Sjukskriven

Skulle ha jobbat 6-15 idag, men va tvungen att sjukskriva mig runt halv tio. Hade så sjukt ont i halsen, gjorde ont att andas, och hade nästan ont i bröstet också. Energin stog på -100 och orkade inte lyfta nånting i stort sett. Försökte kämpa på, tänkte plåga mig igenom dan och sjukskriva mig imorrn, men kände ganska snabbt att de inte skulle funka. Tänkte att de kanske skulle bli bättre efter frukost, men icke sa nicke. Körde en order efter frukost och försökte hela tiden hålla samma tempo som jag brukar hålla, men de funkade i ca 2 min sen va jag en sengångare. När jag insåg att mitt ackord kommer att bli förstört så gick jag och sjukskrev mig. Fast jag fick dåligt samvete när jag såg att vi låg -100h. Va nära på att starta ordern jag hade, men började nästan gråta av bara tanken på en 68min och ändrade mig :P Tur de, hade inte orkat igenom hela dan. Verkligen inte. Även fast jag fick en paus mitt i allting, när brandlarmet gick. Jag fattade inte ens att de va brandlarmet först. Insåg de när jag såg nån springa förbi i gången bredvid xD Så alla fick springa ut i sina varma kläder, stackars Jonas hade 3 lager på sig. Går knappt att ha ett lager kläder på sig i den här värmen xD

Verkar iaf som om många är förkylda nu. P&L förkylning som går?

Men iaf, nu blir de te och sova iaf. Har redan sovit typ ända sen jag kom hem runt tio, men är fortfarande trött. Får se om jag orkar gå till jobbet imorrn. Känner att jag borde, men samtidigt inte.

Puss!

Peace & Love

Ja, idag på jobbet blev man inkallad till min chefs chef, lagerchefen. Han kom och sa att han ville träffa mig när jag va klar me ordern. Jag måste ha sett väldigt orolig ut, för han sa snabb att de inte va nånting att va nervös över. Och de va de inte heller xD De första han sa när jag satte mig va att han ville ge mig beröm. Jag blev så förvånad så jag sa bara "jag?" Han skrattade och sa ja, och att han hade kollat på mina prestationer och så och att de såg asbra ut, att jag va en av de sommarvikarier som hade presterat högst. Så jag blev jätteglad (och förvånad) när jag hörde de. Har kämpat sen typ v.14 me att höja mitt ackord så att min chef blev nöjd. Att min chefs chef är nöjd lär väl fan duga. Hoppas jag. Tror inte att jag kan köra nå snabbare riktigt. Fast de återstår och se. Om ca 3 veckor. Han sa också att jag lyfte ca 20 ton förra veckan, och då jobbade jag bara 3 dagar. Inte konstigt att man har ont i ryggen vissa dagar :S
 Men dryga ordrar idag iaf. 76 min, 61 min, 76 min, 73 min. I den ordningen. Plus några andra ordrar innan och efter. Tror jag åkte på alla långa idag. Fast de fördrev tiden nå enormt (Y)

Nu tänkte jag uppdatera lite om P&L. Varning: De kommer säkert att bli långt! Och minnet är inte de bästa, kommer garanterat att blanda ihop dagarna.

Torsdag

VI körde igång typ klockan sju lr nåt. Åt mat på lilla thaivagnen vid OKQ8, riktigt god mat och definitivt värt 59kr! Hur mkt mat som helst. Nudlarna va helt underbara. Vi satt lite där och förfesta och vid Haga innan, innan vi gick in på området. Såg bl.a. Lykke Li och Kleerup. Jag gillar inte direkt nån av dom, så jag vandrade runt själv mest hela kvällen. Såg en reggaeartist som hette Jahcoustix och sen Keane också! Men först bandet jag såg va Goodlooking Trash. På vägen dit träffade jag på...en gammal vän kan vi kalla honom. Men jag hade kul iaf ^^

