Läkarens diagnos

Va till läkaren idag för att undersöka varför jag har mått så dåligt dom senaste veckorna. Inte bara psykiskt, utan fysiskt. Svimmade ju och har haft yrsel, huvudvärk och ont i nacken sen dess. Känns som om jag är konstant full. Utan att behöva dricka en droppe alkohol. Inte lika kul som de låter. Sen har jag haft så sjukt ont i hela kroppen och jag är så jävla trött jämt och ständigt. Kan somna ståendes ibland känns de som.
Så de jag fick reda på idag är att jag troligen har en hjärnskakning, så jag blev sjukskriven en vecka till pga den. Sen är jag överrörlig i typ varenda led i hela kroppen, vilket förklarar mina knäproblem och ryggont och nackont. Vilket inte går att göra nånting åt så med andra ord får jag bara vänja mig vid att ha ont jämt och ständigt. Great. De som va så skönt att knäcka nacke och rygg. Nu får jag inte göra de heller. Och så är jag även deprimerad, men de behövde jag inte ha nån läkare att berätta för mig. De visste jag redan. Så jag fick en remiss till samtalsterapi, får se om de kan hjälpa mig...Va de gäller tröttheten så tog jag blodprov för att kolla om de är anemi (blodbrist). Men ska nog försöka prata med henne igen och fråga om de verkligen inte finns nånting dom kan göra för mina knän. Vet att vissa som är överrörliga har fått operera lr blivit erbjudna operation. Kan de hjälpa mina knän så visst, för nu har jag haft problem med knäna så länge jag kan minnas, och de skulle va kul om dom kunde funka nån gång iaf.

Nej, nu blev de här väldigt långt. Ni som läste, your choice :P Nu ska jag lägga mig och kolla på The Proposal lr Avatar. Godnatt!


Ingrid Michaelson - Keep Breathing

Broken :/

Is this the final scene in our tragic play
To many curtains remain to fall
There's no reason left to stay in this play
We move backwards against the wall
Conversation's over, communication's down
The monologue is taking over

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead

Are these the final cries of our aching souls
How come yours don't make a sound
With broken wings we're falling faster as we go
But somehow we don't touch the ground
You had me torn to pieces
You got inside my head
That I'll be here until it's over

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead
(Now it's all dead)
(I'm still broken)

I'm still hopin'
That we can find the words unspoken
My sense's about to brake
Now allow me to wait
'Til it's all dead
(dead, dead, dead, dead, dead)

I will find you, you will find me
How can we live?
If it's all dead
I will not cry
I will not brake
I will not force
'Til it's all too late

I will find you, you will find me
How can we live?
If it's all dead

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead
(Now it's all dead)
(I'm still broken)

I'm still hopin'
That we can find the words unspoken
My sense's about to brake
Now allow me to wait
'Til it's all dead

The Last Bounce

The Last Bounce i lördags va helt sjukt underbart bra. Bounce, koreografierna, dansarna, musiken, stämningen i Globen...Allt va helt grymt. Jag har aldrig varit på en sån bra "konsert", lr va man nu ska kalla de. BSB, Westlife, Good Charlotte och Simple Plan, släng er i väggen. Va ju fan noll stämning på dom jämfört med på Bounce. Sånt sjukt drag, går inte att beskriva i ord för den som inte va där. Tror de va extra bra drag nu med tanke på att de va Bounce sista föreställning tillsammans innan dom splittras. Bäst va ju Fredriks balett/hip hop dans. Först balett i svarta trikåer och streetskor, sen så fort han satte på sig sin röda keps blev de hip hop musik och så började han dansa hip hop. I trikåer, skor och keps. Sjukt roligt. Jennies Crazy In Love med Beyonce och breakdancen va också ett av dom bästa numren. Och Michael Jackson delen, med flashmoben från Beat It självklart :D 2,5 tim gick jävligt snabbt, och jag va inte uttråkad en enda gång. Så ni som inte va på Bounce, ni missade nånting. Oavsett om man dansar själv lr inte. Nej, hatten av för Bounce.





