Visning igen...

Ska på lägenhetsvisning me Sara snart, får se om de faktiskt är visning den här gången. Litar inte till 100% på de :P Men skadar inte att åka dit och kolla iaf, även fast jag inte hade nån som helst lust att ge mig ut kylan. Kände mer för att ligga och halvsova framför tv:n. Jag är så sjukt trött. Fick gå upp 03.30 imorse och sen gå ner till jobbet halv fem. Apkallt, även i ICA kläderna. Tack gode gud för att jag fick sluta 09.15 igår iaf :) Kunde ha fått sluta så tidigt idag me, men bestämde mig för att va duktig och stanna kvar, vilket jag fick fan för. Tog inte lång tid innan jag åkte in på grönan. Men men, nu lär jag dra. Puss!


"Just come with your heart and leave the rest to me, I promise you I will be your cure."

Julhelgen

Min jul har varit helt underbar :D Den började dan innan julafton me lite tefatsåkning me Sara :D Sjukt kul.
På julafton gick jag upp strax efter åtta. Vi började me lite julklappsutdelning och sen åt vi frukost, vände på ordningen de här året :P Sen däckade jag igen mellan 9-11 medans mamma och Danne va ute me tidningarna. Jag va sjukt trött :P Sedan kom syrran och hämtade oss runt ett och så bar de av mot Grangärde och Thomas föräldrar där vi skulle spendera julafton :) Dock blev vi inte särskilt långvariga där, utan kom hem runt sju, halv åtta. Jag kände inte för att sitta framför tv:n resten av julafton utan drog istället me mig Danne och Sara till Plättbacken för att åka lite mer tefat :D Kom hem runt halv elva nånting :)
Juldagen blev en stressig dag för mig. Upp klockan elva, duscha och göra sig partyklar inför kvällen. Pappa och Ingela kom och hämtade oss vid halv ett och så åkte vi till farmor & farfar för att fira lite jul där, en andra julafton typ :D Vi åt mat, delade ut julklappar och fikade, sen fick jag byta kläder och springa ut till Sara och hennes mamma som va snälla och kom och hämtade mig :) Då bar de av till Natalie och förfest :D Va där ett par timmar innan vi gick till S2 innan åtta, jag och Sara va först in av dom som inte hade bokat supe, status haha. Kvällen började bra men blev extremt seg lite senare, så då satt jag i en stol och klagade me Andreas hur tråkigt vi båda hade. Han hade suttit på en stol i Rättvik i 5 tim och va ungefär lika road som jag haha. Drog från s2 innan dom stängde för att hitta mamma som va på husgung. Fick stå utanför och frysa häcken av mig, men va skapligt kul när nån kille började skrika "de va en kyckling som hette gullefjun och han skulle ut på promenad". Efter ett tag rasade mamma ut och då bar de av hemåt :)
Annandagen blev en mkt roligare dag än va jag hade trott att den skulle bli. Först bandy, Borlänge - Forsbacka, i snöyran :D Grymt bra match, och den där människan är ju sjukt duktig. Matchen spelades 3x30 istället för 2x45 pga snön, de blev för mkt snö på isen så dom va tvugna att skotta den varje halvtimme. Matchen slutade iaf 5-4, tekniskt sett 6-4 men domarna missade ett solklart mål. Men dom vann iaf :D Sedan skulle resten av dan bli lugn, men de hade uppenbarligen varken jag lr Sara lust me så vi drog igång en liten fest och åkte ner till s2 där de spelade lite liveband under kvällen. Blev faktiskt roligare än va jag hade trott, fick lite gratisgrejer också haha :D En t-shirt och skivor från Ninja Dolls :)

Men men, nu ska jag sluta skriva, börjar bli lite långt :P Puss!


"Changes come, but where they go, you never know."

Naprapaten

Var till en naprapat idag efter jobbet för att kolla upp min nacke. Har ju haft ont i den i några månader, men hoppats på att de skulle försvinna. Men de gjorde de inte, så mamma tvingade mig att gå idag :P Och tur va de. Han sa att om jag inte hade kommit idag hade jag fått nackspärr om två veckor. Uppenbarligen är min ländrygg sned också så mitt ena ben är kortare är det andra, vilket jag har haft i några år. Han knäckte både rygg och nacke, jävligt skönt efteråt men inte när han gjorde de. Nu har jag dock ont i nacken igen, men han sa att de kunde bli så så jag borde väl gå och lägga mig och vila lite, får se om de försvinner :)

Idag tror jag de äntligen sjönk in va som hände i helgen också. 8 tim tanketid på jobbet gör mkt :P Får se va jag kan åstadkomma imorrn haha. Nej men jag ångrar inget som hände i helgen, de gick bara..jävligt snabbt :P Men nu ser jag fram emot den här helgen, jul och utgång woho.