Fredag
Aningen bakis från torsdagen, men de försvann när jag hade ätit lite. Vi träffades hemma hos Natalie och sen drog vi till American Take Away. Att äta en hel pizza själv och sen börja hetsdricka va inte nå bra. Min mage blåste upp och jag såg ut att va i 4:e månaden. Sen drog vi till Kupolen och hämtade vatten, och sen delade vi på oss för att vi alla ville lite olika saker xD Lite senare höll min kväll på att bli förstörd, så jag funderade på att dra hem, men som tur va va Becka, Liza och Natalie snälla och följde me mig till reggaekvällen på Rockhouse :D <3 De räddade definitivt min dag. Vi satt där till runt elva, köpte en varsin cider och så. Jag såg lite människor jag kände igen också :) Efter de gick vi runt lite och åt. Natalie och Becka köpte thai och jag och Liza hittade mackor vid munkbageriet :D Sen va de dags att dra till Mando Diao. Jag orkade itne stå där, så jag vandrade runt lite, igen själv. Hamnade borta vid Shangri La, där Atmosphere, ett hip hop band från USA, spelade. Sjukt bra konsert faktiskt, riktigt bra drag där. Definitivt de bästa jag såg under P&L. Sen tog jag nattbussen hem me alla fulla och glada människor. Självklart åkte bussen runt halva Borlänge också. Riktigt drygt.

Lördag
På lördagen orkade jag inte ens bry mig om att ställa klockan. Vaknade runt ett, och hade ingen lust att åka ner P&L eftersom jag fortfarande va aningen irriterad :P Men jag bestämde mig för att hänga på ändå, hade mindre lust att sitta hemma. Men först hängde jag me pappa och Danne på fotbollsmatch på Domnarsvallen. Va ju gratis så då kan man ju lika gärna gå :) Efter matchen vandrade jag till American Take Away där tjejerna satt och åt pizza och drack. Satt där en stund, sen drog alla och jag och Becka stannade kvar och väntade på Bettan. När vi sen gick runt lite i området i väntan på henne, stannar två killar i en bil. Självklart va de två killar från jobbet. Dom undrar om vi vill ha skjuts, jag säger nej tack de är bra och vi halvspringer därifrån xD Vi hittade Bettan hemma hos henne, och sen gick jag och Becka till S2. Va gratis inträde där, men of course hade dom då höjt priset på alkoholen. En cider som vanligen kostar 69kr kostade 80 kr. Vi köpte en grymt god drink som hette Smurf, som bartender uppenbarligen precis nyss hade börjat mixa. Den kostade 120 kr, men damn den va värt de. Den tog extremt bra. Jag, Liza, Becka och Natta bröt ihop av skratt inne på toan. De började me att Becka hade sönder toalettringen och sen kunde vi inte sluta skratta. Liza lyckades sätta sig i papperskorgen också xD Efter vi väl hade samlat oss och tagit oss ut från toan, gick jag och Becka och köpte langos och sen joinade vi Natta vid nån konsert. Minnet är lite sådär efter de, men senare på kvällen gick jag iaf runt me Natalie :) Vi kollade lite på Håkan, va i partytältet, och hamnade till slut på Prop Dylan. Han va faktiskt ganska bra. Va skapligt mkt drag där också. Detta va definitivt den roligaste kvällen!

Sammanlagt kan man säga att P&L va sjukt kul! Visst så såg jag aldrig den enda personen jag verkligen ville träffa, och träffade på dom personerna jag ville inte se, men de va grymt kul ändå! Fast man va skapligt sliten igår. Sov i stort sett hela dan, och höll på att somna på trucken idag. Däckade när jag kom hem.

Nej, nu undrar jag om de fortfarande är nån som läser? Isf, bra gjort! Jag hade inte orkat ska jag säga er xD

Just ja! Bilder från P&L finns på min facebook. Dom kommer upp på bdb nån gång i framtiden.





Puss!

I miss you, you know, I really do

Hade tänkt uppdatera om P&L idag, men de får bli imorrn lr nåt. Är så sjukt trött, har typ sovit hela dan idag känns de som. Och nu måste jag gå och lägga mig igen. Ska upp och jobba 6-15 imorrn, jobbar så heeela veckan. Enda dan jag är ledig är på lördag. Vetefan hur jag ska orka. Jag behöver att de blir v.30 nu.

Transformers 2



Va på Transformers 2 idag me Danne. Sjukt bra film! Ska lätt se den igen me twinsen. Så bra <3 Shia är så sjukt duktig. Definitivt min favoritskådespelare, me Rob Pattinson och Kristen Stewart såklart :D Men jag fick stressa nå förjävligt innan bion, eftersom jag slutade klockan fyra och filmen började klockan sex. Va hemma typ halv fem, sen va de bara att springa in i duschen, äta och kasta sig på cykeln ner till stan. Hade hoppats att få komp idag, och de såg ju bra ut till en början. Men sen låg vi inte tillräckligt många tim plus, och dessutom hade jag städ me Helene. Ganska kul, faktiskt :) Trodde att de skulle bli långtråkigt att städa i 2 tim, men jag och Helene pratade på så tiden gick ganska snabbt. Lite skönt att vila också och slappa lite, medans alla som gick på ackord stressade förbi. De roliga va ju att ingen av oss hade städat förut, så vi visste inte riktigt hur de gick till :P Men de va inte så svårt. Bara att hämta en liten truck, kvast och spade, sen dra ut pallarna en och en, sopa, och ställa tillbaka dom. Lite tungt när de var full pallar bara :P Men vi hann iaf FK 78-123 :)

