Where are you now?

Snälla säg att det är nån mer än jag som tycker att högskolans krav på hur mycket man ska hinna läsa per kurs är helt sinnessjuka? Framför allt litteraturkurser. 4 ungdomsromaner på ca 2 veckor, utöver den vetenskapliga litteraturen. Det är bara i EN kurs. Jag som inte kan läsa nåt jag inte är intresserad av utan att jag somnar eller börja tänka på allt annat jag måste göra haha. God fucking damn it rent ut sagt. Dom tror på fulla allvar att man kan sitta och läsa ca 8 timmar per dag, 5 dagar i veckan, hela terminerna, och fortfarande vara vid sina sinnes fulla bruk efteråt. 8h/dag räcker nog inte ens, det krävs mer tid än så. Märks det hur less jag är på högskolan? Just nu har jag 3 nya kurser plus två gamla kurser som inte har avslutats än, tur att man typ har slutat festa så man kan spendera även helgerna med att plugga.
 
Peppmusik är så välbehövligt just nu.
 
 
 
 

D O N E

Just nu är allt mindre roligt. Att inte veta om man kommer få pengar om några dagar, vilket jag troligen inte komma få, och inte veta om man kan betala räkningarna...jag är så less på svenska högskolan. Nytt liv, ja tack.

En bild från sista lektionen i nivå 2.



Music is therapy for the soul

 
 
 

Don't be afraid of challenges; they help you grow

Är det helg snart? Måndag, tisdag och onsdag kan nog vara dom segaste dagarna. Men idag var det poledance iaf, träningen slutade för ca 6h sen och jag har redan träningsvärk i armarna. Ny kursstart och ny nivå, vi började med denna idag, har gjort den stående på golvet innan men vad tungt det blev att vända sig i luften. Men, nåt jag älskar med poledance är att man verkligen får utmana sig själv. 
 
Nu ska jag iväg en snabbis, sen blir det plugg och One Tree Hill resten av kvällen. Började kolla på One Tree Hill häromdagen, endast på grund av Sophia. Hon var så ung här, my god. Inte för att hon är gammal nu men. Då får jag nog kalla mig själv gammal också. 
 
 
 
 

Polejunkie

Ugh när man var så taggad för träning och allt så fick man nässelutslag. Det börjar förhoppningsvis bli bättre, knappt några utslag idag. Det blir fortfarande lite här och där, men långt ifrån lika mycket som det gjort innan och inga enorma utslag som jag haft tidigare. Håller tummarna för att jag kan träna imorgon, börjar känna mig tjock alltså. Blir alltid att känna mig tjock när dansen har lov haha. Tack gode gud för poledancen, har ju haft den iaf och den kör igenom kroppen ganska väl. Jag har märkt på den senaste tiden att jag har fått mer muskler från poledancen, det är verkligen en grym träningsform. Är så taggad att börja nivå 3 veckan som kommer! 
 
Är sugen på att beställa lite polewear, har kollat lite på dessa. Sugen på lila och ljusblå. Beslutsångest vilka shorts jag ska ta dock, trosmodellen eller cykelbyxsmodellen är ju frågan.
 
 
 
 
 
 

So we could fall in love for the weekend

Ny garderob, förnyat medlemsskap på Friskis, ny termin för gymnastiken, snart ny termin för poledancen, dansen kör igång om några veckor, tillbaka till bättre matvanor och mycket, mycket mindre fest & alkohol. 2016.
 

RSS 2.0