Dansgalen

Första veckan på lovet och jag saknar redan dansen. Satt och kollade på filmerna från de 2 senaste dansuppvisningarna, vilket inte gjorde saken bättre. Klättrar nästan på väggarna nu. Men shit va snygg Earth Intruders va, vi var grymt synkade. Lite förvånande med tanke på att den var ganska svår och jobbig och att vi va så pass många i gruppen. Kul iaf ^^ Imma Be va inte så bra filmad så den kan jag knappt säga nåt om :P Det blev jag faktiskt besviken på. Man såg inte ett dugg av golvdelen :/ Men jag är glad för filmerna ändå, hoppas dom fortsätter att filma uppvisningarna.



Bild tagen från FB-gruppen KFUM Borlänge Dansstudio.

Söndag

Först vill jag bara säga tack till Elisa för hennes ord <3 Skönt att nån tror på mig iaf. Den här helgen har för övrigt varit helt okej. Fredagen var lätt bäst. Idag hittade jag äntligen ett par baggyjeans (dvs herrjeans) :D Skitsnygga och supersköna. Köpte ett par skor också :) Men nu ska jag återgå till Titanic 2 (!). Puss!

Före



Efter

Broken

Jag önskar att jag inte hade ångest. Jag önskar att jag kunde andas. Jag önskar att jag vore tillräckligt duktig på att dansa. Jag önskar att jag vet vad jag vill med dig. Jag önskar att jag hade ett jobb som inte bryter ner mig. Det finns så mycket jag önskar, så mycket jag vill, men jag kommer ingenstans. Jag står och trampar på samma ställe hela tiden. Det är som att kämpa mot en betongvägg. Jag vet att nånting måste förändras för att jag ska klara det här, för jag håller på att falla tillbaka igen. Jag vill vara den person jag var innan jul, när jag studsade fram av glädje och allting kändes så lätt. Nu är allt bara skit igen. Jag försöker koncentrera mig på dansen, jag klamrar mig fast vid den för att inte falla. Den tog mig ur helvetet förra gången, så om jag bara håller fast vid den nu så kan jag bli den glada personen igen. Men nu måste jag kämpa för att överhuvudtaget hinna med dansen och det är nästan för mycket för lilla mig. Jag känner för att lägga mig och dö, men det kan jag inte. Jag kämpar vidare, fast jag inte orkar. Jag vet inte vad jag ska göra längre.

Sthlm

Idag blev det en lite improviserad tur till Sthlm :) Är trött på att bara ligga hemma och vara sjuk hela tiden och dessutom kände jag att jag behövde komma bort från Borlänge lite, även om det bara var under dagen. Först träffade jag Becka och Liza :) Vi gick och åt på en sushi/thairestaurang vid Hötorget och satt och snackade ett tag och sen bar det av mot Kulturama och Kattis danslektion :) Hon hade samma koreografi till den gruppen som hon har till oss så det var inga problem att hänga med. Fick även en massa nya steg i "So What" som gick riktigt bra faktiskt. Nu har jag en hel del att träna på under uppehållet på 3 veckor. Riktigt nice ^^ Efter dansen åkte jag in till t-centralen och träffade twinsen igen innan mitt tåg gick hemåt. En sjukt härlig dag blev det, jätteroligt att träffa twinsen igen och dansa är ju alltid lika kul! :D Jag är dessutom grymt nöjd med min tatuering som ser riktigt bra ut idag när svullnaden la sig :D Men nu ska jag sova! Puss!


Dance

Jag har nog världens bästa danslärare. Ville bara säga de. Helt fantastiska ^^ Dansen idag var iaf grym, som vanligt. Vår dans äger :D Fick lite nya steg som gick skapligt snabbt, men tror jag fick in dom där i slutet iaf. Och jag tror att min förkylning/bihåleinflammation äntligen börjar ge med sig. Så skönt!

Min tatuering! Bilden gör den knappast rättvisa.


Done!