Puss!


"I need a new beginning, I'm not the girl I used to be."

Oplanerade saker

Jag ska sluta planera mina dagar. Dom blir aldrig som jag har tänkt mig ändå. Jag brukar alltid tänka att helgen kommer att bli tråkig och seg när jag jobbar söndagar, de ska jag också sluta tänka. Påminn mig om de. Min helg blev iaf riktigt bra :) Sara, du är bäst :D

Fast nu är jag lite förvirrad, över mig själv mest. Samtidigt som jag känner ja!, känner jag hjälp? Samtidigt som jag vet va jag vill, så vet jag inte alls va jag vill. Samtidigt som jag vet va jag ska göra, vet jag inte alls va jag ska göra. Hur tolkar man de? Stoppa huvudet i en snödriva och tänka "jag ser inte dom, dom ser inte mig."?

Nej, nu ska jag titta lite på film. Dags att ta mig till jobbet igen imorrn. Får se hur länge nacken håller, ska iaf iväg och kolla upp den efter jobbet. Puss!


Jordin Sparks - No Parade

Snö :D

Äntligen har de kommit mkt snö, helt underbart :D Blir så mysigt då. Mkt bättre julstämning också :D Får hoppas att den ligger kvar till jul bara. Annars blir jag ledsen. Bara en vecka kvar till jul! Alla julklappar är redan fixade, så skönt. Hatar att springa på Kupolen vid den här tiden. Köer till Påskön och tanter som kör över en me kundvagnar, nej tack. Var dock en vända på Kupolen igår, för att fixa en sista julklapp. Köpte även en tröja och ett par nya skor :D Fast jag egentligen inte behöver nåt av de haha!


Nej, nu ska jag kolla på nån julfilm tror jag :) Lägga mig och vila nacken iaf, illamående och huvudvärk pga den, så jag har inte varit till jobbet idag. Jag pallade fan inte.


Takin' Back My Love - Ciara & Enrique Iglesias

Vaccinerad

Just ja, har ju glömt skriva att jag vaccinerade mig mot svininfluensan i fredags. Dom erbjöd de på jobbet, så jag tänkte varför inte. Jag blir inte sjuk så ofta, men närjag väl blir sjuk så brukar jag bli helt däckad. Med andra ord, får jag svininfluensan lär jag väl hamna på sjukhus. Jag visste att sprutan kunde ge vissa biverkningar, men jag tar hellre dom än själva influensan. Som att välja mellan pest lr kolera ungefär. Dock slapp jag dom flesta biverkningar. Ingen feber lr nåt sånt. De enda jag har råkat ut för är att jag har ont i armen och området alldeles under nålsticket har nu svullnat upp och blivit varmt. Förklarar varför jag har ont :P Men annars, nada. Så jag är iaf glad att jag tog den :D Men med min tur nuförtiden lär jag väl bli sjuk innan vaccinationen har hunnit verka :P

Puss!


Sara 21 år

Idag fyller ju Sara 21 år, grattis! :D Därför va de party igår för henne. Sara kom och hämtade mig vid fyra och så åkte vi hem till henne och åt lite tacos innan vi började dricka lite smått strax innan fem. Liza va den första att dyka upp 1,5h senare, och sen kom även Elisa, Eve och Natalie :D Riktigt kul att träffa alla igen :) Vi lyssnade på musik och spelade Twister, ganska roliga kort blev de. Runt elva åkte vi in till stan, jag och Sara följde me upp och lämnade Liza som skulle hem och sova och sen släppte Saras mamma av oss på stan. Vi gick runt en vända på Hagalund innan vi gick in på S2, där det redan va skapligt mkt folk. Träffade på lite folk jag kände, blev mindre irriterad på en viss kille som kom fram och tjatade om Sara när jag stog och pratade om en viktig sak me en annan kille. Jag knuffade undan honom och sa schas xD Sen fick jag veta en sak som gjorde mig ganska glad :) Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera de. Men ah, iaf, en riktigt rolig kväll :)

Idag va jag på hockey me Sara också. Den blev mer spännande än förväntat, så mkt kan jag säga.

Men, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Puss!


Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Jobbvecka check

Äntligen är min 6-dagars jobbvecka över, så skönt :D Man är ju som en zombie hela veckan, jobbar och däckar direkt man kommer hem, är vaken en lr några få timmar, och sen sova igen. Inget liv alls. Men veckan har gått ganska snabbt iaf som tur va :) Idag kändes som om de skulle bli en seg dag på jobbet. Först skulle jag köra heldag på SF (Service Färsken). Men prick klockan sju fick både jag och Modin meddelande om att vi båda skulle byta till expedition på färsken. Modin blev mindre glad, för mig spelade de ingen roll. Hann köra några få ordrar och även två ordrar på julslingan, som jag faktiskt gillade att köra på :) Lite annorlunda att köra på pall på färsken. Men där blev jag inte långvarig :P Efter frukost fick Stefan tag på mig och Modin och så fick vi köra specialuppdrag på service inne på kol. Vi skulle flytta pallar från KB 80-124 till andra gångar. Tror vi flyttade runt 70 pallar på 2,5 tim. Efter de fick jag köra SF. Så jag avslutade dagen med de jag egentligen skulle ha kört hela dagen. Min dag gick iaf snabbt :)

Men men, nu ska jag kolla på film ett tag innan sovdags.


