That moment

Oftast gillar jag teknologi. Idag? Not so much. Varken dator eller mobil vill ansluta till wi-fi. Suck. Mejlat både Bredbandsbolaget och Apple om problemet. Lär betala räkningar och lämna in skoluppgift så imorgon får det bli en tur över till mamma och låna hennes dator. 

Dansen idag gick galant. Vi övade lite på barrel rolls (som jag älskar). Känns som om jag äntligen fick till den lite bättre, den sista jag gjorde kändes mycket bättre. Lycka. Och man blir så glad när Cattis skriker till för att hon blir så glad. Dans alltså <3 




Da weekend

Helgen snart över. Blev inget gym igår som jag hade planerat. Istället blev det Borlänge Marknad med mamma, syrran och barnen. Åkte virvelvinden med syrran, Alva och Tilde. Det gick undan. Kan säga att vi alla fyra vinglade ur vagnen efteråt haha. Sen blev det en shoppingtur med mamma och grillkväll hos syrran. 
 
Idag har jag pluggat och gjort klart paruppgiften i mikrobiologin. Blev lite smått irriterad på min gruppkamrat som gick och lämnade in sin del igår utan att ens fråga mig om jag var klar med min del eller säga nånting alls till mig, och det är meningen vi ska lägga ihop våra delar och lämna in ett gemensamt dokument, och dessutom påstår att hon inte hört nåt från mig. Det är dessutom är en vecka kvar till deadline 5 maj så det var knappast någon stress. Kände mig lite less på hur folk beter sig ibland. Dock var lärarens svar ganska klockrent och hon fick typ en mindre utskällning. Men nu ska jag iväg till dans och gymnastik :D
 
Kläder jag inhandlade igår. Myspysbyxor och linne från New Yorker. Ingick en matchande bandeautop till linnet (som jag inte har på mig på bilden) så man slipper BH till linnet. 
 

Give me a torch

Äntligen helg. Blir en helg bestående av träning och plugg. Lär skriva min del i paruppgiften i mikrobiologin imorgon och det blir även en sväng till gymmet. Hade en vilodag idag efter 4 dagars hård träning. Körde cirkelfys igår efter ett gympass. Bad idea. Halvvägs in i första varvet var jag helt slut, trodde aldrig jag skulle fixa 2,5 varv till. Men det gick. Vilja och envishet kan ta dig långt. Dock tog det på kroppen så det fick bli vilodag idag. På söndag blir det dans för Johanna och gymnastik. Taggad.
 
Promo för nya avsnittet av Star Crossed. Taylor, oh my god. Roman och Drake, go babies. Grayson, go away. Roman och Emery, get your shit together. 
 

If you could only hear my heart

Haha sa till mig själv igår att nu ska jag äta ännu bättre, så går jag och köper fikabröd idag. Way to go. Men blir gympass och cirkelfys på Friskis idag, får köra på stenhårt då. Och typ dom kommande dagarna också. Innan dess blir det dock iväg och handla en sväng och plugg. 
 
Fick denna på posten idag. Jon Huertas aka Espo i Castle. 
 
ÄNTLIGEN finns hela versionen av Nicks Break The Silence ute. Den tidigare versionen slutade ju vid bryggan, ugh. 

Fit? Don't quit #fitdontquit

All träning och äta bättre börjar sakta men säkert ge lite resultat. Ingenting som syns direkt men jag märker skillnaden. Men det är en bra bit kvar och jag är långt ifrån klar. Lägger mest upp bilder nu för att kunna visa skillnaden sen. #burnfatburn #muscleshereIcome
 
 
Lämnar er med den här bilden på Matt Lanter som han la upp häromdagen. Söööt. Dör lite fortfarande över det faktum att han skrev till mig på Twitter haha. 

What storm is this that blows so

Kroppen kändes hur seg och tung som helst förra veckan. Idag på gymmet kändes det dock myyyycket bättre. 4,5km på 20 min på crosstrainer som uppvärmning, inte ens anfådd, och sen kunde jag köra fullt ut hela gympasset. Helt underbart. 
 
Nytt avsnitt av Star-Crossed ikväll/imorgon. 

Just like I predicted, I will sink before I swim

Så sjukt trött, sliten och ont i knäna just nu. Blir hur trött som helst runt kl 20 varje kväll. Känner för att sova exakt hela helgen och ligga i soffan med båda knäna lindade. Känns som ett lov är välbehövligt. Dock blir det inte att skippa träningen för det. Det kommer man ingenstans med. 
 