Yay nu har jag min tatuering :) Det gjorde ASONT...Haha nej de gjorde de inte. Det kändes ungefär som att ta ett blodprov, det sved och tryckte lite men inte farligt alls. Det kändes men kan knappast säga att de gjorde ont. Bild får jag lägga upp imorgon för just nu har jag plast över den :P Men nu ska jag fixa mat och dra mig ner till dansen. När-tv kommer och filmar idag :O Puss!

Jazz & modernt

Tog de lugnt på dansen idag, som vanligt. Jag vill bli frisk nu så jag kan få ta ut mig lite :P Idag fick vi iaf koreografera lite själva, i större grupper på jazzen och i par på modernt. Jag hatar att jag får hjärnsläpp så fort jag ska koreografera. Allt bara försvinner ur huvudet som om de vore första gången jag dansar. Irriterande. Men de blev nog bra iaf :) Nu ska jag bara ta itu med mina egna koreografier, har ju hittat en låt till street nu :D Sjukt nice låt med både bra beat och bra text. Jag tog mig i kragen och målade klart vardagsrummet idag iaf. Bild kommer när jag har städat upp lite och flyttat tillbaka möblerna ^^




89-09-13

Nu har jag bokat tid för tatuering på torsdag :D Nice som faan. Det blir mitt personnr :) Vill ha nåt personligt som man troligen inte ångrar. Vad är mer personligt än dagen man föddes liksom? Nej så det blir nog asbra. Idag hittade jag även en t-shirt och tröja från Adidas som är sjuuukt snygga. Men dyra som f-n :/

Här är iaf en bild på min nya tavla ^^



Bergochdalbana

Jisses vad mitt humör svänger just nu. PMS...Men idag är jag iaf glad :) Var till VC imorse och fick nån kortisonspray så förhoppningsvis försvinner värken i bihålorna så jag kan tänka rakt. Hittade även en tavla idag som jag ska ha i köket :) En New York tavla på en biograf med massa filmaffisher överallt :D Jag har också kommit på att jag vill tatuera mig :) På handleden, en bit ner. Inte alldeles ovanför ådrorna, de vågar jag inte. De kommer nog göra ont som fan, men efter det senaste året börjar jag nästan gilla smärta. Då vet man att man verkligen lever liksom ^^ Nej men jag tycker de är snyggast på handleden och vill inte ha nån tatuering nån annanstans :) Men nu börjar tvn, puss!

Whatever

Panikångest. Kämpar för att andas. Ännu ett sår. Ja, jag har ett självskadebeetende. Nej, jag bryr mig inte. Visst är det lite jobbigt när märkena syns i speglarna på dansstudion. Men gjort är gjort, och att jag fortsätter är för att det är det enda som får ångesten att försvinna. Ångesten måste försvinna, så att jag kan sova, för jag måste ta mig upp till jobbet. Och jobbet ja. Mitt helvete på jorden. Jag har nog aldrig vantrivits så mkt nånstans som jag gör där. Jag hatar det. Varje minut så hatar jag det. Jag vet hur glad jag var när jag slapp det, så hur ska jag kunna gå tillbaka nu, när jag vet att det kommer ta glädjen ur mig igen? Det går inte. Är ett jobb verkligen värt det, när det får en att må så fruktansvärt dåligt? När man känner att man hellre skulle sälja sig på gatan än att spendera en till minut där?

Fuck you, fuck you very very much

Jag är så grymt ledsen, arg och besviken. Jag har panikångest, för jag orkar inte känna så här. Jag har inte energi till det. Jag gör det bästa för att vara positiv och vara glad, glad över de få saker i mitt liv som faktiskt får mig att må bra. De flesta saker i mitt liv har jag total panikångest över, men jag försöker bara andas och koncentrera mig på det som är bra, för att det får mig att kämpa vidare. Så snälla sluta försöka ta ifrån mig det som faktiskt gör mig glad och få mig att må bra, som får mig att känna att jag faktiskt kanske är värd nåt. Oavsett hur dåligt du mår, respektera mig och mitt liv och hitta egna saker som får dig att må bra, istället för att ta mina ifrån mig. Jag tror du vet vem du är, för jag har förklarat för dig och bett dig att helt enkelt ge fan i det. Men du verkar inte förstå, lr så bryr du dig bara inte. Ärligt talat skiter jag i vilket. Jag vill inte ha nåt mer med dig att göra. Nu är det fan nog. Inga fler chanser. Jag trodde inte att man kunde gå från att älska nån till att inte tåla den personen, men det visar sig att ingenting är omöjligt. Så snälla, dra åt helvete.


