Street avancerad

Kom med i street avancerad :D Förutsatt att jag går nivå 4 också, har lite jag lär träna på så därför blir det båda klasserna :) Helt awesome, jag är superglad. Går mer än gärna båda klasserna. Hade ju värsta beslutsångest innan om jag ens skulle gå på audition och så, ville gå både nivå 4 och avancerad och nu blev det så :D Ibland löser det sig alltså. 6 timmars dans på två dagar, fint som fan. Idag fick jag pengar från csn så nu kan jag betala tillbaka lite till dom jag har lånat ifrån. Och det är ca 3 veckor till Turkiet. Bra dag alltså. Men nu ska jag läsa lite fysik innan jag blir för trött, puss!


Audition

Auditionen igår gick faktiskt ganska bra, mycket bättre än jag trodde att den skulle gå. Koreografin var grym, människorna var underbara och taggade och de var helt underbart att få dansa igen <3 Kondisen är ju som sagt inte den bästa just nu så man var ganska slut efter ett tag. Linnea kröp ut efter freestyle, de beskrev nog vad dom flesta av oss kände haha. Idag har jag dock ingen träningsvärk, bara aningen sliten sådär. Tur att de blir slappdag idag med SYTYCD. Ska iväg och köpa godis och thaimat snart. Puss!


Dansaudition

Ska strax iväg på dansaudition för street avancerad. Tänkte skippa den först för jag var så sjukt opepp men idag är jag riktigt taggad och danssugen. Tänker nästan inte ens på att de är audition, jag vill bara dansa! För övrigt är jag också taggad på skolan. Tycker de är riktigt kul just nu faktiskt. Intressant, tro det eller ej. Har läst klart kemin för första veckan och ska läsa klart första kap i fysiken ikväll. Förhoppningsvis får jag plats i biologin så jag kan beställa hem den boken och börja med det också snart. Men nu ska jag dra, äta och dra till stan. Ska träffa Majja och Emma vid halv fem. Puss!

Orsaken till varför jag pluggar.

Filmtips

Tänkte dela med mig av två filmtips medan jag sitter här och pluggar.

Insanitarium. Jesse Metcalfe (från tv-serien “Desperate Housewives" ) spelar huvudrollen i denna skräckinjagande thriller om en man som låter sig bli inspärrad på ett mentalsjukhus för att kunna rädda sin tvångsintagna syster därifrån. Väl inne på mentalsjukhuset upptäcker han att en skrupellös läkare (Peter Stormare, Fargo) använder sina patienter som försökskaniner och drogar dem i syfte att förvandla dem till blodtörstiga mördare. Kommer syskonen att kunna ta sig levande ur denna labyrint innan de kallblodiga kannibalerna får tag på dem?

 


Sanctum. Ett dykarteam ger sig av till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea för att utforska de otillgängliga undervattensgrottorna. När de befinner sig hundratals meter under marknivå bryter en tropisk storm ut och vägen upp ur grottorna blockeras. Vattennivån stiger hastigt och dykarna tvingas allt längre in i grottsystemet. I jakten på en annan väg ut växer desperationen och nervpressen gör att dykarna snart visar sitt sanna jag...

 

Kemi A

Sitter och pluggar lite fast skolan inte har börjat än. Men jag pluggar ju på distans då man pluggar själv hemma större delen av terminen så jag kan ju faktiskt börja redan nu :) Skrivit upp lite grundbegrepp inom kemin för att kunna hålla isär allt, ska läsa klart kap 2 ikväll och börja med fysiken sen. Jag är ganska taggad som de kanske märks haha ^^ Både inför plugget och dansen, ska bli så grymt skönt att kunna satsa och koncentrera mig på de jag verkligen vill till 100% utan jobb i vägen och så. Värsta friheten känns det som. Men snart blire CSI så nu ska jag dra. Puss!


Jazz, modernt, street

Helgen är slut, nu är det sista veckan innan skola och dans börjar. Härligt om ni frågar mig. Jag har redan börjat plugga lite, läste klart första kap i kemin i fredags. Förvånansvärt hur mkt man kommer ihåg från grundskolan alltså. Igår blev det inflyttningsfest hos Emma N, lite improviserat sådär. Men det blev en rolig kväll! Har ringt och anmält mig till dansen också. Com jazz nivå 3, modernt nivå 3 och street nivå 4. Frågetecknet om audition återstår, gör som jag känner på torsdag ^^ Jag är iaf grymt taggad för hösten, känns som om mitt liv börjar igen haha. Awesome iaf. Nu blir de film, puss!

Den här är så söt. Kolla den lilla vid 0:05.


Apornas Planet

Nyss kommit hem från bio, Apornas Planet :) Den var bra, lite kort dock tyckte jag. Men man har ju vant sig vid lite längre filmer :P Definitivt sevärd iaf. Innan bion hälsade jag på hos syrran lite och busade med Lovisa medans mamma och syrran målade och tapetserade. Har träningsvärk sen igår när jag och Elisa var och dansade i två timmar. Styrkan är nog okej men kondisen är typ hej kom och hjälp mig. Hemskt. Efter det kom danstjejerna på filmkväll hemma hos mig. Riktigt kul :) Mkt skratt och konstiga samtalsämnen <3




Busy busy

Nu har schemat för dansstudion kommit upp, awesome. Blir modernt nivå 3, commercial jazz nivå 2 lr 3, street nivå 4 lr avancerad. Har inte bestämt mig än om jag ska gå på audition för street avancerad. Skulle även vilja hinna med en houseklass i Falun på tisdagen men frågan är ju pengarna :/ Återstår att se hur det blir. Har även fått mina skolböcker nu så jag ska börja läsa lite nån dag snart tänkte jag :) Men idag ska jag snart till Kupolen för fika, sen kommer pappa och hämtar mig för att fixa biljetter till fotbollen ikväll :) Brage-Hammarby kl 19. Kommer bli en upptagen men rolig dag! Resten av veckan blir det dansträning i Falun, ev filmkväll med Edge, bio och maskeradparty. Förra veckan gjorde jag inte ett dyft, den här veckan fullt upp. Fint hur det svänger sådär.