Matt Lanter skrev till mig på Twitter igår. Avlider. Han la upp en bild på en reaktion (utslag) på ett allergipricktest han höll på att göra då, så då skulle jag säga att sådär ser min arm ut om jag klappar en katt. Tack för den felstavningen. Han gjorde min månad. Dog lite smått när "Matt Lanter nämnde dig" dök upp på mobilen. Haha, hans svar. Han citerade min tweet och skrev sitt svar före citeringen, och läs uppifrån och ned, om det är nån som inte förstår Twitter. 
 
 
 
Så snygg, och så grym skådespelare. Och rolig, bevisligen. 
 
 

You build me up and then I fall apart, cause I'm only human

Så skönt att kunna gymma idag. Underbart. Såg dessutom en sååå snygg kille, gick in en maskin för att jag stirrade på honom haha. Smidigt. Dog lite smått när jag såg att han satt och stirrade på mig. Och det var den romansen i mitt liv, japp. 
 
Roman och Emery i Star-Crossed är så fina. I ship. Varning: Roman & Emery-spoilers!
 
Låten i videon är min favoritlåt just nu.
 
Roman aka Matt Lanter grrr (till höger). 
 
 
 
 

In loving memory

 
 
 
 
 
 

If it's not what you're made of, you're not what I'm looking for

Haha åh jag är så frustrerad just nu. Försöker komma in på antagning.se för att söka höstkurser, är ju sista dagen nu. Dock är ju jag inte den enda som är ute i sista sekund, om man säger så. Kommer inte ens in på sidan, och när jag väl kommer in så hänger det sig efter nån minut. Man tycker ju att antagning.se borde vara mer utrustade än så här. Vet vilka kurser jag ska gå så det tar 2 minuter, kom igen alltså.
 
Anyways. Färgade håret idag, så nöjd och så skönt att bli av med det blonda. 
 

I'm only human

Gymnastikuppvisningen igår gick galant. Spenderade resten av kvällen i soffan med Star Crossed. Ser om från avsnitt 1 haha. Jag är helt fast i den här tv-serien också. Bara att lägga till i högen med mina andra tv-serier jag är helt fast i just nu, aka Castle och The Originals. Star Crossed är så bra, alltså. Var lite tveksam först, pga aliens. Vissa såna filmer och serier är så löjliga och typ överdrivna, som t.ex. Under The Dome som jag gav upp efter 9 avsnitt. Men inte den här tv-serien. Har gått 8 avsnitt men det har hänt såå mycket, känns som om minst en säsong har gått. 
 
En liten mänsklig flicka räddar en liten utomjordisk pojke när The Atrians kraschlandar på Jorden. 10 år senare träffas dom igen; Emery och Roman (typ det viktiga som denna trailer utlämnar). 

Changes

Lugnare med plugg denna vecka, såå skönt. Gruppuppgiften i mikrobiologin ska kompletteras lite men kompletteringarna rörde bara mina gruppkamraters texter så det är ingenting jag kan fixa. Ska snart iväg till Kupolen en sväng och senare blir det jympa på Friskis. Bokade klipptid imorgon också :D I helgen blir det nog att färga håret, nu ska det blonda bort.
 
För övrigt i helgen blir det jobb på dansstudio och gymnastikuppvisning. Förra veckan fick jag hålla i dansklasserna för barnen med hjälp av Lise då Emma skrev högskoleprovet. Kul att prova på att hålla i några klasser :) 
 
Gymnastikuppvisning på söndag kl 15 i Maserhallen, stora hallen! KOM! :D Framför allt om ni är nyfikna på vuxengruppen! Alla som är med i vuxengruppen på uppvisningen har tränat gymnastik förut, men vuxengruppen är som sagt för ALLA, spelar ingen roll om ni tränat gymnastik innan eller inte! Vill ni lära er lite gymnastik, så passa på :D Vi kommer ha en sista träning den 27 april tror jag, och då får folk eventuellt komma och prova på lite! 
 
 
 

Run

Börjar lessna skapligt på tentaskrivandet nu. Så jäkla drygt. Känner hela tiden "måste skriva, måste skriva" och man har inte tid för nånting annat. Lägenheten ser ut som en katastrof, har missat flera träningar och maten är inte bra ugh. Less. Känner ärligt talat för att skita i resten av tentan nu och bara ta en omtenta. L e s s. 
 
 
 
 

On your left

Hemtenta i evolutionsbiologin den här veckan. Det är torsdag och jag har inte ens börjat. Ugh. Noll lust efter det konstanta skrivandet förra veckan. Men ska ta itu med den nu. Senare blir det ett core-pass på Friskis. 
 
Igår blev det en shoppingtur med mamma. Lyckan som uppstod när vi hittade Victoria's Secret body lotion och mist på Rusta. Utöver det blev det lite grejer till hemmet. Sen blev det dans och bio med Danne. Vi gick på Captain America 2, riktigt bra. 
 
Kom och kolla!
 
 
 

RSS 2.0