Danspedagog

I torsdags fick jag hoppa in lite som lärare på dansen när Kattis tåg var försenat. Jag gillar inte att stå längst fram och alla kollar på mig, men det var faktiskt kul ^^ Kanske borde bli danspedagog? Jag gillar ju att lära ut iaf. Jag, Lina och Jessica lärde dom som inte var där förra gången med dom nya stegen, man blev ju nästan lite stolt när man såg att det satt sen när Kattis dök upp :) Då kunde hon bara köra vidare på nya steg direkt, bra eftersom det bara var 30 min kvar av lektionen då. 3 nya åttor blev de :) Sen fick jag skjuts hem av Jessica, hämtade mat hos mamma och sen var det bara hem och duscha och äta innan Emil kom :) Vi kollade på "Blair Witch 2" och "Return To House On Haunted Hill", ingen av dom var väl nå höjdarfilmer men dom gick att kolla på :) Dagen efter blev det målning och träffa Emil igen :) Nu ska jag snart iväg på Dannes bowlingmatch, han ska spela med gubbarna ^^ Sen blir det måla och dansa innan fest ikväll. Puss!



Sanctum 3D

Såg Sanctum 3D på bio igår med Danne och Emil. Riktigt bra film måste jag säga, och då hade jag ändå ganska höga förväntningar på den. Den levde definitivt upp till dom. Många 3D-effekter också, fränt. Jag rekommenderar den verkligen. På bio är ett måste.




För övrigt var det dans igår, jag tog det lugnt och markerade bara rörelserna, blir likadant på dansen idag med. Huvudsaken är att man är där iaf. Jag lär måla vardagsrummet nån dag också när jag har energi till det. Puss!


F*ck

Jaha den här kvällen blev ju knappast som jag tänkt. Surprise, med min tur nuförtiden. Det enda som går bra är dansen, men jag lär väl bryta benet snart. Nu tänker jag tröstäta choklad framför tvn och se på alla filmer som INTE innehåller kärlek. Dvs splatter ala Hostel. Fuck Valentines Day.


Pretty pretty please
Don't you ever ever feel
Like you're less than fuckin' perfect
Pretty pretty please
If you ever ever feel like you're nothing
You're fuckin' perfect to me

Makeover time

Har haft en underbar helg. I fredags hängde jag på förfest hos Carro och Emma innan dom skulle ut på Daniel Adams-Ray. Blev en riktigt rolig förfest tycker jag :) Igår kom alla hem till mig och spelade lite PS3 Move och kollade på Melodifestivalen, sen blev det utgång för mig och Sara :) Inte så mkt folk på s2 men vi hade kul ändå. Idag ska jag börja göra om i vardagsrummet. Finally :D Mamma kommer vid två så jag lär ta och börja plocka undan lite nu. Puss!


Street

Jag älskar streetklasserna. Dans idag efter inställt förra veckan, grymt nice. Vi körde Technologic som jag inte gjort på typ ett år men ändå fanns den kvar i minnet ^^ Sen fortsatte vi lite på koreografin Buttons :) Den är grymt snygg, lite småsexig sådär. Me like ;D Återstår att se om det blir den vi kör på uppvisningen. Nu är det ingen dansklass förrän på onsdag men ska köra på med koreografin hemma. Måste fan ta tag i de nu :P

Avancerade klassen som var med i BT, Kattis längst fram.



Nu blir det landskampen, puss!


Jazz & modernt

Blä piruetterna gick åt skogen idag. Typ hela jazzklassen gick åt skogen. Men alla klasser kan ju inte gå bra ^^ Modernt gick bättre iaf :) Fick till och med Cattis att skrika lite högt där haha ^^ Jag hade uppenbarligen jättebra flöde på en åtta på diagonalen. Yay me ;D Gillar att de steget påminner om taekwondon. Testade några handvolter innan modernt började också, DET lär jag få lida för imorgon.
Btw så älskar jag koreografin i modernt. Låten är så bra.



