Friday friday

Äntligen fredag och helg. Var på gymintroduktion på Friskis igår så nu har jag några bra sätt att träna mitt knä och resten av kroppen. Körde ett corepass lite senare, riktigt bra pass, och efteråt körde jag 20 min på en crosstrainer. 20 min och kände inte av mitt knä överhuvudtaget, helt underbart. Nu lär jag städa av lägenheten innan jag ska iväg och fixa lite saker inför festen imorgon och träna.
 
Haha nån mer än jag som alltid ska testa såna här saker, och alltid blir förbannad när jag inte kan göra det? Det här går typ 2 varv, sen blir foten konstig.
 
 

Why walk when you can run

Ugh såg precis säsongsavslutningen av Castle säsong 3 som går på kanal 5. Ännu värre och mer frustrerande att se när man vet vad som kommer att hända. Denna tv-serie alltså.
 
Anyways. Träningen går galant just nu, så taggad. Var iväg på ett Friskispass idag, dans fusion. Har sån sjuk träningsvärk i låren från söndagens gymnastik, måndagens pass med bounces och medelpasset igår, men det blir ju inte bättre av att sitta still. Imorgon ska jag iväg på gymintroduktion, så efter det kan jag börja hänga på gymmet också :) Efter det blir det nog ett steppass eller corepass.
 
Fullt upp dagarna framöver vilket känns riktigt skönt. Fredag blir det att fixa inför lördagens fest samt träning. Lördag har jag klipptid, danslektioner med barnen och sen 100-årsfest. Söndag dansledarutbildning kl 13-18, dans 18-19.30 och gymnastik 20-21.30.
 
Cuties.
 
 
 

That smile you're wearing

Har haft några mindre produktiva dagar nu känner jag. Bara tränat och sen slappat i soffan. Dock väldigt skönt och välbehövligt. Samla tankarna och få lite grepp om allt innan karusellen kör igång igen nästa vecka. 

Så skönt att vara riktigt motiverad med träningen nu. Har varit på några Friskispass, tränat styrka hemma och även lagt om kosten lite. Improviserade en middag häromdagen som faktiskt blev en bra och god kombination, som dessutom hade lågt kaloriinnehåll och få kolhydrater och mer protein. Bulgur med några skivor kalkonbröst och kesella lätt blandat med gräslök. 

Cutie. 






If it aint hurtin, it aint workin

Gymnastiken körde igång igen igår. Underbart. Så skönt att vara igång igen. Idag har man skaplig träningsvärk i mage och armar. Men jag gillar träningsvärk, då vet man att musklerna verkligen har jobbat. Nu ska jag iväg till Kupolen en sväng, sen blir det att kolla in den nya butiken på stan som har Victoria's Secret och ledarmöte på dansstudion. 

Nytt avsnitt av Castle ikväll i USA *thumbs up*



The lovely Stana Katic

Grymt skönt att vara igång med träningen igen. Körde ett pass igår på Friskis och ett idag, blir ännu ett imorgon. Träningsvärk lite här och där but I love it. Kände mig riktigt varm efter passet idag så stretchade båda spagat och split. Kom ner helt i både högerspagat och vänsterspagat, nästan helt nere i split. Så glad att se att all tid man lagt ner på att stretcha verkligen har gett resultat.
 
Men nu blir det sängen och film. Dom ska komma och kolla fönstren i lägenheten kl 7 imorgon. Klockan. Jävla. Sju. Inser dom hur fruktansvärt tidigt det är? Borde vara olagligt att störa folk innan kl 8. Tänkte jag skulle passa på att ta en morgonpromenad när dom är här. "Sleep walking" kommer få en helt ny innebörd. Om ni ser nån som ligger och sover i gräset på Sportfältet imorgon så är det bara jag.
 
Förresten var det PCAs igår (imorse). Castle vann Favorite TV Crime Drama och Stana vann Favorite Dramatic TV Actress. Det gjorde min dag. Stana är en sjukt underskattad skådespelerska. T.ex. hennes ansiktsuttryck är helt fantastiska.
Stana igår på inspelningsplatsen för Castle.
 
Hittade på den här intervjun imorse när jag kollade på videos från PCA. Haha dör, hon kapade sin egen intervju. Underbart.
 

