Orcas

Jag är galet nöjd med min nya tatuering. Den blev verkligen skitbra. Tack vare Carros fina skiss ;D Jag äskar den. Ska nog tillbaka dock och fylla i den lite. Vill ha den lite mörkare. Det var ändå gratis att fylla i liksom. Men ska låta den läka helt först, så får vi se hur den ser ut då :) Helgen har iaf varit grym och idag blev det plugg och mys.


It's Friday.

Mysig dag idag. Biologilaben gick snabbt och var dessutom rolig, fick plocka fram vårt eget DNA. Ser fram emot brottsplatslabben om några veckor :) Sen dansade jag med EDGE, vi var riktigt duktiga och gjorde ett helt intro plus lite mer på koreografin och filmade den. Den är grym ;) Lagomt flummig, lagomt seriös för ett spex sådär. Jag är stolt över oss ;D Nu ska jag kolla upp lite mer om språkresor, har tänkt åka till USA nästa sommar. Dom två senaste somrarna har verkligen varit assega och tråkiga så nu känner jag att jag vill göra nånting av nästa sommar. Vill till Orlando eller San Diego, just nu lutar det åt San Diego för det fanns bättre alternativ där än Orlando. Ska kollas upp lite mer :) Resan till Turkiet fick upp min reslust så nu vill jag iväg, för damn vad Sverige är tråkigt alltså. Trött på att dega runt hemma. Men först ska jag stretcha lite, jag ska ner helt i split och spagat. Slutpunkt.


Happy

Pencillinet har börjat hjälpa, hallelujah. Kände mig mkt bättre idag så jag var med på dansen men tog det lite lugnt. Är ju ingen street nästa vecka pga lov :/ Dock två timmars modernt :D Awesome. Vad skulle man göra utan dansen alltså? Imorgon är det lab i biologi i Falun, mellan 13-15 och inte 13-17 som jag trodde. Då hinner man hem och plugga lite innan dansen, vanligtvis går hela fredagen bort för mig pga biologin. Hinner inte läsa nånting då. Men skitsamma, idag fick jag dansa så nu är jag glad :D Kattis tyckte att min freestyle var bra och de gör mig ännu gladare. Känns som om man suger typ. Men nu ska jag kolla på Smurfarna :D Puss!

Lovisa 1 år hjälper till att tvätta ^^

 


AJ

Fyfan vad jag har ont i örat alltså. Öroninflammationen har flyttat sig från ena örat till det andra och nu är det sånt där sjukt tryck i örat så det sprängs snart. Pain, mmhmm. Ber till gud att det släpper snart. Kom nyss hem från dansen, satt mest och kollade på men var med lite och markerade position. Fan jag vill bli frisk så jag får dansa. Så jag kan plugga. Så jag orkar nånting. Det här suger. Pencillinet har börjat hjälpa lite iaf tror jag. Men nu måste jag äta och flytta mig till sängen.




Dolphin Tale

Den här filmen längtar jag efter sjukt mkt nu.


Thaiwok



Gjorde nyss en thaiwok som är nyttig, enkel och snabblagad. Första gången jag gjorde den, lite salt men annars smakade den precis som den ska göra :) Nu blire CSI NY och ev nån film resten av kvällen. Måste upp imorgon och ringa VC, är 99,9% säker på att jag har öroninflammation. Mysigt. Sen blire plugg och Dannes bowlingmatch resten av dagen :)


