiwi.
 
Gillar verkligen att äta nyttigt, minst lika gott som onyttigt och man blir 100 gånger piggare vilket gör det ännu godare. Man känner sig inte lika äckligt mätt efteråt heller. Igår gjorde jag en av mina nya favoriträtter, kalkon-och räksås med bulgur. Idag testade jag en ny bolognesesås med qourn, vitlök och morötter i och bulgur och gurka till vilket blev helt perfekt. Men nu blir det sängen och först läsa lite, sen kolla på Rookie Blue. 
 
Så taggad för den här filmen. Briana Evigan, tWitch, Adam Sevani, Alyson Stoner, MSA crew. Vill. Se. Nu.

Learn to love the pain

Det blev en riktigt härlig weekend i Stockholm med tjejerna. Grönan, shopping, utgång och fint väder. Tyvärr blev jag sjukare men det var värt det. Idag har jag varit säng/soffliggande hela dagen förutom en tur till Kupolen för att handla mat. Rensade ur kylskåpet så nu är det fullt med färsk, nyttig mat <3 
 
Från och med nu ska jag fokusera mer på att äta rent och nyttigt för att få lite mer resultat på kroppen och bränna lite mer fett. Har en del planer i huvudet, bland annat ska jag satsa mer på konditionpass än jag gjort tidigare, powerwalk på morgonen innan frukost och lite mellanmål på eftermiddag för att inte bli sugen på socker och elände. Let's do this. Men, just träningsbiten får vänta tills jag är frisk igen.
 
Maten kan jag dock köra med redan nu, så nu blir det kiwi och jordgubbar till kvällsmat då jag fortfarande är ganska mätt efter lunchen. 
 
 
 
 
 
 

I really don't care


I keep going to the river to pray

Lillasyster och hennes lag stod för en grym insats i Dalecarlia och kom tvåa. Hade verkligen unnat dem att vinna så jäkla bra som dom spelade, men jäkligt bra ändå. Enda matchen dom förlorade var finalen, på straffar 2-1. Vädret var strålande alla dagar så det slutade i solbrända axlar och nacke.
 
Strålande väder idag också men det fick jag inte se mycket av. Suttit inne och skrivit tenta hela dagen, men nu är den klar och inlämnad så nu blir det träning och läsa lite böcker resten av veckan och sen Stockholm i helgen. 
 
 

Don't be trash

Nu tänker jag skriva nåt som stört mig nå fruktansvärt så länge och som får mig att vilja emigrera till ett annat kön, en annan art. För detta är så patetiskt och visar sån brist på respekt för sig själv. 

Tjejer som beter sig som om dom är totalt blåsta bara för att få en kille att bli intresserade av dom. Och sedan kommer tjejerna och klagar att dom har sååååå många killar som är intresserade av dom och dom vet inte vem dom ska välja. Gå och göm dig fan. Du har själv satt dig i den situationen, våga fan inte klaga och bete dig som om det är sååååå besvärligt när det är du som betett dig som en blond bimbo för att få killarna intresserade av dig. Våga inte tycka synd om dig själv, våga inte klaga eller skryta. Det är inget att skryta med. Det är patetiskt. Detta är inte riktat till en viss person, utan riktat till alla tjejer som inte vågar vara sig själva utan tror att dom måste vara en viss typ för att killar ska falla för dom. Det fruktansvärt tragiska och patetiska i detta är att de flesta killar faktiskt faller för det. Jag har varit med om det. Killar som väljer bort mig för att jag visar mig inte vara blåst och styrketränar, tar hand om mig själv, min kropp och min framtid. Som om dom känner sig hotade av det. En blåst, svag tjej är lättare att styra, eller hur? Har testat detta flera gånger nu och faktum är att det jag skrivit ovanför verkar stämma bra. Och jag VÄGRAR bete mig så för att en kille ska vara intresserad av mig. Kände mig så patetisk och löjlig. Och jag säger bara, nej tack. Såna killar är inte män i mina ögon. Ring mig när killar börjar bete sig som män igen. Jag respekterar hellre mig själv över att en kille är intresserad av mig. Tro det eller ej, det finns killar som respekterar dig för den du är. Du behöver inte bete dig som en outbildad liten flicka utan egna åsikter. 

Ärligt talat, jag har kommit till en punkt där jag ger blanka fan i killar och förhållanden just nu. För mig finns det annat som är viktigare här i livet. Nej, våga inte ens tycka synd om mig eller tänka att jag är bitter. Jag känner mig grymt glad där jag är just nu. Detta inlägg kanske inte låter som om jag är glad och mår bra, men det är jag/gör jag. Jag var tvungen att skriva detta inlägg och får det ur mig, för det är nåt som stört mig i månader. 

I saw his bad intention, he didn't wanna talk
He put the saucy on it, time to check my watch
Daddy always said "money can't buy class, you don't wanna get stuck taking out trash" 

Peace out. Don't be pathetic. Be yourself rather than lose your self respect. 


RSS 2.0