Dans Dans Dans <3

Jag älskar dans. De kan seriöst inte finnas nå bättre? Dans ger en så sjukt jävla mkt. Glädje, självförtroende, kroppskontroll, musik, och är dessutom så bra träning. De har iaf gått riktigt bra för mig den här veckan. Kändes de som iaf :P Båda koreografierna är väldigt fysiska, med andra ord riktigt jobbiga, men dom är helt grymma. Den i modert innehåller mkt golvarbete som sagt, vilket jag älskar. Vi har hunnit igenom 3 åttor och än så länge är de bara på golvet. Jag har brännsår på hela fötterna och på axeln + blåmärken på knäna och på ryggen, men Cattis tyckte att jag hade bra flöde, vilket är viktigt i modern dans, så de är väl definitivt värt de kan man säga :D Koreografin i streetdance är också fysisk, mkt steg som går snabbt. Den har faktiskt en liten golvdel den med ;) Älskar våra lektioner, Kattis är grym och lektionerna är riktigt roliga och lite smått flummiga, men ändå på ett seriöst sätt. Och ja, båda mina danslärare kallas Cattis/Kattis ;P

Blev lite långt inlägg, men dansen är typ mitt liv just nu och de enda som gör mig glad just nu :D <3 Puss!


Modernt:
Björk - Earth Intruders

Streetdance:
Black Eyed Peas - Imma Be

Halloween Unrated

I helgen har de blivit både fredagsmys och party. I fredags blev de skräckfilm med Sara, vi såg Halloween :) Bra film, rekommenderas definitivt. I lördags blev de party med Sara. Förfest med mamma och A-K, vi försökte ta oss in på husgung med dom men de gick inte så vi gick till s2 istället, och jävlar va kul de blev. Grymt flummig kväll, de finns några luckor i minnet lite här och där. Idag blev de hockey och lite slappande.


Like fire and rain
You can drive me insane
But I can't stay mad at you for anything
We're Venus and Mars
We're like different stars
But you're the harmony to every song I sing
And I wouldn't change a thing

Dille

Jag har fortfarande dille på lhasa apso/shih tzu. Jag vill verkligen ha en hund. Fyfan va irriterande de är att jag är allergisk. Kunde jag ha hund skulle jag nog haft en golden retriver och en lhasa apso/shih tzu vid de här laget :P Dom är ju så sjuukt söta och är helt underbara hundar när de gäller sinneslaget/personligheten lr va man nu ska säga. Så otroligt snälla och mysiga hundar. Kommer ihåg när jag satt och kliade Jazza på magen i typ en timme och hon somnade haha. VILL HA.


Jag menar, hur ska man kunna säga nej till nåt sånt här?


















Bilder tagna från google.se



Helgen

Helgen gick riktigt snabbt, som vanligt. I fredags blev de att sitta själv hos mamma för att hon dissade mig för en dejt haha, sen gick jag hem och Erik hälsade på ett tag. På lördagen blev de full fart redan på morgonen när jag vaknade av ett sms från pappa att ingela skulle hämta mig istället och att hon skulle komma typ en timme tidigare. Flög praktiskt taget från sängen in i duschen. Sen bar de av mot Orsa för dop av kusin Sofia :) De första jag gjorde när jag kom in i kyrkan var att svära. Jag är så jävla duktig ;D Efter kyrkan blev de mat och fika och öppning av presenter innan de bar av hemåt igen. Fick skynda mig att göra mig iordning och hann precis klart tills tjejerna dök upp :) Blev en riktigt rolig kväll med underbart folk <3 Söndagen blev en lite lugnare dag med städning, tvättning och hockeymatch med Sara. Nu är jag grymt sliten efter fest 3 helger i rad, så nu pallar jag inte nå mer. Jag börjar må sämre igen så nu blir de verkligen att sitta hemma och ta de lugnt några helger framöver...Dessutom är jag inte säker på om jag är riktigt frisk fysiskt heller.

Men nu blir de sängen, snart säsongsavslutning av Dexter på sexan.

Puss!

Falling faster, barely breathing

There's only so many tears that you can cry, before it drains the light right from your eyes.


