Make it feel like the first time

Klar med första kapitlet i matten, det går framåt sakta men säkert. Vad som också går framåt, eller snarare uppåt, är First Time på iTunes. First Time släpptes idag på amerikanska iTunes, men vi i Europa och Asien får tyvärr vänta till 23 september. Fucked up. Men men jag har ju köpt låten från US iTunes iaf :)
 
Jonas fans har promotat den hela dagen och nu ligger den på 20 på allmänna listan och 10 på poplistan. Det går framåt, japp. Förväntade mig inte att den skulle gå så bra med tanke på att den redan legat uppe på iTunes en dag och fått massa försäljningar som blev raderade när låten togs ner igen. Hade vi fått med dom försäljningarna hade den legat på plats 1 nu, utan tvekan.
 
Dom la upp en teaser på videon, den ser grymt bra ut. Nick är så söt i den där tshirten, även fast han ser ut som Pongo.
 
Nu ska jag kolla på film och fortsätta plugga! Ser ut att bli sommarfest hos Becka i helgen, blir nog askul! :D
 
Slänger upp den här bilden på Nick och Kevin, bara för att dom ser så sjukt bra ut. Nicks överkropp, good god. Kevin retweetade mig idag igen förresten, wooo.

 
Jag på Kevins twitter :) Thanks, Kevin.
 
 

I need your love

Superhärlig midsommar ute i Ornäs med fina vänner :) Har varit sjukt sliten hela veckan såå jag vaknade kl 14 idag. Fint när jag verkligen behövde plugga. Ugh. Jag ligger så sjukt efter så ni anar inte. Ska börja plugga det första jag gör när jag vaknar imorgon, annars lär jag väl inte få nåt gjort då heller. Jag är duktig på att skjuta upp saker uppenbarligen. Mindre bra när man har miljoner saker att göra. Påminnelse till mig själv om att jag ska ringa om försäkring och..så var det nåt mer jag skulle ringa men kommer inte ihåg. Grattis Patricia. Mitt minne försvinner totalt när jag är stressad. Ajedsada what is my life right now.
 
Anyways, beställde lite kläder från Lager 157 som hade rea. Bondelid som vanligen är snordyrt, woop woop.
 
 
 
Nick och Kevin var på Yanees igår. Kolla Nicks öra, söt hihi. Joe har för övrigt dragit till Kenya med ett gäng för att hjälpa barn där. Fina människor <3
 
 

Just another day like any other, nothing in the sky said run for cover

Har så sjukt mkt att göra just nu och det känns som om jag inte hinner med nåt. Stressad som fan. Just nu vill jag bara lägga mig och gråta för jag vet inte hur jag ska få allt att gå ihop. Så mkt att fixa inför USA + sommarkursen i matte som jag la om på heltid för att hinna klart den innan USA vilket innebär att jag måste beta av en hel mattekurs på en månad. Jaadå. Den var ju lagomt dryg med att man måste göra grundprov och slutprov efter typ varje jädra del, typ efter 1.1-1.4 och sen efter 1.5-1.6 och båda proven skulle ta typ en timme var. Två prov typ varje dag + inlämningsuppgifter. Fint. Och jag tål inte sån här stress så mitt humör är nere i botten med konstant ångest över att jag inte hinner med saker.
 
Ugh live chatten igår blev försenad två timmar pga att killarnas flyg från Vegas till LA blev försenat. Såå istället för kl 1 blev den kl 3 på svensk tid. Jag satt ju uppe och kolla på Miss USA natten innan som också började kl 3. Så dom senaste två dagarna har jag somnat typ 5-6 på morgonen. Who needs sleep anyway. Men värt det. Joe var på dryg-humör haha, underhållande. Så skönt med alla Jonas-grejer som händer just nu, att få fly undan verkligheten ett tag och sitta i min lilla drömvärld med killarna och alla Jonas fans. Jag har fått så fina kommentarer av Jonas fans på sistone :') Killarna och Jonas fans, helt främmande människor som man aldrig träffat, men som ändå uppskattar en. Det finns hopp för mänskligheten.
 
Här är livechatten om nån vill se: http://www.ustream.tv/recorded/34510841
 
Joe "They hate the word soon apparently. I said that the other day and they got so mad at me." Haha han uppfattade det alltså. Good boy.
 
Btw Kevin sitter inte med telefonen och är osocial, han kollar våra frågor på Twitter.

Nick såg ut som en gud igår förresten.
 
 
 
Dom satt och läste "Would you rather" frågor till varandra och till oss. Typ "would you rather chop off your arm or pull all your teeth out one by one and eat them?"
 
Lägenheten dom sitter i är Joes och Nicks lägenhet i LA. Kan jag få flytta in där eller? Ser ju ut att vara en skapligt fin lägenhet om man säger så.
 
