Internationella dansdagen

Jag vet inte hur många avsnitt av CSI Miami jag har sett på den senaste tiden. Men iaf så var det dans igår :) Jag var grymt trött i huvudet och helt okoncentrerad, i min egen lilla bubbla helt enkelt. Det gick dock ganska bra ändå :) Mkt krypande och rullande på golvet, me like ;D Jag är en golvnörd. Sen hängde jag kvar och kollade på avancerade gruppen, galet snyggt. Idag blir det bio med lillebror, men först ska jag dansa lite. Det är ju trots allt internationella dansdagen idag. Då får man inte sitta still ;)


Suck it up

Gaaah de kliar överallt. Ögon, näsa, bredvid näsan, öron, hals...Jag blir galen. Jävla pollen. Kan inte ens ta en allergitablett pga mina andra tabletter. Bara suck it up liksom. Vill träna också men min rygg tillåter inte de, hände nånting igår när jag tränade lite styrka så nu har vänstra sidan svullnat upp och gör ont som f-n. Underbart. Försökte ringa kristeamet idag men de tutade upptaget. I två timmar. Jag hatar telefonkö men upptaget är ännu mer irriterande. Trots detta har dagen ändå varit bra. De är Off The Map ikväll och imorgon är de dans. Jag ska dit även om jag måste krypa till studion. Armarna funkar fortfarande. Slutpunkt.

Okej, nåt positivt. Min ansökan till Akis är inskickad och jag älskar min nya tröja.


Balettakademien

Nu är papprena inskickade till Balettakademien. Audition 7-8 maj till Streetlinjen. Jösses, trodde aldrig jag skulle våga söka dit. Inte för att jag inte är nån balettmänniska, jag känner mig bara inte tillräckligt duktig helt enkelt. De kanske jag inte är heller, men skadar inte att söka eftersom själva audition är en träning i sig. Och de kommer bli skönt att ha en audition i bagaget när jag kommer till Kulturama. Tack Kattis för rådet ^^ Annars hade jag nog inte ens tänkt på de. Men nu lär jag dra, puss!


Påskhelg

Shit vad de tar på kroppen när man inte äter och sover. Har knappt ätit lr sovit på typ två veckor och de känns kan jag säga. Trappan känns som Mount Everest. Men nu börjar matlusten återvända och inatt sov jag några timmar så orken borde återvända snart :) Hoppas jag, för jag har dans på torsdag.

Helgen var iaf riktigt härlig! Underbar mat, underbar familj och vänner <3 Livet börjar kanske gå åt rätt håll. Ett bra håll.



Glad Påsk

Glad påsk allihopa! Sitter just nu hemma i sängen med feber och snorar och hostar. Trevligt. Ville jobba idag med tanke på 100% OB men mina ben ville inte stå upp imorse. Så nu blir det att ligga i sängen och se på CSI Miami/sova och knarka värktabletter och hoppas att iaf febern ger med sig snart, för ikväll är det grillning hos syrran och imorgon party med tjejerna. Med andra ord har jag inte tid att vara sjuk :P Lär ju självklart dansa lite också, de är bara 3 veckor kvar till Kulturamas audition och två veckor till Balettakademiens audition. Vet inte om jag ska på Akis audition men tack vare att jag bytte schema med Minna på jobbet så är jag ledig båda helgerna iaf, bra val. Jag måste träna lite på improvisation för jag är helt värdelös på de. Men anyway, nu ska jag återgå till mitt sovande. Puss!


I'm still a rockstar

Dansen idag gick asbra. Våran koreografi är så jäkla rolig. Tror de kommer bli grymt på uppvisningen. Helt underbart att vi får peka finger i den, mamma skulle bara våga protestera (A). Jag älskar attityden i den haha. Nu har jag typ dansat sen jag kom hem. Har ingen ro att sitta still. Dock lär jag gå och lägga mig snart, blä. Jag skulle nog behöva dansa i två timmar till för att bli av med min energi. Jag är så sjukt glad nu så jag har nån form av energikick/glädjedamp. Dance makes me happy, oh yes. Men de lär ju va som bortblåst när jag kommer till jobbet imorgon...:/


Sober

Sitter här hemma i shorts och t-shirt med öppet fönster, börjar redan bli varmt inne i lägenheten. Blä. Måste hämta upp fläkten snart tror jag. Imorgon är det iaf dans igen :D Underbart. Och i helgen blir det party med tjejerna <3 Kan nog bli en bra vecka tror jag.

