#ManCrushMonday

Det blev en härlig fest hos Elin i lördags, jag känner mig fortfarande sliten haha. Så trött. Varit seg hela veckan men ändå fått till träning både måndag och tisdag. Idag blev dansen inställd så då passade jag på att färga håret, sååå skönt att få bort den fula utväxten. Nu känns håret lite fräschare igen och det luktar supergott tack vare i smell great. Ska snart beställa igen, denna gång blir det parfym och troligen en body whip och en lip lush! Har dock sån beslutsångest om jag ska ta beach babe eller candy crush på parfymen. 
 
Ikväll börjar Chicago PD igen. Denna intervju med Jesse, Jon och Paddy är fantastisk, 2:40 när dom visar klippet där Jesse sparkar Paddy i ballarna och framåt är klockrent, Jesses felformulering "he was supposed to have a strap on" hahaha. Bilden av Paddy med en strap on kommer förevigt vara fastetsad i mitt huvud. 

And I still love him, I love him

Aldrig varit så glad över en ny vecka, förra veckan var sjukt dryg. 8 träningsdagar i rad, mindre optimalt men så blir det när man har för mycket i huvudet haha. Insåg inte att det var den veckan vi skulle ha extra dans på fredagen och gymnastikens 80-årsjubileums öppet hus med uppvisningar och prova på på lördagen, dom dagarna jag egentligen brukar vila på.  Vilade igår så idag blir det träning igen. Mina magmuskler börjar äntligen synas lite så jag är så taggad. Älskar när resultat börjas synas. Och denna vecka börjar jag på poledance, om det blir av. Återstår att se.
 
Förra veckan köpte jag en ny foundation som ska bekämpa akne och jag älskar den. Vanligtvis tycker jag inte om foundation, framför allt inte flytande, men denna är så lätt och dessutom täcker den väldigt bra, och jag har inte fått några nya finnar (som jag alltid får av foundation). Använder numera också min i smell great wellness water mist på ansiktet eftersom den är mjukgörande och hyn ser faktiskt piggare och fräschare ut. Sprutar på den innan sminket, den funkar perfekt.Jag hoppas hoppas hoppas att i smell great fortsätter sprida sig så att det kan börja säljas hos återförsäljare eller nåt sånt. Håll tummarna okej, för dessa produkter är helt underbara. 
 
Nästa vecka är bästa tv-serien tillbaka. 
 
 

Hunks always save your day

Igår var en sån där extremt frustrerande dag. Telenor stängde av min mobilsurf och påstår att jag har gjort slut på 12GB surf på 10 dagar. Det finns inte på kartan. 12GB surf på 10 dagar, varav 3GB på två dagar? Are you for real. Jag har använt max 8GB under en hel månad hos Telenor (oftast ligger jag runt 6GB) och nu har jag helt plötsligt använt 12GB på 10 dagar, trots att jag inte gjort nånting annorlunda överhuvudtaget? No way. Frågade Telenor om detta, och killen som svarade typ idiotförklarade mig. Jag vet hur en iPhone fungerar, din tomte. Typ att iCloud synkar hela tiden och drar massa data om man inte stänger av det, spelappar likaså osv.
 
Utöver detta är det också samma gamla vanliga problem med att få tag på kurslitteratur som knappt finns i Sverige (vissa bibliotek har böckerna, men inget fjärrlån) och alla lärarnas standardsvar "allt finns att köpa på onlinebokhandlar", 15 kursböcker för ca 400-500kr styck, betalar du? Didn't think so. På dansen var jag så sinnessjukt stel i kroppen och kunde inte slappna av för fem öre så jag kände mig som en vandrande pinne som försökte dansa. Helt värdelöst. 
 
På kvällen var jag på ett "fuck everything" humör. Dagen blev dock lite räddad av Sophias tweet till mig som peppade mig lite och dessa tre hunkar. Let's face it, snygga roliga män kommer alltid rädda din dag. 

I Smell Great

 
Helgen blev supermysig med fika med syrran och barnen, lunch med Danne och filmkväll med tjejerna på fredagen, firande av min födelsedag en dag i förskott på lördagen och sen massa dans och gymnastik på min födelsedag. Jag passade också på att unna mig ett par nya mysbyxor och idag blev det ett par nya träningsleggings, ny sport-BH (supersköna båda två) och en topp. 
 
Har använt I Smell Great ett par dagar nu och jag älskar det. Wellness water mist gör huden superlen och jag testade det lite i ansiktet och det gjorde faktiskt att min hy inte alls blir lika fet som den brukar bli under dagarna. Hair fragrance gör under för mitt hår, det blir varken fett eller torrt längre, inte ens när det gått två dagar sen jag tvättade håret. Inte haft en dålig hårdag sen jag började använda det. Dessutom luktar dom såååå gott, har Wild Honey på wellness water mist och Beach Babe på hair fragrance. Beställde ju också lite doftprov för att få se hur de andra dofterna Angel Cake och Candy Crush är, och dom luktar också supergott. Ni alla borde checka in I Smell Great på ismellgreat.com :)
 
 
 
 

Show me how you burlesque

Denna vecka har gått sjukt fort, men nu är det fredag och jag är så taggad för söndag. Mera dans och sen första gymnastikträningen! Nästa vecka kommer äntligen mitt paket från I Smell Great :D Födelsedagspresent till mig själv haha. Blir ytterligare en födelsedagspresent till mig själv i form av träningskläder från Borlänge Gymnastikklubb, håller på att kolla lite nu vad jag ska beställa. Har redan fått en tidig födelsedagspresent av mamma, helt kär i denna roséfärgade klocka!
 
 
Nu blir det mat, lasagne för tredje dagen i rad haha men känns dumt att kasta bort mat. Dessutom kan man aldrig äta för mycket lasagne haha. Sen ska jag iväg till Friskis och träna överkropp på gymmet. Mina ben är lite möra efter fem träningsdagar som varit ganska tuffa för benen så dom får vila idag. 
 
Dom är så underhållande och flummiga. "I'm a fop!" Sophias berättelse att hon och Jesse råkade stanna typ tio bilar när dom hade blåljusen på var ju ganska klockren (11:20). Hon som intervjuar dom är dock sååå stel och verkar inte alls fatta deras skämt eller humor, awkwaaaaard. 

RSS 2.0