Helg <3

Denna vecka har varit så intensiv. Känner mig lite smått sliten. Projektarbete som skulle lämnas in torsdag kl 12, som vanligt började jag med det sent för att jag har noll motivation och fokus när det gäller plugg. Denna termin har det varit extremt. Spenderade måndag och tisdag med att leta info, skrev huvuddel och avslutning på onsdag kväll/natt. Som tur var hade jag inledning skriven sen tidigare pga seminarium. Kom i säng 03:30 torsdag morgon. Var en zombie på torsdagen med enorm huvudvärk men lyckades få till 2h träning. Vägrar lägga ned hela dagen pga huvudvärk alltså.

Fredag blev det dans på Coop Forum på deras eventdag. Kändes inte som om det gick bra men vi fick höra efteråt att det var jättebra, så det var ju kul :) Idag workshop på dansstudion med Kulturamalärare från Stockholm. Modernt, balett, hiphop och jazz. Det var hur kul som helst, superkul att få dansa för lärarna på Kulturamas danslinje :) Jättekul att träffa Kattis igen också, saknat hennes hiphoplektioner. Jazzen var lite av en helt ny värld och dessutom sjukt jobbig, så nu är man lagomt slut i kroppen. Men så värt varenda sekund av det :) om det är nånting man lärt sig av dans så är det att fortsätta trots att kroppen skriker av utmattning. 



What's left of this moment, I'm not gonna waste it

Sommaren närmar sig med storsteg. Snart är det dags för Summerburst, ska bli så kul. Men, innan sommaren börjar måste jag avsluta mina vårkurser. Håller på med ett projektarbete nu som ska in på torsdag. Jag har skrivit två sidor och måste skriva tio sidor. Ha. Haha. Hahaha. Får skriva som en galning imorgon. Ville egentligen jobba men jag får skylla mig själv att jag inte tagit itu med projektarbetet tidigare. Skulle ha skrivit på det idag, men huvudvärk och extremt trött hela dagen. Tror det är allergierna som jävlas.
 
Släpade mig iväg till ett indoor walking på Friskis iaf, tänkte att lite träning kanske piggar upp mig. Man brukar ju bli sjukt seg om man inte tränar. Det hjälpte, nu känner jag mig pepp för att skriva projektarbetet imorgon. Jag hoppas jag hinner skriva en hel del så att jag hinner med ett jobbpass på torsdag ifall det finns nåt. Skulle vilja få in ett jobbpass denna vecka så man får lite extra pengar lagomt till Bråvalla. Håll tummarna, okej. På fredag ska jag dansa på ett event så då hinner jag nog inte med jobb såvida det inte finns nåt 7-11 pass ledigt.
 
Nu, maaat, sängen och Chicago PD. 

Beautiful now

Det krävs typ 5 minuters kollande av TV för att inse varför så många laddar ner tv-serier. Det går ju bara skit på svensk TV. Alltså alla svenska TV-program...nej. Då är till och med The Real Housewives of blablabla mer underhållande. Prisa amerikansk TV. 
 
Anyways. Igår blev det fest med tjejerna från dansen. Först pizza och sen drog festen igång med massa ölspel, däribland beer pong. Blev en lyckad och härlig kväll. Så glad över att jag får dansa och umgås med dessa fina människor. Jag har för övrigt fått sommarjobb vilket även ger mig extrajobb redan nu och även till hösten om allt går bra under sommaren. Inga sena kvällar, inga helger och väldigt bra betalt. Dessutom ett väl organiserat system där jobbpass erbjuds både online så man kan boka in sig i förväg och även genom sms, och där man kan lägga in när man är tillgänglig för jobb. Jag vill gärna jobba på förskolan också när folk behövs så mycket men alltså, jag orkar inte med deras oorganiserade system där ingen har koll och där dom inte ens informerar när dom byter tidsrapporter och att de gamla inte längre gäller vilket gav krångel med lönen. Fick lite smått panik. Tycker så synd om alla ordinarie anställda och barnen på förskolorna, det är ju tyvärr dom som hamnar i kläm. Har dåligt samvete över att jag troligen inte kommer kunna eller vilja vara kvar som vikarie där.
 
Gårdagen <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara helg

Ännu en dansuppvisning avklarad. Den blev sjukt intensiv med massa nummer och korta klädbyten, och därinnan dubbla barnföreställningar. Tror vi alla var helt slut, det var i alla fall jag, men jag har sån tur som dansar med så härliga människor som är så fina, håller ens humör och energi uppe, som dessutom ställer upp och hjälper med skoknytning och lampa så man hittade alla kläder i mörkret. Helt enkelt helt underbara! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Severide's got it

Älskar dessa extraklipp Chicago Fire lägger upp. 
 
"That thing is gonna rip my nipples clean off, oh wait no, Severide's got it." 
 
Den riktiga scenen. Taylor Kinney, damn. 

Push yourself

Två hemtentor och en analysuppgift av The Vampire Diaries med inlämning på söndag. Har typ precis börjat. Jag är en så jäkla tidsoptimist nuförtiden. Jag suger på att plugga. Eller kanske, jag är bäst på att undvika att plugga. Det finns så mycket annat att göra ju?? Jag vill gymma och läsa böcker så galet mycket just nu. Men nästa vecka är det dansuppvisning och efter det är ju dansen slut för den här terminen så då borde det finnas mer tid till det. Sista lektionen med barngruppen på dansstudion igår och i måndags var det sista gymnastikträningen för barngruppen. På lördag blir det dock tävling för barnen och därmed jobb ca 9-15, ska bli så kul! 
 
Fått lite mer resultat på kroppen den senaste tiden, trots att jag inte hunnit med att träna på Friskis så mycket som jag velat och ätit mindre bra. När man ser resultat blir man lite mer motiverad, vilket jag behöver just nu (sorry för underkläder ifall nån känner sig obekväm med det).
 
 

You're the fear, I don't care, 'cause I've never been so high

Goals. 
 

I got lost in him, and it's the kind of lost that's exactly like being found

Blev en tråkig Valborg i år, förutom träningen på morgonen med Danne som var härlig. Synd att ingen kunde fira Valborg med mig (och lite tråkigt att folk inte ens svarar när man frågar tidigare i veckan vad dom har för planer när vissa uppenbarligen hade planer, allvarligt talat) men inget jag tänker lägga mer energi på. Jag är i alla fall utvilad och pigg och supertaggad för tre timmars dans idag, tur att dansen börjar tidigt idag :D Sen tre timmars dans igen på söndag, woop woop. 
 
 
 
 

RSS 2.0