After work & kräftskiva

Helgen bestod först av after work på s1 med ica folk :) Riktigt mkt folk ute på stan och vi va runt 15-20 pers så vi blev uppdelade på 3 bord. Alla sprang runt mellan borden haha :P Men de va iaf kul, jag tog de lugnt med bara en cider, medans vissa drog på lite mer. Gick hem vid halv tolv nångång.
På lördagen blev de kräftskiva ute i romme, med lite kräftor, tacopaj, kubb och TP. De blev också riktigt kul <3 Lite halv storm så vi fick känna vinlukt och lite jagande av getingar innehöll kvällen också ;P Sen på söndagen blev de kalas för Åse som fyllde 10 år :)

Härlig helg med andra ord. Idag känner jag mig riktigt sliten, men de är jag ju iofs varje dag :P Nu blir de lite mat iaf och en tur ner på stan och Kupolen tror jag. Puss!

2Nite

Sitter och kollar på repriser av Americas Next Top Model. Vem visste att Naima hade en tvillingsyster, Nia? Damn va lika dom va. Men men, borde sätta lite fart snart. Måste äta och duscha innan jag ska ner på after work med jobbet på S1. De är ju cruising på stan också så de kommer nog va skapligt mkt folk. Får se hur länge jag blir kvar :) Under veckan har jag iaf varit duktig och varit på jobbet ett tag ^^ Dock jobbade jag inte utan skulle bara lämna sjukintyg men Johan va på lunch så jag fördrev tiden med Erik lite. Idag har jag även rensat lite på datorn i ett försök att göra den aningen snabbare :P

Nej, nu borde jag sätta fart. Puss!

Update

Jag fattar inte vart dagarna tar vägen nuförtiden. Jag gör inte ett dyft och lik fan flyger dom förbi. Tiden går snabbt när man har roligt, lr? Dom senaste dagarna har jag iaf gjort lite vettiga saker, dvs ringt runt lite hit och dit. Kristeamet, försäkringskassan, jobbet, chefen...Anmälde mig till dansen idag, som börjar 26 aug wie :D Sen har jag och mamma varit och hälsat på syrran, träffade jordens sötaste hund :D Blandning mellan lhasa apso och shih tzu tror jag. Jag blev helt kär i henne :P Fan, jag vill ha hund.
Men jag har iaf fått en ny sjukskrivning, till 19 sep. Riktigt skönt, för jag känner mig fortfarande jävligt sliten. Utmattad, tror jag läkarens ord var. Önskar bara att jag kunde få sova riktigt...Men men, nu borde jag försöka hitta nåt att äta. Puss!

Lhasa apso


SYTYCD

Erik åkte hem nyss, sitter och kollar på So You Think You Can Dance nu. Helt sjuk säsong nu, 3 st har åkt hem pga skada (Alex, Ashley, Billy). Är helt förstörd över att Alex blev skadad, han är så jävla grym. Han skulle definitivt ha vunnit. Men jag har iaf en av mina favoriter kvar, Kent. Han är asbra och så söt, jag älskar honom. De sjuka är att han kommer från nån liten håla mitt ute på landet i USA, som jag tvivlar på har en dansstudio. Fattar inte hur han har kunnat lära sig dansa där, och blivit så sjukt bra dessutom. Hans rörelser är helt rena och likaså hans volter. Me love him :D









Kent och Neil i baseballnumret, grymt bra!


Nej, undra om man ska sova nu. Jag och Erik åkte hem till Mats igår och spelade brädspel med honom, Johan och Anders så jag va inte hemma förrän tolv. Måste lägga mig lite tidigare idag om jag ska orka upp till min tid på kristeamet imorrn. Dvs nu :P Puss!

Weekend party

Helgen kan nog sammanfattas med ett ord: fest. Först hemmafest hos Ebben i fredags, jag drack inget men de blev riktigt kul ändå med lite nytt folk och skapliga fyllor :) Igår blev de poolparty på S2. Jag va nykter igen, kan ju inte dricka när jag tar mina tabletter, som dessutom är ännu starkare nu. Förfest med Elisa,Carro och Sara, spelade TP hela kvällen :) Jag hade först inte tänkt följa med ut men de blev så ändå och de är jag glad över, för de blev riktigt kul :D Idag har jag ont i knäet som fan men de va värt de.

Nu ska jag fortsätta slappa :D

RSS 2.0