I don't want to be a minute man.

Sista dansklasserna för modernt och jazz igår, rep för dom idag. Gick asbra, så nu är man ännu mer nervös inför uppvisningen. Repen brukar alltid gå åt skogen och sen går föreställningarna bra. Hoppas det inte blir tvärtom nu :P Imorgon ska jag till Falun en sväng sen hem och äta innan dansrep och sista dansklasserna för Kattis.

Bra stavning alltså.


Lucia första repet

Idag var de första repet inför lucia. Kändes ganska bra, koreografin sitter men lite osäker sådär va vi ska göra på vissa delar :P Lite mindre plats än vad man hade tänkt sig också. Var inte så djupt så placeringarna lär kollas lite. Men man kan inte förvänta sig så mkt när det var första gången vi körde igenom hela dansen seriöst, inför folk, mindre plats, nya steg, och dessutom blött och halt golv. Då menar jag vattenpölar. Golvarbetet var mysigt. Lite skönt faktiskt, var så sjukt varmt i simhallen så det blöta golvet var inte alltför obehagligt. Men de var man nästan beredd på också, de är ju trots allt en simhall liksom. Nu blire dansuppvisning resten av veckan, ska försöka hitta tid för gruppen så vi hinner träna mer inför lucia och känna oss säkra på det inför genrepet nästa vecka. De kommer nog bli grymt!

Måndag: Luciarep.
Tisdag: Dans 17-20.15.
Onsdag: Rep modernt, småbarnen, jazz.
Torsdag: Rep och dansklass med Kattis.
Fredag: Genrep hela dansshowen.
Lördag: Dansuppvisning 11-18.
Söndag: Dansuppvisning 11-18 typ.

Förutom all dans ska jag hinna plugga alla dagar, fylla i min tatuering i Falun på torsdag, biologilab i Falun på fredag. Livet är underbart (inte ironiskt sagt, jag menar det).


Daaans

Snön har kommit :D Det är inte jul utan snö. Jag älskar snö. Har julpyntat lite och varit ner på julskyltningen på stan och varit med i dansstudions fackeltåg och kollat lite på dans :) Nu ska jag kolla stegen i Wake Up eftersom jag missade i fredags, för imorgon är det luciarep i maserhallen :) Dans hela veckan, jag klagar inte <3 Dansuppvisningen är så jäkla rolig :D Man får dansa och dessutom umgås med härligt folk. Ska försöka vara duktig och läsa klart kapitel i kemin. Tråkigt kapitel, blä.

Finns ingen serie som har bättre musik än Vampire Diaries.


It's gonna be awesome.

Kollar på The Island och nyss gjort mitt lilla stretchingpass som jag börjat göra varje kväll nu, riktigt skönt alltså :P Kan verkligen rekommendera det. Det ger resultat också, har blivit mkt mjukare i kroppen. För övrigt ser jag verkligen fram emot uppvisningen, man börjar bli lite taggad nu. Kikat lite på videon på nivå 4 från torsdags och de ser grymt bra ut. Vi är tajta jao ^^ Det kommer bli asbra. Edge blev också klara idag, go girls :D

Min nya tröja från Newyorker, byxorna också från därifrån.


One week to go

Tv är värdelös nuförtiden. Känns som om man hade mkt mer att se på på tv förut? Lyxfällan, bonde söker fru, fråga olle och alla andra såna dåliga serier har typ helt tagit över istället för alla bra tv-serier från usa :P Sverige ligger typ en halv säsong efter i Vampire Diaries, Big Bang Theory, Bones och flera andra serier som jämt gick förut, grattis till er. Kom hem från dansen för ett tag sen, lagomt mör sådär. Kattis körde hårt med oss i avancerade för att få oss mer tajta, ganska välbehövligt känns det som. Bara en vecka kvar till dansuppvisningen. Tråkigt med uppehåll ett tag :/ Men man ser ändå fram emot uppvisningen. Den är alltid så jäkla kul :D Hoppas på ett dansläger efter nyår också, skönt att dansa av sig all julmat och skit :P


Bored.