Jordin Sparks - Don't Let It Go To Your Head

Julklappar: check

Idag blev jag klar med alla julklappar :D Riktigt tidigt faktiskt. Iaf för att va mig. Förra året blev jag klar typ två dagar innan jul eller nåt. Men i år tog jag tag i de i tid. Så nu kan jag bocka av köpa julklappar på min lista.

Nej, nu ska jag sova. Är grymt trött. Igår sov jag fyra timmar efter jobbet, från 18-22. Var vaken en timme och somnade om igen sen, så jag va skapligt pigg på jobbet idag. De händer inte särskilt ofta. Väldigt sällan faktiskt. Dansuppvisning + fest + jobba blev lite för mkt på 3 dagar tror jag :P


BV & Drastic - We Got Them

Dansuppvisning

Ibland ska man ha tur. Jobbet idag krockade med dansuppvisningen. Jobbade 6-15 och dansuppvisningen var klockan 14 och 16, så jag skulle ha missat första föreställningen egentligen. Men som sagt, ibland har man tur. Vi låg plus så jag fick kompa två timmar och sluta klockan ett :D Sara och hennes pappa kom och hämtade mig så jag hann va med på föreställningen klockan två. Den gick typ åt helvete. I moderna låg vi två åttor före en stund haha :P Streetdance gick väl lite bättre, men jag var skapligt okoncentrerad. Beat It gick definitivt bäst. Den andra föreställningen klockan fyra gick däremot MYCKET bättre. Alla tre koreografier. Jag gick på sockerkick och va enormt taggad. I moderna var vi helt synkade, streetdance kändes asbra (däremot vet jag inte om de faktiskt såg bra ut) och Beat It va lika rolig som vanligt :D Att stå längst fram framför scenen va faktiskt inga problem trots min scenskräck. Det va hur roligt som helst ändå.
Saknar redan dansen. Som tur va är de inte ett lika långt uppehåll nu som de är under sommaren. Jag ska nog fortsätta med moderna och streetdance ska jag nog hoppa upp på nivå 2. Jag vill ha kvar Amanda som lärare, dvs om hon blir kvar, men vill jag utvecklas så lär jag ju hoppa upp en nivå. Sen får vi se om jag kanske börjar med nån till dans. Kanske ragga. Eller streetjazz. Tror mer på ragga isf. Men de får vi se hur de blir, nu ska jag sova.

Puss!

This Is The Way We Roll

Haha, jag tror jag va full när jag skrev mitt senaste inlägg. Jag hade inget minne av att jag hade skrivit nåt. Nu börjar jag me fyllebloggning också...Vart ska detta sluta? xD Haha. Har fan inte orkat skriva nåt på en vecka, av olika orsaker. Förra helgen skippar jag, och hoppar till den här helgen :P Igår va de rep för mig me dansen, först Amanda 17.40 sen Ylva 19.40. Egentligen hade jag rep klockan nio med Beat It, men jag smet direkt efter moderna och skyndade hem för att göra mig iordning för gruppfesten hos Isabelle :) Jag kom ner dit strax efter tio, alla va askalas, självklart :P Jag tänkte bara hålla mig till en drink, men detta gillade inte Modin :P Hon började blanda och greja till mig, och sen ville hon även me Nickes hjälp hälla i mig öl. Haha men jag lyckades distrahera dom lite och gömma ölen bakom Isabelles lilla julgran som hon hade på bänken. Modin och Nicke fick leta lite, och de första Nicke gjorde va att kolla i mikron, haha ;) De roliga va ju att jag faktiskt hade tänkt gömma ölen där först. Dom ville även ha me mig ut på stan sen, men jag bestämde mig för att va duktig och gå hem. Va hemma strax innan ett, och sen va de bara att hoppa upp klockan elva och börja dra sig mot dansen. Först va de genrep då vi körde igenom hela programmet, de gick åt helvete, men själva föreställningen gick faktiskt riktigt bra! Fortsatt uppvisning imorrn, skoj som fan :D

Nej, nu ska jag kolla lite på film. Puss!


This Is The Way We Roll - Elephant Man ft. Busta Rhymes & Shaggy

RSS 2.0