Dans

4,5h dans idag. Två klasser street och sen balett. Kroppen är förvånansvärt pigg måste jag säga. Dock tror jag benen var lite trötta på baletten, fick sendrag i både fötter och lår. Kommer nog ta några veckor innan både kropp och huvud vant sig. Nu ska jag gå igenom koreografierna, stretcha och sen kolla på serier. Imorgon och resten av helgen blir det plugg, plugg och lite mer plugg.
 
 
 

We Are The World

Älskar när det görs såna här låtar, som bara handlar om att vi ska ta hand om varandra.
 
We Are The World - USA for Africa
 
We Are The World - 25 For Haiti (Mina fina är med, Nick sjunger 2ggr, Joe och Kev bredvid Celine Dion).
 
Send It On - Disney's Friends For Change. Btw ska Disney göra en nyinspelning av den här låten med dagens Disneystjärnor. Sorry men tror inte att dom kan sjunga den bättre än Nick, Joe, Kev, Miley, Demi och Selena.

We've got the words, if you've got the melody

Dansen igår var amazeballs. Först modernt, sen jazz. 3h. Så dålig kondis alltså. Men båda klasserna var riktigt roliga, och jag gillade verkligen koreografierna. Jag vill fortsätta på båda, men jag måste nog skippa jazzen :( Eftersom jag ska gå balett också. Önskar att jag var miljonär, but I'm not. Det suger. Ingen dans idag så jag ska spendera dagen med JONAS LA, filmer och plugg. Troligen dansa och stretcha senare så jag kan gå imorgon när det är 4,5h dans.
 
Aww lilla Makaio kopierar typ Nalani (är inte säker om de är hon). Ser ut som om hon försöker lära honom pec wave, adorable. (Makaio är den lilla längst bort från kameran).
 
 

On the edge, of something real

Kollade på första avsnittet av JONAS LA igår. Började typ med Nick och Joe i bara badshorts i poolen *dregel* Kollar på andra avsnittet nu, fast jag borde plugga. Ugh vi tar snart. Hahaha jag är så jäkla körd i Nick just nu.
 
 
Nacy <3
 
 
 
 

You say Twitter, I say Twatter

Har suttit och kollat på live chats hela dan idag. Först en live chat med Nick och sen en live chat som jag började kolla på igår med alla tre. Haha den är så jäkla rolig. Joe och Kevin börjar helt plötsligt göra en massa roliga miner, en gång gör Kevin en min så han ser ut som åsnan i Shrek hahaha. Dom sjunger en bit av Tonight, superfint, Joe sjunger Monkey song och Nick spelar även en bit av Turn Right (som ingen då kände ingen eftersom deras skiva med Turn Right inte hade släppts än). Dom spelar hänga gubbe och frågesport. Och Nicks blodsocker var lågt så man hör hur han kollar sitt blodsocker och trycker i sig massa Cola light och apelsinjuice och grejar med insulinpumpen, mindre kul. Och Joe säger några roliga grejer haha.
 
Fanfråga: What's the sickest pick-up line you've ever used?
Joe: Yo nice face, lets go to dinner!
*Nick och Kevin börjar asgarva*
 
Joe: We don't have personal Myspaces, Facebooks, Tweeter or Twatter or whatever that new thing is.
*Nick och Kevin bryter ihop av skratt* (Twat är ett annat ord för typ idiot, därav det roliga i Twatter.)
 
Jag lägger bara upp del 4 och 9, live chatten är uppdelad i 13 delar så vill ni se hela får ni leta själva för jag orkar inte länka 13 videos här. Användaren har lagt upp alla delar och dom finns dessutom till höger i listan så det är bara att klicka fram.
 
Nick kollar blodsocker, Monkey song, Tonight (såå fint)
 

Fun stuff

Ugh orkar inte plugga nå mer idag, illamående och skit (nej jag är inte bakis) så jag ska spendera resten av kvällen med videos av Jonas Brothers. Då får man nåt annat att tänka på iaf.
 
