Take me to Bahamas

Var äntligen och kollade upp min syn idag eftersom jag ser suddigt på långt håll. Det roliga var att optikern blev förvirrad. Uppenbarligen ville mina ögon lura till sig en högre styrka än vad jag egentligen behöver. Väldigt intressant. Så jag fick en remiss till ögonläkare. Har bokat tid för mitt knä på VC också och ska be om en remiss till röntgen då. Kanske ska fråga läkaren om mina revben då också som började göra ont igen häromdagen. Kan min kropp sluta jävlas tack :P

Killarna är på Bahamas med ett gäng på lite semester. Dear lawd jesus Nicks rygg alltså. Och kan jag få Blandas kropp? Den är typ perfekt.






Hapoy Bday

Awesome helg. Roadtrip med syrran, Thomas och Emma, sen drog jag med Nina ut på fest. Skönt att åka iväg och gå ut och göra nåt för en gångs skull. Plugg resten av veckan och i helgen blir det lite fler roligheter, awesomeness.
 
Grattis till finaste hunden Elvis som fyller 5 år idag <3
 
Sigh, fudge you.
 
Haha Joe.
 

Old old school

I am not okay. Jfc. Jag, Ann och Anna hittade gamla videos på Kevin och Nick när dom sjunger när dom är typ 8 år gamla. Nej jag gråter inte? Så söta, herregud.
 
Nicholas Jonas - Joy To The World
http://www.youtube.com/watch?v=dcAMaG14qvU
 
Kevin. Man ser Mama J bakom Kevin, lilla Joe, och Papa J kommer fram i slutet och sjunger med honom. Joe ser äldre ut än 3 år här så lilla Nicholas finns nog också nån stans, men han var nog kanske 2-3år här.
 
Älskar Ingrossos nya låt!
 
Jag. Ska. Få. Platt. Mage.
 

CWYWF & Jonas

Plugg, plugg, plugg. Inte så mkt att göra direkt. Ska bli intressant på tentan idag, 24 bilder som man får se 30sek/bild och så ska man kunna säga exakt vilken art det är. Yep, I'm fucked. Försöker installera PP på datorn så jag kan göra inlämningsuppgiften som också ska in ikväll, meeen jag har ingen plats på datorn. Fantastiskt.
 
Imorgon är sista dagen för CWYWF och Nick. Ni fattar inte hur mkt jag vill se den här filmen. Men i helgen åker Nick tillbaka till NYC och Jonas-världen. 1:a juni ska Joe, Nick och Kev spela på en festival i Mexico och 16e juni är Nick co host för Miss USA samt att dom ska uppträda då också. Och det var den updaten på Jonas ifall nån var intresserad. Ja, jag promotar JoBros och CWYWF ;)
 
Nick on set. Helloooo Nate Grey.
 
 
CWYWF spelade softball.
 
 
Lets just take a minute to thank the lord jesus for baseball pants.
'
Nick köpte alla kopior av Demis skiva på Target och smsade dessa bilder till henne. SÖT. Awkward när typ två låtar handlar om hans bror.
 
Kev med ett fan på Target.
 
Ciao.
 

Kevin Jonas, everyone

Jag hittade en video på när Kevin gör rondat-flickis som dom aldrig visade i MTJ. I'm so happy omfg. Ofta den apan inte har gjort det på hur många år som helst och så går han ut och gör det bara så där. Omfg JAG VILL OCKSÅ.
 
http://uk.eonline.com/videos/married-to-jonas-bonus-hidden-talent/194884
 
Anywaaaaysss, jag har bestämt mig för att börja med lite gymnastik igen. Neighbors, prepare to have some fun watching me crash out on the lawn.
 
När Nick typ indirekt svarar på ens tweet. I don't think he did it on purpose, men ändå, jag fick svar på det jag ville veta; om han hade en bra helg och vad han kände inför sista veckan av filminspelning.
 
 
Ugh nu ska jag plugga lite innan hockeyn. Wooo.

Enjoy

Bildbomb. Dök upp nya bilder från en photoshoot som gjordes för ett tag sen. Älskar bilderna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jesus fuckin christ.
 
Två Nick, två Joe, två Kevin. Am I in heaven or.
 
 
 

I hate you, don't leave me

Har inte pluggat ett dyft dom tre senaste dagarna fast jag sagt att jag ska göra det. Yaaay go me. Har tränat och dansat lite idag iaf. Så produktiv har jag varit idag.
 
