Last summer's love is gone

Dansen gick kanon idag och nu känns de som om man har koll på allt. Vi fick sjukt mkt gjort på avancerade. Street nivå 4 och avancerade dansar på julskyltningen på söndag nere på Sveatorget runt kl 16.45, kom och kolla :) Jag fick ansvaret för musiken och Kattis har skickat båda låtarna till mig så nu ska jag bara kolla upp om de funkar med USB minne på söndag. Men nu ska jag läsa ett stycke i cellbiologin så jag blir klar med de jag skulle ha gjort för två veckor sen haha. Men faktiskt så handlar de mest om sånt jag redan läst på basåret och har direkt inte stött på nån ny fakta så man kan ju inte riktigt säga att jag ligger efter med tanke på att de vi ska ha läst är sånt jag redan kan ;P Men ja, jag är aslat med plugget nu. Vet inte varför, men fokus och motivation är borta. Lost. Kaputt. Typ.
 
Får sån sommarkänsla av den här låten <3 California <3

JB Pantages LA

Hittade videos från JoBros konsert igår i LA. HOLY CRAP vad bra. Så snuskigt bra. Musiken, deras röster, ALLT låter så jävla bra. I'm in awe :O Man tycker ju att man borde ha vant sig vid det här laget och sluta förvånas över hur sjukt duktiga dom är, men nope. Dom låter som på skivorna, fast samtidigt märks de så tydligt att de är live. Dör lite över hur bra det är.
 
JoBros, Pantages, LA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar den lugna covern av Rihannas Diamonds. Tidigare har dom gjort den vanliga versionen, men nu verkar dom ha bytt till en lugn version :) Freakin love it. Nicks röst alltså. Mama mia.

Peter Pan and Wendy turned out fine

Besöket på VC då? En jädra massa väntade, kan de besöket sammanfattas med. Men fick lämna lite prover, typ 4 rör blod så man blev snurrig i bollen. Att ta blodprov gör seriöst mer ont än att tatuera sig ;P Iaf, proverna var bra men ska tillbaka om en vecka och lämna prover igen. Nyss har jag skrivit en liten planering för imorgon gällande plugget, i ett försök att få nånting gjort. Worth a try.
    Btw så längtar jag till fredag. Nytt avsnitt av Vampire Diaries (och Grey's Anatomy, Big Bang Theory, Last Resort) ;D Var inget förra veckan pga av Thanksgiving antar jag så både jag och Åse blev lagomt besvikna ;P Kul att lillasyster är lika besatt av serien som man själv är. Men seriöst, bästa tv-serien ever. Haha natten till idag drömde jag att jag försökte para ihop Damon och Elena och allt var typ kaos.
 
Idag spelar Jonas Brothers den första av tre konserter i LA den här veckan. There is no place I'd rather be right now than LA. So won't you fly with me?
 
If time was still, the sun would never never find us
We could light up
The sky tonight
I could see the world through your eyes
And leave it all behind
 

Beställt

Beställde dessa två till mig och mamma i fredags! 66kr för båda. Me like.
 

Update school'n'stuff

Ugh huvudvärk och illamående. Läkartid imorgon, förhoppningsvis tar dom flera prover. Läst "klart" kapitlet om alger i botaniken, med "klart" menar jag att jag har läst den allmänna faktan om alger men sen är det flera sidor om olika grupper av alger (brunalger, rödalger osv) och de tänker jag inte läsa särskilt noga. Lärde mig från zoologin att de är omöjligt att komma ihåg alla minimala skillnader mellan grupperna och man bara blandar ihop det och blir förvirrad, och nu råkade dessutom stå i den allmänna faktan vad som kan skilja sig mellan alggrupper. Och jag läste lite om de i biologin på basåret också.
 
Nu har jag la väldigt mkt att göra. Anmälde mig till nåt att svara på undersökningar och typ tjäna lite pengar på de, återstår att se hur de går :P Dans på julskyltningen, ser ut att bli två olika danstillfällen. Projekt med Jonas Brothers. Dock roliga saker ;D
 
"You blocked me on Facebook, now you're going to die." En av våra uppvärmningslåtar på streeten.