Mina nya klädinköp!


Kupolen

Idag blev det en vända på Kupolen med mamma, syrran och barnen. Hittade en helt underbart body butter med passionsfrukt, men 90 kr?! Alltså, fan. Hämtade ut mina skolböcker när jag kom hem efter att min fantastiska mamma varit här och hjälpt mig lite i lägenheten <3 Kollade lite på Dannes bowlingträning och träffade pappa, sen gick jag till Kupolen och köpte den skitsnygga baseballtröjan jag kollat på i flera dagar :) Mina skattepengar kom äntligen idag så betalade även tillbaka pengarna jag lånade av pappa för tatueringen. Som för övrigt blev asbra, hur nöjd som helst med den! Lägger upp lite bilder från idag.










Ink

Imorgon blir det tatuering, finally! Var ner idag och kollade lite stilar, vill ha skrivstil men sen finns det ju olika typer av skrivstil också. Tatueraren föreslog också att man kunde skugga bokstäverna lite, dock tror jag att jag skippar det och tar bara vanlig text utan skuggning med tanke på att jag ska göra en tatuering ovanför som det blir mkt skuggning i. Blir nog renare så :) Snart kommer mina skolböcker också :) Superglad för syrran som kom in på sin utbildning, grattis sis! :D Alla barn tillbaka i skolan igen i höst haha ^^ Verkar vara många som ska plugga nu, ganska kul. Men nu ska jag äta nåt innan CSI NY börjar!

Början är grym! Lägg märke till Alexander i bakgrunden, sjukt ren gång. Korr av Nappytabs <3


Coming Home

Sjukt sugen på salta skruvar men jag ska INTE gå och köpa några. Kollar lite danssvideos och musik istället, saknar dansen galet mkt. Jag skulle vilja dansa street till den här låten. Så bra!

 

Hoppas hoppas hoppas

Sitter här och hoppas på att mina skattepengar kommer på måndag så att jag inte måste skjuta upp min tatueringstid. Blir sjukt besviken då, nu har jag väntat i flera månader. Annars lär jag vänta tills efter Turkiet, dvs i slutet av september (för att tatueringen ska hinna läka och så). Det vill jag verkligen inte. Nånting kan väl få gå vägen nu när det gäller pengar, det har bara gått emot i sen mars. Hoppas hoppas hoppas. Anyways så rullar dagarna på, koreograferar och tränar styrka, funderar på hösten och såna där jobbiga saker. Livet känns ganska skönt ändå, ta i trä. Älskar min nya myströja, längtar till hösten så jag kan använda den! :)

Den här så grym! Hatkärlek till låten.


Sommar

Var ner idag och bokade tid för tatuering :D På tisdag blir det, hoppas bara jag fått pengar då annars lär jag skjuta upp de...:( Anyways har jag inte gjort så mycket, njuter av semestern bara. Badat på Lugnet och igår beställde jag två skolböcker. Taggad som fan haha ^^ Tänkte jag skulle börja läsa lite i förväg och så. Snart börjar dansen igen också, känner mig alldeles för dåligt tränad för det. Men jag har kommit lite längre i koreografin iaf :) Det är alltid nåt. Har lite beslutsångest över vart jag ska ta vägen i höst, men de löser sig nog...Hoppas jag.

Sommar - Ny tröja

  

2 aug

Redan augusti :O Känns som om jag har missat hela sommaren. Jag vet inte vad jag har gjort. Tur att Turkiet är kvar ^^ 45 dagar kvar. Snart börjar skolan och allt, beställde två böcker idag så jag kan börja läsa lite i förväg :) Båda kurserna börjar v.35. Imorgon ska jag nog gå ner och boka tid för tatuering :) Hoppas att skattepengarna kommer nästa vecka, vilket dom borde göra. Vill göra delfintatueringen redan nu, men de beror på hur mkt den kommer att kosta. Annars får jag vänta tills senare i höst. Men men, nu ska jag dansa lite. Puss!


Dansa dansa dansa

Jag måste verkligen börja dansa igen. Träna kondis och koreografera igen. Just nu pallar jag knappt 20 min, det är nästan tragiskt. Styrkan har jag dock lyckats hålla uppe lite iaf. Har inte tappat alltför mycket på det området. Men nu har jag börjat koreografera igen efter att det har stått still ett tag. Varit sjuk och varken haft ork eller inspiration. Nu är jag nog på g igen :) Kondisen borde komma allteftersom tycker jag. Det är ju det här jag vill, det är det här jag älskar. Dans. Jag vill andas det. Jag vill dansa varje dag. Jag vill leva i den här underbara lyckan man får varje gång man dansar. Att dansa är att må bra. Att dansa är kärlek. Så nu jävlar ska det dansas. Btw så vill jag ha mina skattepengar nu.

RSS 2.0