Igår va ju jag och Sara ner på stan och P&L en stund. Vi gick runt lite på festivalområdet, satt lite på Rockhouse, och vandrade runt ännu mer, men de dött i stort sett överallt xD Alla satt ju inne och kollade på U21-matchen. Men vi träffade på Natalie, Liza och Becka iaf :D Typ dom enda personerna man kände igen, förutom Niklas från jobbet. Lite folk började väl dyka upp runt elva, men då va de dags för mig och Liza att åka hem eftersom vi båda skulle upp och jobba klockan sju.

Imorrn är den sista jobbdagen, sen blir de P&L resten av dagen och även fredag och lördag :D Finally. Party!

Nej, nu ska jag nog sätta mig och kolla på första Transformers :) Puss!

P&L armband

Yes, idag va jag och Sara och hämtade ut våra armband till P&L :D Hämtade först ut mitt vid Ringen, sen gick vi till campingen för att hämta ut Saras, eftersom hon hade camping. Köpte en glass på vägen för att de va så varmt ute :) Sen gick vi tillbaka till Ringen, där Sara köpte ett spelschema och nån liten infobok, och sen köpte vi även en munk vid munkbilen xD Såg en bil me thaimat vid macken också, måste definitivt utnyttjas. Om man orkar ta sig dit xD Sen gick jag till mamma och hjälpte henne att ta hem matkassarna eftersom jag åkte buss och hon cyklade. Sen har jag inte gjort särskilt mkr mer. Ville gå på dalkurd-falun men pappa klippte gräset så han skulle inte gå ändå, så de blev inget :/ Tråkigt, hade velat se den matchen. Men men :P Nu ska jag väl kolla på en repris av Criminal Minds, finns inte så mkt annat att kolla på. Imorrn blir de jobb, sen ska jag och Sara och kanske twinsen till Rockhouse på deras hip hop kväll :) Yes, P&L börjar imorrn! Fast de blir en lugn kväll me tidig hemgång för mig, tar nog 23 bussen hem eftersom jag ska upp och jobba sen. Får ta igen de på torsdag, fredag och lördag xD På onsdag funderar jag att gå på bio, Transformers 2 ska börja gå och jag vill verkligen se den! Twinsen kan inte, så jag ska nog släpa me mig lillebror :P

Ser inte fram emot jobbet imorrn. Hoppas verkligen att de är nå kul folk som jobbar. Gud, va jag saknar vissa personer. Jobbet blir så mkt roligare om de är kul folk i gångarna!

Nej, nu ska jag äta nånting och hitta nånting roligare att kolla på kanske. Puss!

Festivalpass :D

Nu har jag fått mitt festivalpass till P&L :D Träffade Amanda på Kupolen idag och gav henne pengarna och så fick jag biljetten :) Hon berättade att hon nog blir kvar till höstterminen också och håller några kurser. Kul, kul :) Men nu måste jag iaf verkligen bli av me min fredag-lördag biljett. Har satt Sara, Jonny och Amanda på de xD Sara skulle fråga släkt, Jonny skulle fråga kompisar och Amanda skulle kolla me nån kompis hon me. Så nu hoppas jag på att nån vill köpa den!

Längtar som fan till nästa vecka. Ska bli sjukt kul. Kanske Rockhouse på tisdag, de va nån hip hop temakväll där, så då lär man ju dit nästan :) Även fast jag jobbar. Sen vill jag gå på Transformers 2 på onsdag eftersom den har biopremiär då, och på torsdag blir de jobb och sen P&L :D På söndag tänker jag inte va vid medvetande. Ska sova hela dan så att jag orkar me jobbet på måndag. Fast nu har jag ju märkt att jag kan uppenbarligen jobba fast jag inte har sovit nånting, men de kanske inte är alltför bra :P

Men men, nu blir de film innan de är dags att sova. Jobbar 6-15 lördag & söndag. Blir definitivt vinterbyxorna imorrn, höll på att frysa ihjäl i sommarbyxorna.

