Seeegt

Blir så sega dagar när man är sjuk. Sitter hemma hos mamma igen. Har sovit över här och varit här hela dan. Blir nog att åka hem till lägenheten snart. Jag börjar må bättre och kan faktiskt äta utan att må alltför dåligt. Sara kommer förbi en sväng och håller mig lite sällskap iaf :) Blir nog tillbaka till jobbet imorrn. Ser fram emot helgen, även fast jag ska jobba den jävla söndagen som vanligt. Varenda jävla lönehelg...Men jag och Sara brukar ju ha ganska kul ändå :P



If I don't need you, then why am I crying on my bed?
If I don't need you, then why does your name resound in my head?
If you're not for me, then why does this distance name my life?
If you're not for me, then why do I dream of you as my wife?

I don't wanna run away, but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?


Nyinflyttad

Har inte skrivit här på ett tag, av den enkla orsaken att jag inte fått internet i lägenheten än :P Men nu är jag hemma hos mamma, ska sova här inatt :) Men de går bra i lägenheten iaf. Jävligt ensamt dom första dagarna, men de börjar bli bättre nu när jag har fått in lite möbler. Jag, Sara, mamma, Danne, farmor & farfar drog till Ikea i fredags och köpte soffa, bokhylla/tvbänk, barbord, stolar och tavla till mig så nu börjar de bli lite mer hemtrevligt i lägenheten. Den börjar kännas som ett hem. De mesta är uppackat också, förutom mina kläder som jag inte riktigt orkar ta itu me :P Men men, min helg blev iaf lugn :) I fredags blev de som sagt ikea och sen gick jag och Sara till Elof på kvällen. Jag skulle ge en extranyckel till honom och sen stannade vi kvar där för att kolla på sista perioden av OS hockeyn. Kom hem strax efter ett nångång. På lördagen, som inte alls blev som jag tänkt, så blev de iaf först bandy :) Då dyker ju självklart den person som jag va sur på upp. Irriterande. Men de blev ganska kul ändå. Sen på kvällen drog jag till Elof och kollade på nån thailändsk skräckfilm med honom. Den va ju mindre bra kan man säga :P Va hemma strax efter fyra på morgonen. Min söndag blev helt åt helvete. Först bandy, Borlänge vann igen och gick upp i Allsvenskan :D SJukt bra! Men jag mådde apa hela dagen och de visade sig va magsjuka :/ Så därför har jag varit hemma hela dan idag. Och tjafsat med Andreas hela dan typ...Men nu är de lugnt iaf...:)

Nej nu ska jag nog sova. Godnatt!


Medina - You And I

Dubbelparty

I helgen blev de part båda dagarna. Min feber va som tur va borta när jag vaknade fredag morgon, så då hängde jag på Sara på Maskinen som spelade på s2. Dom är riktigt bra live! Har sett dom tre gånger nu i Uppsala, Falun och Borlänge, dom har varit lika bra alla gånger. Alla som inte dansar och Segertåget måste höras live.
På lördag blev de party igen, Ebbens 21-års fest :D Dagen började iaf för mig och Sara me pulka i plättis, sen åkte vi hem och gjorde oss iordning och så kom Sara till mig strax efter sex, och sen blev de bussen till Ebben. Mkt folk där som man inte träffat på länge, riktigt kul :) Runt halv elva gick vi in till S2, där de va ovanligt mkt folk faktiskt. Mer än halvfullt redan innan halv tolv. Jag kände att jag hade en riktigt jobbig kväll, vissa personer där som jag helst inte vill se, och jobbigare blev de efteråt...Men de ordnade ju sig sen iaf...:) Förutom att jag har lite jobbiga bilder i mitt huvud.
Men två riktigt roligt kvällar iaf :D



Dåligt minne?