Hahaha Nick ramlar. Uppenbarligen hade det regnat tidigare så scenen var hal. Ett fan bokstavligt talat fångade honom. Fan vad man vill vara den människan. Btw, kolla Nicks armar. JESUS.
 
Bloopers från JONAS. Nick är så SÖT vid 0:30 ugh I can't take it. Och Kevin är så rolig, haha vid 4:43 när Chelsea säger "I hit my mark!" och Kevin säger "I know, me too!" med värsta tjejrösten.

Run, run like you do, I'm chasing you

Ååh jag älskar verkligen den här versionen av Pushin Me Away <3 Börjar vid typ 3:03 om ni inte vill höra Joes snack med fansen :) Som för övrigt är som ett snack mellan vänner, I freakin love förhållandet mellan JoBros och fansen. Och jag vill ha Joes tshirt haha, fan var snygg den är.
 

You can everything I have, you can break everything I am

Mina ben har känts som timmerstockar hela dagen efter baletten igår. Träningsvärk <3 Har bestämt mig för att fortsätta på den iaf :) Grymt bra teknikträning som jag verkligen vill ha och känner att jag saknar, grymt bra träning rent allmänt och dessutom perfekt rehabträning för mina knän då jag får träna både balans och böj/sträck. Så det får bli 4,5h dans i sträck :) Amazeballs.
 
Fick lite plugg gjort idag också. Två nya kurser har börjat, anatomi och funktion hos växter och djur, och genetik. Mkt att läsa och jag somnar så fort jag ska läsa nåt, men som tur är finns det instuderingsfrågor till varje kapitel som är riktigt bra så jag svarar på dom istället. Varje fråga täcker in ganska mkt, typ vad är skillnaden mellan A och B, så man lär läsa typ varenda stycke ändå för att kunna svara på dom, men då blir det iaf lite skriva emellan och inte bara läsa läsa läsa. Tycker det fastnar bättre i huvudet också då :)
 
Demi's fina låt, som handlar om mobbing. Hörde den häromdagen på Extreme Home Makeover när dom byggde hus till en familj som hade förlorat sin 12-årige son till mobbing. Yep, tänk er för vad ni säger och hur ni beter er mot andra människor. Ni vet aldrig hur det påverkar dom.

#5YearsForWhenYouLookMeInTheEyes

Idag är det 5 år sen When You Look Me In The Eyes släpptes. Älskar den här låten, det var den första låten jag hörde med JB och den som gjorde mig till ett Jonas fan. Nick skrev den när han var 11 år :O Musikalist geni, typ.
 
If the heart is always searching
Can you ever find a home
I've been looking for that someone
I'll never make it on my own
Dreams can take the place of loving you
There's gotta be a million reasons why it's true
 
When you look me in the eyes
And tell me that you love me
Everything's alright
When you're right here by my side
When you look me in the eyes
I catch a glimpse of heaven
I find my paradise
When you look me in the eyes
 
How long will I be waiting
To be with you again
I'm gonna tell you that I love you
In the best way that I can
I can't take a day without you here
You're the light that make my darkness disappear
 
When you look me in the eyes
And tell me that you love me
Everything's alright
When you're right here by my side
When you look me in the eyes
I catch a glimpse of heaven
I find my paradise
When you look me in the eyes
 
More and more, I start to realize
I can reach my tomorrow
I can hold my head up high
And it's all because you're by my side
 
When you look me in the eyes
And tell me that you love me
Everything's alright
When you're right here by my side
When I hold you in my arms
I know that it's forever
I just gotta let you know
I never wanna let you go
Cause when you look me in the eyes
And tell me that you love me
Everything's alright
When you're right here by my side
When you look me in the eyes
I catch a glimpse of heaven
I find my paradise
When you look me in the eyes
 
 
Från Nick's soloskiva när han var typ 12 år, innan dom blev signade som Jonas Brothers. OH MY JONAS. (Dock tekniskt sett så är det här med Jonas Brothers, för Joe och Kev sjunger också)
 
Gjorde nästan en Macy när han sjöng.
 