Dont you worry child, see heaven's got a plan for you

Idag var en bra dag. Iväg till Kupolen och köpte en ny topp, var in på Apoteket och hämtade ut recept (deras system fuckade up sig så jag fick betala 236kr för en ask på 30 tabletter medans nån lycklig jävel fick betala mitt pris 77kr, men jag påpekade att det stog 77kr på min ask och inte 236kr så då fick jag pengar tillbaka), systemet för att köpa vintercider och sen färgade jag håret igen så nu är den fina röda färgen tillbaka. Nu ska jag lägga mig och kolla på JONAS och imorgon måste jag verklgien plugga innan Linneas fest.
 
Det är så synd att Swedish House Mafia ska splittras. Var typ tack vare dom som man började gilla house. Men förhoppningsvis kommer vi fortfarande få lika bra låtar från Angello, Axwell och Ingrosso :) Hade varit epic att gå på deras konserter i Friends Arena.
 
 
Diggar den här låten som jag hörde på MTV EMA.

Nobody's perfect

Skulle bara kolla om skivan med Married To Jonas funkade och sen lägga mig, slutade med att jag sitter och kollar på det istället. Haha fan. Får ta ett MTJ-maraton nån dag. JAG VILL HA DERAS NYA SKIVA NU. Meet You In Paris, Wedding Bells, First Time, Let's Go. There is every reason to freak out. Men dansen idag gick asbra iaf, nu känns det som om jag har koll på koreografin i nivå 4. Vi kommer dansa på julskyltningen i stan den 2a december också! :)
 
Låten till pardansen i avancerade :)

If the heart is always searching, can you ever find a home?

Har fan träningsvärk från moderna igår :P Det var ju ett tag sen måste jag säga. Men nu börjar jag bli sådär sjukt taggad på träning som jag var förut. Har redan kört ett styrkepass idag och känner för att köra ett till :P Men har ju 3h dans imorgon så jag ska nog lägga mig istället. Ska ringa vårdcentralen imorgon och be om ett blodprov. Misstänker att jag har lågt järnvärde eller nåt annat, som jag verkligen hoppas att det inte är. Kan vara det men tror ändå inte det. Men lika bra att kolla upp det, har ju skrivit tidigare att kroppen inte känns riktigt pigg. Känner verkligen att kroppen inte svarar på träning. Lyckades plugga lite cellbiologi idag iaf och hämtade ut botanikboken så det ska jag fortsätta med imorgon. Men nu måste jag la dansa lite. Jätteintressant inlägg kände jag.
 
Låten som fick mig att fastna för Jonas Brothers för 5 år sedan. Nick skrev låten när han var 11 år :O

Moderna

Ugh jag blir så sjukt trött efter dansen. Ska snart lägga mig i sängen, se på serier och plugga lite. Dansen gick jättebra idag, känns som om man har koll på koreografin nu. Fast samtidigt känns det som om jag inte kan den. Antagligen för att vi har en ny lärare, varje lärare har ju sin egen stil och man är inte riktigt van med nya stilen än :P Tar ett tag att komma in i en ny stil ibland. Men nu ska gå igenom korren för street nivå 4 och sen släpa mig säng.
 
Vår låt till moderna. Man blir stressad som fan haha.

Old times

Ugh jag hatar sånt här. Borde läsa klart kapitlet jag skulle ha läst förra veckan men känner för att göra ca 3 andra saker. Blä. Jag måste gå igenom moderna dansen till imorgon också. Hej å hå. So much to do, so little time.
 
Nick i baggyjeans, Converse och linne. I think he's trying to kill me.
 
Har börjat lyssna mer och mer på lite äldre låtar som jag lyssnade på förut. Typ McFLY. Hittade på min favoritlåt med dom, Too Close For Comfort. Visade sig att Nicks favoritlåt med McFLY också är Too Close For Comfort. Typiskt.

I was fine til 7:05

De har snart gått en vecka och jag har fortfarande inte börjat plugga på dom nya kurserna än. Ärligt talat vet jag inte vad jag har gjort den här veckan haha. Jag är nog bäst på att skjuta upp saker iaf...:P Nu ska jag kolla lite videos på Twitter innan jag går och lägger mig. Jag älskar Twitter, mkt underhållande sida.
 