Grym låt, awesome dans!
http://tv.daltid.se/dtplay.php?cs=daltid.css&lan=swe&ch=00019&id=6504



Galen

Gaaah jag blir galen på mina waves. Hur jag än gör så ser dom fan ut. Jag måste göra nånting fel. Ser ju bara ut som om jag står och flaxar nu. Inte coolt. Måste fråga Kattis om hjälp på tisdag. Dansstudion är egentligen stängd i två veckor nu för lov, men vi ska ta igen några klasser sen Kattis var i Thailand. En lektion nu på tisdag och en på torsdag veckan efter :) Det är riktigt nice för då blir det inget riktigt uppehåll för mig :) Skönt. Och snart är vi inne i maj och då är det audition på Kulturama och dansuppvisning, hoppas jag hinner med båda. Kommer nog även att söka till DiAmbra och Balettakademiens streetlinje, för att få träna på att gå på auditions. Fick rådet av Kattis igår och de tänker jag nog följa. Jag behöver den träningen. Jag vill verkligen komma in på Kulturama. Min situation i Borlänge kommer inte att hålla särskilt länge till. Jag måste bort ifrån jobbet. Det funkar inte längre för mig. Jag mår inte bra där. Men just nu får jag bara kämpa på ett litet tag till. Känns som en evighet, men jag har fullt upp med dansen så veckorna ska nog gå snabbt :) Everything is possible if you just believe. Puss!

Stockholm

Hade en riktigt härlig dag i Stockholm idag. Behövde verkligen en dag borta ifrån Borlänge och bara vara...glad. Riktigt skönt. Kom till Kulturama runt elva, strax efter de dök Kattis upp. Vi smög in i salen och kollade lite på moderna klassen innan streeten. På den blev de lite grooves och en kort koreografi :) Sen skulle jag ha stannat kvar på Kulturama för resten av workshopen, men jag hängde på Kattis till hennes klass på Balettakademien istället. Blev superglad när hon sa att hon körde Sober där, den koreografin är så sjukt snygg. I love it. Så jag fick lära mig börja av den, efter att jag varit nära på att vandra in på en balettklass istället. Efter klassen tog jag mig tillbaka till centralen, stolt över att jag hittade tillbaka själv från Balettakademien (A). Träffade först Becka och gick runt med henne ett tag och när Liza och deras mamma dök upp köpte vi glass innan jag gick till tåget hem.

En bra dag med andra ord. Riktigt kul att träffa twinsen igen :D Och två streetklasser och lite häng med Kattis gjorde mig på bra humör. Härliga människa. Men nu ska jag ta mig i säng innan jag somnar på datorn. Puss!


Dans

Dans igår och idag, mer dans på lördag och tisdag. Just nu är det underbart. Hittade en klänning till jazzen idag också. 40kr på röda korset. Första klänningen jag har köpt i hela mitt liv, och den är inte snygg. Men den blir perfekt till dansuppvisningen. Kläder till modernt och street blir inga problem. I år kändes det ganska lätt med kläderna. Tur att all träning har gett mig en liiite smalare passform, annars hade jag nog inte fått på mig klänningen. Hur spinkiga var folk på 50-talet egentligen? Men jag har typ iaf platt mage, stolt haha (A). Inte konstigt med all träning man får på dansen. Har även fått lite ny inspiration så nu blir det nog att göra om mitt solo lite. Det känns för lätt och jag stör mig på det. Jag har också insett att jag är mer av en modern dansare, har aningen lättare för modernt än street. Jag misstänker att det har att göra med gymnastiken och akrobatiken jag tränade förut. Sen har man ju lättare för vissa dansstilar helt enkelt. Men, nu ska jag sova innan jag börjar svamla alltför mkt. Puss!

Sthlm på lördag!

Man kan säga att gårdagens Bragematch sög. Har sett 10-åringar spela bättre fotboll. Men men, snart blir det sängen iaf. Börjar 05.30 imorgon och resten av veckan. Och så blir det dans i två dagar och även på lördagen när Kulturama har en gratis workshop ^^ Modernt, som jag kommer att missa :/ , street med Kattis, rytmik och jazz och till sist en dansföreställning. Awesome. Tråkigt att jag missar modernt som jag verkligen ville vara med på, men tåget kommer inte fram i tid :/ Blir bara i Sthlm över dagen, men det behövs kan jag säga!



Fotboll

Sitter hemma hos mamma och väntar på att tiden ska gå. Ska snart iväg på Brages premiärmatch :) Ser ut som om det blir Kulturamas workshop i helgen också! :D Har anmält mig iaf. Är inte riktigt säker på om jag har råd, men de hoppas vi. Isf blir det en heldag med dans på Kulturama :D Men nu lär jag dra, puss!