Puss!

Sleepless in Seattle

Inte riktigt i Seattle då, men sömnlös, definitivt. Sov inte en minut inatt. Okej så jag kanske gick och la mig runt en ett nånting, men då borde jag ju ha somnat på en gång. Men nej då. Hade ont överallt och alldeles för mkt snurrade runt i huvudet, så jag kunde inte somna alls. Stängde av klockan 04:29, en minut innnan den skulle ringa. Mådde illa och hade ont i huvudet för att jag va så trött, men ändå hade jag inte kunnat somna. Irriterande? Funderade först på att ringa till jobbet och sjukanmäla mig, men kände mig ganska pigg ändå så jag gick dit. Fick till och me en kommentar om att jag va morgonpigg ^^ Haha, hell no. Men bra att jag såg ut att va de iaf :P Så fram till frukost gick bra, mellan frukost och lunch gick de mindre bra, och efter lunch gick de asbra. Jobbade till och me övertid en timme. Okej, så de hade ingenting me att göra att jag kände att jag va skyldig att hjälpa till när dom behövde folk. Fanns en annan orsak xD Men men, sen fick jag cykla hem i regnet iaf. Satte på datorn när jag kom hem och sen va de bara att vänta tills auktionen slutade ^^ Jag insåg ju att jag kan gå även torsdagen på P&L eftersom jag slutar klockan 16. Ville ha ett festivalpass istället, och jag visste att Amanda ville sälja sitt, så jag frågade henne och hon hade lagt ut de på tradera. Så jag bjöd på de där och vann de iaf ^^ Nu måste jag bara bli av me min fredag-lördag biljett. Men de ska nog gå. Måste väl finnas nån person som vill ha en.

Anyway, nu blir de lite tacos och tv. Sen får vi se hur länge jag håller mig vaken :P
Puss!

Of course

Ja. Dum är man ju också. Samma visa jämt. Vet inte varför jag trodde att de skulle bli annorlunda, bättre, nu? Och självklart skulle han va där idag också. Jomenvisst. Varför inte? Sa ju ett ord iaf. Tror knappast att han hörde, jag hörde ju knappt mig själv. Han kollade ju på mig också lite då och då. Framsteg.
Allting är bara en aning frustrerande, så nej. Nu ska jag sluta bry mig. Verkligen.

Ett ord: Strejk.


American take away

Idag va jag på American Take Away me Becka, Liza och Eve :D Sjukt gott. Tog en pizza me kyckling och curry <3 Måste lätt dra dit under P&L, om de inte är kö till Tahiti. Vi satt och pratade lite, sen åkte Eve hem och jag, Becka och Liza gick till Kupolen. Vi shoppade lite, jag köpte ingenting, och sen köpte vi glass på Ica och åkte hem till twinsen :) Vi kollade upp lite om P&L och pratade lite mer, innan jag gick hem runt halv elva. Stackars Becka som hade jobbat va så trött att hon somnade i Lizas säng och började snarka. Men de va kul iaf :D

Nej, nu ska jag lägga mig och kolla lite på film innan jag ska sova. Jobbar 14.45-23.30 imorrn. Kommer bli en lång och dryg dag känner jag.

Puss!

Party 4 3

Festkvällen igår blev riktigt lyckad. Vi va visserligen bara 3 pers; jag, Sara och Eve, men fan va kul vi hade! På förfesten satt vi bara och pratade och lyssnade på musik, jag testade att blanda lite drinkar också, och 22.40 va de dags att gå till bussen. Jag glömde självklart att stänga balkongdörren, och mamma va också ute och festade. Skickligt. Som tur va bor vi på andra våningen så de va ganska lugnt ändå :P Hade varit värre om vi hade bott på bottenplanet. När vi kom in på S2 va de inte särskilt mkt folk där, som vanligt. Runt 10-15 pers kanske. Vi satte oss ner och pratade lite, funderade på om vi skulle ta en shot lr inte xD Jag satt och kollade efter en viss person, inga namn nämnda. Jag verkar vilja prata me honom när jag dricker. Deprimerande frågetecken. Men men, jag satt iaf och mässade hans namn pratiskt taget oavbrutet i några minuter, måste ha drivit Sara och Eve galna xD Sorry, tjejer. Men sen helt plötsligt så kom han gåendes xD Jag nästan ropade hans namn. Sara trodde att jag skämtade och flippade ut lite där, så hon började skratta och frågade om jag menade allvar. Jag sa ja och att han stog vid baren. Efter de köpte vi en varsin lakritsshot, inte särskilt god men bättre de än Jägermeister lr tequila xD Vi sprang runt lite här och där, va på dansgolvet och ute på balkongen, satt vid borden...Jag försökte samla mod att gå fram till honom, men jag verkar va chicken även när jag är full. Men jag pratade me honom sen iaf, tack vare Eve och Sara. Eve stannade vid honom, och de va så mkt folk ute på balkongen att jag inte smita förbi lr tvinga henne framåt. Så jag hejade och så pratade vi lite. Sen drog vi ut på dansgolvet och dansade tills dom stängde. Riktigt rolig kväll iaf!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Kände för att gå ut och gå igen, men lite drygt när de spöregnar ute. Har regnat exakt hela dan :( Så tråkigt. Men men, man kan ju alltid hoppas på att de blir bättre väder imorrn :)