Än en gång sitter jag här och gråter, med panikångest så jag inte kan andas och så rädd att jag skakar. Jag är så besviken, och jag klarar de inte längre. Jag vet inte hur jag ska klara de. Jag vill bara ha en dag utan panikångest så jag kan andas riktigt, ett litet tag som jag får vara glad. Men jag tror seriöst att de inte är meningen att jag ska få vara glad. Varje gång jag är glad, innerst inne, så händer nånting och så sitter jag och gråter över de istället. Kan allt sluta vara på mig och bara få låta mig andas? Ett litet tag iaf?

Jag vet inte hur jag ska göra längre. Ta chansen till nåt som kan bli underbart, men som kan få mig att försvinna helt? Eller rädda de lilla som finns kvar av mig själv och mitt hjärta, för att gå miste om nåt som kan läka mig?

Mitt liv kan sammanfattas med ett enda ord nu.

Smärta.

Finlandia

Sitter hemma hos mamma och provsmakar min vodka jag fick från kryssningen, Finlandia Grapefruit Passion. Riktigt god :) Idag har jag fått väldigt mkt gjort. Känns de som iaf. Farmor & farfar kom och satte upp tavlan och brandvarnaren åt mig, och farfar tog med sig en av garderobsdörrarna som fått fnatt. Sen blev de iväg till Kupolen för att hämta ut knark på droghandeln, handla lite och shoppa två linnen som jag behöver. Hittade även en cardigan :D Målade om lite på en vägg, lagade mat och frostade av frysen, och nu är jag som sagt hos mamma :)

Mitt besök på VC gick iaf bra, för er som undrar :) Fick en väldigt grundlig läkare, han undersökte hela kroppen och tog några prover. Troligen är de bara lymfkörteln som svullnat upp men får se om proverna visar att jag har nån infektion i kroppen.

Imorrn blir de full fart. Dop i Orsa sen hem till fest med tjejerna på kvällen <3

Puss!

21

Wie, äntligen 21 år. Börjar känna mig gammal haha. Underbar dag iaf. Mamma och Danne kom först strax innan fyra, sen kom farmor & farfar, pappa & Åse, syrran & Alva, Tilde, Lovisa. Fullt hus med andra ord. Fick pengar, en dvd-box, en liten plattång som egentligen är raka motsatsen till en plattång (den ger volym istället), samt lite saker till lägenheten :) Very nice. Så tack för alla presenter :D

Igår så var jag också på ett återbesök hos en läkare på kristeamet och fick min sjukskrivning förlängd i sex veckor till. Inget jobb förran i november alltså. Idag blir de att åka till VC och kolla upp varför jag har en knöl på halsen. Förhoppningsvis är de bara en av lymfkörtlarna som svullnat upp pga min förkylning som kommer och går stup i kvarten.

Men nu lär jag försöka hitta nåt att göra, min röv har domnat bort. Puss!

Åland

Hemma från kryssningen nu. Vilken jävla kryssning. Kände att mina planer på att inte dricka som en sjöman rök när Erik började göra egna planer på att supa ner mig. Och ja, så blev de. Kom fram runt halv fyra, så vi vandrade iväg till dom mindre båtarna vid slussen och några fortsatte dricka där. Jag tog de lugnt och började först på stora båten :D Sen gick kvällen in i en sjujädra dimma. Erik bjöd mig på drinkar, buggkurs av Anders, mer dans med Anders (som va sjukt duktig, MJ-dans), snack ute på däck, drog runt en främling för att leta efter Erik, Jerry fick byta namn och kön till Jenny, jag och Erik gick vilse när vi skulle ut på däck för att dörren inte va där den skulle vara, hoppade på häcken nerför trapporna...Kommer faktiskt ihåg de mesta haha :P Men jag dansade hela natten lång, klockan gick från att vara 21.00 till helt plötsligt 03.30. Kom i säng vid 4 och farmor väckte mig klockan 9. Då var de inte stabilt. Fortfarande full, påverkad av sömnpiller och med lite hjälp av farmor och farfar så konstaterade jag att båtjäveln gungade också. Inte så lätt att gå kan jag säga, än mindre gå rakt. Men sjukt kul kryssning iaf! :D

Nej, nu borde jag ta mig i säng tror jag. Godnatt puss!