120-årsfest

120-årsfesten igår var grymt rolig! Vissa gick verkligen in för sina roller som män och kvinnor (män utklädda till kvinnor och tvärtom). Några minnesvärda citat också, typ "det är som herpes, dom kommer och går", "har du sett ett glas med mustasch på?" och lite fler. Bilder kommer ikväll nångång. Just nu är farmor och farfar här och borrar upp lite grejer som jag inte har orkat ta itu med. Farfar springer runt och borrar upp grejer och farmor springer efter med dammsugaren. Sen ska jag och Danne cykla till Max och äta, och ikväll hade jag tänkt göra den nyttiga thaiwoken. Har verkligen börjat bli lite mer seriös nu med vad jag äter. Inte för att jag bli pinnsmal och sånt, jag bryr mig inte om sånt längre, jag trivs som fan med min kropp. Snarare för att jag vill må bra, både fysiskt och psykiskt. Det hänger liksom ihop. Mår man fan i kroppen kommer det att påverka hur man mår psykiskt. Jag lärde mig det den hårda vägen. Även för att min kropp behöver det för att orka med dansen, och jag älskar att dansa och vill verkligen kunna ge allt. Det finns ingen bättre känsla än när man ger allt och kroppen svarar, och man känner att kroppen orkar med och till och med har mer att ge. Lyckorus. Det gör det lätt att köra all styrka här hemma. 20 armhävningar/dag, planka 5 min, situps osv. Det gör det roligt, och det är alltid lätt att göra nåt som är roligt. It's easy when it's fun, so make it awesome.


Lördag



LÖRDAG. Var på lager 157 igår med mamma och syrran, därav kläderna på bilden. Mjukisar från Bondelid, tröja från Svea och halsduk hittade jag. Idag blir det 120-årsfest i Ludvika med släkten.


Done!

Alla tentor är äntligen avklarade. Fyfan va skönt. Biologitentan idag gick jättebra tror jag, tyckte inte den var så svår. Mkt att skriva bara. Träffade på Carro och Eve på bussarna också :) Dansen idag gick asbra också, känns som om jag hade en bra dag idag. Jag vet att jag har sagt det förut, men koreografierna är verkligen riktigt grymma. Så. Jäkla. Bra. Inklusive jazz och moderna, ena fin och den andra konstig, men så roliga att dansa. Jag ÄLSKAR att dansa, det finns inget bättre. Seriöst.

Låten till jazzen.


Multitasking

Pluggat och städat samtidigt ända sen jag vaknade imorse. Tenta imorgon men lägenheten behövde en seriös omgång så jag gjorde båda saker samtidigt. Funkade väldigt bra måste jag säga, biologin sitter asbra nu. Kanske ska börja städa varje gång jag pluggar ^^ Nu lär jag snart dra mig över till mamma och fixa mat åt mig och Danne innan jag drar till dansen. Förkyld men känner att det kommer bli mkt koreografi idag i både jazz och modernt och det vill jag inte missa. Lägger upp lite bilder från igår när jag var på Kupolen med syrran och Lovisa.






Two down, one to go.

Gjorde fysiktentan idag, så nu äre bara en tenta kvar. Biologi på torsdag i Falun. Dvs en "ledig" dag imorgon. Måste plugga biologi hela dagen och sen dans 17-20. Har asmkt att plugga in men den jobbigaste tentan (fysiken) är avklarad, inga mer formler nu utan bara massa begrepp. Fördrar nästan formler... Känner dessutom att jag håller på att bli förkyld. VÄLDIGT dålig tajming, tjoho. Har inte tid att vila. Tenta på torsdag 9-13 och dans 16.30-19.30. På fredag kommer farmor och farfar, dans med Edge och på lördag är det 120-årskalas. På söndag kan förkylningen få komma, om den absolut måste. Men nu måste jag plugga in ekologin.

Såg en video på en danstjejs blogg, och vem var med om inte Kattis ;)


One down, two to go.

Första tentan av tre avklarad. Tenta i kemin. Den var inte särskilt svår så den gick nog bra tror jag :) Räknade ihop poängen jag var säker på och då hade jag iaf minst godkänt :) Lite mer nervös över fysiktentan imorgon, jag förstår allting men det är så sjukt mkt formler så jag vet inte hur jag ska hålla isär allt. Tänkte plugga in lite biologi ikväll men nu har jag för mkt i huvudet så det får bli hårdplugg på det tis-ons istället. Bara två tentor kvar innan huvudet får vila! Nu blire CSI NY, puss.