Btw, this is a Macy.

90 degree turnout

Första dansklassen för terminen idag, balett. Ens utåtvridning är ju knappast den bästa, så ja, det kändes skapligt kan man ju säga. Sanna viskade till mig "jag tror mitt knä kommer hoppa ur led" och ja det var typ så det kändes. Läraren, en rysk prima ballerina, var inte lika hård som jag förväntade mig. Men det var första klassen på nivå 1 så ;P Men hon var ganska hård med utåtvridningarna och in med rumpan, så hon kom och rättade till oss, vred ut fötterna och slog till en på rumpan och så ;D Tyckte hon var riktigt bra alltså. Klassen kan sammanfattas med ett ord: slit. Men det var askul iaf :D Trodde aldrig att balett skulle vara roligt men man har så sjukt mkt teknik att tänka på och kämpa med så det var riktigt roligt.
 
Nu ska jag smörja på zinkpasta på min piercing som vägrar läka, uppenbarligen skulle det funka bra, framför allt om man har en "bubbla" vid piercingen som jag har. Det var visst ganska vanligt att man fick en sån bubbla. Dryyygt läk nån gång. Sen ska jag kolla på Camp Rock 2 och So Undercover.
 
New in. (Inte byxorna, bara tröjorna). Inte bästa bildkvaliten, för mörkt i rummet.
 
 
Hahah älskar när man får se Kevin med ungarna (däribland Frankie Jonas) med buskar på huvudet. Ja, jag har en liten crush på Kevin just nu.
 

It's all jelly beanie good!

Skrev på Twitter igår kväll att jag inte kunde sova och var uttråkad, så en tjej skickade den här videon till mig. Passande med tanke på att Joe och Nick blev attackerade av fans på flygplatsen i Mexico igår och Nick praktiskt taget blev av med sin jacka haha. Jag älskar JONAS alltså. Så lätt och rolig underhållning, och Kevin är helt brilliant på att spela blåst. Han är faktiskt en grym skådespelare. Det roliga är att karaktärerna dom spelar liknar deras faktiska personligheter mycket. Förutom att Kevin inte är helt blåst. Det är mer Joe haha. Och Nick är så söööt gaaah. Så grymt att Frankie och Big Rob är med också.
 
 
Nu ska jag äta och se på film innan dansen ikväll.

You might fall off this track sometime

En av mina absoluta favoritlåtar med JoBros, Turn Right <3
 
Live at Walmart Soundcheck. Den här versionen är absolut perfekt.
 
Nick, Turn Right under en live chat. Hans röst alltså *digging my own grave*
 
Orginalversionen.
 
 

OS Gymnastics

Min sysselsättning hela dagen igår och idag har varit gymnastiken från OS i somras, närmare bestämt damernas kval i AG (artistisk gymnastik). Missade det mesta av gymnastiken när OS gick i somras och så hittade jag en youtubekanal med massa videos från OS i bra kvalite :D
 
Subdivision 3 med USA, Kanada och Storbritannien, grymt bra. Klippet är 1h 18min men värt att kolla på alltså. Beth Tweddles rutin på barr är helt sjukt bra (1:03:50), jädrar vilka kombinationer hon har. McKayla Maroney's hopp och Aly Raisman på fristående är också verkligen nåt att se. McKayla är en klass för sig i hopp alltså, och Aly's fristående är nåt av det svåraste friståendet i världen. Beth Tweddle är också en klass för sig i barr. Dom visar mycket av dom amerikanska gymnasterna, dvs McKayla Maroney, Jordyn Wieber, Gabby Douglas, Kyla Ross och Aly Raisman, som är sjukt duktiga (dom vann också lagfinalen). KOLLA.