Dansmorgon

Jisses vad trött jag är nu. Tror jag håller på att bli sjuk igen. Sov typ hela dagen igår. Dock var jag uppe tidigt, trots att jag var ledig, för att dansa lite :) Gick ner till Wasabryggeriet runt nio och träffade Cattis för att låna hennes nyckel :) Dansade i nån timme och tränade stenhårt på mitt solo. Gick riktigt bra! ^^ Tror de kan bli ganska bra faktiskt. Insåg dock att koreografin är grymt dryg för benen haha. Sen gick jag iaf tillbaka till Wasabryggeriet för att lämna tillbaka nyckel och även Cattis mobil som hon glömde på studion ;P Och sen sov jag som sagt resten av dagen haha. Fint. Hon berättade även tidigare i veckan att hennes vän sitter i juryn och att hon hade sagt åt henne att hålla utkik efter mig ^^ Wie.

Idag blev det att åka till syrran och busa med den här sötisen :)


Com jazz & modernt

Försov mig till dansen idag, fint ^^ Vaknade 16.24 och dansen började 16.30. Hoppade från soffan till cykeln och kom till studion lagomt till uppvärmningen. Kände mig skapligt borta, helt nyvaken haha. Men kan ju säga att jag vaknade till vid styrkan :P Detta ska vi inte upprepa imorgon, inte någon höjdare kan jag säga. Imorgon ska jag hålla mig vaken när jag kommer hem efter jobbet. Koreografin i jazzen är iaf klar nu, nästan klara med modernt också :) Kommer bli awesome! Blir dans för mig på fredag också, ska låna studion och träna på mitt solo. Lite svårt att dansa modernt i en etta :S Men nu ska jag kolla på Off The Map, puss!


Red & Hot

Då var man rödhårig igen :) Kände för lite förändring, dock blir jag nog blond igen sen. Fast jag gillar den här röda färgen sjukt mkt, blev verkligen jättenöjd med den. Nu luktar håret sådär nyfärgat som de alltid gör. Ska snart ta mig till sängen, imorgon är det dans igen :D Den moderna dansen är så fruktansvärt fin, åh jag älskar den. När det gäller dansen har jag även funderat lite på att även söka till DiAmbra, men har bestämt mig att det får nog vänta. Just nu har jag ganska många planer för min framtid haha ^^ Men bättre att ha för många planer än för få ;) Puss!





What makes you happy?

Jag har en extremt dålig kväll idag. Känner mig bara allmänt irriterad på folk, sjuk (lr vänta, blev jag nånsin frisk?), trött. Behöver verkligen en förändring, nåt positivt. Just nu hinner jag bara bli glad och sen så går allt åt helvete igen. Orka försöka vara glad då liksom. Känns onödigt att lägga energi på de. Nej, nu ska jag hålla mig till de som jag vet gör mig glad. Jag orkar inte med nå fler besvikelser nu.


Forgive Me

Dagens låt! Försöker peppa mig själv till att träna lite styrka.



I Am Number 4

Lite oväntat så blir det bio ikväll :D Ska se I Am Number 4 med pappa och gänget :) Awesome. Men innan det blir det lite dans, ska greja lite med mitt solo. Nånting stämmer inte. Eller det känns inte bra. Den känns fortfarande för lätt, för basic liksom. Vill att den ska vara asbra så jag kommer in på Kulturama och kanske få lite ordning på mitt liv. Eller den ska kännas asbra iaf. Jag ska fråga Cattis nästa vecka om hon kan kolla på den och ge mig lite feedback och så. Men nu lär jag lyfta på häcken, puss!


Fredag!

Sov till typ halv tre idag, halva dagen borta men det var välbehövligt. Har inte sovit riktigt på typ en månad. Men till slut släpade jag mig iväg till Kupolen för att handla lite med mamma och kolla på dans. Street nivå 1,2 och 3 skulle dansa innan dom presenterade Brages a-lagstrupp :) Dom var riktigt duktiga! Fick även se en dans av Groove :) Tog lite sällskap med Mathilda och Hanna så jag slapp stå själv där ;P Efter det blev det mat och fredagsmys hos mamma. Lyckad fredag med andra ord. Nu ska jag försöka sova snart. Just nu är jag sjukt nere så imorgon blir det en hel del dans. Bra sätt att avleda tankarna. Puss!

RSS 2.0