Free Morgan

Jag blir så arg och less på människor ibland. Allt handlar om pengar, skit i resten liksom. Dumma som trä. En orca (späckhuggare) hittades för ett år sen utanför Holland. Hon verkade sjuk så dom fångade henne och tog hand om henne. Nu när hon är frisk vägrar dom släppa tillbaka henne i havet igen, med ursäkter att hon inte kommer hitta sin familj igen och hon klarar sig inte själv. Dock har dom som kämpar för Morgans frihet kunnat bevisa att hon tillhör en flock utanför Norges kust, och om dom släpper henne där hittar hon troligen tillbaka till familjen själv. Om inte, finns det fall där orcas har klarat sig själva eller snabbt hittat en annan flock att leva med. Morgan har inte varit fångad så länge och kan fortfarande lätt anpassas till ett liv i havet igen. MEN då gäller det att dom släpper henne NU. Vilket Harderwijk Dolfinarium inte tänker göra, då de vill tjäna pengar på henne. Dom borde buras in, om du frågar mig. Får se hur kul dom tycker det är att sitta i en liten cell när du är van att gå var du vill.

Skriv gärna på petition för att släppa henne, donera pengar till organisationen som behöver dom för att befria henne, eller skriv till Harderwijk Dolfinarium. Det är 5 min för er, hela livet för henne.

http://www.freemorgan.com/how-you-can-help

http://www.thepetitionsite.com/2/Free-Morgan-The-Orca/




Plugga, dansa, plugga, dansa.

Plugg,plugg, dans, dans, plugg. Det är typ mitt liv nu. Men känns ganska bra inför tentorna, kemin kan jag det mesta så den behöver jag knappt plugga på. Fysiken är jag mer nervös över men när jag skrev upp allt jag lär plugga på så var det inte så mkt som jag trodde. Lär bara få in de nu. Biologin ska jag göra klar imorgon, den tentan är inte förrän på torsdag så den prioriteras sist just nu. Men lusten att plugga kommer inte vara särskilt stor imorgon när det kommer nya avsnitt av Greys Anatomy och Vampire Diaries haha. Ska dansa med Edge då också! :) Koreografera, koreografera, koreografera. Sweet. Livet är bra, ja?




Work it, make it, do it.

Ligger i sängen och känner mig lite smått stressad över hur mycket jag har att plugga. 3 tentor på en vecka, vem fan kom på det? Som tur är känner jag mig ganska säker på kemin så den blir det nog inte så mycket plugga på. Blir mer fysik med typ 100 formler och sånt hit och dit. Tycker den är mkt krångligare än kemi och biologi. Har aldrig fattat fysik riktigt. Men det ska fan gå. Iaf så färgade jag håret idag, när man dansar mkt blir man sjukt trött på att se sig själv i spegeln hela tiden haha. Så nu är håret brunt med lite rött i :) Men nu är klockan ett och jag borde sova. För övrigt är jag fortfarande irriterad på armen, frustrerande alltså.


Honey

Såg nyss att det kommit en tvåa av dansfilmen Honey. Lycka. Huvudrollen spelas av en tjej från Vampire Diaries, ännu mer lycka. Men innan jag får kolla på den måste jag plugga, har tentor om en vecka. Kemi på måndag, fysik på tisdag, biologi på torsdag. Rolig vecka. Det blir dock fest med släkten på lördagen ;D Idag har jag också varit till Falun och bokat tatueringstid, så den är om två veckor. Köpte även ett linne och den supersköna cardigan som jag letat efter här i Borlänge men som inte funnits. Awesome. Nu blire CSI NY och fysik.


If you feel like wash it, wash it.

Jag älskar människan som uppfann One Piece. Ville bara börja med att säga det. Köp en. You snooze it, you lose it. Blir sängen snart, sov som en kratta inatt och är fortfarande aningen påverkad av piller. Huvudet känns som vakuum, ögonlocken tunga som elefanter, krypningar och stickningar i kroppen, svimningskänsla. Mysigt, verkligen. Borde plugga men vakuumhuvud är inte en bra förutsättning. Jag satsar på sängläge i one piece istället framför A Cinderella Story 3. What can I say, I'm a sucker for love. Bara jag slipper hålla på med det själv haha. Btw blev det lite mer shopping idag. Tyckte uppenbarligen att jag behövde mer än det jag köpt senaste tiden (vinterjacka, t-shirt, hörlurar, tjocktröja mm). Idag blev det en hårfärg och en hårspray för 216 kr. Mitt hår är kräset. Billig hårspray och jag ser ut som en tilltufsad Mustafa (aka Lejonkungen).