Imma Be

Dansen i veckan har varit riktigt jobbig måste jag säga. Jag har så in i bollen dålig kondis. Träningsvärken känns kan jag säga. Men de är kul iaf, som tur är. Körde sista gången på Creeps på modernt i tisdags, nivå 1 har tagit över den koreografin så nästa vecka blir de en ny för oss :) Vi gjorde en massa armhävningar och jag hoppades på att jag skulle komma undan armhävningar igår på streetdance, men icke sa nicke :P Så de va bara att köra på trots träningsvärken. Koreografin, Imma Be, gick bra iaf. Bara lite freestyle saker jag måste komma underfund med. Men den är så sjuuukt dryg, va helt slut när de va en kvart kvar. Jag känner mig skapligt otränad. Som tur va så va alla andra lika slut också haha.

Nej, nu ska jag springa ner och hämta tvätten. Åker på kryssning imorrn med lite ICA folk, har ingen aning om vilka lr hur många vi blir så de blir en överraskning xD

Puss!

Saturday Night

Söndag igen. Betyder att jag borde städa. Men jag orkar inte. Så de skiter vi i :P Och går tillbaka till gårdagen istället. Party med Sara, blev riktigt lyckat :D Först lite förfest hemma hos mig innan vi gick ner till Festival Salute. Lyckades hitta en gräsplätt att sitta på bland allt folk och så satt vi där till de slutade. Fyrverkerierna var riktigt fräna, ens egna fyrverkerier på nyårsafton kändes helt plötsligt lite mesiga. Sen gick vi iaf vidare till stan och gick runt där ett tag innan vi gick in på S2. Trodde inte att de skulle va nå folk ute men till min förvåning så hade en hel del hittat dit. Kvällen blev väldigt lyckad.

Men nu ska jag fortsätta se på Number 23. Puss!


Who do you think you are?
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

Street <3

Jag älskar streetdance. Ville bara säga de. Helt underbart. Hade första street för terminen igår, och de va så sjukt underbart kul. Koreografin som vi har nu är till "Imma Be" med Black Eyed Peas. Har aldrig gillat den låten riktigt men tänkte första gången jag hörde den att den skulle va frän att dansa till, och så hade Kattis gjort koreografin till den :D Den är faktiskt riktigt härlig att dansa till :D Mkt steg och gick ganska snabbt så de va ganska svårt, men jag tycker vi klarade de asbra ;P

Nu ska jag fortsätta kolla på Streetdance 3D. Den handlar om en streetdancegrupp som ska försöka lära några ballerinor att dansa street, har inte kommit så långt än men den verkar riktigt bra :D

Min tavla jag köpte igår





Puss!

Modern dans

Dansen är igång igen, helt underbart! Var på modernt igår, riktigt jävla kul rent ut sagt. Har saknat dansen grymt mkt. Koreografin som vi har nu (Cattis kanske byter) är iaf assnygg, jag diggar den. Mkt golvarbete, men de är ju de som jag verkligen vill lära mig nu för vi har inte haft de nånting i modernt tidigare. Faktiskt riktigt skönt att känna lite träningsvärk igen, så mkt bättre än den förbannade värken. Så träningsvärk, ja tack. Träffade på Sofia på dansstudion också, hon har börjat dansa modernt :) Kul att nån mer har hittat in i stilen och insett hur grym den är ;) Imorgon blir de streetdance, wie.

Förutom dansen så har jag faktiskt börjat få lite ordning i lägenheten nu, finally. Har inte orkat ta itu med nånting dom senaste månaderna så jag har bara låtit de mesta vara...Men nu har jag iaf fått ner dom sista banankartongerna i förrådet, målat om den randiga och oroligt fula väggen, fått upp min gamla spegel och tavlan över Paris. Nästa projekt blir att köpa en tavla till hallen och måla om köket :)

Men nu lär jag snart dra hemåt. 10 dagar kvar till kryssningen :D

Puss!

RSS 2.0