I've got all I need when I got you and I

Hade en sånt sammanbrott häromnatten, fyfan rent ut sagt. Det jobbigaste jag varit med om på länge. Sov inte en sekund på hela natten. Men, break down, get back up. 1,5h på vårdcentralen igår där dom utredde mina andningsproblem, resulterade i en kortisonkur resten av veckan och ny medicin som jag ska ta varje dag numera och en remiss. Ibland (läs ofta) känns kroppen verkligen som en otacksam jävel, man tränar och försöker göra det som är bäst för kroppen och så slår den bara tillbaka. Frusterande af. 
 
Pitch Perfect är så bra alltså. Båda 1:an och 2:an. 
 

Bästa beslutet i hela mitt liv

Jag insåg häromdagen hur sjukt mycket träningen har gjort för mig, både mentalt och rent fysiskt. Shoppade lite häromdagen och det är vid såna tillfällen man verkligen märker att träningen har gett resultat. Har gått från storlek L/XL till S/M :O Att "bli smalare" och gå ner i storlek har långt ifrån varit mitt främsta mål med träningen. Att bli smal är faktiskt inte det enda målet som finns med träning. Tycker det är så tråkigt när man ser och hör det hos människor, helt inställda på att man bara tränar för att bli smal och få "Hollywoodkroppen". Det finns ingen annan orsak, liksom. Om det är orsaken till att man tränar blir träning ofta förknippat med ångest, efter egen erfarenhet. Don't do that to yourself, seriously. Det finns sååååå många andra mål du kan ha med träning, till exempel bygga lite muskler för att din kropp ska hålla längre (kroppen behöver muskler för att hålla upp din vikt, annars hamnar all vikt på leder och skelett = krämpor och skador) eller bara för att vara hälsosam och ta ansvar för din hälsa och kropp. Din kropp är gjord för att röra på dig. Om nån var intresserad av tips haha. 
 
Det är så enkelt, egentligen. Kolla lite innehållsförteckningar när du handlar, lägg om kosten och rör på dig. Kosten har visat sig vara viktigare än jag nånsin trott innan. Och träning har visat sig vara mer mental än jag trodde. Träning är typ 80% mental och 20% kropp. Det handlar sååå mycket om din inställning och hur du tänker. Man får verkligen jobba med sig själv och sina osäkerheter. Tack vare träningen har jag verkligen lärt känna mig själv utan och innan och jag är så mycket mer säker på mig själv. Det bekräftelsebehov jag hade förut är i stort sett helt borta. Det är så skönt. Insåg detta häromdagen och jag kan nog inte tacka träningen nog. Att verkligen ta itu med kost och träning har förändrat mig en hel del. Framför allt min inställning till typ allt. Verkligen det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv. 
 
Har dock varit sjuk hela veckan, känt mig fruktansvärt ur form efter dansuppvisningen. Tror min kropp behövde en urladdning med rejäl vila. Lite seg i bollen än men kroppen känns redan piggare. Tog beslutet att stanna hemma från Bråvalla för att vila och ladda batterierna och fokusera på träning i helgen om kroppen känner sig redo för det, och det är SÅ skönt. 
 
 

Maybe one day


Thank you for reminding me what butterflies feel like

 

When everything's made to be broken

Slutet av veckan och helgen har varit intensiv, men så rolig. Torsdags bowling och mat med gymnastikledarna på O'Learys, blev en härlig kväll med härligt sällskap. I fredags firade vi Emma på Liljans after work med grillbuffe och god dricka. Idag blev det mat på O'Learys igen och sen San Andreas på bio med mamma och Danne. Så sjukt bra film, obehaglig dock med jordbävningar längs San Andreasförkastningen med tanke på att det faktiskt sker i verkligheten. 
 
Har verkligen fastnat för Chicago PD, spinoffen på Chicago Fire. Älskar att Chicago Fire och Chicago PD är så länkade med varandra. Syskonen Dawson ger en länk mellan serierna med Gabby i Chicago Fire och Antonio i Chicago PD. Karaktärer från Chicago PD är med en hel del i Chicago Fire och vice versa, och många karaktärer i båda tv-serierna har en bakgrund med varandra. Serierna bygger på varandras storylines, det är faktiskt intressant att se hur manusförfattarna får ihop allt och man vet bokstavligt talat aldrig vad som kommer att hända med tanke på att serierna jobbar tätt ihop. Spinoffs done right. 
 
 
Denna crossover var sinnessjukt bra. 

Fragments of what used to be

Denna vecka har varit så bra so far. Jobb i måndags 7-11 på Bokus, sen spenderade jag resten av dagen med att bara ta det lugnt och kolla på Chicago PD. Fixat lite plugg och imorgon blir det jobb igen 7-11 på Bokus. Jag ser fram emot att jobba imorgon och det är en underbar känsla. Jobb för mig har varit förenat med ångest och sömnlöshet i flera år nu, så det är så skönt att jag inte känner nån ångest över imorgon och att jag till och med ser fram emot det. Håll tummarna för att detta får hålla i sig <3 
 
Imorgon efter jobb blir det plugg och sen blir det ledarträff på O'Learys för bowling och mat med gymnastiken, ska bli så kul. Fredag lite firande och sen blir det bio nån dag framöver. Ska få in lite gym också. Och snart bara en vecka kvar till Summerburst!
 
 

New in

Shoppat dessa fina kläder de senaste dagarna. Redo för sommaren, party och festivaler. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0