Fredriks balett/hip hop nummer :)

Har mkt fler bilder, men dom kommer upp på facebook snart :)


Och jag vill skaffa hund också. Har hittat jordens sötaste lilla hårboll.


Right? ;)


Nej nu lär jag snart sova tror jag. Puss!

Äntligen!

Nu jävlar börjar de närma sig, äntligen :D The Last Bounce imorrn! Ska bli grymt kul att se Bounce, tråkigt bara att dom ska splittras...:/ Men fyfan va jag ser fram emot de. Som ett barn på julafton som Sara sa. Pappa och Ingela kommer och hämtar mig runt halv åtta, så de blir tidig läggning ikväll. Lika bra de, mår fan ändå så. Tror jag slog i huvudet när jag svimmade förra veckan. Har varit yr och haft ont i huvudet sen dess, och har ont i nacken med. Ska till läkaren på onsdag iaf så får väl stå ut till dess.
Just ja. Va ju till lager 70 igår också. Jävlar va mkt folk de va. Och va mkt snygga kläder de fanns. Köpte tjocktröja, ett linne, en top, underkläder, shorts...Och idag va jag dit igen och köpte en vit tröja till dansuppvisningen och ett ljusblått linne som jag inte såg igår. Har väl handlat för typ 1500 kr :P Men jag fick ju 7700 kr i bonus från jobbet plus lönen så de tänker jag inte har dåligt samvete för haha :P

Nej nu ska jag nog packa lite inför imorrn. Här kommer lite bilder från Norge :) Ska ladda upp alla på bdb så ni som vill se får kolla där :)





















Sjukt fint som sagt, bilderna gör det inte rättvisa. Puss!

Ikea

Mkt har hänt dom senaste dagarna känns de som. Va till Ikea i söndags med mamma, syrran, Thomas och tvillingarna. Hittade en hel del wie :D En ny tavla med Paris på, en sån som twinsen har tror jag ;) Och sen en matta, två barstolar till så nu har jag 4 st ^^ Tre speglar som ska sättas upp på väggen, en i mitten och två på sidorna som ska hänga i gångjärn. Sjukt snygga. Hittade lite mer och sen köpte jag också en tröja på Bikbok :)
Sen har jag blivit blond igen :) Inte riktigt blond, ser ut som om håret har blivit solblekt typ. Men jag gillar de, känns grymt skönt att va blond igen. Jag har också skrivit in mig på körskola, så nu jävlar ska de pluggas teori :D Och igår köpte jag målarfärg, den gröna fanskapet i hallen ska bort så snart som möjligt.Tål inte att de är så mörkt i hallen. Sen tror jag även att jag fick ragg idag på lunchen på jobbet haha!

Nej, nu ska ta mig iväg och handla lite har ingen mat hemma :S Ikväll blir de invigning på lager 70 som öppnar imorrn på södra backa :D VIP tack vare Thomas hihi.


Europe - Rock The Night

Puss!

Norge

Har inte uppdaterat så mkt på sistone, men jag har inte haft nån lust att sitta vid datorn alls + att jag har varit skapligt upptagen, har varit sjuk typ konstant. Har hunnit med 2 resor till Norge med Andreas också. Först en vända till Oslo, sen några dagar senare långt uppåt helvete till Harstad i norra Norge, sen in genom Sverige och in i Norge igen, ner till Helgeroa nedanför Oslo. Och världen är bra liten märkte jag också. I Porljus, en liten håla vid världens ände, stannade vi och åt. Kvinnan som hade stället frågade var vi kom ifrån. Andreas svarade Borlänge och då hade hon visst bott i Ludvika i 25 år och jobbat på ABB. Vad är oddsen? :P Men de va grymt fint uppe i Harstad, vägen dit gick alldeles vid en fjord. Sjukt fint, bara sånt man sett i filmer och på kort. Får se om jag kan få tag på kort på de sen, Andreas tog kort med mobilen iaf. Men här är en bild på hans bil iaf :P




Nej nu ska jag nog försöka sätta fart tror jag. Jag ska bli blond igen hihi :D
Puss!


Rihanna - Rude Boy

RSS 2.0