New in

"Pay day". En ny vår/sommarjacka (bild lånad från @bikbokkupolen), ny rengöring samt mjukgörande dagkräm, en ny top (inte en magtröja, jag vek den lite bara) och även en ny ögonskuggspensel. 
 
 
 
 
 

 
 

Eat sleep breathe dance, repeat.

Biljetter till Alesso köptes igår, så pepp. Ska bli så kul att gå på en sån konsert, och dessutom Alesso med fina vänner. 25 april, känns nära men ändå långt bort. Vad som dock är nära är helgen i Stockholm, nästa helg woop woop. Ser verkligen fram emot det. Hoppas och tror att veckan kommer gå snabbt, dans och gymnastik från 14.50 - 20.00 imorgon, gymnastik på måndag, dans på tisdag, hjälplärare på dansstudion på onsdag, dans på torsdag, och på fredag åker jag. Mellan all dans och gymnastik ska jag hinna med gymmet och plugg. 
 
De senaste dagarna har jag verkligen känt att jag kan nog inte tacka dansen nog. Man lär sig så fruktansvärt mycket om sig själv. Fick höra tidigare i veckan att jag måste tänka på att ha ett neutralt, öppet ansikte. Insåg då att jag nog alltid har ett ganska stängt ansikte och inte alls öppen för omgivningen och andra människor, och så vill jag inte ha det, så nu är det någonting jag har börjat tänka på en del. Och något som jag har sagt förut, men som tåls att sägas igen, är så glad över alla fina människor jag tränar med. 
 
 
 

Shainspiration

Ibland stöter man på besvikelser i livet, och gårdagen var verkligen en sån dag. Har inte varit så besviken på länge. Så glad över att jag dansar med så fina tjejer som stöttar. Men man får ta lärdom av besvikelsen och köra vidare, helt enkelt. Don't let it break you, let it make you. 
 
Morgondagen består av plugg, gym och dans. Nu blir det sängen med Insurgent, Bedlam och Stalker.
 
"You can find happiness in everything, literally. It's about perspective." 

Everything is sacred and nothing is sacred

 

One choice can destroy you

Var hos läkaren i Falun idag, tillbaka på 3 månaders antibiotika. Oh joy. Jag som är så förtjust i antibiotika. Eller inte alls. Inte det minsta. Men nu vill jag bli av med detta elände. På bussen hann jag iaf plugga klart till tentan imorgon så nu hinner jag iväg och dansa på Friskis, woop woop. 
 
En BTS-video av Insurgent släpptes igår. "In Divergent, we created a world. In Insurgent, we're gonna tear it up." Så pepp för denna film med så många av mina favoritskådespelare. Och boken är så bra, Veronica Roth har blivit en av mina favoritförfattare. Jag älskar när historien är oförutsägbara, och det har hon lyckats med. 
https://www.yahoo.com/movies/insurgent-blows-up-in-exclusive-108084477892.html?soc_src=mags&soc_trk=copy
 
 
 
 
 
 
Amity.
 
Candor. 

Don't let them break your stride

Vissa dagar är fruktansvärt bra. Som denna. Fick tillbaka resultaten på allt plugg jag har gjort de senaste 2-3 veckorna. Tentorna i etologi och farmakologi är båda godkända och högsta betyg på uppsatsen i patologi om MS om jag fixar kompletteringarna som bara bestod av några små ordändringar hit och dit som tar 3 minuter att fixa. Dessutom är labrapporten i fiskfysiologi godkänd och högsta betyg på anatomitentan med nästa alla rätt. En godkänd tenta i etologin betyder dessutom att den kursen är godkänd och klar vilket jag behövde för att bli antagen till en fortsättningskurs i etologi som jag har sökt nu till vårterminen. Och jag blev antagen till den kursen jag verkligen ville gå, Djurparker i dagens samhälle.
 
Gymnastiken började igen i måndags, det gick superbra med barnen och så kul att träffa Lina och Cissi igen. Den här terminen ska jag dessutom vara hjälplärare på dansstudion igen. Ska bli sååå kul. 
 
Gårdagen spenderades med att läsa klart Divergent och börja på Insurgent, samt läsa lite till tentan på fredag. Superskönt med en lugn dag. Idag blir det plugg, läsa Insurgent, jympa medel på Friskis, försöka få tag på mitt CV på min andra dator där skärmen har gett upp och kolla på skydd och sportarmband till min nya mobil.
 
Det går bra nu. Fruktansvärt bra. 
 
 

Sheo

Att skriva en tenta online en lördag kändes mindre kul, men med tanke på vädret var det kanske lika bra. Full snöstorm. Men nu är tentan avklarad, inlämnad och förhoppningsvis godkänd. Nu är snart alla höstkurser avklarade och jag känner mig faktiskt lite pepp på vårterminen, framför allt om jag kommer in på den kursen jag verkligen vill gå. Det kommer bli ännu mer fullt upp än förra terminen, hur det ska gå ihop vet jag inte, men en dag och en vecka i taget. 
 
På måndag börjar gymnastiken och min lilla dans/fristående jag har gjort ska barnen göra på uppvisningen i mars. Kände att jag nog kanske behöver tänka igenom det en gång till om den ska visas upp på en uppvisning haha. 
 
Så pepp för denna film. Dock stör jag mig på hon som intervjuade. "12-åringar" smh. Dom flesta som gillar Divergent är i 20-årsåldern haha. Get your facts straight, lady. 

Push yourself

Just nu saknar jag att träna och gymma så in i norden. Dagarna känns så konstiga utan gym, pass, dans och gymnastik, som om jag har glömt något. MEN idag blir det i alla fall gym woop woop. Ska bli intressant att se hur min mobil klarar sig under gympasset, använder min 4s den här veckan och Spotify har en tendens att stänga ner sig självt. Spännande.
 
 

I'm gonna love you until you hate me

Plugg, plugg, plugg. Har idag och två dagar till på mig att skriva klart hemtentan i etologi som jag gjort 2/6 frågor på och uppsatsen om MS som jag har fixat 2/5 på. Har dock lånat en bok om MS från biblioteket idag så den lilla uppsatsen ska nog gå snabbt att skriva nu. Lite små stressad men ändå glad just nu, mest för att schemat för dansen har kommit upp och jag hinner med street, feminine vibe och gymnastik på söndagar. Så taggad för att börja dansa street igen. Jag har dessutom fått ganska härliga resultat på kroppen efter allt tränande och kosttänk och biljetten till Bråvalla i sommar är köpt. Woop woop. Måste verkligen försöka att inte låta allt negativt och all stress komma åt mig. Think positive. Nyårslöfte? 
 
Nu ska jag dessutom byta abonnemang från 3 som ska fixas imorgon, dock har jag tre månaders uppsägningstid innan mitt nya abonnemang hoppar igång. Ett nytt abonnemang som ligger på nästan samma pris som mitt nuvarande men som jag får så mycket mer utav. Så skönt. Känns verkligen som om jag kastar pengar i sjön med det abonnemang jag har nu.
 

RSS 2.0