Att tala är silver, men att tiga är guld.

Den senaste tiden har jag varit så lat med gym. Jag vill gå men känner att jag inte har tid på grund av så mycket plugg. Sen blir det ändå att jag pluggar typ en timme och kollar på TV sen. Not okay. Så nu ska jag skärpa mig. Rejält. Ska börja planera in gym varje dag nu alltså (förutom lördagar = vilodag). Nu blir det lite plugg, fixa mat och sen ska jag till gymmet och köra lite konditionsträning innan dansen. 
 
Jag är så sjukt sugen på att åka till USA igen, saknar det galet mycket. Funderar på en språkresa, kanske igen till San Diego eller LA. Skulle vilja plugga lite mer engelska känner jag. Tåls att kolla upp lite mer :) 
 
"One of the most sincere forms of respect is actually listening to what another has to say." 

One day you'll leave this world behind, so live a life you will remember

Ännu en crossover. Detta kommer bli så galet bra.
 

Uptown funk you up

Mina nya skor kom häromdagen. Prisa Footway för snabbaste frakten. Behövde verkligen ett par finare skor med en låg klack. Har bara högklackat eller platta skor, inget mellan. Dessa skor är perfekta. Supersnygga och förhoppningsvis sköna. Har bara provat dom lite snabbt för att se om det var rätt storlek.
 
 
Efter lite jobb på dansstudion och träning ska jag hoppa i säng och passa på att läsa lite. Jag har som sagt sååå många böcker som jag vill läsa. Imorgon står plugg, städning av lägenheten, packa inför helgen och dans på schemat. Ciao. 
 

We could be heroes

Måndag och ny vecka. Dock är jag så dagvild så jag har en onsdag. Blev jobb idag 9-14 och blir samma imorgon, ser faktiskt fram emot att jobba imorgon också. Bara dagarna går så det är fredag snart. Jag längtar galet mycket till Stockholm, finaste vännerna och Alesso. Nu ska jag iväg till gymnastiken och sen blir det plugg och sängen tidigt ikväll. 
 

The struggle

Denna eviga struggle vad man ska göra med framtiden. Jag skulle vilja plugga marinbiologi i Stockholm, men då måste jag göra klart fysik B och sen är det tre års utbildning. Känns dumt när jag vill jobba med marina djur så som delfiner och det finns en enda djurpark i Sverige med delfiner som dessutom kan räknas på två händer. Chansen att få jobb där är typ minus hundra. Men jag vill verkligen bli marinbiolog. 
 
Jag vill också verkligen plugga i USA, det vill säga LA eller San Diego (kan inte bestämma mig där), för att få en utbildning som gäller på SeaWorld och på SeaWorld kan jag försöka ta mig in genom nåt annat jobb, t.ex. som dansare. Jag älskar USA. Men att plugga och satsa på ett liv i USA, innebär att jag måste lämna allt här hemma, och det känns fruktansvärt svårt.
 
JAG. VET. INTE. VAD. JAG. SKA. GÖRA. 
 
Så just nu fortsätter jag bara att läsa typ strökurser, dans och gymnastik, utan att veta riktigt vart jag är på väg överhuvudtaget eller vart jag ens ska ta vägen. Har så svårt att fokusera på nuet när jag inte vet vad jag ska göra ens och allt ger mig lite ångest emellanåt. Är varken ledsen eller glad med allt, allt känns mest bara blaha. 
 
Nyss sökt några nya kurser till höstterminen, känns lite värdelöst men. Nu ska jag ta itu med ännu en inlämningsuppgift i djurparkskursen innan jag ska iväg till dansen.
 
 
 
 
 

"Fuck the paperwork"

Såg 50 Shades of Grey i helgen, den var bättre än jag hade förväntat mig. Mycket bättre. Ellie's låt är ju sååå bra.
 

Fun with friends

Insåg häromdagen att jag tror jag hamnade i nån liten vinterdepression där ett tag. Nu när allting börjar bli ljusare och varmare känner man sig hundra gånger piggare och mer pepp på allt. Det är två veckor kvar till Alesso och jag är så sjukt pepp. Längtar verkligen. Umgås och ha kul med bästa vännerna, finns inget bättre. Ville åka till Sthlm idag och festa med dom, men tyvärr är man fattig :( Just nu känner jag verkligen för att göra nåt ikväll, men vet inte vad haha. 
 
Gårdagen blev iaf härlig med lite plugg avklarat, högsta betyg på ännu en inlämningsuppgift i djurparkskursen, fika med del av familjen och sen en kväll på dansstudion när jag och Ellen var vikarer för Erika och Mathildas grupper. Kvällen avslutades med en film med Jesse Spencer. Bästa dagen på ett tag och så välbehövligt. 
 
Dans blir inte alltid som man tänkt sig på bilder. 
 
 
 
 
 

Don't look down

Påsken snart över, dock lov hela nästa vecka så ingen dans eller gymnastik förutom på torsdag och söndag. Jag är pepp för veckan, ska ta itu med massa plugg och börja satsa hårt med träningen igen, med start idag. Ska skriva ett diskussionsinlägg sen blir det gymmet för att träna styrka och kondition. Ska även hinna med att ta det lite lugnt och bara läsa och kolla på tv-serier. 
 
Nu när våren börjar komma smygandes längtar man verkligen efter sommaren och alla festivaler. Summerburst och Bråvalla inbokat, ska bli sååååå kul. 

RSS 2.0