Ny bild på Nicholas från set igår. Solen som skiner på hans hår....
 
Kev och Joe på Yankees match igår. Jesus, snyggt.
 
Bonuslåt på Demis nya skiva DEMI. Så fin.
 
Jag älskar Nicks humor. Folk tror att han inte har humor bara för att han är lite mer reserverad och tyst än Joe och Kevin, men egentligen så är han asrolig.

Joe Jonas everyone

Livet är ganska nice just nu. Fick precis reda på att vi har dans imorgon med Kattis, eftersom vi missat två lektioner. 3h dans imorgon, amazeballs. Har verkligen börjat satsa mer på träning och äta nyttigt nu igen. Man mår så mkt bättre av det. Man är mkt gladare och piggare, och det gör så mkt för humöret, mer än vad man tror. Har börjat göra sallader, dock fortfarande med lite pasta och kött och sånt då träning kräver det annars bryter man ned kroppen istället. Jag vill inte bli skinny, jag vill bygga muskler.
 
Fick nya hörlurar av mamma igår :D Från WESC, designade av Axwell från Swedish House Mafia.
 
Jag älskar Nicks cover av See No More.
 
Joe's See No More. See No More är nog min favoritlåt från Fastlife. Dock är hela skivan riktigt bra. Så sjukt underskattad. Så om ni vill ha bra musik att lyssna på från en underbar kille som verkligen förtjänar det, köp Joe Jonas - Fastlife.
 
If you don't cry while watching this video, you don't have a heart. Joe är en sån fantastisk person. Hans bröder är likadana. Dom samlade ihop närmare 30 000kr på att sälja hamburgare, och Joe, Nick och Kevin la till samma summa från sin Change For The Children Foundation till den här tjejens skola. Jag la precis märke till att tjejen har Nicks dog tag runt halsen också. Awww. Detta är från förra året, och Joe gör det här i år igen. Just nu faktiskt.

Photo bomb

Postade in min ansökan till BDC nyss. Woo shit just got real.
 
Lite nya grejer jag köpt/fått den senaste veckan. Fick en väst och lite grejer från the Body Shop från dansstudion, en present av söta Nellie i barngruppen, Jonas-linnet jag köpte av Emily kom häromdagen och köpte en ny bikini med shorts också :)
 
Lite nya bilder på Nicholas från dom senaste dagarna.
 
Misstänker att denna är från en scen i filmen. Cute.
 
 
 
 
Igår.
 
Mama J och Frankie. Frankie börjar ser så vuxen ut, jesus.
 
MTJ moments. Nick passade på att dricka alkohol eftersom han har åldern inne för det i Sydamerika. Han beställde upp pina coladas med värsta sydstatsdialekten och Kevins kommentar "You are so white, it's not even funny".
 
 
Anyways, nu ska jag ta itu med plugget.
 
 

Dance until it hurts and keep dancing

Dansföreställningarna i helgen gick galant. Så grymt roligt. Och härligt att spendera hela helgen med fina människor.
 
Street avancerade
 
Jazzen
 
Moderna
 
YMCA
 
Street nivå 4 och avancerade. Vi gick runt i aulan och stod/satt på random ställen för att skrämma folk i början när dom kom in och tog sina platser. Askul.
 
Idag såg jag avsnittet av MTJ från igår. Dom visade när killarna åkte till Sydamerika för sin turne där. Kev och Dani är så söta, herregud. Fint moment när Kevin och Nick hängde på Nicks hotellrum ett tag också och snackade.
 
Jonas butts (Y) Don't judge me.
 
 
 