Två låtar som jag har börjat lyssna på sjukt mkt den senaste tiden är 7:05 och One Day At A Time från Jonas Brothers första skiva It's About Time som kom 2006. Då var Nick 13 år och hade fortfarande inte kommit in i målbrottet, dvs är hans röst lite...tjejig, pipig, eller hur man nu ska förklara den haha. Jag tycker iaf att hans röst då är helt jädra adorable och då hade han värsta fluffiga håret också. Oh my gosh <3 Joe var 16 år (som jag också var då eftersom Joe är född -89) och Kevin 18 år.
 
Det är Nicks röst man hör direkt.
 
Nick sjunger 7:05 och I Am What I Am i en live chat från 2010. Där hör man ju skillnaden på hans röst lite. Från 13 år till 2010 18 år.

How to be brave

Om jag inte skrev det igår, så var Breaking Dawn Part 2 ASBRA. Jag vill se den igen. Lite tragiskt att det är slut nu :( Men måste se den igen på bio alltså. Dansen idag gick asbra, vi ska koreografera en liten del själva i avancerade så vi började lite med det idag. Nivå 4 måste jag bara få koll på koreografin, känner mig ltie borta på nån del där. Så ska nog dansa igenom den lite innan jag går och lägger mig, men tyvärr har jag inte låten :/
 
Älskar den här låten som är med i Breaking Dawn.

Time for me to fly, time for me to soar

OMJ. Hittade en video från 2006 när Jonas Brothers sjunger Time For Me To Fly. Dvs när Nick var 14 år och innan han kom in i målbrottet, under Kevins emoperiod och när Joe alltid brukade spela nå instrument. Nick, oh my jonas, alltså. Vad hände med det lilla benranglet med fluffigt hår?
 
 
Btw, OMJ är inget stavfel, plobnrg är inget skrivet på fyllan. Det är Jonas' lingo.

I love someone who has diabetes

World Diabetes Day idag. #NickJMyDiabeticHero går runt på Twitter. Nick Jonas är enorm inspiration för mig. Han fick diagnosen 16 november 2005, 13 år gammal, men bestämde sig direkt för att inte låta diabetes hindra honom från att leva sitt liv. Han lät det inte hindra honom från att sjunga, uppträda och resa runt hela jorden. Han har lärt så många att aldrig låta nånting hindra en från att leva sina drömmar. Go all in. Han är en enorm inspiration för så många, hans låt "A Little Bit Longer" har varit ett enorm stöd för lika många och hans tal varje gång han sjunger A Little Bit Longer berör varenda människa i publiken. Han har hjälp så många och han gör ett enorm arbete för ADA (American Diabetes Association). He truly is a hero, in every way possible.
 
But you don't know what you've got until it's gone
And you don't know what it's like to feel so low
Everytime you smile you laugh, you glow
You don't even know
So I'll wait til kingdom come
All the highs and lows are gone
A little bit longer, and I'll be fine
 
 
I love someone who has diabetes.

Married To Jonas Season 2!

Plobnrg news! Married To Jonas får en andra säsong! *5 second dance party* Jag är sååå glad för Kev och Dani :D Married To Jonas är typ den bästa reality showen. De kommer sändas nästa sommar och bl.a. visa Joe, Nick och Kev när dom avslutar inspelningen av sin nya skiva och förbereder inför världsturnen. Aweeeesomeness. Och jag tycker att medans vi väntar på de så kan dom visa ett avsnitt med "never before seen footage", sånt som inte blev med i avsnitten. Jag vill se Nick och nån till kasta Joe i poolen, när Joe och Nick köper butt lift in a box till Dani och när Kevin gör rondat-flickis.
 
Promo Married To Jonas Season 1
 
 
Haha butt lift in a box...Btw så blev jag sjukt glad när Dina, Danis syster som man ser vid 0:20 i sista videon, svarade mig på Twitter haha :D

Find your energy, woman.

Ugh jag måste ta itu med mitt liv igen. Ärligt talat vet jag inte vad jag har gjort dom senaste veckorna. Noll kontroll. Måste hitta greppet igen. Sluta lägga energi på folk som jag stör mig på. Hitta fokus igen till plugget. Hitta energi till att träna hemma igen. Hitta motivation till typ allt. Chilla ett tag och bara hitta allt igen. J, N och K samt alla sisters är typ enda orsaken till att jag inte har gått under totalt och sjunkit tillbaka i en depression igen. Och jag vägrar hamna i den skiten igen. Nu måste jag försöka somna i tid, fast kl är 3.13 nu men bättre de än kl 5.