Center Stage

Mina dansfilmer kom igår :D Step Up 3 och Center Stage 1&2. Jag älskar dansfilmer <3 Dock är jag ännu mer rädd för balett nu haha. Sen har jag även köpt en ny dator :) Min har nog gjort sitt tror jag. 4 år gammal snart. Den har hållt grymt bra måste jag säga, faktiskt en riktigt bra dator. Men alla blir gamla ^^ Min nya dator är en Asus 17,3 tums LED-skärm :) Bra komponenter enligt Emil :P Han kom förbi igår, vilket var ganska lägligt eftersom internet inte ville funka på datorn. Han fixade det efter lite om och men och sen blev det film :) Men nu ska jag rota igenom kylskåpet efter nåt att äta. Puss!

Work work

Har jobbat hela helgen, förutom idag då jag vaknade med feber och yrsel :/ Jag som faktiskt VILLE jobba idag. Hör på den ni ^^ Så idag blev en dag framför tvn. Men helgen har varit nice ändå :) Träffade Emil i fredags, vi köpte pizza på ATA och sen snackade vi i nån timme innan vi flyttade oss till vardagsrummet för att se på film :) Först "The Final" som handlade om ett par mobbade ungdomar som ger igen på sina plågoandar, sen komedifilmen "Get Him To The Greek" med Russell Brand. Båda filmerna var bra :) Blev en riktig myskväll, sjukt härligt. Kom hem runt halv tolv och då blev det sängen direkt eftersom jag skulle jobba 6-15 på lördagen. En skitdag, may I add. Färsk, kol, grönan, allt på en dag. Jag däckade när jag kom hem och sov av och till fram tills halv åtta på kvällen ^^

Min nya tröja från Stadium :)




Mina Adidasbyxor med gröna ränder, också från Stadium ^^


Beslut och panik

Dansen gick sjukt bra idag! Börjar få lite ordning på piruetten och jazzpadeboren. Älskar även vårt nya steg i moderna koreografin, helt awesome. Tur att dansen gör mig glad ^^ För allt annat har jag ångest över. Min kropp gillar inte lagerarbete nå mer (den har nog aldrig gjort det). Vill inte få sådär sjukt ont i kroppen igen som jag hade förut, när det tog 3 månaders sjukskrivning innan det inte gjorde ont längre. Jag vill inte behöva knarka värktabletter för att ens kunna ta mig upp ur sängen på morgonen. Så jag måste försöka hitta nåt annat. Syrran pratade om en målarutbildning på 40 veckor, men då får man bara studiebidrag och 2000kr/mån är inte mkt att leva på :/ De går inte när man bor själv. Vill inte behöva ta studielån heller för att de suger totalt. Skitsnack att det är det bästa lånet man kan ta. Kanske när det gäller ränta, men knappast när det gäller att betala tillbaka. Jag kan ju bli kvar på Ica som student, men jag vill ju bort därifrån helt och hållet. Att ta tjänstledigt en del skulle inte funka heller riktigt...:/ Beslutsångest. Och panikångest, för jag måste jobba imorgon. Jävlaskithelveteseländesjävlajobbhelvetetadigidinjävlabrasa.

Paranormal Activity 2

Såg Paranormal Activity 2 igår med Emil. Filmen var faktiskt ganska bra, inte så mkt sämre än ettan. Dock är mitt hjärta inte gjort för såna där filmer. Det stannade nån sekund lite här och där. I slutet fick man en lite aha-upplevelse, om man sett ettan alltså :P Det gillade jag. Men helt underbart att få umgås lite med underbara Emil <3 Efter filmen kollade vi lite på tv, fast jag somnade på hans mage och han somnade sittandes. Helt döda båda två haha.

(Inte från igår)



Snart ska jag iväg på 3 tim dans, awesoome.



RSS 2.0