Swingfly - Touch And Go

Puss!

Party :D

Snart dags för party :D Sara och Eve kommer om typ en halvtimme, och jag sitter i BH och shorts. Undrar om man nånsin kommer börja göra sig iordning i tid? :S Jag som skulle hinna me såå mkt innan klockan sju. Sova. Framför allt sova. Men nån sömn blev de ju inte. Åkte ner till Film & Fabel och köpte godis istället :S Men men xD Jobbet gick sjukt bra idag iaf, förutom att de regnade när jag skulle cykla till jobbet imorse. Såg ut som en dränkt katt när jag kom fram. Fick börja me en 79 minutare, asdrygt. Sen fick jag en kort order, och sen en jädra 88 minutare, som va typ exakt likadan som 79 minutaren men bara lite fler kollin. Fantastiskt kul. Not. Va lite seg i början, men kändes som om jag kom igång lite efter lunch. Malin tyckte att jag hade ett jäkla tempo iaf xD Körde ordrarna efter lunch 20-25 min under anslagen tid. Expederar jag inte i genomsnitt 220 kollin/ tim nu så blir jag knäpp. Och irriterad. Men mest knäpp.

Men men, kanske dags att börja sätta på sig nå vettigare kläder nu xD Fast de skulle va grymt nice att få festa i shorts och BH. Strandparty, woho!

Overtime & shopping

Jag förstår inte hur bara en timmes övertid kan göra en så trött. Slutade klockan tolv igår kväll. Skulle ha slutat klockan 23, men vi låg -18h och skulle köra på tills vi va klara. Tänkte först åka och säga att jag inte kunde stanna, men innan jag hann dit skickade gruppchefen ett meddelande till datorn och undrade om jag orkade ställa upp på övertid. Fick dåligt samvete bara jag tänkte på att säga nej xD Känner mig fan skyldig att köra över när dom behöver en. Så efter en minuts övervägande skrev jag tillbaka att jag kunde stanna. Hade inte en aning om när jag skulle få sluta, eftersom vi skulle köra på tills allt va klart. Hoppades på att jag inte skulle få stanna till 01.45 iaf :P Men så länge behövde jag som tur va inte jobba över. Allt va klart klockan tolv :) Hade så ont i benen idag. Fattar inte, va ledig en vecka, och de är som om jag nyss har börjat jobba igen. Känns som om kroppen är helt ovan typ. Drygt.

Men aja, idag va jag iaf ner på Kupolen me mamma :) Köpte en top på Åhlens för 69 kr, en likadan som jag redan har fast den här va svart och vitrandig istället för blå och vitrandig. Tyckte inte att den va lika snygg i svart, men den va ju på rea och den är dessutom sjukt skön så jag tänkte att då kunde jag lika gärna köpa en xD Sen köpte jag också en tröja på Rusta för 99 kr :) Efter de bar de av hem till Natalie, hon skulle åka till Grekland ikväll och vi har inte träffats på ett tag så jag, Elisa, Eve och Elin åkte dit :) Vi pratade lite och hjälpte Natalie att packa så att resväskan inte vägde över 15 kg xD

Nu ska jag lägga mig, jobbar 7-16 imorrn och 6-15 på lördag. Ska nog kolla på Made of Honor tror jag. De må va en kärleksfilm men Patrick Dempsey är sjukt bra i den!

Puss!

