Get it

Lämnade äntligen in tentan igår efter träningarna. Såååå skönt. Blev faktiskt riktigt nöjd med den, så jag hoppas det speglar sig i betyget. 
 
Dansen och gymnastiken gick riktigt bra, framför allt gymnastiken. Känner verkligen hur jag börjar få muskler nu. Allt gick så mycket lättare igår. Underbar känsla! Träningsvärk idag och allmänt stel i kroppen, men blir gym senare så det ska nog ordna upp sig. Först blir det frukost och ta itu med gruppuppiften. Tänkte fixa klart den och lämna in den idag.
 
 

Sunday

Söndag. Snart är veckan över och helvetestentan ska lämnas in i dag. Drygaste tentan jag nånsin skrivit. Har kommit halvvägs på sista frågan, snart klar. Det ska fixas så fort maten är klar. Senare är det dans och gymnastik. Sjukt trött just nu så jag ser fram emot ikväll när man äntligen får gå och lägga sig. 
 
Veckan som kommer består av plugg och ta itu med lägenheten. Fixa gruppuppgiften och hemtenta i evolutionsbiologi. Dock är den inte alls lika omfattande så då ska jag nog ha tid med träning. Underbart.
 
Fina Orkid, Kalia, Kasatka och Nakai (tror jag). 
 
 
 
 

Turn all of the lights down, cause we've been waiting for a night like this

Cellbiologintentan är riktigt dryg. Så mycket som ska skrivas på varje fråga. Men har gjort större delen av tentan, ska renskriva några frågor nu. Står så mycket i boken om varje fråga så man måste välja ut det väsentligaste som verkligen svarar på tentafrågan. Jag har skrivit ihop ett svar på flera frågor men skrivit av meningarna direkt ur boken, så jag måste skriva om det med egna ord. Ska ta med mig datorn till sängen och fixa det samt läsa vad dom andra skrivit i grupparbetet så jag kan skriva ihop inledning, sammanfattning och diskussion i gruppuppgiften. Älskar att ha en smidig datorn som inte blir så varm så man kan plugga i sängen.
 
Idag fick det bli en sväng till gymmet också. Kände efter plugg i 6h i sträck kändes det som om jag hade bomull i huvudet och huvudvärken började smyga sig på. Nu efter träning är jag däremot mycket piggare och trots att klockan är 22.18 så kan jag nog plugga i typ 2h timmar nu. 
 
Karmins nya skiva håller mig vaken. A Night Like This är en av mina favoritlåtar på Pulses. Den har lite högre tonart här än Amy och Nicks vanliga tonart, men användare har gjort så för att Youtube inte ska radera låten.

Your love is where I'm falling, but please don't catch me

Läraren flyttade deadline för hemtentan i evolutionsbiologin en vecka framåt, tack gode gud, annars vet jag inte hur jag hade hunnit. Hemtentan vi har nu i cellbiologin är riktigt stor, mycket att skriva. Plus att jag har gruppuppgiften som jag ska skriva några delar på och dessutom sätta ihop allas delar och lämna in den denna vecka. Blir tvungen att skippa både modernt och jazz denna vecka, mindre glad. Jag hatar verkligen när jag måste hoppa över träningar, framför allt dansen, pga plugg. Plågsamt alltså.
 
New in. Proteinpulver, nya träningsskor och nya ankelboots. Love it. Både träningsskorna och bootsen var dessutom på rea. 
 
 

I wanna raise pulses

Så mycket plugg just nu. Som tur är tycker jag att det är ganska roligt. Den ni. Det var det länge sen man sa. Har man någonsin sagt det? Fixade klart en inlämningsuppgift i mikrobiologin igår och skickade in den, nyss fixat klart i stort sett alla korrigeringar jag fick på min labbrapport i en annan kurs. Har två test jag ska göra online och två hemtentor som ska in nästa vecka kvar + en gruppuppgift jag måste börja skriva på. Som sagt, mycket plugg. 
 
Karmin släpper snart sin skiva Pulses, jag har dock den redan tack vare fina Lizeth. Här är låten Pulses som jag blev kär i i somras när Karmin var förband till Jonas Brothers. Denna låt var grymt bra live, superhärligt drag i publiken. 
 
Pulses live under Jonas Brothers-turnen i somras.

