Shopping!

Jag säger så här: Låt mig förfan aldrig gå på Kupolen själv igen. Jag skulle egentligen bara in på ICA och köpa kaffegrädde och ost så att jag kunde laga mat, men den planen sprack jävligt snabbt. Jag tänkte att jag skulle fördriva lite tid med att gå runt, och de slutade me att jag köpte en vinterjacka, mjukisbyxor, top och två tröjor, och senare på kvällen en till top + en häxhatt på Barnens Hus. Idag köpte jag även två linnen och en ny Adidas tröja. Att säga att min garderob är full skulle vara en underdrift. Den sprängs snart tror jag.

Men men, ikväll blir de iaf träning och filmkväll med Sara :) Vi ska se på Paranormal Activity, nån skräckfilm som liknar Blair Witch Project. Den verkar var hur läskig som helst, jag vågar knappt kolla på trailern. Kommer fan få psykiska men. Men just därför ska jag se den! :D Imorrn blir de Halloweenfest och S2.

Puss!

En veckas ledighet

Nu är jag ledig i en vecka från jobbet, härligt. Skulle egentligen ha jobbat måndag, tisdag och onsdag nästa vecka, men fick ledigt dom dagarna :D Enormt skönt, behöver verkligen ha lite ledigt nu. Har inte haft en vecka ledigt sen jag började jobba på ICA, förutom den där veckan jag va sjuk efter P&L, vilket jag räknar som min semester xD Så nu blir de slappa, och kanske träna lite också, i 7 dagar. Imorrn ska jag och Sara nog ta en sväng till Barnens hus för att se om vi kan hitta nåt att klä ut oss till på lördag, sen senare på kvällen blir de kanske Rockhouse :)

Men men, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Grey's Anatomy börjar om 1,5 tim :D


Puss!

Idag, igår...

Dansen idag gick sjukt bra. Lr ah, jag har tagit ikapp alla steg jag missade förut iaf :D Till skillnad från förra veckan när jag stog som ett levande frågetecken på både streetdance och moderna. Jag börjar gilla modernt mer och mer, de är riktigt roligt. Ser fram emot Bounces koreografi av Beat It också, de kommer bli grymt på dansuppvisningen. Men jag hade fan ingen lust alls att gå på dansen först, jag va så in i norden trött när jag kom hem från jobbet (fick expediera nästan hela dan på kol btw, woho!). Jag va ju ute lite igår. Först hängde jag me mamma till A-K på förfest, sen drog jag vidare till batteri-Jocke på andra sidan gatan. Umgicks lite där, lr umgicks och umgicks, jag satt väl i koma för de mesta, vilket Modin inte va sen att påpeka :P Sen åkte jag, Sara och Eve runt lite innan Sara skjutsade hem mig :) Kom hem klockan tolv, lr egentligen klockan elva me tanke på att man skulle dra tillbaka klockan en timme. Vilket en person missade, ingen nämnd ingen glömd haha xD Men de tog ett tag innan jag somnade så de va inte kul att släpa sig upp till jobbet imorse :P Dessutom kände jag att jag va väldigt glad över att jag va för trött för att kunna tänka. Mkt välbehövligt.

Men nej, nu ska jag lägga mig och kolla vidare på Love Actually.


Roisin Murphy - Overpowered

Club Conscious 2 @ Wasabryggeriet

Igår va de dags för Club Conscious igen, äntligen :D Hade sett fram emot ända sen vi köpte biljetterna. Och fan va kul vi hade! :D Jag jobbade 7-16, slapp service som tur va me tanke på min nacke, sen va de bara att skynda hem och göra sig klar innan Sara kom klockan sex. Vi spelade Wii, som gick sämre och sämre ju längre kvällen gick :P Vi som skulle ta de lugnt tog de inte alls så lugnt haha. Tog 21.40 bussen ner till Wasabryggeriet och Club Conscious. Va inte så mkt folk när vi kom först, men vi köpte lite att dricka och efter ett tag började folk ramla in. Sjukt bra musik till att börja me, sen blev de lite sämre så runt halv ett drog vi till Statoil och köpte en macka. Sen gick de mindre bra för mig, men jag har iaf fått mina svar nu. Igår va jag mindre glad för de, men idag är jag faktiskt glad över de. Ångrar inte att jag frågade. Nu vet jag iaf. Time to move on :) Hur de sen kommer att gå är en annan fråga xD

Nej, nu ska jag väl snart börja göra mig iordning kanske. Ska hänga me mamma ner till AK på förfest :) Vet inte hur länge jag blir kvar och om jag hänger me till Liljan eftersom jag ska upp och jobba imorrn. Lär nog inte bli alltför sent iaf. Då kommer jag att va död imorrn. Fast de skulle iofs passa att vara en zombie på jobbet, så att jag inte orkar tänka. Men vi får se hur de blir :)