Klaaant

Fast idag va de faktiskt inte riktigt mitt fel att jag kom sisådär 8 tim för tidigt till jobbet. Jag skyller på min chef. Jag kunde iofs ha ringt och kollat för säkerhets skull, men jag skyller på honom ändå. Först sa han att jag skulle jobba 14.45-23, men sen sa han att jag hade fått en nytt schema och på de stog de att jag skulle jobba 7-16 idag, så jag antog då att han hade flyttat mig till dag. Tänkte ringa och kolla för säkerhets skull, men bestämde mig för att inte göra de efter att ha läst hans sms igen om att jag hade fått ett nytt schema för att de hade saknats 15 min på de gamla. Därför antog jag att han hade flyttat mig till dag så att jag skulle få dom där 15 min. MEN inte stog jag me på schemat imorse när jag kom till jobbet. Så de va bara att vända tillbaka till bussen och hem igen, lagomt irriterad. Mest på mig själv. Men en tur till jobbet aptidigt på morgonen är väl alltid kul xD Sen åkte jag iaf tillbaka till jobbet till 14.45 som han hade sagt först att jag skulle börja, och jomenvisst, då stog jag me på schemat.

Men jag hann me en hel del hemma iaf innan jag va tvungen att åka tillbaka till jobbet. Att gå upp tidigt ger en en massa jädra tid. Jag sov mest, men jag hann också inse att jag visst kan gå på P & L :D Jag såg att jag va ledig hela helgen, så jag chansade och gick in på P & L's hemsida för at kolla biljetter. Hade inte mkt förhoppningar om att de fanns så mkt biljetter kvar, men jag hade tur. De fanns kvar tvådagarsbiljetter för fredag och lördag :D Helt perfekt ^^

Nä, nu ska jag rota reda på nån film att kolla på. Imorrn blir de sovmorgon, tänker inte ta ännu en morgontur till jobbet xD


Ciara - Like A Boy <3

Puss!

Ny TV!

Jag köpte en ny TV idag :D En 32' tums platt-tv. Den ser skapligt stor ut i mitt lilla rum xD Tyckte att de va dags för en ny tv, den gamla jag hade fick jag i sjuan nånting. Har hållit i typ 7 år. Den skulle väl ha gått sönder förr lr senare snart ändå :P Så jag köpte en ny :) Sjukt nice. Tog ett litet tag att koppla in den, va tvungen att flytta lite möbler i vardagsrummet för att kunna koppla in antennsladden. Men mamma behövde ändå flytta möbler så xD Försökte koppla in datorn til tv:n, de gick mindre bra. FIck fram bild men ändå inte. Den va lila och ville inte visa nånting annat :S Irriterande? Nej då. Får försöka igen imorrn, nu måste jag gå och lägga mig. Börjar jobba klockan sju imorrn. Skulle ha jobbat kväll, men genom nån konstig schemaändring fick jag jobba dag. De suger ju. Gillar inte att jobba dag riktigt :P Och ska jobba dag hela sommaren. Men men...Inte så mkt att göra åt de nu. Och jag tänker inte klaga på mina ordrar längre. Inte efter att ha sett bilden på en order på DE Helsingborg xD

Puss!

1 år sedan

Ja, igår va de ju exakt 1 år sen vi tog studenten. Känns som om de va mer än ett år sen. Har hunnit me ganska mkt på ett år måste jag säga. Högskola, gymnastiktränare, dans, jobb....osv. Vänner har kommit och vänner har gått. Mkt har hänt.