Shamu story

Hittade den här videon på youtube, glad att nån har filmat det och lagt upp :) Shamu Story från SeaWorld San Diego, en ren informativ "show" där dom informerar om späckhuggare i allmänhet, hur dom tar hand om och tränar sina späckhuggare och även presenterar dom vid namn :) Det här är ett arbete som SeaWorld lägger ner mkt tid på, att informera folk om sina djur. Kunskap väcker medvetenhet och medvetenhet väcker känslor. Deras förhoppningar är att folk ska börja bry sig om de vilda djuren, och börja hjälpa dom, för så som det är just nu tar vi död på allt liv i naturen. I slutet av videon berättar dom att späckhuggarna i havet möter många hot och om hur folk kan hjälpa.
Det här är som sagt nåt som SeaWorld lägger ner mycket tid på, som vissa människor tyvärr inte ens ser pga att dom inte kan se förbi sina egna åsikter om djur i fångenskap, och dessutom går och skriker "släpp ut dom". Väldigt naivt och själviskt, if you ask me. SeaWorld har även ett program kallat Sea Rescue tror jag, det är både ett faktiskt program och ett tv-program, som helt enkelt går ut på att folk kan ringa dit och berätta om strandade och sjuka marina djur. SeaWorld rycker då ut och tar med sig dessa djur till sin anläggning, där dom hjälper djuren att bli friska och sen släpper ut dom i havet igen. Det handlar om allt från sjölejon och sköldpaddor till delfiner. Pengarna som SeaWorld får in från besökarna går till detta, och även självklart att ta hand om djuren i sina parker.
 
Shamu Story från San Diego med Orkid, Ulises och Shouka.
Min fina Orkid som dom tar upp på scenen vid 2:13 <3 Så underbart att se Shouka må bra också, man ser det verkligen på hennes kropp och hennes kroppsspråk hur mycket bättre hon mår och hon verkar vara glad. Helt underbart.

Amazeballs

Precis skickat in en ansökan om sommarjobb på Kolmården. Kommer antingen bli skitbra, nåt mitt emellan eller helt åt helvete. Problemet är ju boende, som vanligt. Nån lägenhet skulle man kanske kunna hyra men djurparken ligger ju typ 3 mil utanför Norrköping... Och det andra problemet, just nu att jag inte har nåt körkort. Funderar på att sätta igång med skiten och ta det snabbt som faaan. Intensivkurs, ja. Vill nämligen ha jobbet som parkvärd då man får vara med vid föreställningar, informera och så, plus ta hand lite om besökarna. MEN det kräver b-körkort. Fuckelifuck. Jag är dansare, jag har kondis, jag kan springa. Eller ge mig en jädra sparkcykel eller vad som helst. Det jobbet skulle seriöst passa mig asbra, jag har ju scenvana och allt. Jag skrev att jag helst ville ha det jobbet för att de skulle passa perfekt så om de går att lösa utan b-körkort skulle det vara amazeballs. Nej, jag använde inte ordet amazeballs men ni fattar. Sökte också till fastfood och gästinformation, man skulle klicka i tre jobb. Tänkte ta barnaktivitetsvärd och typ sköta barnkaruseller och sånt, men spyr nåt barn i tekopparna så spyr jag också så det skippar vi.
 
Damp gaaaaah. Gud ge mig nåt, jag vill inte sitta fast ensam i Borlänge, ännu en aptråkig sommar med ett sugigt P&L. Förra sommaren överlevde jag tack vare San Diego. Planerar ändå en resa till Kolmården i sommar då dom har utbildningar inom djurvård och delfiner, som inte var särskilt dyra. OM jag har pengar, nästan så man lär börja sälja sig på gatan snart. Måste åka till Gotland i april, 2000kr hej då. Kommer inte ens ha råd med det heller. Sen måste jag egentligen dit 18-19maj också men de är samma helg som dansuppvisningen så det kan dom fetglömma. Nu när jag har fått jobb på dansstudion så kommer jag ju faktiskt få betalt för att vara där så många timmar per dag. Ärligt talat tror jag itne lärarna är medvetna om hur fattig man är som student. Och det är en distansutbildning, då tycker jag att man måste ha en B-plan ifall eleverna verklgien inte kan komma. Man väljer fan distans av en orsak. JAG HAR ETT LIV UTANFÖR SKOLAN.
 