Space Cowboys ft. Paradiso Girls - Falling Down

No work

Blev inget jobb idag, kan knappt röra min nacke :P Kände av de redan igår när jag körde heldag på service, men jag vägrade gå hem för att jag inte ville att dom skulle tro att jag är rädd för att köra service, vilket dom verkar tro. Men idag gick de verkligen inte. Blir hemma imorrn också, men på fredag lär jag gå till jobbet om jag ska kunna gå på Club Conscious på kvällen :P Då skiter jag i om jag har ont i nacken lr inte. Får bara hoppas på att dom inte sätter mig på service då. Då får jag nog säga till att jag inte kan köra service just då :P Kände mig jävligt överflödig igår också när jag fick köra tompall i en timme för att de inte fanns nå uppdrag. De roliga va ju att de knappt fanns nå tompallar heller för att Modin och Jonas redan hade kört tompall i typ en halvtimme. Jättekul. Not.

Men men, nu ska jag fixa lite me mitt nya minneskort till mobilen och kolla på Grey's Anatomy.

Puss!

Moving in (on) parteeey

I lördags va de ju då inflyttningsfest hos min tremänning Sara :D Riktigt kul va de. Hennes nya lägenhet på Bullermyren va liten men väldigt fin. Jag och Sara va typ dom första som kom men efter ett tag började mer folk dyka upp :) Vella kom också :) Jag och Sara hade ju planerat att va i stort sett nyktra och inte dricka så mkt, men de gick åt skogen ganska snabbt. Nu på fredag blir de definitivt ännu mindre att dricka. Iaf, strax efter tio började vi dra oss in mot stan. Vi gick runt lite innan vi gick in på S2 där de redan va skapligt mkt folk. Bl.a. en person som jag verkligen inte förväntade mig att se. Vilket gjorde att jag fick total panik. Jag tvärvände på stället och praktiskt taget flög ut igen :P Sen kunde jag knappt andas resten av kvällen. Extremt konstigt. Trodde inte att jag skulle få panik när jag såg honom. Irriterande. Efter de gick kvällen utför. Jag menar, vem i helvete dyker upp vid dörren oinbjuden, mitt i jävla natten? Tacka gud för att Dan hade mitt nummer och kom och räddade mig :P Och tack Sara för sängplatsen ;) Sjukt rolig kväll iaf! Nästa fredag kan ju bara gå ännu mer åt helvete.

Igår kom jag iaf äntligen iväg på dansen igen. Och fan va jag har saknat den. Och fan va mkt jag hade missat? Hade hur många steg som helst att ta igen på Amandas koreografi. Men de ska gå :P Ser fram emot dansuppvisningen också, framför allt Michael Jackson koreografin. Ska bli så sjukt kul.

Men men, nu ska jag fortsätta kolla på mina julfilmer ;) Puss!




Jag och Sara. Lika? :P

U Can't Touch This

Igår va en väldigt lugn och skön dag. Jobbade halvdag, 07.00-11.45, sen åkte jag hem och sov i typ 4 timmar :P När jag väl hade vaknat till kom Sara och så hade vi filmkväll, vi såg på The Proposal. Sjukt rolig film! Efter filmen tog vi en promenad och sen åkte vi ner på stan i mjukisbyxor och tjocktröja. Vi träffade Saras mamma på engelska och efter de gick vi runt lite på stan och åkte till Statiol och köpte macka. Vi såg några andra vi kände också, men orkade inte stanna och prata me dom :P En riktigt rolig kväll iaf!

Ikväll blir de lite mer drag. Skulle först på fest hos Vella men den blev inställd, igen, men som tur va är jag och Sara bjudna på en annan fest också :D Inflyttningsfest hos min tremänning Sara! Så nu väntar jag bara på Sara, sen ska vi dra :D Vi både hade planerat en lugn kväll me inte så mkt dricka lr ingen dricka alls, men just nu känns de som om de kommer gå helt åt helvete.

Nej nu kom Sara så nu lär jag börja samla ihop alla saker! Puss!