Men nu till gårdagen :) Vi började me förfest hos Elisa :) Vi grillade lite, sen spelade vi spel, me andra ord me lite nya regler :) Man fick dricka varje gång man inte kunde gissa lr förklara ordet. Sen körde vi kortspel, perfekt för att supa ner varandra. Jag hade tänkt dricka bara rom, men de blev både rom, öl och skumpa. Sen blev de bussen in till stan. Först drog vi till lilla krogen, tror jag de va, och köpte lite dricka. Jag, Becka och Sara tog en varsin lakritsshots. De blev nog lite för mkt för oss tror jag xD Iaf för mig. Sen va de meningen att vi skulle in på S2, men efter att ha stått i kö i ungefär en kvart och insett att vi troligen inte skulle komma in, isf skulle de ta lång tid innan vi skulle komma in, så struntade vi i de. Men jag träffade på Jenny i kön, som nyss har kommit hem från USA. Riktigt kul att träffa henne igen, va sjukt länge sen. Kommer inte riktigt ihåg va vi sa, men jag frågade typ hur de hade varit i usa och hon frågade mig om dansen, och sen sa hon att hon skulle försöka komma in gratis på S2 me sin amerikanska studentmössa xD När vi väl lämnat kön gick jag och Liza tillbaka till lilla krogen och liza köpte en till smirnoff. Vi satt där ett tag, sen bar de av tillbaka till parken och Sara och Becka och resten av gänget. På vägen gick vi förbi en bankomat, och jag tyckte att jag kände igen nån i kön, men kunde inte placera henne. När hon hejade insåg jag vem de va. Amanda, min danslärare. Jag typ kastade mig över henne och kramade henne. Har inte riktigt heller minne av va jag sa till henne. Jag kommer ihåg att jag frågade henne hur hon hade haft de i tunisien för att jag hade sett på facebook att hon hade varit där. Sen sa jag typ att du tar studenten nästa vecka, du går i falun va och hon sa ja och frågade när jag tar studenten. Jag sa att jag tog studenten för ett år sen och sen sa jag grattis i förskott, hon sa grattis i efterskott och sen försvinner mitt minne. Nästa jag kommer ihåg är att jag och Liza träffade Sara utanför Centrumgrillen xD Iaf så va vi i parken ett tag efter de, innan Becka och Liza åkte hem för att Becka inte mådde så bra. Jag och Sara sa hej då till dom och till Elisa och dom andra också eftersom dom också skulle dra snart, och sen så vandrade vi runt lite på stan och funderade på vart vi skulle ta vägen. Efter lite övervägande bestämde vi oss för att de inte va värt att betala 100 kr på mongo för typ 40 min, så vi hamnade på Rockhouse istället. Kostade bara 40 kr xD Dansade lite där, extremt skum musik, och lite halvläskigt folk (vissa iaf). Sen drog vi till parken, där Saras mamma skulle komma och hämta oss. Medans vi står och väntar, kommer en kille från jobbet fram till mig. Han frågade om jag jobbade på ica, jag sa ja och han frågade vad jag skulle göra. Jag sa att jag skulle hem, och frågade tillbaka. Han visste inte va han skulle göra. De kändes som om han ville nånting, troligen bara alkoholen som fick mig att inbilla mig de, men jag sprang iaf till Sara efter de xD Sen kom Saras mamma och jag va hemma runt halv tre. En riktigt rolig kväll iaf :)

Blir väldigt kort om idag, eftersom jag redan har skrivit ganska mkt xD Va på Falukalaset och såg Rix Fm festivalen me mamma, Danne, syrran, Thomas, Alva och Tilde. Va ganska okej, de bästa va lätt dansarna Ragdolls. Dom dansade streetdance, asnice. När vi står där, kommer en liten tjej fram till syrran och frågar va Alva heter. Syrran säger Alva, och lilltjejen säger att hon heter Tilde, och att hennes syster också heter Alva xD Ganska kul. Syrrans tvillingar heter Alva och Tilde, lilltjejen och hennes storasyster hette Alva och Tilde. De va dessutom storasystern som hette Alva. Och vem är äldst av tvillingarna? Jo, Alva. Vad är oddsen, liksom :P

Nej, nu ska jag kolla lite på film innan de blir läggdags. Förhoppningsvis blir jag inte väckt av min armbåge inatt igen. Vaknade imorse av att armbågen gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Blir de så inatt igen ringer jag fan ambulansen så får dom komma och ge mig morfin lr va som helst. Bara de slutar xD

Puss!

De blir aldrig som man tänkt sig

Idag hade jag tänkt slappa och åka ner på friskis, men först kom jag på att jag skulle hänga på pappa på Bragematch, så där rök friskis. Sen ringde Kåla och frågade om jag kunde komma in och jobba. Jobbade 12-17. Fem timmar utan nån paus tog knäcken på mig. Fyfan va trött jag va i slutet. Dom sista ordrarna tog år, även fast båda killarna jobbade. Så seg va jag. Fick ont i knäet efter ett tag också :S Och jag har fått ont i armbågarna igen. Hur drygt som helst.

Men slut på klagade! Imorrn blir de party :D Förfest hos Elisa, sen vet jag inte så mkt mer :P På lördag skulle jag på skank day out, men vet inte hur de blir me de nu. Får väl åka dit själv annars. Är ju van vid att få göra allting själv så :P Så först blir de nog att åka till jobbet och hämta mitt schema, senil som man är så glömde jag hämta de idag. Sen blir de nog att åka till stan :)

Men nej, nu ska jag kolla på film innan jag blir alltför irriterad. Puss!