Har ju glömt att skriva en viktig sak här; lägenheten är MIN :D Lånet gick igenom, jag blev godkänd som medlem i föreningen och fick brev idag om att lägenheten är överskriven på mig :D Så måndag den 15 feb flyttar jag. Då ska jag ner och kolla städningen och sen till mäklaren för att träffa honom och min bank och säljaren för tillträde. Efter de ska jag direkt till dansen och sen blir de nog flytt. Pappa ska hyra släpvagn och köra möbler och Sara hjälper mig me flyttkartongerna :) Så då blir de inflyttningsfest! Kanske inte just på måndag då, men antingen där på helgen lr helgen efter, de bestämmer jag sen beroende på hur mkt jag har att göra i lägenheten och så. Måste ta en tripp till Ikea för soffa och köksbord och lite sånt...

Men men, nu ska jag fortsätta kolla på Fringe och sova så har förhoppningsvis febern försvunnit till imorrn. Puss!



Dance New Amsterdam

Hittade en dansskola i New York, Dance New Amsterdam, som inte krävs nå audition och allt sånt för att komma in på. Verkar va som en dansstudio som de bara är att anmäla sig och komma, allt från nybörjare till avancerad. Jag vill dit :( Hip hop, street jazz och modernt, lätt. Pilates också. Fatta va kul. Dansa hela dagarna. P3 vill. Får försöka ta mig dit nån vacker dag i framtiden...:P

Dans & musik <3

Finns de nå bättre än dans och musik? Helt underbart. Dansen igår va helt grym. Så sjukt rolig, finns inte ord att beskriva de :P Jag vill ha Kattis iPod, hennes musikstil är bäst. Hittade på tre låtar som vi brukar ha på hennes lektioner;

Girlicious - Stupid Shit
Daft Punk - Technologic
Iyaz - Replay


Rekommenderar er att lyssna på dom, framför allt den sista. Grymt bra. Jag älskar att dansa till dom här låtarna. Modern dans i all ära, jag älskar de med, men hip hop är lätt roligast.

Nej, nu ska jag sova tror jag. Mitt illamående och huvudvärken vägrar ge me sig. Godnatt!


"I hate that you're all that I know."

Fyllechaffisar

Helgen spenderades som vanligt me Sara :D På fredagen blev de skräckfilmskväll hos Sara, Wrong Turn och The Hills Have Eyes. Vidrigt. Vi hade ju räknat lite halvt om halvt där me att Andreas och Elof skulle komma och hålla oss sällskap, men vi visste att Elof höll på att flytta så att dom skulle kanske va upptagna me de. Vilket dom va :P Vi fick klara oss själva.
Lördagen blev inte alls som vi hade tänkt oss. Vi skulle kolla på film, spela Wii och sen dra ner på s2. Så blev de ju inte. Vi åkte runt, åt mat, och åkte runt igen innan vi erbjöd oss att vara fyllechaffisar åt Andreas. Jag skulle precis skriva till Andreas att vi kunde komma och hämta honom och hans kompis när som helst eftersom vi bara åkte runt, när Andreas bror Mattias ringde och undrade om vi kunde skjutsa honom också. Så vi hämtade upp honom och sen åkte vi till Andreas. Dock tog de ett jävla tag innan Andreas och hans kompis ramlade ut, så Mattias började fråga ut oss om olika saker. Lite småjobbigt haha...:P Efter en halvtimme kom äntligen hans bror och kompisen Daniel. Då bar de av in mot stan, först hem till Mattias och lämna av honom. Han fick me sig Andreas in så vi körde Daniel hem till Elof, som numera bor alldeles i närheten av Mattias, och sen hängde vi även me in till honom :) Lite senare kom även Andreas och vi körde ner dom till husgung, sen åkte jag och Sara bara runt lite medan vi väntade på att skjutsa hem dom. Vi tryckte in 6 pers i en skokartong haha :D Men en sjukt rolig kväll måste jag säga, många roliga kommentarer. Lätt värt att sova bara 20 min innan jobbet.

Men nu ska jag nog sova ett tag innan dansen. Puss!

RSS 2.0