I slutet av chatten låtsades Joe gå i trappor bakom soffan. Nick satt där helt allvarlig och förklarade vad hans tatuering betyder och så ser man grottmongot låtsas gå i trappor i bakgrunden haha. Precis som han gjorde i deras första livechat 2006. Vissa saker förändras aldrig.
 
 
 

Give me a sign, neon

Nick gjorde ett galant jobb som co host igår! So proud. Och dom spelade Neon, så sjukt bra, jag älskar den. Idag la dom upp en preview av studioversionen på appen, så nu har man 1:12 av låten iaf. Den påminner om Rihannas Diamonds. Älskar texten också.
 
Stars fade
Hearts break
Fair trade
Is it ever even
Don't wait to stay awake
When you realize
That time just keeps on moving
While you're standing next to living in the dark
So neon, neon
Burn up the sky, just like a fantasy
Where all I can see is
Neon, neon
Show me your light
I'm running out of time
So give me a sign
Neon, neon, neon
Give me a sign, neon, neon, neon
Give me a sign, neon
 
Inspelad från appen så ljudet är lite ihåligt ugh.
 
Uppträdandet igår, lite redigerat i den här video då tjejerna visade upp sig i bikini under den här delen medan killarna fortsatte spela musik utan att sjunga så dom fungerade som bakgrundsmusik haha.
Pom Poms, Neon och First Time.
 

Why hello

Hm det var ett tag sen. Fullt upp med kryssning, plugg och fixa inför USA. Jag åker nästa månad och nerverna börjar reda kicka in kan jag säga. Just nu ligger jag och kollar på Game of Thrones och väntar på kl 3 och Miss USA. Brukar knappast kolla på skönhetstävlingar men Nick ska vara co-host och så ska han uppträda med sina bröder. Blir Pom Poms, First Time och ännu en ny låt från skivan som heter Neon som vi inte har hört än. Nick ville inte avslöja den tredje
låten aka Neon först utan sa att det blir en överraskning, men privatdetektiver som vi är så fick vi reda på det ändå haha. Busted, Nicholas. Anyways ska det bli grymt att se honom vara co-host också. Go baby.

Just ja. Killarna avslöjade för några dagar sen att First Time blir den nya singeln. Det blev en...rolig historia. Senare på dagen läckte låten och dagen efter låg den uppe på iTunes så vi trodde dom hade släppt den, men det visade sig att dom inte hade gjort det och att den hade lagts ut på iTunes för tidigt. Haha. Klant. Så den togs bort från iTunes efter ca 12h och nu är releasedatumet 25 juni. Men jag hann köpa den från amerikanska iTunes så jag har redan låten. Oh yeah. Den låter grymt bra för övrigt. Bättre än Pom Poms. Så köp den på iTunes runt 25 juni där, troligen 26 juni i Sverige, you wont regret it. Sjukt bra producerad av Nick.





Oh yeah

Fick mejl igår om att jag blivit antagen till Broadway Dance Center :D Sjukt glad. Grymt taggad för en höst med massa ny dans. Bokade också hotellrum i Atlantic City, på det hotellet som Jonas-konserten kommer vara på. Lycka.
 
Var till vårdcentralen imorse med knäet, läkaren sa att det eventuellt är en meniskskada. God I really hope not. Remiss till magnetröntgen, jaa då. Frågade om varför jag får ont runt revbenen, troligen nåt med gallblåsan som sitter alldeles där så jag fick en remiss på ultraljud också. Plus att jag redan väntar på en remiss till ögonläkaren. Ålderdomshemmet snart eller?
 
Ny sommarmusik att lyssna på? Checka in Deleasa, aka Mikey Deleasa.
 
Bilder från konserten på Acapulco Festival.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Music's in my soul

Grym helg på Falukalaset både fredag och lördag med fina vänner <3 I fredags åkte jag in med Nina och träffade Elisa, Edvin, Tommy, Elin och senare Linnea, åt på ATA och satt på Rådis och drack goda drinkar och åkte karusell. I lördags grillfest hemma hos Therese med dansare :D
 
På lördagsnatten/söndagsmorgonen så var det även Jonas konsert i Mexico som jag satt uppe och kollade på. Den började 3:30 svensk tid. Så värt att sitta uppe. Förutom att jag fick tweet limit precis när introt drog igång och hade tweet limit hela jädra konserten, sjukt frustrerande. Framför allt när Nick drog av sig jackan så man fick se hans enorma armmuskler, ramlade nästan ur sängen. Dom öppnade med Pom Poms, amazeballs. Och When You Look Me In The Eyes lät sjukt bra. Dom gjorde också en grym cover på Daft Punks nya låt Get Lucky.
 
Hela konserten.
 
Även fast man hade tweet limit var det ganska underhållande att läsa folks reaktioner. Alla reagerar på exakt samma saker haha.
 
 
 
 
När konserten började. Jag lovar att jag pratade engelska.
 
När Nick tog av sig jackan hahaha.
 
 
Tänkte lägga upp bilder ikväll men ni kan ju få se Nicks muskler.
 
 

RSS 2.0