I'm still shuffling

Helt underbart hur en dansklass med Kattis och tjejerna kan få en bra humör. Har varit hur nere som helst dom senaste dagarna och haft noll koncentration typ. Men idag var en bra dag :) Firat lillebror som fyller 16 år idag. "Lille"bror. Han är ett huvud längre än mig. Dans i tre timmar, så jäkla roligt. Koreografierna är snuskigt bra alltså. Blir kanske en till koreografi till uppvisningen vilket skulle vara skitkul så de hoppas jag verkligen på. Mindre kul att jag har fått nån bristning i armen, så mamma har förbjudit mig att göra armhävningar dom kommande dagarna. 20 armhävningar/dag och 5 min planka/vecka. Jag hoppas det läker snabbt. Men nu blire Vampire Diaries och plugga lite. Kanske.


You're losing your memory now

Stress, stress, stress. Helt slut och sliten. Ingen matlust längre. Ja jag känner igen tecknen. Here we go again. Turkietresan fick mig att inse att jag inte trivs här hemma. Där borta var jag så glad. Ingen stress och jag kunde bara släppa tankarna på allt skit som hänt. Och det gjorde jag, och jävlar va bra jag mådde. Jag kände mig fri där borta. Ingenting som påminde mig och drog upp såren. Allt var nytt. En helt ny miljö. Nytt folk. Jag tror det är det jag egentligen skulle behöva. En ny miljö. Kanske inte så långt bort som Turkiet, men jag skulle nog behöva försvinna från Borlänge ett tag. Jag trivs inte här. Men hur ska jag kunna lämna allt?

God, this really sucks.


*Dregel*

Haft Vampire Diaries-maraton dom senaste dagarna. Skitbra. Varför är vampyrer alltid så snygga? Och då menar jag "herrejävlar-i-min-lilla-låda" snygga. Damn. Såna män finns bara på tv. Mindre bra är att jag knappt har pluggat, men jag har pluggat röven av mig och stressat röven av mig (bokstavligt talat) den senaste månaden. Min kropp börjar protestera. Kan inte äta och nu är jag sjuk. Helt död, dvs. Därav VD-maratonet. Men nu har jag accepterat att jag inte hinner läsa allt hur mycket jag än stressar, så därför blire lite lugnare tempo nu :) Men just NU blire lite mer Stefan och Damon Salvatore *dregel*.

"Light up, light up, as if you had a choice."


Vampire Diaries

Känns som om jag håller på att bli sjuk. Fan. Har verkligen inte tid med det. Dålig timing. Kliar i halsen troligen feber och känner mig allmänt konstig. Jag hoppas att det beror på trötthet, men blir jag sjuk har jag iaf nåt att kolla på. Har börjat kolla på Vampire Diaries och det är faktiskt riktigt bra, så nu har jag både säsong ett och två :) Idag blev det mer Vampire Diaries än plugg men man kan inte plugga varenda dag. Då går huvudet sönder till slut ^^ Ingen ide att plugga om huvudet inte funkar. Rekommenderar Vampire Diaries iaf! Nu ska jag stretcha eller nåt. Puss!


Bounce på Fortet

Jaha då testar vi blogg.se appen. Enligt den har jag två bloggar. Bra där. Men nu sitter jag och kollar på Fångarna på Fortet, Bounce är med! Lr tre av dom iaf, David, Joe och Fille. Så snyggt att se. Styrka och smidighet som bara dansare har ;) Dom klarar celler hur lätt som helst som andra typ aldrig har klarat. Dansare är bäst, ingen protest. I övrigt har jag pluggat hela dagen, läst ikapp lite i biologin eftersom jag fick boken först igår. Farmor och farfar åkte till Turkiet idag, gissa hur mycket jag ville med. Fyfaaaan vad jag vill tillbaka. Men nu blire tv, puss!


RSS 2.0