Nu blev det mycket text, skyll inte på mig. Lite frusterad över livet i allmänhet och att man måste lägga ut en massa jäkla pengar så fort man ska göra nåt, och att man får så inåthelvete lite pengar för att studera. Svenska regeringen, up yours.
 
Nu till nåt roligare. Hittade den här bilden på datorn. KOLLA. Min mage var fan platt :D Med betoning på var. Nu är jag tillbaka i valross-stadiet.

I don't wanna see no more

Heeeelg :D Eller det har varit helg sen kl 16.30 då jag lämnade in tentan :D Känns faktiskt som om det gick ganska bra, fast botanik verkligen inte är mitt ämne. Återstår att se hur det verkligen gick :P Imorgon måste jag ta itu med lite i lägenheten och sen blir det nog nån vända på Kupolen. Har ingenting att plugga eftersom dom fortfarande inte lagt upp nå info om vårterminens kurser så jag vet inte ens vilken litteratur vi ska ha. Men nu ska jag träna bort lite av träningsvärken i benen, den sitter fortfarande i sen tisdags. Sämst. Fail. Vad dåligt tränad man blir direkt.
 
Så. Freakin. Epic. Intro.
 
Från sändningen på Internet.

Falling Slowly & Pushin Me Away

Okej så jag bloggade nyss, men jag satt och lyssnade på det här medans jag gjorde lite saker på datorn och det är SÅ JÄVLA BRA. Och Nick har blivit så vuxen, herrejävlar han ser ut att vara äldre än Joe nästan. Mitt fluffiga lilla benrangel :(
 
Falling Slowly och nya versionen av Pushin Me Away.
 
Originalversionen av Pushin Me Away. Skapligt stor skillnad. Gillar att dom gjorde en ny version med lite mer countrystil, dom är ju ändå från Dallas liksom. Det här är också live. Fattar ni vad jag menar med att Nick har blivit vuxen? Hans röst har blivit djupare/mörkare till och med.
 
 

Take the pain

Plugg, plugg, plugg. Tro det eller ej så tycker jag att det är ganska kul just nu. Klarade materialduggan igår som jag tycker är skitsvårt. Man får se bilder på olika växter inom typ mossor-kärlväxter och så ska man kunna säga typ vilken art, vilken familj, vilket släkte eller vilken struktur. 20 olika frågor som man får se i 30 sek per bild och sen 15sek/bild och sen har man 45 min på sig att skriva ner svaren och skicka in dom. Finns ju några hundratals arter att välja mellan sådär...Men jag klarade det, så skööönt. Nu håller jag på med hemtentan som vi fick ut igår och som ska lämnas in imorgon. Har tre frågor kvar och eventuellt ska jag skriva mer på två andra frågor. Hashtag stress. Btw så börjar dansen nästa vecka, wie :D Blir ingen audition till street avancerade den här terminen och street var inställd nästa torsdag, men då ska jag ändå iaf på en prova på-gång på balett. Painful.
 
0.11 kommer vara jag på baletten nästa vecka.

Battle dance against One Direction

4h på dansstudion idag. Koreograferade med Therese till våran barngrupp och sen gjorde vi en egen modern koreografi :) Det gick så snabbt att koreografera till barnen och vi hade ändå bokat studion i 4h så vi lekte runt lite :) Hjälpte Therese att koreografera till en av sina andra grupper också, eller jag gjorde itne så mycket, hon kom på typ allt, men det känns som om vi fick mkt gjort idag :) Awesomeness. Den moderna koreografin vi gjorde ligger på facebook, Therese la upp den så jag delade den, den finns på min sida ifall ni vill se den :) Sen hann jag bara hem och duscha och så hämtade pappa upp mig och Danne! Åt på Max och sen bio :D
 
Imorgon har jag asmkt att göra och det kändes lite jobbigt. Botaniktentan läggs ut imorgon och vi har till fredag på oss att skriva den, plus att det är en materialdugga mellan 15-16 och jag var dum nog att boka tvättid kl 12. Grattis.