Want it? Work for it.

Insåg precis hur mycket plugg jag har framför mig dom kommande två veckorna. Gråter. Önskar jag hade fyra armar så jag kunde skriva på två datorer samtidigt. Det skulle behövas just nu. Men, det ska gå. Har skrivit upp en lista med allt jag ska göra så det är bara att sätta igång imorgon.
 
Körde en riktig genomkörare på gymmet idag, och noga stretch efteråt. Vi ska göra split runt i två koreografier så passade på att stretch höft lite extra eftersom det är i höften det känns när jag gör split runt. Jag är lite mjukare i ljumskarna än i höfterna. Gjorde några split runt också. Idag köpte jag även proteinpulver, känner att jag behöver det och vill ge ett extra tillskott till musklerna. 
 
Nu blir det sängen, kolla på tv-serier och sova. 

Work out

Ibland får man nå fel på teknik och datorer alltså. E-legitimation som inte vill starta upp på gamla datorn, e-legitimation som inte vill funka på nya datorn (telias elände som inte funkade för 5 år sen heller). Till slut fick jag det att funka i Firefox på gamla datorn, praise the lord.
 
Kom hem från gymmet för ett tag sen, hittade en övning som tränar musklerna där dom fina kärlekshandtagen sitter och precis ett ställe där jag vill ha muskler. Efteråt blev det proteinmjölken jag fick av pappa. Idag bestämde jag mig också för att jag ska skriva upp vad jag ska äta varje vecka. På så sätt ser man till att man inte äter nå skit och onyttigt, som jag ofta tycker det blir när man står där hungrig och inte vet vad man ska äta. Då blir det ofta nåt snabbt och improviserat. Dessutom är det nog bra för ekonomin, blir inget småhandlande utan då vet jag varje måndag vad jag ska handla för hela veckan. 
 
Dance. Lånade denna bild från Johannas instagram, tyckte den var så fin. Feminine vibe i söndags. 
 
Nya träningskläder!
 

Another now

Snart helg igen. Ser fram emot en lugn helg med Melodifestivalen och massa film. Kom hem från Friskis för ett tag sen, blev ett aerobicspass och corepass. Imorgon blir det gym och step. Innan det blir det dock att städa av lägenheten lite, tvätta (härligt fredagsnöje) och så kommer pappa förbi med mina filmer och lite proteinmjölk till mig. 50% mindre socker, 50% mer protein. 
 
Nu blir det dock lite plugg. Ligger redan i sängen, men fördelen med att ha en liten, smidig dator som inte blir varm är att man kan ta med sig plugget till sängen. 

The Originals

Härlig dag. Sväng till IKEA, lite lunch och mamma köpte även lite saker åt mig, tack <3 Sen spenderade jag 1,5h i gymmet och när jag kom hem blev det kasslergratäng med sweet chili-sås och ris, underbart gott. Klockan är nu 21.15 och jag tänker snart gå och lägga mig i sängen. Gick aldrig och la mig så här tidigt förut. Men jag blir så trött efter träningen och det är underbart att bara duscha, äta och sen ligga i sängen och kolla på tv-serier tills man somnar. Har lite att kolla på nu dessutom. The Originals, Twisted, Star-Crossed, NCIS Los Angeles och NCIS. Älskar The Originals, spinoff på The Vampire Diaries. Tycker att The Originals är bättre än TVD just nu. 
 
Hayley och Elijah aka Haylijah #TheOriginals
 
 

Today

Helgen i Stockholm var riktigt rolig, utgång x2, mat och shopping. Blev en kofta från Bikbok och foundationborste och rouge från Sephora. Underbart att kunna ta med sig datorn och kolla på tv-serier på tåget. Idag var jag iväg till hudläkaren med mitt ansikte, antibiotikakur i 3 månader + en salva. Acnen ger ju inte med sig och ingenting funkar på den, plus att den ger ärrbildningar och annat. Så inget festande på 3 månader ;P Vilket jag faktiskt inte hade tänkt göra heller, har lessnat på det lite och tycker inte det är så kul längre. Det förstör träningen också.

Nu ska jag iväg till Kupolen en sväng sen står träning på schemat. Dansen är inställd idag och imorgon så det får bli pass på Friskis.

 

RSS 2.0