U Can't Touch This - MC Hammer

Dryga skitvecka

Den här veckan har än så länge varit nå förjävla dryg. Till att börja me åkte jag på städ både måndag och tisdag. Städ är sjukt seeeeeegt. Vanligtsvis är de slappt, men nu skulle vi skrapa bort gamla etiketter och mat som satt fast i golvet. Jag sopade båda dagarna, medan Lena skrapade på måndagen och Robert på tisdagen. Fick både ont i rygge och blåsor i händerna av de. Väldigt drygt. Egentligen skulle jag ha haft städ idag också, SF/städ 14-16, men jag bytte städ me Anders. Det spelade ju sen igen roll, för jag lyckades välta trucken. Jag är så jävla stolt. Först tänkte jag bara fan nu måste jag leta reda på en ny servicetruck och de finns inga. Men uppenbarligen var jag chockad. Jag lyckades hålla mig lugn, tills folk började fråga hur de gick me mig. När Victoria stannade till och Lena kom fram och kramade mig och frågade hur de gick så brast de. Maria satt me mig i nästan en timme innan hon skickade hem mig. Först ville hon skjutsa hem mig, och lagerchefen för färsken ville också skjutsa hem mig, men jag sa nej. Jag insåg att jag är dålig på att hantera när människor som jag knappt känner bryr sig om mig. Jag är inte van vid de. Sen när Maria frågade om de fanns nån på lagret hon kunde hämta som jag kunde prata me så kunde jag bara tänka på en person, vilket gjorde allting värre. Men men, nya tag. Nu kan jag skratta åt de, och jag ångrar att jag inte tog kort på de :P


Längtar som fan till julfesten också. Jag har planer på att vara nykter, men Robert informerade mig snabbt om att jag kommer att misslyckas me de.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds. Puss!

Komp ftw!

Kan börja me gårdagen, som inte alls blev som jag hade tänkt mig :P Jag och Sara T. åkte ner till min tremänning Sara runt klockan sju, och så va vi hos henne ett tag innan vi åkte till nån förfest i Bullermyren medans vi väntade på att vi skulle få komma till den egentliga förfesten :P Vi va där en liten stund innan vi drog tillbaka in till stan på förfest hos Saras gamla klasskompis. Där va de ganska mkt folk, roliga killar måste jag säga. Historien om den tappade korven och mosbrickan på ryggen va klart bäst xD Vi va där till runt elva innan vi gick me Sara in till stan och hennes kompisar vid Bolanche, och sen drog jag och Sara T. hem :) En lugn men rolig kväll :)

Imorse va jag nå sjukt trött och mådde inte alls bra när jag drog till jobbet. Ont i knäet hade jag också. Riktigt dryg start på dagen. Efter frukost blev de bättre. Jag hann me en order på färsken innan de blev orderstopp och Maria visste inte när lr om de skulle komma nå fler ordrar, så jag fick gå in på kall på grönan. Hann me en order på 9 min där, innan de blev orderstopp där också. Gick till Maria igen, som sa att de skulle komma ordrar om ca en kvart, men att jag också kunde få gå hem om jag ville :P Me tanke på att de va söndag och dubbelt betalt så kände jag inte riktigt för att gå hem klockan tio. Så jag satte mig och väntade, men inga ordrar kom så till slut gick jag in på kol och tog en order där. Fick total blackout när jag skulle stämpla in på kol, kom fan inte ihåg va jag brukar stämpla haha xD Innan jag gick in på kol skrev jag upp mig på komplistan också. Jag mådde som sagt inte särskilt bra och kände att jag skulle behöva åka hem och vila. Så sen fick jag ett meddelande att jag fick kompa från lunch, dvs. 11.15. Hann me en order på kol och en kort på kall, sen fick jag gå hem. Sjukt skönt! Sen har jag sovit resten av dan typ :P

Och nu ska jag lägga mig och kolla på film och sova igen!

Puss!

Ändrade planer

Lugn hemmakväll. Sara S. drar nu me mig och Sara T. på nån förfest :P

Party me Sara och Sara

Gårdagen blev ju inte alls som jag tänkt mig. Först skulle jag på fest hos Vella, men hon mådde inte bra så då blev de inget. Istället hamnade jag framför datorn och Facebook i väntan på att jag och Sara skulle dra till innebandyn. Då började jag prata me min tremänning Sara, som också ville ut och festa men ingen ville hänga på. Så då bestämde vi oss för att festa tillsammans istället :D Sara kom hem till mig runt sex, och sen drog vi tillsammans ner till Hagalund och min tremänning Sara :D Vi va hos henne ett tag innan vi drog vidare till nån fest på Bullermyren, och där gick de ju bara utför. Man ska inte spela ölspel och så är de bara :P Men de va ett riktigt kul spel iaf! Dom andra på förfesten skulle dra tidigt in till stan, så jag, Sara, Sara, Jonna och Pasi drog hem till Sara igen och fortsatte förfesten där. Efter ett tag åkte Jonna hem för att hon inte mådde så bra, och jag och Sara T. drog ut på stan. Då gick de bara ännu mer utför. Och nå mer säger vi inte om de. Men en riktigt rolig kväll iaf! Kul att lära känna Sara lite eftersom de va så länge sen vi hade kontakt senast. Måste definitivt göras om. Jag diggade ett av hennes shotglas också. En tequila, två tequila, tre tequila, golvet. Haha ^^

Idag blir de bara en lugn hemmakväll för mig. Jag tänker deppa järnet framför fotbollen me godis och chips.