Sea World San Diego orcas, alla samlade på en bild :) Från vänster till höger; Keet, Ulises, Orkid, Shouka, Kasatka, Kalia, Nakai, Ikaika och Corky!
 

Empty Chairs At Empty Tables

Kollar på Les Mis. Den verkade vara bra men glömde bort att den är en musikal och det är nog lite för mycket sjungande för mig. Dom sjunger mer än dom pratar :P Så jag ska nog byta till Supernatural. Imorgon ska jag träffa Therese misse på Dansstudion och koreografera lite till gruppen :) Sen blir det bio på kvällen med pappa :) Han ville se Jack Reacher. Jag och Danne har ju redan sett den men vi båda tyckte den var så bra så vi hänger gärna på och ser den igen :D Badrumsscenen haha <3


Living the dream baby, living the dream

Har varit en fin helg :) I fredags åt jag och Danne på Subway som öppnade då på Kupolen, i lördags var jag på Dannes bowlingmatch och på kvällen när mamma slutade jobbet gick vi på bio och såg Jack Reacher. Riktigt bra film :) Den var lite annorlunda än vad jag hade förväntat mig. Idag har jag bara slappat och sett på Supernatural hela dagen. Ganska bra serie, har sett säsong 1 nu så har sisådär 6,5 säsonger kvar att se. Nu ska jag la träna lite.
 

Let's go crazy

Alltså, One Direction är ganska okej. Förutom att Zayn inte kan sjunga live för fem öre, där har vi en människa som använder sig av auto tune på skivor. Jag diggar Harry och Niall. Dessutom sa One Direction att Jonas Brothers är legender. Då måste man ju tycka om dom lite. Har försökt gilla Bieber, men alltså nej. Jag gillade honom först när han var med på Ellen, innan han blev känd, men nu alltså neej. Det är nånting med honom som stör mig så sjukt mkt. Vet inte vad. Kanske att han är så fruktansvärt kär i sig själv. Och jag börjar lessna på hans halvnakna bilder på Twitter :P Och jag tycker inte att hans röst passar till dom låtar han sjunger.
 
Den här låten blir man ju lite glad av.
 
Det här har ingenting med 1D att göra, men det här är så awesome så jag måste lägga upp det. Mina två favoriter Katina och Kayla tillsammans, Katina (till vänster) gör corkscrew och Kayla till höger gör vertical spin. Vet inte vad dom skulle ha gjort, corkscrew eller vertical spin, men hursomhelst så blev det ju ganska snyggt alltså.
 
 

CR2

Dagarna går så sjukt snabbt just nu, hänger inte riktigt med känner jag :P I helgen blir det bara plugg, har två kapitel kvar att gå igenom i botaniken innan materialduggan och tentan. Men nu blir det nog att se på Supernatural eller Camp Rock 2. Haha diggar den filmen, mest för att Jonas Brothers är med ;D Dom är klockrena i filmen alltså.
 
Slutscenen med Nick/Nate och Kev/Jason på gitarr. Tyvärr inte hela scenen, men den här var den enda jag hittade.

Awesome

Känns som om den här dagen var typ en timme lång. Bestämde mig för en pluggfri dag för att inte lessna direkt, så jag kollade på lite serier och sen hängde jag på Carro till stallet för att löshoppa Nitro och resten av hästarna :) Hur kul som helst. Fina Nitro tog sig över 1 meter :D Idag fick jag också förfrågan om att vara hjälplärare på Dansstudion :D Så jag ska vara hjälplärare i en av Thereses grupper :) Awesome. Bra dag alltså. Nu ska jag fortsätta kolla på Supernatural! Förresten, vill ni se en bra serie så kolla på Last Resort som börjar imorgon (torsdag) kl 21, på trean tror jag det var. Den serien är skitbra.


