We're living in a heartbreak dream

Att jonglera 6 kurser på högskolan är INTE något jag kan rekommendera. Nu är iaf två kurser avklarade och jag är numera nere på fyra kurser, snart tre. Prisa Jesus för musik som gör plugget så mycket lättare.
 

Find my way back

Jag hade hoppats på att jag skulle ha pengar vid det här laget, men icke. Jag är så frustrerad och ledsen och ugh. Poledancen gick i alla fall sjukt bra i onsdags, jag fixade alla nya trick Jenny gav mig och jag är dessutom så glad över att vi nu i nivå 3 fick göra fyra av de trick jag velat lära mig sen jag började och att jag klarar dom. Tre av dom är dessa; butterfly, scorpio och cross-knee release. Ska väl försöka få nå kort på mig när jag gör dessa, men just nu får bilder från Google duga. 
 
Butterfly
 
Scorpio
 
Cross-knee release
 
 
 
 
 

Goals

Dessa ladies har grym känsla och ansiktsuttryck när dom dansar, och sin egen stil. Goals. 
 
 
 

Tagga dans idag

 
 

Bitch better have my money

Poledancen kan nog vara det tyngsta och mest utmanade jag gjort på länge, men vad gör det när det är så kul? Massa blåmärken efter idag, men idag satt två av de svåraste tricken vi gjort hittils. Så härligt när man sätter nåt, värsta självförtroendeboosten. Jag insåg idag att jag desperat behöver mer armstyrka, blir nog att investera i några hantlar att ha här hemma. Det får bli när man har råd med det. Än så länge får olika typer av armövningar med egen kroppsvikt duga.
 
Har jag kollat på denna alldeles för mycket? Ja. Kommer jag att sluta kolla på den? Nej. Början, Lady Gagalåten med killarna och sen tjejerna mellan 5:55-8:00 och slutet är mina favoritdelar, så bra så jag orkar inte.
 

Royal Family

Jag kan inte sluta kolla på den här. 

RSS 2.0