Man blir så rastlös när man har suttit still hela dagen och pluggat. Har ingen ro i kroppen alls för att sova. Känner att jag skulle behöva köra ett styrkepass eller nåt. Klockan två på natten, helt normalt. Har inte ens tid att träna på dagen utöver dansdagarna :O Men jag valde det här och visste att jag skulle ha fullt upp, så bara att köra på. In the end, it's worth it. Imorgon onsdag ska jag ner och kolla på barnen som jag ska faddra på dansuppvisningen, sen blire dans i tre timmar. Skönt. Nu ska jag försöka stressa ner, stretch kanske?

Malia & Kayla, adorable.


Orka rubrik.

Redan ny vecka, fyfan. Jag har inte hunnit allt jag borde gjort den här veckan. Som om jag nånsin hinner det haha. I helgen bestämde jag mig iaf för att vara lite social så jag åkte iväg till Falun på födelsedagsparty hos Carro och Markus. Blev en riktigt rolig kväll! Idag blev det Dannes bowlingmatch och plugg resten av dagen. Har sakta men säkert börjat ta igen allt jag missade när jag var sjuk och utslagen i en hel vecka. Missade typ 40 sidor per bok, ja jag var totalt utslagen och kunde inte ens läsa. Så jag lär ta igen det plus allt nytt vi har att läsa varje vecka. Dvs dubbelt arbete i alla kurser. Dessutom måste jag skriva en inlämningsuppgift till en lab som jag också missade. Är lab nu igen men dom får jag hoppa över med tanke på hur man mår. Mysigt det här med magkatarr alltså, blir 10ggr värre bara jag stressar minsta lilla. Dessutom lär jag plugga ikapp resten, så känns som en bra ide att vara hemma. Får ta igen lab senare då jag förhoppningsvis har mer tid. Nu blev det ett långt inlägg men whatever :P Bloggappen lämnar inte mycket möjligheter till redigering heller.En bild kanske gör det roligare. Lovisa på lager 157 i en aningen för stor one piece, så sött så man dör lite.



No pain, no gain.

Dans är så galet grymt. Hur kan man inte dansa, seriöst? Vi blev klara med koreografin i nivå 4 idag och på avancerad körde vi flera koreografier <3 Run The World, I'm A Monster, Wet The Bed och Super Mario/Party Rock. Jag älskar att lära mig koreografier haha. Framför allt när dom är typ awesome. Har redan träningsvärk i benen, men så värt det. No pain, no gain. Nu har jag btw typ 3 cm kvar i både spagat och split. Verkligen no pain, no gain. Tro det eller ej, men jag föredrar split.


Breaking Dawn part 1

Fin dag idag, dock inte så mkt pluggande. Åt med Danne på matpalatset och 3 timmars dans efter det. Vi fixade båda lektionerna trots att Cattis inte var där och körde på som vanligt, duktigt ^^ Sen blev det bio, Breaking Dawn part 1. Den var grymt bra alltså. Men nu ska man vänta ett år på part 2? Fan. Ibland är det lite löjligt alltså, har för mig att dom redan har spelat in den delen i samma veva som del 1. Åh, ge mig nu.


Plugga, plugga, pluuuuga

Pluggat hela dagen, har hur mkt som helst att läsa. Snart tagit mig igenom kapitlet om cellens genetik, sen lär jag läsa om genteknik och skriva inlämningsuppgift. Nästa vecka är det nytt att läsa. Ingen stress var det, ja. Men imorgon blir det iaf dans i tre timmar trots att Cattis inte är där, sen bio, Breaking Dawn :D Så det blir en liten paus från pluggandet iaf :) Nu lär jag fixa lite kvällsmat till fotbollen, England - Sverige.

 

Nattprat i nattmössan.

