Love and war

Julen är över. Ännu en gång. Kände att jag inte alls hängde med där, är fortfarande i början av december typ. Iofs har jag inte grepp om mycket nuförtiden. Men julen var superhärlig, spenderade julafton hos syrran, god mat och lekte med barnen osv. Juldagen var vi hos farmor med pappa och Ingela, sen blev det fest och utgång med Emma, Carro och Markus på kvällen.
 
Nyår imorgon. För första gången på länge är jag helt opepp på att fira nyår. Noll intresse, verkligen ingen lust överhuvudtaget. Kände mer för en lång promenad med musik, ett träningspass, dusch och sen krypa upp i soffan i mjukisbyxor och tjocktröja och se på några filmer med jordgubbar och vindruvor. Fira slutet av ett skitår och fira att man har ett nytt år att ta sig igenom? No, thank you, I'm good, really.
 

Endings

There's a universal truth we all have to face, whether we wan't to or not; everything eventually ends. Much as I've looked forward to this day, I've always disliked endings. Last day of summer, the final chapter of a great book, parting ways with a close friend. But, endings are inevitable. Leaves fall, you close the book, you say goodbye. Today is one of those days for us. Today we say goodbye to everything that was familiar, everything that was comfortable. We're moving on. But just because we're leaving, and that hurts, there's some people who are so much a part of us, they'll be with us no matter what. They are our solid ground, our North star, and the small, clear voices in our hearts that will be with us, always.
 
 

I do this one thing with ice cubes

Att sätta upp julgranen igår hos mamma tog mycket längre tid än vanligt. Julgransbelysningen hade trasslat in sig sjukt mycket, tog en timme att reda ut den (jag överdriver inte). Mamma var redo att hämta saxen och klippa upp trasslet, koka belysningen på spisen och kasta ut den från balkongen.
 
Idag blev jag klar med julklapparna i alla fall, wooo. Har dock inte fått upp min julgran än haha. Skulle göra det idag men så pluggade jag istället, kände att jag vill bli klar med tentan. Snart klar, har skrivit svar på alla frågor så dom ska bara skrivas in på datorn, 3 frågor kvar bara. Så drygt när man måste skriva om så mycket för att det inte får vara för likt. Ibland finns det inget bättre sätt att säga det, inget annat ord man kan använda, utan att det blir konstigt. Ugh damn svenska, finns många fler synonymer i engelskan.
 
Deras kemi är A+. En av orsakerna varför jag älskar Castle. Samt humorn,precis min humor.
 

Heat Wave

Nu börjar det faktiskt likna nåt. Fick upp julsakerna i lägenheten igår. Måste bara hämta resten av julgranen. Köpte två julklappar igår och två idag så nu är jag nästan klar med julklapparna. Började med tentan som ska in den 27 december, har gjort 2 av 7 frågor. Tänkte jag skulle hinna med dom resterande frågorna imorgon, och i helgen ska dom resterande julklapparna fixas på Kupolen vilket lär bli något av en rugbymatch.
 
Nu till en viktig upptäckt. Böckerna som Castle skriver i serien Castle finns på riktigt :O Alla böcker. Derrick Storm-böckerna, Nikki Heat-böckerna. Nikki Heat är karaktären som Castle i serien baserar på Beckett.
 
Så istället för att fortsätta med tentan gjorde jag lite research på författaren Richard Castle (oops). Det finns ingen författare som heter Richard Castle. Richard Castle är bara en påhittad karaktär i serien Castle. Så vem skrev böckerna? Ingen vet. Castle-teamet har lämnat lite små ledtrådar så som att författaren har varit med i Castle, men aldrig avslöjat vem som faktiskt skrivit böckerna. När böckerna släpptes så var det Nathan Fillion (han som spelar Richard Castle i Castle) som gjorde boksigneringarna :O Precis som han gör i serien. Shit just got real?
 
Tweetade om detta (of course). Visade sig att Eliz har boken Heat Wave. I ett avsnitt i serien pratar dom om en viss sexscen mellan Nikki Heat och Jameson Rook (aka Beckett och Castle) som jag har varit nyfiken på sen dess (don't judge me haha).
 
Och japp, sexscenen var på samma sida i boken som dom säger i serien. Sida 105. Avlider. Eliz tystnade efter det så jag tänkte att nu sitter hon och läser sexscenen. Visade sig att hennes mamma hade kommit in med mat haha oops.
 