Open your eyes and see past yourself

När nån kommenterar ett av mina SW-inlägg här på bloggen om späckhuggare, som helt klart har baserat sina åsikter på andras åsikter och har så mkt felaktig, avgörande fakta att man blir mörkrädd, och sen kallar mig hjärntvättad? Hahaha dör. Och dessutom rent utav attackerar mig med massa fördomar och antaganden, utan att veta ett skit om mig? Tack. Jag har spenderat så jävla mkt tid på faktasökande och läst på anti och för innan jag bildade mig en åsikt om späckhuggare i fångenskap så ni förstår inte. Jag satt timmar varje dag i flera veckor. Jag började inte stötta SeaWorld förrän jag själv var där i somras och såg med egna ögon hur bra behandlade djuren blir där, och hur otrolig fel anti-människorna har på så enkla saker som ren fakta och att dom baserat sina åsikter på fördomar? Alltså människor är så dumma ibland så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Snälla människor, se förbi era egna åsikter och känslor och sluta lägga era känslor på späckhuggarna, tack. Ingen vet hur dom känner. Man kan dra slutsatser om hur dom känner på deras beteenden, och jag såg INGET på SeaWorld som tyder på att deras späckhuggare lider och plågas. Jag gick dit med öppna ögon, utan fördomar, utan att ha en åsikt om SW var dåligt eller bra, och bildade mig åsikt från vad jag såg hos späckhuggarna. Dom var väldigt sociala, öppna, lekfulla och fulla av energi. Ja, jag stod i TIMMAR och studerade dom. Så pass att Corky började känna igen mig och kom fram till mig direkt vid Underwater Viewing Area, och sedan simmade med när jag gick längs glaset. Folk trodde att jag var en tränare. Jag blev förvånad och rent ut sagt förbannad på hur mkt skit anti-caps snackar, hur mkt dom lurar sig själva, och dom tror att dom vet alltid och att allt är så jäkla lätt. "Sätt dom på p-piller så är problemet löst". Nej, det är det inte. Haha, jösses. Två ord till er: GO HOME.
Anyways, nog om det. Jag har slutat lägga min energi på folk som inte är värda det.
 
Corky, den gången hon simmade direkt fram till mig när jag satte mig i Shamu Stadium.
 
Corky, när hon simmade efter mig när jag gick längs Skywalk.
 
Ugh nej nu ska jag gå och ta hand om alla skärsår, brännsår och blåmärken efter dansuppvisningen. Kände mig lite som en mumie idag med all tejp och plåster. Lämnar er med denna bild på Nick från idag. Hans ARMAR jesus christ.
 
 
 

He's my weakness

Spenderat hela dagen idag på Haga, från typ kl 13 till 20. Kortrep och sen genrep. Så många fina och grymma koreografier i år. Nu är jag aptrött och har sån huvudvärk så till och med Joe, Nick och Kevins röster är jobbiga. Nej inte riktigt, men basen dunkar i takt med huvudvärken.
 
Jag älskar den här låten som Nick skrev med henne, okej. Så sjukt fin text.
"One touch, and suddenly I need you
Tough luch, won't you tell me that it ain't true
If you're gonna push me, then promise you'll break my fall
So hold me close as I breathe in, breathe out
Breathe in, breathe out
If you're gonna push me, then promise you'll break my fall"
 
Nya bilder på Nick från set. He's all my weaknesses in one package.
 
Sigh. Jag älskar bilden längst ner till vänster.
 
 

If you're gonna push me, promise you'll break my fall

Färgade håret idag och skrev ut lite papper till min ansökan till BDC. Snart klar med allt, väntar bara på bilderna. Imorgon måste jag ner på biblioteket och låna en massa böcker sen vid kl 12 bär det av till Hagagymnasiet och spendera resten av dagen där med rep och genrep. Awesomeness, can't wait.
 
Nick skrev den här låten med Tich. Så sjukt fin. Älskar texten. Nick är och kommer alltid vara min favoritlåtskrivare. Han är så enormt bra. Mina favoritlåtar genom alla tider är alla skrivna av Nick.

We are wild, we are free

Träningsvärk efter dansen igår. Looooove it. Ingen dans idag och imorgon, så jag tänker spendera dom här dagarna i soffan framför tvn innan fredagen, då lär man inte hinna sitta ner mycket. Måste ner till biblioteket imorgon och låna massa djurböcker, det räckte ju inte med en fauna utan man måste ha böcker för varje djurgrupp typ. Ska färga håret idag också :) Det ser förjävligt ut. Jag vägrar ställa mig i scenbelysning. Mene nu ska jag hämta tvätten och göra tacosallad.
 
Nick igår eller förrgår.
 
Herrejävlar i min lilla låda
 
Haha. Jonas fans...Skulle velat se Isabel Lucas min när Nicole sprang förbi henne 5-6:e gången där. Nicoles mamma blev så nervös över att träffa Nick och Joe så bilden på hon tog på dom blev bara på benen hahah. Så Nicole fick springa efter Joe och Nick och be om en ny bild. Uppenbarligen hade nån tant ropat åt henne "you go girl, this doesn't happen every day!"
 