Jag hatar verkligen när man blir sjukt hungrig klockan två på natten. Är sugen på pastasås haha. Hade jag haft grejer till det hemma hade jag nästan gjort det nu. Med en helvetes massa sallad. Magkatarren jag åkte på i helgen och fortfarande inte är frisk ifrån lärde mig ett och annat. Stressa ner, ät vettigt och drick för Guds skull ingen alkohol. Vill inte må så dåligt igen, nej tack. Magsyran gone wild. Nu är mitt kylskåp fullt med sallad och vettig mat. Fråga mig inte varför jag är vaken klockan 02.00. Såg på Rädda Willy 2 och hetsade upp mig igen över hur människor kan ta sig friheten att ta upp djur ur havet. Dom lever i haven av en orsak, hallå? Dumma djur. Och då menar jag inte djuren i havet. Men nu måste jag nog äta nåt om jag ska kunna somna. Puss!

Keiko/Willy.


Dans <3

Dansen gick grymt bra idag. Allt kändes skitbra, framför allt i avancerade med Super Mario och Party Rock. Körde en ny koreografi med Kattis som var helt awesome, svår med snygg som faaaan. Jag hoppas vi fortsätter på den nästa vecka. Imorgon är det den bästa dagen på veckan. FREDAG. Helg och dans med Edge, plus att det kommer nya avsnitt av alla mina favoritserier. Greys Anatomy, Vampire Diaries, Bones och Big Bang Theory. Imorgon blir det lite fest också, mellanstadiedisco på s2 :S. Sen lär jag plugga hela dagen och tvätta kl 7. Kul.

Låten till koreografin.


"There can be miracles, when you believe."

Jag är så jävla klantig. Lyckades typ stuka andra foten idag på dansen, fast på ett konstigt sätt. Kändes inte så mkt efteråt men nu gör de ont :/ Jag hoppas de inte blev nå allvarligt och att det har gått över tills imorgon :P Det var liksom ett extremt dåligt ställe för foten att vika sig på, i en piruett när jag står på foten. Grattis. Fick schemat idag för dansuppvisningen annars, dans från tis till söndag :D Jag klagar inte, nej. För övrigt ligger jag efter med plugget, men de ska tas igen resten av veckan alltså. Framför allt när större delen av v48 försvinner. Men de kommer bli grymt, fan vad jag ser fram emot det.


One people, one planet, one ocean.

Sjukt sliten efter helgen, men det har varit grymt :) Ullared i fredags, Sthlm igår till idag. Slutade med en stukad fot, men jag skyller det på skorna, okej? Så snart blir det sängen och tv-serier. Har btw tänkt att inrikta min blogg mot typ marinbiologi framför allt späckhuggare (orcas), med tanke på att dom kinda är mit liv just nu haha :P Orcas och dans. Blir nog en ny design på bloggen, när jag hinner. Men nu måste jag äta.

Gruppvolterna i slutet <3 Kasatka, Orkid, Nakai, Kalia.

Shamu cam

Sitter just nu och kollar på live streaming på orcas i San Diego. Mycket roligare än kemiboken kan jag lova. Verkar ha kommit in precis i början av nån show, fick se "lilla" Nakai göra lite volter och snurrar. Så sött. Men nu måste jag dra mig till mamma, åker till Ullared inatt. Puss!




It all turns out, we're one.

Borde verkligen gå och lägga mig, men fastnade lite framför datorn. Suttit på youtube lite, behöver knappast säga vad jag kollade på haha ;) Men it kinda reminds me of my dream liksom. Anyways, lägger upp ett klipp på One Ocean från San Diego, hoppas jag får se dessa sötisar live i sommar. Showen har precis som Believeshowen ett bra budskap, att vi alla är ett hav, en värld, som vi borde ta hand om bättre än vad vi gjort hittils.

Kasatka, Corky, Orkid, Nakai, Kalia, Ulises. (Orkids corkscrew i slutet är snuskigt snygg, 24.39)


RSS 2.0