 
 

I'm the shit with no makeup

Jag fick så sjukt mkt plugg nu, hjälp? Tenta skickades ut igår som ska vara inne 27 december. Får tillbaka rapport den 20:e med korrigeringar som ska fixas och lämnas in senast 6 januari. Plus en uppsats som måste lämnas in senast 7 januari. Oh, the joys of college. Ursäkta medans jag går och dränker mig i badkaret. Det är jul, jag har sinnessjukt mkt att göra, hur i hela friden ska jag hinna med att skriva en tenta till den 27e? #Gråter #WhatKindOfDementedJokeIsThis
 
Anyways, det är några som har undrat vad feminine vibe är för dansstil. Istället för att förklara det så slänger jag upp en video på våran feminine vibe från dansuppvisningen :)

Dance is a universal language

Några fler bilder från dansuppvisningen.
 

Goodnight and goodbye

Tredje advent idag. Snart bara en vecka kvar till jul. Har jag fått fram nå julsaker och fixat med julklappar? Nope. Planerar att göra det och sen dyker det upp nå annat och helt plötsligt är det kväll. Men idag ska det fixas. Julsakerna iaf. Julklapparna ska fixas under veckan. Har några klara iaf. Sen är det jul :O Planerar fest under mellandagarna med några fina vänner från dansen, ser fram emot det :D
 
Var in till Falun häromdagen och bokade en tatueringstid. Ska fylla i späckhuggarna och lägga till en liten text under. Dock blir det inte förrän 28 januari, lång väntetid hos Temple of Art. Men nu lär jag sätta fart, ciao.
 
Stana (Beckett) tweetade den här bilden. Caskett *thumbs up*
 
Joe och Nick igår kväll. Sista framträdandet tillsammans, på Jingle Bash i Chicago. Utan Kevin dock...
 
 

 

"I'm Castle!"

Lägenheten börjar sakta ta form igen. Sjukt mycket att göra. Jag har inte ens fått fram nå julsaker än. Ska försöka släpa upp lite imorgon. Ryggen är överansträngd/inflammerad så kan inte bära så mycket men julsakerna ska upp iaf. Snart jul ju :O känner att jag ligger väldigt mycket efter. Jag har degat i soffan typ hela veckan pga ryggen, det gör för ont för att röra sig. Dock var jag på bio med Danne och såg Hobbit del 2, grymt bra. Beställde säsong 4 av Castle som kom idag, men har börjat om och är nu på säsong 2 så den får vänta lite.





Danshelg

Helgen har varit grym. Dansföreställningarna gick riktigt bra och alla tjejer jag dansar med är så fina, har haft så kul med dom under helgen. Och självklart under hela terminen också! Fina vänner.
 
 

Feminine vibe.
 
 
Modernt.
 
Jazzen.

Nu ska ja iväg och handla och sen lär lägenheten tas itu med.

I Just Want You

Suttit och skrivit på rapporten hela dagen idag. Går fruktansvärt segt. Min hjärna taggar inför dansuppvisningen med start med rep imorgon. Kan inte sitta still. Har typ lagt mig ner på golvet och gjort armhävningar med jämna mellanrum. Men har iaf fått klart huvudkapitel, inledning, syfte, problemställningar, metod och källkritik. Bara diskussion, sammanfattning och referenser kvar. Meeen klockan är över 21 och jag kom precis på att jag måste tvätta håret och få ordning på det tills imorgon. Looks like it's going to be an all nighter. Lär skriva klart rapporten idag också, inlämning imorgon och jag har rep från kl 16 och måste fixa och greja innan det.
 
Jag är så taggad inför dansuppvisningen. Dans och umgås med fina människor hela helgen. Underbart. På tal om dans ska jag nog göra en modern koreografi till den här låten med Casketts förhållande som inspiration. Hur mycket vill ni satsa på att om en timme sitter jag inte alls och pluggar utan

I almost died, and all I could think about was you. I just want you.

Fullt upp denna vecka. Dans 5 dagar av 7. Stor rapport som ska in på fredag i en av mina kurser. Fick tillbaka min lägenhet i måndags så massa saker i lägenheten som behöver göras. Sleep, what's that? Jag har så sjukt mycket energi så jag kan inte sitta still, pluggar samtidigt som jag dansar runt i lägenheten. Multitasking at its finest.
 
Men nu gav pennan upp och jag har ingen annan penna i lägenheten. Ha. Hamnade på YouTube istället. Castle bloopers.
 
Haha, sista scenen. Den scenen var klockren i avsnittet, och nu Stanas reaktion dessutom haha.
 
Hallelujah moment. I ship them so hard. #Caskett

RSS 2.0