P&L Day 1

Yes, idag drog P&L igång :) Trodde de skulle bli en lugn dag, men icke sa nicke. Träning imorse på Nautilus, ja jag ska va duktig och träna under sommaren :P Sen iväg och hämta ut P&L armbandet med mamma och Danne och tillbaka till Maserhallen för att hämta mitt Nautilus kort innan jag gick ner på stan för att träffa Becka, Liza och Ebben på systemet, där vi även träffade på Elisa, Carro och Nina :) Och så fortsatte dagen i samma tempo. Först klockan 21 kom jag hem och fick slå ner häcken. Nu blir de film, Snakes on a plane :) Imorgon tänkte jag lägga upp lite kort på min lägenhet för er som inte har sett än och vill se :)

Puss!

Midsommar

Gårdagen blev riktigt lyckad. Firade hemma hos Elisa tillsammans med Eve, Edvin, Elin, Tommy, Carro och Emma. Först blev de grillning, dricka, jordgubbar och prat :) Elisa hittade på en ny drink haha :) Sen tog vi en kort promenad upp till Tunet där det blev kubb och brännboll, i regnet självklart :) Varför låta lite regn förstöra midsommar? :P Regnet gjorde dessutom brännbollen ganska spännande. Väldigt lätt att halka. Edvin gjorde en riktigt snygg vurpa och Tommy flög omkull bra många gånger. Jag klarade mig fint haha, ren tur? En riktigt rolig kväll iaf! :)

Länge sen?

Okej så jag känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera. Inte för att jag vet om nån faktiskt läser men ändå :P Jag har jobbat och sen gått och lagt mig ganska tidigt, så datorn har knappt varit på den senaste tiden. Men nu har jag tid att skriva lite, för nu är jag sjuk igen så inget jobb imorgon.
Under den senaste månaden har jag iaf hunnit med en resa till sthlm under min ÅF-vecka för att hälsa på Becka och Liza. Sen jobbade jag 7 dagar i rad. Mån-fre 07.00-16.00, lördag 06.00-15.00 och söndag 09.00-18.00. Priset man får betala för att va ledig i tre helger sen. Men jag gillar vårt nya schema, känns faktiskt som om man har ett liv igen. För första gången på typ ett år. Sen har jag varit ute och festat med Sara och Eve och haft lite filmkvällar med Erik. Idag kom han och tog hand om mig när jag va sjuk och gav mig lite massage. Han undrade vafan jag gör med min nacke haha.
Men nej, nu ska jag sätta mig och plugga lite körkortsteori till fotbollen innan Fringe börjar. Puss!


It's like one step forward and two steps back
No matter what I do you're always mad
And I can't change your mind
It's like trying to turn around on a one way street
I can't give you what you want
And it's killing me
And I, I finally see
That maybe we're not meant to be


RSS 2.0