Send it on, on and on, just one hand can heal another

Ugh skulle ha pluggat idag då dom nya kurserna började idag. Men så blev de ju inte. Har kollat på Jonas Brothers live chats hela dagen. Uhm jag tränar på engelskan iaf? :D Och nu har jag asmkt jag vill kolla på så jag vet inte hur jag ska hinna med. Nick Jonas & The Administration Live from Wiltern, The Walking Dead, Revolution, JONAS, JONAS LA...Klockan är redan 21.15. Kommer ju knappast gå.
 
Diggar den här låten Disney's Friends For Change gjorde. Awesome budskap. Send It On.
Nick, Miley, Joe, Demi, Selena och Kevin. Nick och Miley låter asbra ihop, samma med Joe & Demi.
De roliga med videon är ju att alla tjejerna har varit ihop med en Jonas brother. Miley och Selena har varit ihop med Nick, Demi med Joe. Tror Nick och Miley var ihop när den här videon gjordes. Kan hända att Demi och Joe också var ihop då. FUCK YOU jag vill också ha en Jonas Brother. Tomten, kan jag få Nick Jonas under min julgran i jul?
 
Den som sa att Nick inte var rolig, UP YOURS.

ASDFGHJKL

Sitter och kollar igenom mina tweets från idag och asgarvar haha. Eller snarare mina och Carmens tweets. Dampet som uppstår när man ser Jonas Brothers. Frustrerade kommentarer när man inte får se dom. Dom förbannade kommentarerna över att Justin Bieber vann World Stage och inte Joe.
 
Haha men seriöst, Bieber? Uppbarligen kan man vinna många priser genom att lip synka. Gillar varken hans musik som man tröttnar på efter typ två dagar, och tycker att han beter sig som en liten snorunge :P Typ i en intervju satt Bieber och snackade skit om Nick om hur han hanterade sitt förhållande med Selena Gomez, för att Nick höll det hemligt. Tycker inte man sitter i en radiointervju och kastar skit på nån bara för att den personen hanterade sitt förhållande annorlunda. Nick och Selena var ihop i början av 2010, varför tar man upp det i en radiointervju i slutet av 2012? Det är lågt. Bieber kan då snacka han, han som umgicks med massa supermodeller när han var ihop med Selena och det var orsaken till att hon dumpade honom. Och när hon dumpade honom skrev Bieber en tweet till Nick och Taylor Lautner om att dom borde ha varnat honom för Selena? Like, what the fuck? Moget? Den tweeten försvann efter nån timme men folk hann ta screenshots på den. Alltså, grow up, Justin Bieber. Btw, skitsnacket kom efter Jonas Brothers comeback på Radio City som blev en enorm succe. Nån som känner sig lite hotad?
 
Reaktionerna vid Jonas Brothers intervju på röda mattan.
 
THIS is how you behave. Take notes, Bieber.
 
 

Jonas Fans Will Never Forget

Den här tjejen är sjukt duktig på att göra videos alltså.
 
Jonas Fans Will Never Forget
http://www.youtube.com/watch?v=P05lYq-MVXw&feature=share&list=ULP05lYq-MVXw
 
Tystnaden som uppstår när Nick sjunger den här låten. A Little Bit Longer från 3D-filmen. Freakin perfect.
 
In case ni har glömt bort hur snuskigt bra Nick Jonas är, så ska jag påminna er. 4:06 <3 Holy Mother of God vad bra han är. Redan vid 3.46 så dör man lite, men vid 4:06 oh my gosh. Jag har gett upp sätta ord på hur bra det är. Om ni undrar varför folk skriker som galningar runt 4 min där så är det för att han drar upp t-shirten lite så man ser hans mage. Och tro mig, det är nånting att skrika för. It's a beautiful sight.
 
Killarna är med på MTV's EMA imorgon och ska presentera. Awesomeness. Kl 20 på MTV.

Thank You Jonas Family

Den här videon trendar över hela världen just nu tillsammans med meningen Thank You Jonas Family. En hyllning till papa Jonas, mama Jonas, Frankie, Dani, Nick, Kevin, Joe och alla Jonas fans. Awesome video, jag började typ gråta. Allt som sägs i videon är sååå sant. Jag hoppas verkligen att alla Jonases får se den här.
 