Skitdag

Vill bara börja me att säga att den här dagen sög. Har verkligen inte varit min dag idag. Allting va bara sjukt drygt. Jag tog en promenad innan jobbet, de började hagla. Yoghurt på hela jobbbyxorna,  tvungen att ringa och fråga om man fick använda vanliga mjukisbyxor. Slutade me att jag fick ett par vinterbyxor istället. Cyklade ner till jobbet, blåste nästan av vägen. Såg att *censur* inte jobbade, kände för att gå hem. Problem me att gå ut dagslassen i tid, så lastbilarna stog och väntade på en när man kom. Chaufförerna va jätteglada. NOT. Ville verkligen bara hem. Jättemkt folk, kom knappt fram nånstans. Mjölksyra i armarna så fort jag lyfte 10kg och uppåt. Smärta i armbågarna. Ont i ryggen. Astrött. Började nästan gråta när spännbanden jävlades. Såg ut som en katastrof på lunchen. Cykla hem i motvind.

Ja, de va min dag. Hur såg eran dag ut?

Nu är jag iaf ledig resten av veckan. Imorrn blir de bara en slappdag, får se om jag kanske tar mig ner till friskis på aerobic 2 passet. Dans <3 Fredag blir de fest och på lördag kanske de blir skank day out i Falun.

Men nu blir de film och sova. Godnatt!

Chicken och yoghurt

Jobbet idag gick snabbt som fan. Förutom när burarna tog slut och man fick sitta och stirra in i väggen i en halvtimme. Klarade alla ordrar typ 10-15 min under anslagen tid, beroende på hur långa dom va. Dom längre körde jag på halva tiden. De är både patetiskt och roligt, mest patetiskt, att jag är snabbare dom dagarna *censur* jobbar. Men extremt bra för mitt ackord (Y) Hände en ganska rolig grej också, lr egentligen två, men den andra tänker jag inte berätta om. En tjej skulle köra förbi mig, men tog ut svängen för mkt och körde på en pall me yoghurt. Hon krossade en yohurtförpackning och de bara flög yohurt i hela gången. Jag såg yohurten komma flygandes emot mig genom luften, men inte tänkte jag på att springa heller xD Nej då, jag stog kvar på trucken. Men genom nåt under så fick jag ingen yoghurt på mig. Trucken tog smällen. Och den fick en ny fin färg också.

De ska va nåt jippo i Bodegan i Falun på lördag. Typ lite wakeboardtävlingar, grillfest och musik me flera Dj's. Lät ganska kul faktiskt, funderar på om jag ska gå :P Jag har ingen skjuts, men buss funkar väl alltid. Nån som vill hänga på? xD Biljetter kostar 200kr.

Jag är så irriterad på mig själv just nu. Hade flera chanser idag, men sa jag nånting? Nej då. Jag höll käften. Som vanligt. Kan visst bara prata när jag är full verkar de som. Sara hade rätt. När de gäller allt. Bara så att du vet, Sara ;P

Ne, nu ska jag sova. Lr kolla på film tills jag somnar. Har fortfarande inte varvat ner efter jobbet.

Puss.



New Moon trailer

Såg trailern för New Moon idag. Skulle inte ha kollat på den. FYFAN va jag vill se filmen NU! Inte orkar jag vänta till november heller. Den verkar va så sjukt bra. Lite mer action än i första filmen, men så är de ju i böckerna också så. Damn. 20 november. Då du. Team Edward, woho! <3

Jobbet idag gick skitbra, framför allt sista 1,5 timmen. Då gick de jävligt bra. Körde dom två ordrarna på halva anslagna tiden. De har inte nånting me nån att göra (A) Absolut inte. Va bara sjukt pigg efter att ha jobbat 7 tim redan.
Men va grymt trött när jag kom hem, somnade så jag tvingade mig själv att gå ut och ta en promenad för att vakna till. Imorrn får jag sovmorgon iaf :)  Och mina armbågar börjar bli överansträngda igen också. Så. Enormt. Drygt. Dom uppskattade verkligen inte när jag fick mängd på smör och potatisgratäng (väger asmkt, FYI xD)  Jag fick iaf inte en smörorder som Jessica fick. 18 st smörpaket i bur 2, 33st i bur 3, och 33st i bur 4. Just dom smörpaketen som väger 10 kg också. Ni kan ju räkna ut lite snabbt i huvudet där hur många kg hon fick kasta på på någa minuter xD Värsta träningen.

Nej, nu ska jag äta lite innan Cityakuten börjar.

Puss.



RSS 2.0