A rabbit in the shape of a cloud

Klarade hemtentan i biologin, skönt som bara den :D Har sjukt mycket att plugga den här veckan. 5 kapitel i botaniken innan materialduggan och tentan nästa vecka. Gjorde ett kapitel idag så 4 to go. Nu gav jag mig själv tillåtelse att kolla på JONAS. Haha Kevin är så bra på att skådespela alltså. He rocks.
 
Provade mixern jag fick i julklapp av syrran idag också ;D Blev en hallonsmoothie! Har ätit så mycket godis och skit på sistone så jag tänkte försöka bli av med sötsuget och småätandet med hjälp av nyttiga smoothies. Letade recept igår och hittade några smoothies som inte innehöll så många kalorier :) Runt 100-200 kalorier. Bättre det än godis och chips liksom :P
 
 
Joe och Kev från första avsnittet av JONAS.

Stay

Har äntligen lyssnat på Miley's Stay. Nu förstår jag varför Niley-fans flippade 2010 när både Nick och Miley släppte varsin låt kallad Stay med typ 4 månaders mellanrum.
 
Nick: "Don't let the world cave in, just tell me that you'll stay."
Miley: "And if you ask me, I will stay, I will stay."
 
Det är lite creepy alltså.
 
Nick Jonas & The Administration - Stay (dör fortfarande från 3:48. Det han gör vid 4:05, holy hell)
 
Miley Cyrus - Stay
 

Well you never did care enough about me anyway

#NowPlaying
 
 
 
My Own Way är min favoritlåt med Honor Society. Fick precis reda på att det är Nick Jonas som skrivit den. Jag är inte ens förvånad. Han skriver snuskigt bra låtar alltså, och jag lyckas falla för alla. Även när jag inte ens vet om att det är han som har skrivit låten verkar det som haha. Nick är också med på background vocals, han hörs tydligt vid 1:34 :)

We are all united by one ocean

"It's such a privilege for all of us here at SeaWorld to work with Shamu and all of the other amazing animals here at the park. It inspires us to make a difference, all of us working together to celebrate and care for our natural world. When we care for the oceans, we're securing a future for the next generation, and every new life is a part of that legacy. If we all work together side by side, we can work wonders, and the beauty of our oceans will continue to thrive."
 
Det jag älskar med One Ocean är dess budskap. "We are all united by one ocean." Allt vi gör på land påverkar även haven. Livet i haven håller på att dö ut pga av oss människor. SeaWorld försöker med showen att få folk att bry sig genom att få oss att älska djuren, att inse att vi alla här på jorden är förenade genom ett hav och att vi måste kämpa tillsammans för att rädda det. Det är riktigt tragiskt när folk missar hela poängen för att dom inte kan se förbi sina egna åsikter om fångenskap.
 
Här är One Ocean från SeaWorld San Diego :) Corky's bows i början (från 3:41) när dom tar den tredje i slow motion, fyfan vad snyggt. Corky's bows är grymt fina, och hon är så fin. Take it in. Love it. Det står under videon vilka späckhuggare som gör vilket segment om ni vill veta det :)


 
One Song (3:20-6:30) - Kasatka, Corky, Kalia, Nakai, Orkid.
Frolic (6:30-9:43) - Kasatka och Orkid, och Nakai med tränaren Art från 7:50 :)
Side By Side (9:44-14.17) - Kasatka & Kalia (mor & dotter), sen Corky, och sen Kasatka & Kalia igen.
Splash (14.17-18:46) - Ulises, Orkid, Nakai.
We're One (18:46- 21:23) - Kasatka, Corky, Orkid, Nakai, Kalia (ett klipp på Ulises inredigerat). Kasatkas och Orkids spinning bows vid 20:27, gaaah så snyggt, och i slow motion också så man får verkligen se hur Kasatka skruvar ett varv. Och när alla fem gör TNT vid 21:34, gosh.
 

RSS 2.0