Feelin Alive

Have you ever felt like you're living in the shadows?
Have you ever felt kept out?
I know sometimes that it's feels like a battle
But it can turn around <3 
 

One down, one to go

Klar med hemtentan i biologin :D Satt uppe till tre igår och skrev klart den, ska läsa igenom den ikväll och sen lämna in den för den ska vara inlämnad senast 15.00 imorgon. Nu har jag zoologitentan kvar, inte lika många frågor men svaren måste vara desto längre. Men den ska inte in förrän kl 24 imorgon kväll iaf. Hade tänkt skriva in dom två frågor jag skrivit klart i blocket nu men slog av väckarklockan i sömnen så de sket sig. Nu måste jag dra till mamma och äta och sen dra ner till dansen.
 
 

JONAS Brothers

Kollar på JONAS LA och skriver på hemtenta. Jag älskar när folk tror att Jonas Brothers kör lipsync och playback bara för att när dom sjunger live så låter dom så lika CD:n. Haha, det är för att dom faktiskt KAN sjunga, och spela sina egna låtar. Dom behöver inte en massa dataprogram för att låta bra. Om man, som jag t.ex., lyssnar på typ alla deras låtar varenda dag, kan man varenda liten detalj utantill i låtarna så när dom sjunger live hör man dom små skillnaderna från CD:n som andra inte hör. Det kan handla bara om nån liten tonhöjning på ett ord eller nåt liknande. Dom som inte är lika insatta tror då att dom lipsynkar. Ugh alla stora artister lipsynkar faktiskt inte.
 
Ett bra exempel är den här videon av LA Baby. Dom sjunger live, men dom låter exakt som på skivan. Fan, de låter bättre än skivan.
 
LA Baby LIVE
 
LA Baby CD
 
På den här videon var det nån tjej som skrev att det var helt självklart att Nick lipsynkar här. Nope! Man hör redan på första raden han sjunger, "hands clapping hips shaking" vid 0:27 att han inte lipsynkar. Bara att jämföra med skivan så hör man skillnaden.
Play My Music LIVE
 
Play My Music CD   
 
Nu ska jag återgå till tentan. Jag har skitmycket att skriva men nu sitter jag och gör massa annat istället. Motivation, fokus, har gått och gömt sig nånstans.

And...Action

Hemtentan på zoologin kom upp imorse. Den är inte särskilt svår men däremot asmycket som ska skrivas. Har börjat lite smått men tänkte skriva så mycket som möjligt på den imorgon. Den ska in på fredag men på onsdag kommer hemtentan i biologin upp och den ska också in på fredag. Låter stressigt men jämfört med fyra salstentor på en vecka som jag hade på basåret så är det här rena semestern.
 
Har börjat kolla på JONAS LA igen. Blir lite smått irriterad på Disney när dom blockerar vissa delar av avsnitten på Youtube. Liksom, släpp en dvd av säsongen då eller ge fan i att blockera avsnitten på tuben :P Take your pick. Man ser stor skillnad på Nicks skådespelande från första säsongen (JONAS) till den andra säsongen. Och Joe och Kevin är riktigt bra alltså. Kevin är brilliant, älskar hur han spelar helt dum haha. Dock inte lika mkt i JONAS LA som i JONAS. Här är iaf ett av avsnitten ;)
 
 
Haha älskar när Kevin springer ifrån vakten.
 
Sen har Disney blockerat den tredje och sista delen så man måste kolla med dålig kvalitet. Tredje delen börjar vid 6.20 här ----> http://www.youtube.com/watch?v=JaBn13ET08k&feature=share&list=ULJaBn13ET08k
och fortsätter här ---> http://www.youtube.com/watch?v=vqyxz2URn6Q&feature=share&list=ULvqyxz2URn6Q
 
Nick och Macy är så söta <3

Hall of Fame

Festen igår med missarna var asrolig, tyvärr mådde man som man förtjänade idag haha. Nu blir det inget festande på ett tag för mig känner jag. Tycker inte att de är så kul längre, framför allt inte att gå ut. Plugga och träna framöver. Har fortfarande ont i foten också sen den troligen blev överansträngd efter Ullared. Den är fortfarande svullen. Nu ska jag lägga mig och se på serier, imorgon blir det att städa av lite i lägenheten och plugga gärnet inför tentorna nästa vecka.
 
Bra låt.

RSS 2.0