Don't go chasing waterfalls

Sista inlämningsuppgiften är inlämnad, så nu är jag klar med allt i höstkurserna. Förutsatt att jag blir godkänd på uppsats och tenta då. Dags att ta itu med vårkurserna. Kommer ärligt talat inte ens ihåg vilka kurser jag blev antagen till. Kommer ihåg att jag tackade ja men inte vilka kurser haha. Tänkte kolla nu men då stod det anmälan låst för att urval pågår så jag kunde inte se vilka kurser jag blivit antagen till. Oh well. Resten av veckan tänker jag träna. Har bokat in mig på step och aerobics på Friskis torsdag och fredag, blir nog nåt medelpass imorgon också!
 
Fick hem Heat Wave idag. Till och med dedikationen var med. "To the extraordinary KB and all my friends at the 12th." KB. Kate Beckett. Ursäkta medans jag rullar nerför trappan.
 
The dedication.
 
 

Today's a good day

Skickade in min uppsats igår kväll/natt, sååå skönt. Dessutom fick jag meddelande imorse att jag blev hjälplärare på två barnklasser på dansstudion, så glad :D Nu ska jag iväg och fixa kort på Friskis. Sjukt taggad för all träning. Träna 6 dagar av 7, wooo. Mål? Framför allt att bli starkare och hälsosammare. Så underbart när man känner att man är stark i kroppen och man klarar av att göra diverse saker. Vill även bli av med lite överflödigt fett, så less på att det är ivägen :P Ain't gonna lie. Men träning är så KUL, jag älskar det.
 
Har haft den här låten på hjärnan i typ 3 dagar på grund av Nicks post på Instagram.
 

Take your hand off your tool, Marco.

Sunday. En vecka kvar till gymnastiken börjar. Imorgon börjar Teen Wolf och Castle på tv igen i USA, god bless. Idag blir det Castle, skriva uppsats, kolla på JVM, träna. Har fått mamma och Danne beroende av Castle haha oops. Mamma var nyss här och hämtade säsong 3 av Castle. Den här serien är seriöst beroendeframkallande. MEN DEN ÄR SÅ BRA. "You either love Castle, or you've never watched it."
 
 
Såg det här avsnittet häromdagen. Ryan och Espos miner haha. Jag började asgarva, kom och tänka på Stanas blooper "Take your hand off your tool, Chad! Fuck me, man!"
 
 
"Take your hand off your tool, Chad! Fuck me, man!" 2:27.

You have more fun when you're fit

Investerade i ett par träningstights från Stadium idag. Passade på att använda presentkortet på Kupolen som jag fick i julklapp. Dom satt asbra och var riktigt sköna. Nu ska man bara komma igång riktigt med träningen också :D Men gymnastiken börjar nästa söndag iaf *thumbs up*.
 
Roade mig med detta idag och testade om jag kunde göra det. Allt för att slippa plugga, uppenbarligen.

Break the Silence

Har börjat komma igång med träningen igen. Börjat köra "7 minute workout" + lite mer styrka, lagom uppstart sådär. Funderar på att köpa allkort till Friskis så man kommer åt både gym och jympa, men vet inte hur mycket jag kommer hinna med det. Som det ser ut nu kommer jag vara 3 dagar i veckan på dansstudion, eventuellt 4. Plus gymnastiken. Kan ju köra Friskis samma dag som dansen också, så det lutar mot att jag köper kort.
 
En av Nicks låtar läckte häromdagen. Det sägs vara en demo från 2011, vilket jag tycker man hör på hans röst. Hans röst är lite djupare ändå idag. Jag ÄLSKAR Break the Silence. Vill ha hela låten så jag hoppas nästan att den är hans nya singel. Om hans nya låtar har det här soundet...praise the lord Jesus above. Don't get me wrong, har inget emot NJ&TA, men det är inte riktigt min musikstil kanske. RnB däremot.
 

The brilliance

Nyår blev iaf en lyckad kväll med fina vänner <3 Nu sitter jag med varm choklad gjord i min kaffemaskin jag fick i julklapp och kollar på min vanliga underhållning. Kollade nyss in på kurssidan för att kolla hur mkt korrigeringar jag hade att göra på rapporten jag skrev ihop snabbt och slarvigt under dansuppvisningsveckan. Fick inga korrigeringar överhuvudtaget :O Hur gick det till? Men en sak mindre att göra till 6-7 jan, woho.
 
The brilliance of Castle. (Spoilers btw)
 
Man kan inte annat än älska Nathan och Stana.
 
Stana är drop dead gorgeous. My girl crush. Och hennes kropp är A+.

RSS 2.0