I don't understand your heart
It's easier to be apart.

Ledig!

Ledig nu i två dagar, så skönt. Skulle egentligen ha jobbat imorrn, men fick en kompdag då så jag blev ledig. Alltid skönt under 6-15 veckan, även fast jag gillar att jobba 6-15. Så imorrn på dan tänker jag bara slappa, verkligen slappa. Sova/kolla på film hela dan. Inte sätta foten utanför dörren med andra ord. Sen får vi se va de blir på kvällen, Vella funderade på att ha party, men hon visste inte riktigt idag när jag pratade me henne. Men sånt kan fixas snabbt ;P Sen skulle jag även på innebandy på kvällen, men vi får se hur de blir me den också. De beror på hur de blir me partyt och om jag ska dricka lr inte. På lördag blir de iaf kalas för Danne och sen ska jag inte göra så mkt mer, eftersom jag jobbar söndag! Hade fan försökt byta till mig så att jag kunde få jobba extra på lördag och hjälpa till att flytta färsken och va ledig söndag istället, om de inte hade varit för att de är 100% OB på söndagar. Men men. Jag tror att min hörsel har försämrats också, på tal om ingenting. Hör knappt va folk säger till mig på lagret, och de har ingenting att göra me att jag har musik i öronen. Jag brukar höra ändå. Idag kunde jag ha svurit på att nån frågade mig om jag hade glögg, men egentligen frågade han är du trött. Jag hörde har du glögg. Lr så är jag bara för trött för att hjärnan ska uppfatta orden rätt xD

Men, morgondagen blir iaf spännade att se hur den slutar. Den kommer inte sluta bra för mig iaf känner jag. Men nu ska jag äta lite innan Criminal Minds.

Puss!

Borlänge - Arboga

Ja, dom senaste dagarna har jag väl inte gjort så mkt mer än att jobba. Men igår va jag iaf på ishockey me Sara :) Borlänge - Arboga. De va ett bra tag sen jag va på hockey, så de va riktigt kul :) Borlänge vann me 5-2 dessutom!

Idag va en liten annorlunda dag på jobbet också. Lena fyllde jämt, så i stort sett hela Kålas grupp samlades klockan 12.00 i Samlingssalen och firade henne lite :) Dom bjöd på smörgåstårta, inte för att jag tycker om de men ändå :) Sen hade vi även ett litet möte efter de, grönan ska ju få tre av våra gångar, och vi fick en ny gång av kol. Förstår inte riktigt hur de går ihop, de kommer bli sjukt trångt på färsken :S Jag tycker de är trångt redan nu. Och då har dom inte ens flyttat pallarna från FE och FF-gångarna än. Men men, de kommer bli intressant och se hur de funkar sen :P

Nej, nu ska jag äta lite. Hungrig igen, som vanligt xD


Cascada - Evacuate The Dancefloor

Ny mobil

Nu har jag tyvärr mobil igen, köpte en ny idag. Måste ha en ifall jobbet behöver få tag på mig. Jag har samma nummer också.

Nu ska jag sova, 6-15 vecka imorrn. Puss!

Ingen mobil

Jag orkar egentligen inte uppdatera, jag tänkte bara säga att efter igår så har jag ingen mobil längre. Får se när jag skaffar en ny, om ni frågar mig är de jävligt skönt att inte ha nån mobil just nu. Snacka om frihet. Men jag lär väl skaffa en ny ganska snart antar jag, så att jobbet iaf kan få tag på mig.

Så, iaf, ingen idé att försöka smsa lr ringa mig. Ni får skriva på facebook lr nåt om ni vill få tag på mig. Puss!

SF

Tre dagar av service på jobbet är nu avklarade :) Långa dagar måste jag säga, lite halvsegt att köra heldagar på service som sagt :P Körde runt 8 uppdrag under 15-20 min, utan att ens kliva ur trucken. Men jag klagar inte, jag gillar de ^^ Skönt att sitta still lite för en gångs skull. Jag ville ju köra service så :) Men halvdagar kanske räcker :P Höll på att rasa en pall me kyckling idag också (A). Haha men jag löste de, de va ganska lugnt för jag hade redan pallen på gafflarna.

Men nej, nu ska jag nog gå och värma en vetekudde och lägga på min nacke och mina axlar.


Sexy Chick - David Guetta ft. Akon


Puss!

RSS 2.0