 

Da boys yesterday

Ta itu med pluggandet på nya kursen idag. Har ingen kurslitteratur att läsa, skönt som faaaan. Dock är det några kompendier som ska läsas igenom men det var mest bilder. Har en lista på typ 100-150 djurarter som man ska kunna känna igen utan hjälp av böcker. Haha good luck Chuck, jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra veckan. Så jag måste ner på biblioteket och låna en fauna idag. Dans senare idag, dock bara 1,5h. Känns ganska skönt efter passet på 2,5h igår kväll.
 
Joe igår i LA. That moment when a guy has more amazing legs than you do.
 
Nick igår.
 
Kev och Dani igår.
 

DEMI

Slappdag idag när jag inte hade nåt att plugga. Kollade på film, gjorde egen pastasallad och sen ner på dansen för rep. Nu är jag aptrött och ska ta mig i säng snart. Men man kan få förhandslyssna på Demis nya skiva och tweeta hashtags för att låsa upp varje låt. Är inte nåt direkt fan av Demi men vissa av hennes låtar är bra. Gillar några av låtarna på nya skivan :)
 
 
 
 
Ugh nej nu ska jag lägga mig och kolla på film :)
 

Done

Gjorde tentan i ekologi idag. Gick ganska bra tror jag. Hoppas jag. Så sjukt skönt att ha ekologin överstökad. Dvs om jag får godkänt på allt *håller fingrarna*. Gick till Kupolen också och köpte en kavaj till dansuppvisningen så nu tror jag alla kläder till uppvisningen är klart.

Joe var på Apple Store i Charlotte häromdagen för att fixa Nicks mobil. Adorable. Antingen var han en snäll bror och gjorde det åt Nick för att Nick inte hade tid eller så var det han som hade sönder den haha.



Brothers hanging in between takes

Sista danslektionen med barnen idag. Nästa helg är det uppvisning. Har dans måndag och tisdag och sen blir det att ladda upp inför helgen onsdag & torsdag. Imorgon ska jag göra tentan i ekologin och på söndag blir det en sväng till Falu Lasarett för att få hälsoblanketten till USA ifylld. Tack fina Karin för att du fixade det åt mig :D
 
Joe är i NC och hälsar på Nick på inspelningsplatsen. Vi bad @CWYWF om bilder, och det fick vi. God bless you.
 
Dom spelade wiffle ball som dom alltid brukade göra förut.
 
"Brothers hanging in between takes". Nicholas och Joseph. Nick passar så sjukt bra i den där röda tröjan, och han ser så ung ut :O
 
Joe och Nick i Charlotte, NC idag.
 
Maya, barndomskompis till killarna, la upp den här bilden hahaha.
 
 
 
 
 

Caution. Shirtless.

Skrev andra inlämningsuppgiften idag och lämnade in. Känns som om jag borde ha skrivit mer men vet inte vad mer ajg skulle ha skrivit heller :/ Hmm. Bara tentan kvar i kursen nu som ska skrivas på fyra timmar, och jag har asmkt kurslitteratur som jag måste gå igenom men kommer inte hinna det pga dansen. Ugh. Tar itu med tentan på lördag eller söndag.
 
Joseph. Hloy hsit.
 
Ladies and gentlemen, the Jonas Brothers.
 
nO
 
Nick tweetade idag. Han har inte gjort det på 1,5h vecka. Han kan inte there, their och they're. Söt. Hade lust att rätta honom och säga att det är "they're" och inte "their", men jag struntade i det bara för att han är så söt.

Valborg

Härlig kväll igår i Falun med fina människor! <3 Åkte dit direkt efter dansen, som för övrigt gick awesome. Sprang ner till dansen som uppvärmning eftersom vi skulle köra koreografi direkt. Idag ska jag skriva uppsatsen i ekologin och lämna in den så jag kan koncentrera mig på tentan sen, och träna styrka because I feel like a walrus.
 
Nick filmade på en båt igår med Dermot Mulroney och Isabel Lucas. That must be an awkward scene. Så jäkla weird att se Nick utan hans tatuering. Btw Nick längst till vänster i gråblå tshirt.
 
 
 
Jag har Selenas nya låt på hjärnan och jag vet inte ens om jag gillar den.
 

RSS 2.0